- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Ilerde evlenmeye kalksan senden beşi biyerde, trabzon burması, altın kemer felanda ister bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yıllık ilişki?
Aranızdaki diyaloga ve ilişki dinamiğine bağlı biz de erkek arkadaşımla şunu bana al muhabbeti yaparız ama pahalı şeylerde değil bir de aramızdaki samimiyet bu şekilde ama daha önce böyle konuşmalar olmadıysa yüzsüzlük yapıyorsa çok itici.
bende de vardıama ben bu hayvanı nasıl seviyorum. doğum günüm geliyor bana n.w b.lance ayakkabı al dedi modeli attı. bende gidip 260 mı 360 tl mi ne aldım. bu hayvan peki benim doğum günümde ne yaptı? hiç bişey...
sonra bana dedi ki zeki arkadaşımız tefecilere borcum var acil 5000 tl lazım. aşkımdan gözüm nasıl körse kabul ettim.. sonra bi baktım bu y.vşak arkadaşlarıyla tatildetabi ki vermemiştim para..
Allahın sevgili kuluymuşum ki beni kandırması 260-360 tl ile kaldı...
yani arkadaşım arkana bakmadan kaççç
ŞAKA OLMALI
Ben de 1 ay görüşmüştüm, erkeklerde ne gurur kaldı artık ne vicdan, Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi
Offf cok cirkin yaBana sende para vardır diyor. Keşke o para nerede ben de bilsem.
Ben de demedim hiç kimseye ve anlam veremiyorum.
Ahahha bu cok iyi hatta 1 tanede patlican koy turlu yapip yer ac kpkKargoyla gönderin kutunun içinden hıyar çıksın
Sevinir bence beleş sebze diyeAhahha bu cok iyi hatta 1 tanede patlican koy turlu yapip yer ac kpk
Böyle yüzsüz bi herifle sevgili ol ondan sonra burda konu aç. Hediyeyi istedigi an terketmen gerekti zaten. Nasil bi öküzlüktür ya? Yüzsüzlerin bayrak tutanı.Sevgilim benden saat istiyor. Kendisi gidip alamıyormuş. İstediği saatin değeri 300 küsür.. Ben çalışmıyorum ve kendimi zor geçindiriyorum. Böyle bir param yok olsa susup alacağım. Ailemin de durumu iyi değil ve bunu biliyor. Sizce bu ne kadar normal? Bu şartlarda birinden maddi değeri olan bir hediye beklenir mi? Maddi durumlarımı o da biliyor bu arada. Gizlemiyorum.
Böyle yüzsüz bi herifle sevgili ol ondan sonra burda konu aç. Hediyeyi istedigi an terketmen gerekti zaten. Nasil bi öküzlüktür ya? Yüzsüzlerin bayrak tutanı.
Önceki konularınızı da inceledim şimdi
Sevgiliniz biraz şey sanki...
Güzelim sen bunu sessizce engelesen hayat zaten zorProblemler kümesi...?
Güzelim sen bunu sessizce engelesen hayat zaten zor
Kendini ne sanıyorsa artık başkasına yapsın bu numaraları