300 TL'lik hediye isteyen sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
maddi durumunuzu bile bile istiyor enteresan.... galiba sizi deniyor ... ki bu deneme işde bana göre hata ve ayrılık sebebi... ayrılmak istemiyorsanızda direk durumum yok o parayı verip saat alamam deyin

Siz ona sana hediye almak istiyorum gibisinden bir cümle kullandiniz mi

Yeni model flörtler böyle oluyor demek ki, bir ara kontör at sevgilim diyen flörtler vardı, şimdi saat al, kredimi öde, ev al araba kredisi çek diyenler var, kızım var ve bırakın evlenmesini, biriyle flört ederse diye korkar oldum artık, bugün bir flört etmenin bedeli bankadan kredi çekmeye kadar gidiyor çünkü.

Bak açtığın bi konuda yazmistin "
Doğum günümde sadece 'kutlu olsun' deyip geçti. Biraz da sorun vardı aramızda konuşmadık. Sonra ben doğum günümde onunla ilgilenmeyen kişi oldum.

Bizim için özel bir günde ona hediye gönderdim kendisi yine bir şey yapmadı. Kutladı ve geçti.

Onun doğum gününde yanındaydım ama kötü geçti dedi. Neden deyince de tartıştık diye hatırlıyordum dedi. Oysa ki tartışmamıştık başka bir günle karıştırmış.

Kendisi sık sık hastalanır ve elimden geldiğince destek olurum. Nasıl tedavi edilir diye araştırırım uzaktaysam bile. Kendisi bende olunca 'hastalıklı koyun' gibisin der, o günlerde hiç konuşmaz ya da hasta olduğumu bile unutur.

Telefonda konuşurken biri arıyorsa açar. İş için oluyor, ailesi arıyor olabilir diyorum. En son benle konuştuğunu unutup 15 dk telefonda bekletti. Geyik yapıyormuş..

Şu anda da regl sancım var. Akşamdan beri geçmedi. Bu ara çok sıkıntım vardı etkiledi galiba. Yine hiçbir tepkisi yok. Ağrım var deyince başka ne sorunun var diyor. Diyorum ki en azından geçmiş olsun de. Ne biliyim sıcak bir şey iç de.

Normalde arar gün içinde, mesaj filan atar konuşuruz. Ben arayınca pek konuşmuyor diye onun kadar aramam." Bu adam icinmi 300 tl lik saat alicaksin üstelik bide sende vardır diyorrrr bi kendine bak aynaya yaa bukadar degersiz birimisin gerçekten? ? Neden hayatında tutuyorsun bu erkek musvettesini?? Kol saatimi istiyor göster kolunu ve sana ayrılan sürenin sonuna geldik seni çıkışa ugurluyoruz Dee .

Zaman erkekleri de hiç çekilmez oldu. Bu nazlar pozlar, istekler kadına yakışırdı. Şimdi ne tavırların farkı kaldı ne kılık kıyafetin. Bir anda soğutur valla bu hareketler. Siz ilişkinizi bir gözden geçirin bence.

Ailenin durumu iyi olsa da sevgiline hediye alman için para istemeyeceksin herhalde? Böyle biriyle hala devam etmiyorsun umarım ?

Evet abla eşimden istediğim birşeyi bile cebinde para varmi yokmu diye düşünerek söyleyemem.Temiz kalpliyim ki o aradan biraz zaman geçmiş olur ve almıştır ben söylemeden:) Devir çıkar, menfaat ne koparirsam kâr devri olmuş...Yazık...

Doğru diyorsunuz.

Öyle bile olsa söylenmez ki Mune hanım git şu markadan şu kadar liralık saat al diye. Utanır insan. Yani sevgilim dediğim insanın ben zaten ihtiyacını bilirim, saati yoksa da alırım kaliteli bir saat. Ha durumum yoksa da alamam, ne bileyim en sevdiği yemeği yaparım. Seven adam zaten onunla dahi mutlu olur. Ayıptır yani her türlü bana git şunu bunu al demek. Kadınlar erkeklere yapınca da ayıp, beni şuraya buraya yemeğe götür diyen kadınlar tanıyorum. İkisi de hiç hoş değil.

yuvarlanan asi bir panda bazen denk geliyorsunuz, olgun yorumlarınızla karşı karşıya kalıyorum. Bazen sorularınıza bakıyorum per perişan hal içler acısı. Akıllı olduğunuzu düşünüyorum. Böyle bir ilişki devam edilebilir mi sizce? Bence edemez.

Adı üstünde HEDİYE bu söylenmez, edilmez.

Ya hani şey olsa, sana hediye alacağım ama ne alacağımı bulamadım beraber gidelim ne istiyorsan bakalım alayım demiş olsan neyse. Bu şekilde çok çirkin. Kaldı ki gelirin de yokmuş. Çok istiyorsa kendi alsın. O ne aldı sana?

Terzi kendi söküğünü dikemez diye boşa dememişler. Sağ olun.

Sizi kullanıyor, başka açıklaması yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…