• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

300 TL'lik hediye isteyen sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yuhh yaa! Hediye istenir miymis? Bir de siparis veriyor adam.. birakin saati hic hediye bile almayin boyle birine. Gorgusuz mu ac gozlu mu nasil bir sifat bulacagimi sasirdim ama sizi onemsemedigi ve dusunmedigi kesin. Utanmadan siparis verir gibi saat istiyor. Ac gozlu erkekleri terk edin hanimlar. Saygi duymaz boyleleri, saygiyi da hak etmezler

Sevgilim benden saat istiyor. Kendisi gidip alamıyormuş. İstediği saatin değeri 300 küsür.. Ben çalışmıyorum ve kendimi zor geçindiriyorum. Böyle bir param yok olsa susup alacağım. Ailemin de durumu iyi değil ve bunu biliyor. Sizce bu ne kadar normal? Bu şartlarda birinden maddi değeri olan bir hediye beklenir mi? Maddi durumlarımı o da biliyor bu arada. Gizlemiyorum.

Hala daha sevgilim diyorsun.. yüzsüz arsız :sinirli:
Tak saati koluna herkes kendi yoluna yallah de kurtar kendini..

Sevgilim benden saat istiyor. Kendisi gidip alamıyormuş. İstediği saatin değeri 300 küsür.. Ben çalışmıyorum ve kendimi zor geçindiriyorum. Böyle bir param yok olsa susup alacağım. Ailemin de durumu iyi değil ve bunu biliyor. Sizce bu ne kadar normal? Bu şartlarda birinden maddi değeri olan bir hediye beklenir mi? Maddi durumlarımı o da biliyor bu arada. Gizlemiyorum.
Bencillik... saygısızlık hatta

Bence siz bu sevgililigi bir daha gozden gecirin, hediye gonulden gelir boyle olmaz. Geliriniz yokken boyle bir hediye beklemesi ise ayri bir yuzsuzluk olmus. Esimin hediye alacagini bildigim zamanlarda sadece bir iki kere ihtiyacim olan birseyi almasi icin yonlendirdim, diyelim ki spor ayakkabisina ihtiyacim var, hic baska hediye alma canim, dogum gunu hediyem bu olsun demisligim var ama bizim 8 yillik bir evliligimiz var ve butcemiz ortak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X