• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

300 TL'lik hediye isteyen sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgilim benden saat istiyor. Kendisi gidip alamıyormuş. İstediği saatin değeri 300 küsür.. Ben çalışmıyorum ve kendimi zor geçindiriyorum. Böyle bir param yok olsa susup alacağım. Ailemin de durumu iyi değil ve bunu biliyor. Sizce bu ne kadar normal? Bu şartlarda birinden maddi değeri olan bir hediye beklenir mi? Maddi durumlarımı o da biliyor bu arada. Gizlemiyorum.
Modern dilenci. Bu herif Sizi kullaniyor galiba.

Evet, bitirmek istediğimi de söyledim. İnatla kuzenimden borç almamı filan söyleyince film koptu.

Çok teşekkür ederim. ❤ Kardeşim için ben de mutluyum artık.
:KK57::KK57::KK57:
Hangi paşazadelerden, hangi Saray'ın soylusudur bu uyanık? Kuzenden borç mu? Allah kurtarmış, maaşınız olsa kredi çektirip ev aldırırdı mazallah, hele ki ailenizin variyeti olsa yanmıştınız:KK14:

Sen hastayken sana hastalıklı koyun gibisin diyor, telefonla konısurken yanına biri geliyor ve seni telde 15dk bekletiyor geyik yapıyorduk diyerek, doğum gününde sadece 'kutlu olsun' diyor, özel bi günde sen ona hediye alıyorsun o hiçbişey yapmıyor şimdi de 'bana şu marka model saat alırsın sende para vardır' diyor...

Peki bu adamla olma sebebin nedir?

Ön konuşma yaptım. Buraya gelmesini bekliyorum hayatımdan çıkarmak için. Vallahi o düzgün erkekler bir bize denk gelmiyor. Kardeşimle dertliyiz :)
Umudunu kaybetme biz kadınlar güzel sözlere inanıyoruz ama gördüm ki beyefendi erkeklerin hem sözleri hem davranışları güzel oluyor aradaki fark bu...yani sozlerle davranış tutarlimi seni seviyorum sana değer veriyorum diyor bu sozleri güzel davranışlarıylada tasdikliyorsa işte o düzgün adamdir .

Hayatından çıkarmak için gelmesi mi gerekiyor? Sizi kullanmaya çalışan bir adam artık aklınızı başınıza alın. Siz ondan ayrilmazsiniz gerçi de neyse.

Ben eşimden isterim evlilik yıl dönümü Doğum günü için. Siparış verir gibi olur ama kendisi der en azından beğendiğin bir şey oluyor diye. Alacak durumumuz olduğu icin isterim ama aksi olsa istemem. Nişanlı ya da sevgili iken ne ben yaptım bunu ne de o. Çok ayıp. Kendisi niye gidip alamıyormuş.

Bizimki de öyle aslında. Ben doğum günü için 8 saat yol gittim. Adam o gün kavga etmiştik, kötü geçti dedi. Öyle bir şey de yoktu. Benimkinde de doğum günün kutlu olsun deyip bir daha konuşmadı. Benle ilgilenmedin dedi bir de pişkin pişkin. İyi olmuş kurtulduğunuz. Giden o olsun kendiniz kurtulmuşsunuz..

Ben şuan mutlu bir evliliğin içindeyim. hemde o y.vşaktan kurtulur kurtulmaz Allah karşıma eşime çıkardı. sana demek istiyorum ki bu adama yıllarını dahi harcamış olsan bırakmalısın.. şuan çok bi zarar vermez ama evlenince çekilmez bir hal alır. bu adam tüm düğünü de sana yaptırır benden söylemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X