- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi hayaticinumut
-
3000 liralık derken?
Yok bana karşılık bir şey istemiyor da , benim böyle bir karar almam için bizim ailecek çok paraya sahip olmamız lazımmış, ya da birikimimiz olmalıymış. En son anneme şu kadar para versin bana o zaman demiş masraflar için.
Yanlis anlamis olmayasiniz.
Paramiz yok bedava mi evlendirecegiz seni masraflari nasil karsilayacagiz 3.000 tl lik maasinla mi gibi bisey demek istemis olabilir sanki.
Yaşım 26 kendi ayaklarımın üstündeyim çok şükür . Kardeşimi okutuyorum bir de bizimkilerin kredisi var onu ödüyorum. Erkek arkadaşımla bu konuyu konuştuk zaten , evlenirsem de para göndermeye devam edeceğim.1250 liralık koltuk borcumuz var (yarısını ben ödemiştim) sürekli onu gündeme getiriyor. Ona kalsa haziranda ancak bir söz gelecek sene de ancak düğün. Bu zaman içerisinde de ben para biriktireceğim
Ayy hadi inşallah öyle birşeydir.
cok cok iyi niyetlisiniz gercegi deforme ediyorsunuz babasini niyeti belli acikca soylemis yani
benim babamda oyle demisti
evlenmemi bi sartla kabul etmisti çalistigim ( eve yardim ettikden sonra ) birikdirdiigm parayi ona vermem sartiyla
kiz verip sutede para veremezmis
verdim bende, dugune kuru$ cebinden çikmadi herseyi ama herseyi esim yapti
halamla bir olup takilari almayada çalisti ( teyzem vermedi ) dugunun ortasinda tetszem çanta kaçiryordu :))
anlatsam roman olur
neyse uzun lafin kisasi dinleme babani , baban bu fikirdeyse 30 yasinada gelsen vermez seni
arkadaşımın ablası 28 yaşında evlenidği için babası küs , arkadaşımın da 5 yıldır birlikteliği var ve babası izin vermiyor. tek nedeni para kaynağı kesileceği için. var böyle babalar anlatmaya çalış dik dur kolay gelsin
bilmemki ne deyim baba demeyimde :)sizde bu insana hala baba diyorsunuz... ağız alışkanlığı sanırım..
Aaaa benim babam.
İlk maaşımı aldığım gibi evlendim ben kimseden de para istemedim düğün bile yapmadım
Babam 30 bin tl masraf yapmış bana 0-21 yaş arası onları kafama kakıp duruyor.
"Aylık 3000 getirisi olan evi kaç liraya satmalı?" yatırım problemi gibi olmuşkizin aylik geliridir muhtelemen maasidir ve her ay o babasina veriyordur o parayi ve adam para kaynagi gidecek diye simdi sinirlenmistir, yani tum olay bu.... adayi begenip begenmemesi degil olay
tum olay kizi maasaina el koyamayacak olmasi
3000 liralik kiz onun gozunde kendi cocugu
Eh altin yumurtlayan tavugu oyle kolay kolay vermes soyle bir 100 -200 bin baslik falan bicmistir belki
borcu varmis ya artik borcu damat kapatir oda karsilignda kizi verir
kiz alinip verilen birsey cunku ...
su cocuklari ise baslar baslamaz kredi cektirip sirtlarina dunyanin yukunu yukleyen geleceklerine hayallerine ipotek koyan ac gozlu ailelerden nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?