3000 liralık kız bedavaya mi gitsin?

3000 liralık derken?

kizin aylik geliridir muhtelemen maasidir ve her ay o babasina veriyordur o parayi ve adam para kaynagi gidecek diye simdi sinirlenmistir, yani tum olay bu.... adayi begenip begenmemesi degil olay
tum olay kizi maasaina el koyamayacak olmasi
3000 liralik kiz onun gozunde kendi cocugu
Eh altin yumurtlayan tavugu oyle kolay kolay vermes soyle bir 100 -200 bin baslik falan bicmistir belki
borcu varmis ya artik borcu damat kapatir oda karsilignda kizi verir
kiz alinip verilen birsey cunku ...
su cocuklari ise baslar baslamaz kredi cektirip sirtlarina dunyanin yukunu yukleyen geleceklerine hayallerine ipotek koyan ac gozlu ailelerden nefret ediyorum

4 yıl boyunca çalışıp ailenize yardım etmişsiniz daha ne istiyor babanız. Dediği şey gerçekten ayıp başlık parası istiyor galiba hangi devirde yaşıyoruz.

Kızım sen komduramiyorsun ama baban başlık parası istiyor. Resmen 3000 TL'lik aylık gidecek diye ödü kopmuş. Çalışmıyor olsan aaa tabi hay hay efendim evlensin gitsin derdi demek ki.

Baban ne kadar istedi?

arkadaşımın ablası 28 yaşında evlenidği için babası küs , arkadaşımın da 5 yıldır birlikteliği var ve babası izin vermiyor. tek nedeni para kaynağı kesileceği için. var böyle babalar anlatmaya çalış dik dur kolay gelsin

Acele evlen kardeşine yardım etmeye devam et ama eve para göndermeyi kes. Hak etmiyor. Koltuk borcunu anlamadım. Ödemiş bitmişse koltuk borcu neyini gündeme getiriyor

benim babamda oyle demisti
evlenmemi bi sartla kabul etmisti çalistigim ( eve yardim ettikden sonra ) birikdirdiigm parayi ona vermem sartiyla
kiz verip sutede para veremezmis

verdim bende, dugune kuru$ cebinden çikmadi herseyi ama herseyi esim yapti
halamla bir olup takilari almayada çalisti ( teyzem vermedi ) dugunun ortasinda tetszem çanta kaçiryordu :))
anlatsam roman olur

neyse uzun lafin kisasi dinleme babani , baban bu fikirdeyse 30 yasinada gelsen vermez seni

Demek doğu da başlık parası daha devam ediyor. 3 bin az ama 30 bin istesin .
Saka gibi.

sizde bu insana hala baba diyorsunuz... ağız alışkanlığı sanırım..

adam paranın tadına iyice varmış.ailelerde bi tuhaf.arkadaşım babana vereceğini vermişsin.ana baba hakkı ödenmez ama bu kadar da pes.bundan sonra kendin için çalış.düğünün için geleceğin için bu babadan hayır gelmez.zaten para vermeyince baban zaten küsecek
.annen bu duruma bişey demiyormu.yoksa onunda mı işine geliyor.

28 yaşında hakketen erken evlenmiş yani daha ergen sayılır.. bekleseymiş oda 40 yaşını.. kocasız kalcam diye mi korkmuş.... :)

Yani şimdi burada herkez babanıza saydırırken hiç üzülmedinizmi merak etttim.
Babanız olayın ilk sıcaklığı ile öyle bi laf etmiştir.kimse mükemmel değil .zamanla alışır işler hıluna koyulur.büytmeyin hemen bu kadar

sizde bu insana hala baba diyorsunuz... ağız alışkanlığı sanırım..
bilmemki ne deyim baba demeyimde :)
kardesimide en iyi sartlarda evlendirdi
bana yaptiklarinin aynisini onada yaptilar, gelinin babasi elini cebine sokmadi
altinlarida aldilar kizin ustunden :)
tabi once ben evlendim

haa o benden aldigi parayida amcam dolandirdi ona kaptidi
yemek nasip olmadi yani
amcamada haram ettim gitti ..

Aaaa benim babam.
İlk maaşımı aldığım gibi evlendim ben kimseden de para istemedim düğün bile yapmadım
Babam 30 bin tl masraf yapmış bana 0-21 yaş arası onları kafama kakıp duruyor.

Cok iyi yapmişsiniz sömürtmemissiniz kendinizi... Ben boyle masraf guden babalara çüküne sahip cikaydinda cocuk yapmayaydin demek istiyorum... o cocugu yaptiysan essek gibi okutacaksin evlendireceksin ...

"Aylık 3000 getirisi olan evi kaç liraya satmalı?" yatırım problemi gibi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…