• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

300 TL'lik hediye isteyen sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır kendisi direkt benim zamanım yok alamıyorum sen al dedi. Maddi konu için de senin paran vardır diye bir konuşma yaptı.
Benimde zamanim hic.olmuyor diyemediniz mi nasilda alismislar biz kadinlarin fedakarlik ve yoktan var etmeye çalışma huyuna.

Merhaba. Biz çekiyoruz galiba ya da gerçekten düzgün insan yok. Söz konusu şahıstan ve yakın bir akrabasından şikayetçi olduk. Kardeşim kısa süredir dedemlerde kalmaya başladı. Güvenlik amaçlı böyle bir karar aldık. Destek görüyor.

Sevgilim param olmadığını biliyordu. Doğum günü ya da özel bir durum yoktu. O konuda da dertliyim zaten. Ben kutladım o unuttu, kendisi ise hiç kutlamadı filan.

Eş durumu ayrı bir şey sanki. Aranızda sınır yok zira..
Kizkardesiniz icin cok sevindim desem? Oh iyi oldu onlara kardeşinizin destek almasida güzel. Sevgilinize alamayacağınizı söylediniz mi peki , baska mesaj attı mi. Unutkan ya da bencil birisi. Aslinda düzgün erkek yok,kalmadı,sonuncusu vardi onla da ben evlendim:dondurma::dondurma: ...
Şaka bir yana,ciddi düşünüyor musunuz erkek arkadaşınızla? Cimri sanki biraz

Ben de esime dogumgununde ne istersin diye sordum,piano istedi ,bir daha sormam herhalde :)
Uzun sureli iliski olsa, siz de calisiyor olsaniz bu tarz bir konusmayi yadirgamazdim ama 3 aylik iliskide normal degil. Bence cok kaptirmadan ayrilin.

Cok afedersiniz ama cikmaya basladiklari hafta kendisinden borc isteyen sevgiliye arkadasim "mini etek giy E-5e cık, hemen o parayi toplarsin" yazip engellemisti. Bu erkekler de bir tuhaf oldu vallahi. Iyi oyle bir kadina denk gelmemis.

Kız iyi demiş. Bunlara o layık gerçekten de.

Kizkardesiniz icin cok sevindim desem? Oh iyi oldu onlara kardeşinizin destek almasida güzel. Sevgilinize alamayacağınizı söylediniz mi peki , baska mesaj attı mi. Unutkan ya da bencil birisi. Aslinda düzgün erkek yok,kalmadı,sonuncusu vardi onla da ben evlendim:dondurma::dondurma: ...
Şaka bir yana,ciddi düşünüyor musunuz erkek arkadaşınızla? Cimri sanki biraz

Evet, bitirmek istediğimi de söyledim. İnatla kuzenimden borç almamı filan söyleyince film koptu.

Çok teşekkür ederim. ❤ Kardeşim için ben de mutluyum artık.

Yani aradaki muhabbete bağlı olarak bana şu saati alsana demiş olabilir ama çalışmayan sevgiliye denmez ya. Şaka yapmış olabilir mi dicem ama şaka da değil.

Çok ilginç, paranız olduğuna emin gibi, bi bakın ceplerinize siz yine de :KK48:

Ayy keşke olsa ama bütün stokları tükettim :))

Evet, bitirmek istediğimi de söyledim. İnatla kuzenimden borç almamı filan söyleyince film koptu.

Çok teşekkür ederim. ❤ Kardeşim için ben de mutluyum artık.
Oha.... Borç almak mı? Gerçekten sok oldum. Hemen dehle kızım. Bu adamdan bı cacık olmaz.

Ben böyle biriyle sevgili olmuşum, siz de 8 aylık hamilelikte aldatılma şüphesi yaşadığınız biri ile evlenmişsiniz. Kimseyi aşağılamanın gereği yok o açıdan.
Bekara karı boşamak kolay diyorum. Ama sevgililik ile ilgili herhangi bir atasözü bulamadim durumunuza uygun üzgünüm. Kendinizle beni kiyaslamayin ve asla kimseyi aşagilayacak terbiyede degilim. Eşim de beni aldatmiyor sadece bir şüpheydi ve ispatlandi hersey. Saygilar

Almayın, hiç çekinip utanmadan zor durumda olduğunuzu bilmesine rağmen istiyorsa menfaat için sizinle demektir.. Durumunuzun olmadığını alamayacağınızı kendisine söyleyin. Vereceği tepkiye göre de yolunuzu çizersiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bekara karı boşamak kolay diyorum. Ama sevgililik ile ilgili herhangi bir atasözü bulamadim durumunuza uygun üzgünüm. Kendinizle beni kiyaslamayin ve asla kimseyi aşagilayacak terbiyede degilim. Eşim de beni aldatmiyor sadece bir şüpheydi ve ispatlandi hersey. Saygilar

Maalesef "insan beşer, kuldur şaşar" demişler. Siz bunu düşünmek istemezdiniz eminim ki. Ben de bunu yaşamak istemezdim. Çok şükür ki bir şüphe ile kalmış. İyi akşamlar diliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X