300 TL'lik hediye isteyen sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O asalak ben de salağım anlaşılan. Haklısınız.

Estağfurullah. Ama sevdiğiniz bir insansa dahi şu tavırlarından sonra size itici gelmesi lazım. Hala devam ettirecek ne gibi bir motivasyonunuz var onu anlayamadım sadece.

Eski konularınıza baktım. Pahalı hediye istemesine kadar bir sürü sorun yaşamışsınız zaten.
Adamı neresinden tutsanız elinizden kalıyor, resmen.
Bütün bunlar size bu kişiyle evlenirseniz olacakları gayet net gösteriyor bence.

18 yıllık sevgilim,8 yıllık eşim daha şu ana kadar açık açık bana şu al dememiştir. En fazla ima etmiştir, keşke şöyle bir hediye gelse filan diye o da çekine çekine yani.Sevgiliyken istese eşim herhalde buz gibi soğurdum herhalde.Ki zaten başka tuhaflıkları da vardır tek bunlar değildir,dikkatle inceleyin.

gitsin kendisi alsın. hakikaten devir değişmiş ya, normalde kadınlar erkeklerden isterdi ki o da sevgiliden değil yani eşlerden. bana çok tuhaf geldi. kendinize zora sokmayın bence. az çok da durumunuzu biliyordur herhalde buna rağmen böyle birşey istemesi tuhaf geldi bana.

Adam direkt marka, model siparişi verdi zaten. Sadece rengi bana bıraktı sağ olsun. Laf edeceği kesin..
Doğum günüdür, özel bir günü kutlayacağızdır ve ben istediği birşeyi almak için sana ne alayım diye sormuşsam başka ama ben sormadan bana şu marka model saati al derse, trilyoner bile olsam değil 300 liralık saat işporta malı saat bile almam, siz bu delikanlıyı yolcu edin hayatınızda daha fazla yer kaplamasın.

calismadigini biliyor ee zengin kızı olmadığıni biliyor bide utanmadan saat istiyor kendim alamıyorum diyor ve bu erkeğim diyor bide kendine dimi .... bu seyde der hediye paketi yap sürpriz olsun ben şaşırım:)))

Tabii ki almayın. Ismarlama hediye mi alınırmış. Yine de istenmez ama o size yüksek meblağlı bir hediye mi aldı o yüzden mi sizden böyle bir beklentisi var?

Bence en güzel hediyen terketmek olur...

Sevgiliniz pek akıllı maşallah..Sizden tabi ki faydalanmaya çalışıyor gerçi zamane Erkeklerine artık aklım yetmiyor..Gidişat daha da kötü olacak

Valla kendime alamadığımı kimseye almam. içinden gelmeyen bişey almak zorunda mısın. Erkekse kendi alsın saatini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…