• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

300 TL'lik hediye isteyen sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size ben alamam vaktim yok derken, siz kendisine internetten sipariş verebileceğini söylemediniz mi? Ve ya sonuç olarak ne yaptınız bitirdiniz mi? Yoksa hala alacağınızı filan mı sanıyor?

Bilemiyorum da hem durumunuzun iyi olmadığını biliyor, hem böyle bir hediye isteyebiliyor, üstelikte kendisinin size şu durumlara göre, paraya ihtiyacın var mı? diye sorması gerekirken. (Kabul edip etmemeniz ayrı, amaç sadece ne kadar düşünceli olduğu)

Merhabaa,sizin de abla kardes karşınıza hep böyle garip kişiler çıkıyor. Biri yüzük almaktan kacar,oteki de pahali hediye ister ne ayıp seyler. Güzel kızlar,bu kurnaz erkeklere haddini bildirmek lazim.:işsiz: Kizkardesiniz ne yaptı bu arada?

Bence ona açıkça söyleyin,bir insanın parasının olmaması gayet normal birsey,olsa da almak zorunda değilsiniz. Ayıp ya. Doğumgünü mü erkek arkadaşınızın? Benimde esimin doğumgünü yaklaşıyor.. başak :KK62: ve onun parasıyla ona hediye alcam. :halay: ev hanımı mod:bicak:
Iliskiniz ne zamandir var bu arada?

Merhaba. Biz çekiyoruz galiba ya da gerçekten düzgün insan yok. Söz konusu şahıstan ve yakın bir akrabasından şikayetçi olduk. Kardeşim kısa süredir dedemlerde kalmaya başladı. Güvenlik amaçlı böyle bir karar aldık. Destek görüyor.

Sevgilim param olmadığını biliyordu. Doğum günü ya da özel bir durum yoktu. O konuda da dertliyim zaten. Ben kutladım o unuttu, kendisi ise hiç kutlamadı filan.

Eş durumu ayrı bir şey sanki. Aranızda sınır yok zira..

Çok zengin bile olsam, bana şunu al diyen birinden anında soğurdum herhalde. Kaldi ki, sizin maddi durumunuzun iyi olmadığını biliyor, çok çok ayıp. Asla bir erkeğe yakışan bir hareket değil.
Eski erkek arkadaşım çalışmıyordu bir ara, buluştuğumuzda sorun olmasın diye, yemek yedim ben sadece kahve içelim diyordum kız olarak bir de. Sizi kullanıyor resmen.

Kaç yıllık ilişki?
Aranızdaki diyaloga ve ilişki dinamiğine bağlı biz de erkek arkadaşımla şunu bana al muhabbeti yaparız ama pahalı şeylerde değil bir de aramızdaki samimiyet bu şekilde ama daha önce böyle konuşmalar olmadıysa yüzsüzlük yapıyorsa çok itici.

Sevgilim benden saat istiyor. Kendisi gidip alamıyormuş. İstediği saatin değeri 300 küsür.. Ben çalışmıyorum ve kendimi zor geçindiriyorum. Böyle bir param yok olsa susup alacağım. Ailemin de durumu iyi değil ve bunu biliyor. Sizce bu ne kadar normal? Bu şartlarda birinden maddi değeri olan bir hediye beklenir mi? Maddi durumlarımı o da biliyor bu arada. Gizlemiyorum.
Görgüsüzlüğe bak.

Ya ben sizi mantıklı yorumlarınızdan filan hatırlıyorum sanki bu forumdan, yanlış mı hatırlıyorum. =)
Bence olayı yaşayan başkasıymış gibi kendinize bir anlatın, zaten doğru kararı verirsiniz.
Ayrıca bence de çokoprens harika bir hediye, daha iyisi probis. :KK53:
Bu tiplere en güzel hediye ELMAŞEKERİ şekeride bitirdin elmayıda kazık ellinde kaldı. Hadi sana güle güle diyip yol ver ☺️En iyisi

bende de vardı :( ama ben bu hayvanı nasıl seviyorum. doğum günüm geliyor bana n.w b.lance ayakkabı al dedi modeli attı. bende gidip 260 mı 360 tl mi ne aldım. bu hayvan peki benim doğum günümde ne yaptı? hiç bişey...
sonra bana dedi ki zeki arkadaşımız tefecilere borcum var acil 5000 tl lazım. aşkımdan gözüm nasıl körse kabul ettim.. sonra bi baktım bu y.vşak arkadaşlarıyla tatilde :sinirli: tabi ki vermemiştim para..
Allahın sevgili kuluymuşum ki beni kandırması 260-360 tl ile kaldı...

yani arkadaşım arkana bakmadan kaççç

bende de vardı :KK43: ama ben bu hayvanı nasıl seviyorum. doğum günüm geliyor bana n.w b.lance ayakkabı al dedi modeli attı. bende gidip 260 mı 360 tl mi ne aldım. bu hayvan peki benim doğum günümde ne yaptı? hiç bişey...
sonra bana dedi ki zeki arkadaşımız tefecilere borcum var acil 5000 tl lazım. aşkımdan gözüm nasıl körse kabul ettim.. sonra bi baktım bu y.vşak arkadaşlarıyla tatilde :sinirli: tabi ki vermemiştim para..
Allahın sevgili kuluymuşum ki beni kandırması 260-360 tl ile kaldı...

yani arkadaşım arkana bakmadan kaççç
Haram olsun bitti
Giden paran olmuş yılların kurtulmuş

Sevgilim benden saat istiyor. Kendisi gidip alamıyormuş. İstediği saatin değeri 300 küsür.. Ben çalışmıyorum ve kendimi zor geçindiriyorum. Böyle bir param yok olsa susup alacağım. Ailemin de durumu iyi değil ve bunu biliyor. Sizce bu ne kadar normal? Bu şartlarda birinden maddi değeri olan bir hediye beklenir mi? Maddi durumlarımı o da biliyor bu arada. Gizlemiyorum.
Cok yuksek bi fiyat degil sevgiliye hediye icin ama kendinin istemesi kadar da sacma bisy yok. Madem durumunu biliyo insanlik olsa onda alsan bile kabul etmemesi lazim. Yol yakinken yapman gerekeni dusun derim. Smdi boyle arsizca bunu isteyen ilerde ohoooo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X