- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Ayrıl kardeşim ayrıl. Bundan sana hayır gelmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde zamanim hic.olmuyor diyemediniz mi nasilda alismislar biz kadinlarin fedakarlik ve yoktan var etmeye çalışma huyuna.Hayır kendisi direkt benim zamanım yok alamıyorum sen al dedi. Maddi konu için de senin paran vardır diye bir konuşma yaptı.
Kizkardesiniz icin cok sevindim desem? Oh iyi oldu onlara kardeşinizin destek almasida güzel. Sevgilinize alamayacağınizı söylediniz mi peki , baska mesaj attı mi. Unutkan ya da bencil birisi. Aslinda düzgün erkek yok,kalmadı,sonuncusu vardi onla da ben evlendimMerhaba. Biz çekiyoruz galiba ya da gerçekten düzgün insan yok. Söz konusu şahıstan ve yakın bir akrabasından şikayetçi olduk. Kardeşim kısa süredir dedemlerde kalmaya başladı. Güvenlik amaçlı böyle bir karar aldık. Destek görüyor.
Sevgilim param olmadığını biliyordu. Doğum günü ya da özel bir durum yoktu. O konuda da dertliyim zaten. Ben kutladım o unuttu, kendisi ise hiç kutlamadı filan.
Eş durumu ayrı bir şey sanki. Aranızda sınır yok zira..
Cok afedersiniz ama cikmaya basladiklari hafta kendisinden borc isteyen sevgiliye arkadasim "mini etek giy E-5e cık, hemen o parayi toplarsin" yazip engellemisti. Bu erkekler de bir tuhaf oldu vallahi. Iyi oyle bir kadina denk gelmemis.
Bu saat isteyen şahıs ayrıldığın sözlün mü?
Ayrıldım deyinde kk cenek rahatlayalim
Lütfen beyefendi düzgün erkekler var bunu gördüm ben artık üzülmesin kadınlar![]()
Kizkardesiniz icin cok sevindim desem? Oh iyi oldu onlara kardeşinizin destek almasida güzel. Sevgilinize alamayacağınizı söylediniz mi peki , baska mesaj attı mi. Unutkan ya da bencil birisi. Aslinda düzgün erkek yok,kalmadı,sonuncusu vardi onla da ben evlendim...
Şaka bir yana,ciddi düşünüyor musunuz erkek arkadaşınızla? Cimri sanki biraz
Yani aradaki muhabbete bağlı olarak bana şu saati alsana demiş olabilir ama çalışmayan sevgiliye denmez ya. Şaka yapmış olabilir mi dicem ama şaka da değil.
Çok ilginç, paranız olduğuna emin gibi, bi bakın ceplerinize siz yine de![]()
Oha.... Borç almak mı? Gerçekten sok oldum. Hemen dehle kızım. Bu adamdan bı cacık olmaz.Evet, bitirmek istediğimi de söyledim. İnatla kuzenimden borç almamı filan söyleyince film koptu.
Çok teşekkür ederim. ❤ Kardeşim için ben de mutluyum artık.
Bekara karı boşamak kolay diyorum. Ama sevgililik ile ilgili herhangi bir atasözü bulamadim durumunuza uygun üzgünüm. Kendinizle beni kiyaslamayin ve asla kimseyi aşagilayacak terbiyede degilim. Eşim de beni aldatmiyor sadece bir şüpheydi ve ispatlandi hersey. SaygilarBen böyle biriyle sevgili olmuşum, siz de 8 aylık hamilelikte aldatılma şüphesi yaşadığınız biri ile evlenmişsiniz. Kimseyi aşağılamanın gereği yok o açıdan.
Oha.... Borç almak mı? Gerçekten sok oldum. Hemen dehle kızım. Bu adamdan bı cacık olmaz.
Bekara karı boşamak kolay diyorum. Ama sevgililik ile ilgili herhangi bir atasözü bulamadim durumunuza uygun üzgünüm. Kendinizle beni kiyaslamayin ve asla kimseyi aşagilayacak terbiyede degilim. Eşim de beni aldatmiyor sadece bir şüpheydi ve ispatlandi hersey. Saygilar