- 10 Ocak 2017
- 1.050
- 791
- 73
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Tek sorun maddi durumun mu yani ?? Milyoner bile olsan nasıl hediye isteyebilir senden ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Modern dilenci. Bu herif Sizi kullaniyor galiba.Sevgilim benden saat istiyor. Kendisi gidip alamıyormuş. İstediği saatin değeri 300 küsür.. Ben çalışmıyorum ve kendimi zor geçindiriyorum. Böyle bir param yok olsa susup alacağım. Ailemin de durumu iyi değil ve bunu biliyor. Sizce bu ne kadar normal? Bu şartlarda birinden maddi değeri olan bir hediye beklenir mi? Maddi durumlarımı o da biliyor bu arada. Gizlemiyorum.
Evet, bitirmek istediğimi de söyledim. İnatla kuzenimden borç almamı filan söyleyince film koptu.
Çok teşekkür ederim. ❤ Kardeşim için ben de mutluyum artık.
evet bazı üyeler maddi durumun ıyıyse olabılır demışte saçmalamışlar o zaman 300 tl lık saat yerine corvette spor araba ısterdi bu herifBi kere hediye istenmez, kisinin maddi durumu cok iyi olsa bile
Sende para vardir mi?Bana sende para vardır diyor. Keşke o para nerede ben de bilsem.
Ben de demedim hiç kimseye ve anlam veremiyorum.
Umudunu kaybetme biz kadınlar güzel sözlere inanıyoruz ama gördüm ki beyefendi erkeklerin hem sözleri hem davranışları güzel oluyor aradaki fark bu...yani sozlerle davranış tutarlimi seni seviyorum sana değer veriyorum diyor bu sozleri güzel davranışlarıylada tasdikliyorsa işte o düzgün adamdir .Ön konuşma yaptım. Buraya gelmesini bekliyorum hayatımdan çıkarmak için. Vallahi o düzgün erkekler bir bize denk gelmiyor. Kardeşimle dertliyiz :)
Bizimki de öyle aslında. Ben doğum günü için 8 saat yol gittim. Adam o gün kavga etmiştik, kötü geçti dedi. Öyle bir şey de yoktu. Benimkinde de doğum günün kutlu olsun deyip bir daha konuşmadı. Benle ilgilenmedin dedi bir de pişkin pişkin. İyi olmuş kurtulduğunuz. Giden o olsun kendiniz kurtulmuşsunuz..