• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

300 TL'lik hediye isteyen sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar param olmasa da her seyimden kisar esimin veya sevgilimin istedigi seyi almak icin zorlarim :))

Ama kendi siparis verir gibi istese trilyonlar icinde de yuzsem 10 liralik seyi bile almam.

Bu adamdan uzak durun

Bildigin kullaniyo seni bende araba istiyorum ben sana saat alayim sen bana araba al de. Bu arada eskiden maddi olarak durumun iyimiydi? Biraz cikarci birisi arkadas belli ki.. Gittiginiz yerlerde yemek, cafe vs hesap oderken falan eline cebine atarkende zorlaniyor mu?

Kaç yıllık ilişki?
Aranızdaki diyaloga ve ilişki dinamiğine bağlı biz de erkek arkadaşımla şunu bana al muhabbeti yaparız ama pahalı şeylerde değil bir de aramızdaki samimiyet bu şekilde ama daha önce böyle konuşmalar olmadıysa yüzsüzlük yapıyorsa çok itici.

3 ay oldu aşağı yukarı.

bende de vardı :KK43: ama ben bu hayvanı nasıl seviyorum. doğum günüm geliyor bana n.w b.lance ayakkabı al dedi modeli attı. bende gidip 260 mı 360 tl mi ne aldım. bu hayvan peki benim doğum günümde ne yaptı? hiç bişey...
sonra bana dedi ki zeki arkadaşımız tefecilere borcum var acil 5000 tl lazım. aşkımdan gözüm nasıl körse kabul ettim.. sonra bi baktım bu y.vşak arkadaşlarıyla tatilde :sinirli: tabi ki vermemiştim para..
Allahın sevgili kuluymuşum ki beni kandırması 260-360 tl ile kaldı...

yani arkadaşım arkana bakmadan kaççç

Bizimki de öyle aslında. Ben doğum günü için 8 saat yol gittim. Adam o gün kavga etmiştik, kötü geçti dedi. Öyle bir şey de yoktu. Benimkinde de doğum günün kutlu olsun deyip bir daha konuşmadı. Benle ilgilenmedin dedi bir de pişkin pişkin. İyi olmuş kurtulduğunuz. Giden o olsun kendiniz kurtulmuşsunuz..

Sevgilim benden saat istiyor. Kendisi gidip alamıyormuş. İstediği saatin değeri 300 küsür.. Ben çalışmıyorum ve kendimi zor geçindiriyorum. Böyle bir param yok olsa susup alacağım. Ailemin de durumu iyi değil ve bunu biliyor. Sizce bu ne kadar normal? Bu şartlarda birinden maddi değeri olan bir hediye beklenir mi? Maddi durumlarımı o da biliyor bu arada. Gizlemiyorum.
Böyle yüzsüz bi herifle sevgili ol ondan sonra burda konu aç. Hediyeyi istedigi an terketmen gerekti zaten. Nasil bi öküzlüktür ya? Yüzsüzlerin bayrak tutanı.

Böyle yüzsüz bi herifle sevgili ol ondan sonra burda konu aç. Hediyeyi istedigi an terketmen gerekti zaten. Nasil bi öküzlüktür ya? Yüzsüzlerin bayrak tutanı.

Ben böyle biriyle sevgili olmuşum, siz de 8 aylık hamilelikte aldatılma şüphesi yaşadığınız biri ile evlenmişsiniz. Kimseyi aşağılamanın gereği yok o açıdan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X