- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi hayaticinumut
-
Ne zamana kadar cok paraniz olabilcekmis onu da soyleseyms bari ona gore beklerdin. Yok boyle bisey ya. Benim babam oyle bi laf etse cidden yuzune bakmam ki bu zamana kadar tek bi saygiszlik etmemisimdir ama bana deger bicmesini kaldiramam. Maasimi her ay eve verirsem evlenebilir miyim baba derdim. O 3 binin evden eksilmesini istemiyor. Ee o zaman omur boyu ailenizle kalacaksiniz demek oluyor. Nasil bencillik bu ya?Yok bana karşılık bir şey istemiyor da , benim böyle bir karar almam için bizim ailecek çok paraya sahip olmamız lazımmış, ya da birikimimiz olmalıymış. En son anneme şu kadar para versin bana o zaman demiş masraflar için.
Kızlar merhaba.
Canım çok sıkkın. Dün erkek arkadaşım babamla ve ailemle tanışmaya geldi. Herşey iyi güzel geçti şükür. Sonrasında babam misafirimiz gidince söylenmeye başladı.
Biz erkek arkadaşımla aynı yerde çalışıyoruz, doğunun küçük bir ilcesindeyiz. Bu yüzden ben bu ilişkinin adının konmasını , bir söz ve ya nişan yapılmasını çok istiyorum.
Ama babam bir başladı söylenmeye kızlar anlatamam, yok paramız mi var yok borcumuz var , yok 3000 liralık kızı bedavaya mı vereceğiz diye, o kadar moralim bozuldu o kadar kötü oldum ki anlatamam.
Baba dedim , senden bir şey istemiyorum. Zaten nişanı evde yaparız,masrafları ben karşılarım . ama yok nuh diyor peygamber demiyor. Moralim çok bozuk kızlar , böyle sorunlar yaşayanlar ve ya yaşamış olanlar bu süreçte neler yaptınız ? Yorumlarınızı bekliyorum.
Yani şimdi burada herkez babanıza saydırırken hiç üzülmedinizmi merak etttim.
Babanız olayın ilk sıcaklığı ile öyle bi laf etmiştir.kimse mükemmel değil .zamanla alışır işler hıluna koyulur.büytmeyin hemen bu kadar
Sanırım baban seni bankamatik olarak görüyor.Kızlar merhaba.
Canım çok sıkkın. Dün erkek arkadaşım babamla ve ailemle tanışmaya geldi. Herşey iyi güzel geçti şükür. Sonrasında babam misafirimiz gidince söylenmeye başladı.
Biz erkek arkadaşımla aynı yerde çalışıyoruz, doğunun küçük bir ilcesindeyiz. Bu yüzden ben bu ilişkinin adının konmasını , bir söz ve ya nişan yapılmasını çok istiyorum.
Ama babam bir başladı söylenmeye kızlar anlatamam, yok paramız mi var yok borcumuz var , yok 3000 liralık kızı bedavaya mı vereceğiz diye, o kadar moralim bozuldu o kadar kötü oldum ki anlatamam.
Baba dedim , senden bir şey istemiyorum. Zaten nişanı evde yaparız,masrafları ben karşılarım . ama yok nuh diyor peygamber demiyor. Moralim çok bozuk kızlar , böyle sorunlar yaşayanlar ve ya yaşamış olanlar bu süreçte neler yaptınız ? Yorumlarınızı bekliyorum.
Kızlar merhaba.
BABAN PARA MUSLUĞUNUN KAPANMASINI İSTEMİYOR NET. Bence izin versen de vermesen de ben evlenicem bu kişiyle. Sizin rızanız da olsun istiyorum. Yok eğer yokuşa sürecekseniz de kendiniz sonuçlarına katlanırsınız de kestirip at. Mecbur evlendirir ozaman.Şu ana kadar bu para olaylarını başıma kalmamıştı zaten ama ben ilk maaşımı aldığım gibi evlenemezdim sanırım , hem aday yoktu hem de bizimkiler için yine kredi çekmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?