- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Sevgilim benden saat istiyor. Kendisi gidip alamıyormuş. İstediği saatin değeri 300 küsür.. Ben çalışmıyorum ve kendimi zor geçindiriyorum. Böyle bir param yok olsa susup alacağım. Ailemin de durumu iyi değil ve bunu biliyor. Sizce bu ne kadar normal? Bu şartlarda birinden maddi değeri olan bir hediye beklenir mi? Maddi durumlarımı o da biliyor bu arada. Gizlemiyorum.
"Durumum yok alamam" diyeceksiniz, o nasıl size "Ben saat istiyorum fiyatı da şu al" diyecek duruma geldiyse siz de durumunuz olmadığını söyleyebilirsiniz. Hiçbir erkek arkadaşımın bana şunu bunu al dediği olmadı bunca zaman, keza ben de onlara bana git şunu al demedim. Herkesin ilişki dinamiği farklı, siz kaldırabiliyorsanız bir şey diyemem.
Bana sende para vardır diyor. Keşke o para nerede ben de bilsem.
Ben de demedim hiç kimseye ve anlam veremiyorum.
Sizde ondan 3000tl lik hediye isteyin bakalım napacak hadsiz
Ağzıyla hediye isteyenin ağzına çarpılır bir tane.[/QU
Neden hala sevgilisiniz böyle bir tiple? Gayet itici bir insan, kusura bakmayın da asalak gibi bu nedir.
Paranız da olsa niye susup alacaksınız?Böyle bir param yok olsa susup alacağım.
Bence ona güzel bi ayrılık hediye edebilirsiniz :)Sevgilim benden saat istiyor. Kendisi gidip alamıyormuş. İstediği saatin değeri 300 küsür.. Ben çalışmıyorum ve kendimi zor geçindiriyorum. Böyle bir param yok olsa susup alacağım. Ailemin de durumu iyi değil ve bunu biliyor. Sizce bu ne kadar normal? Bu şartlarda birinden maddi değeri olan bir hediye beklenir mi? Maddi durumlarımı o da biliyor bu arada. Gizlemiyorum.
O zaman o karakterde olan adama veda edin. Öyle insanların talepleri bitmez. Sırtınıza yük etmeyin boş yere.Maalesef o karakterde biri değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?