- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
cok terbıyesızmıs
dogum gununde ayrılırdım
Siz ona sana hediye almak istiyorum gibisinden bir cümle kullandiniz miSevgilim benden saat istiyor. Kendisi gidip alamıyormuş. İstediği saatin değeri 300 küsür.. Ben çalışmıyorum ve kendimi zor geçindiriyorum. Böyle bir param yok olsa susup alacağım. Ailemin de durumu iyi değil ve bunu biliyor. Sizce bu ne kadar normal? Bu şartlarda birinden maddi değeri olan bir hediye beklenir mi? Maddi durumlarımı o da biliyor bu arada. Gizlemiyorum.
Yeni model flörtler böyle oluyor demek ki, bir ara kontör at sevgilim diyen flörtler vardı, şimdi saat al, kredimi öde, ev al araba kredisi çek diyenler var, kızım var ve bırakın evlenmesini, biriyle flört ederse diye korkar oldum artık, bugün bir flört etmenin bedeli bankadan kredi çekmeye kadar gidiyor çünkü.Eşim bana ne hediye istersin diye sorduğunda d.günü veya evlilik yil dönümünde ben sen ne istersen al bana sorma hediyenin bi önemi yok almasanda olur derim..Hediye isteyen bir sevgiliyi de ilk kez duydum şaşırtıcı...
Bak açtığın bi konuda yazmistin "Sevgilim benden saat istiyor. Kendisi gidip alamıyormuş. İstediği saatin değeri 300 küsür.. Ben çalışmıyorum ve kendimi zor geçindiriyorum. Böyle bir param yok olsa susup alacağım. Ailemin de durumu iyi değil ve bunu biliyor. Sizce bu ne kadar normal? Bu şartlarda birinden maddi değeri olan bir hediye beklenir mi? Maddi durumlarımı o da biliyor bu arada. Gizlemiyorum.
Ailenin durumu iyi olsa da sevgiline hediye alman için para istemeyeceksin herhalde? Böyle biriyle hala devam etmiyorsun umarım ?Sevgilim benden saat istiyor. Kendisi gidip alamıyormuş. İstediği saatin değeri 300 küsür.. Ben çalışmıyorum ve kendimi zor geçindiriyorum. Böyle bir param yok olsa susup alacağım. Ailemin de durumu iyi değil ve bunu biliyor. Sizce bu ne kadar normal? Bu şartlarda birinden maddi değeri olan bir hediye beklenir mi? Maddi durumlarımı o da biliyor bu arada. Gizlemiyorum.
Evet abla eşimden istediğim birşeyi bile cebinde para varmi yokmu diye düşünerek söyleyemem.Temiz kalpliyim ki o aradan biraz zaman geçmiş olur ve almıştır ben söylemeden:) Devir çıkar, menfaat ne koparirsam kâr devri olmuş...Yazık...Yeni model flörtler böyle oluyor demek ki, bir ara kontör at sevgilim diyen flörtler vardı, şimdi saat al, kredimi öde, ev al araba kredisi çek diyenler var, kızım var ve bırakın evlenmesini, biriyle flört ederse diye korkar oldum artık, bugün bir flört etmenin bedeli bankadan kredi çekmeye kadar gidiyor çünkü.
yeme cümlesi.net.Bana sende para vardır diyor.
Doğum günüdür, özel bir günü kutlayacağızdır ve ben istediği birşeyi almak için sana ne alayım diye sormuşsam başka ama ben sormadan bana şu marka model saati al derse, trilyoner bile olsam değil 300 liralık saat işporta malı saat bile almam, siz bu delikanlıyı yolcu edin hayatınızda daha fazla yer kaplamasın.
Doğum günüdür, özel bir günü kutlayacağızdır ve ben istediği birşeyi almak için sana ne alayım diye sormuşsam başka ama ben sormadan bana şu marka model saati al derse, trilyoner bile olsam değil 300 liralık saat işporta malı saat bile almam, siz bu delikanlıyı yolcu edin hayatınızda daha fazla yer kaplamasın.
Yaşları bilmiyorum ama vay be erkekler ne hale gelmişarsız mı desem yüzsüz mü bilemedim...
yuvarlanan asi bir panda bazen denk geliyorsunuz, olgun yorumlarınızla karşı karşıya kalıyorum. Bazen sorularınıza bakıyorum per perişan hal içler acısı. Akıllı olduğunuzu düşünüyorum. Böyle bir ilişki devam edilebilir mi sizce? Bence edemez.
Adı üstünde HEDİYE bu söylenmez, edilmez.
Sizi kullanıyor, başka açıklaması yokSevgilim benden saat istiyor. Kendisi gidip alamıyormuş. İstediği saatin değeri 300 küsür.. Ben çalışmıyorum ve kendimi zor geçindiriyorum. Böyle bir param yok olsa susup alacağım. Ailemin de durumu iyi değil ve bunu biliyor. Sizce bu ne kadar normal? Bu şartlarda birinden maddi değeri olan bir hediye beklenir mi? Maddi durumlarımı o da biliyor bu arada. Gizlemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?