- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi hayaticinumut
-
Yaklaşık 3000 liralık maaşım var evet ve 4 yıldır çalışıyorum çalıştığım surece hep aileme maddi manevi destek verdim. Bir de beni geçen sene evlendirmek istiyordu kendi istediği biriyle. O zaman da paramız yoktu baba dedim. Yok diyor onlar benim tanıdığım, onlar zengin. Baba diyorum bu çocuğun da durumu iyi hem küçük yerdeyiz ister istemez beraber görülüyoruz hoş olmaz diyorum , takmıyor.Ne yapacağım ben daha ?
Kızlar merhaba.
Canım çok sıkkın. Dün erkek arkadaşım babamla ve ailemle tanışmaya geldi. Herşey iyi güzel geçti şükür. Sonrasında babam misafirimiz gidince söylenmeye başladı.
Biz erkek arkadaşımla aynı yerde çalışıyoruz, doğunun küçük bir ilcesindeyiz. Bu yüzden ben bu ilişkinin adının konmasını , bir söz ve ya nişan yapılmasını çok istiyorum.
Ama babam bir başladı söylenmeye kızlar anlatamam, yok paramız mi var yok borcumuz var , yok 3000 liralık kızı bedavaya mı vereceğiz diye, o kadar moralim bozuldu o kadar kötü oldum ki anlatamam.
Baba dedim , senden bir şey istemiyorum. Zaten nişanı evde yaparız,masrafları ben karşılarım . ama yok nuh diyor peygamber demiyor. Moralim çok bozuk kızlar , böyle sorunlar yaşayanlar ve ya yaşamış olanlar bu süreçte neler yaptınız ? Yorumlarınızı bekliyorum.
Tam 1,5 sene ikna etmeye çalıştık en son resti çektim ama çok mücadele ettim sana soruyorum ben o adamı istiyorum en azından ailecek tanışın dedim yok mok dedi 2 ayda ona ikna etmeye çalıştık ikna oldu sonra arkadaşıyla konuşmuş kız istiyosa vercek sin abi isteyen varken fln diyince o abide sağolsun tanıştıktan 1 ay sonra isteme söz oldu 2 ay sonra nisan yaptık 6 aydır nişanlıyım 6 ay sonra da düğünümüz var çok şükür :) sabır dua azim.. çok mücadele verdim ben canım çok Zorladı beni :)Kızlar merhaba.
Canım çok sıkkın. Dün erkek arkadaşım babamla ve ailemle tanışmaya geldi. Herşey iyi güzel geçti şükür. Sonrasında babam misafirimiz gidince söylenmeye başladı.
Biz erkek arkadaşımla aynı yerde çalışıyoruz, doğunun küçük bir ilcesindeyiz. Bu yüzden ben bu ilişkinin adının konmasını , bir söz ve ya nişan yapılmasını çok istiyorum.
Ama babam bir başladı söylenmeye kızlar anlatamam, yok paramız mi var yok borcumuz var , yok 3000 liralık kızı bedavaya mı vereceğiz diye, o kadar moralim bozuldu o kadar kötü oldum ki anlatamam.
Baba dedim , senden bir şey istemiyorum. Zaten nişanı evde yaparız,masrafları ben karşılarım . ama yok nuh diyor peygamber demiyor. Moralim çok bozuk kızlar , böyle sorunlar yaşayanlar ve ya yaşamış olanlar bu süreçte neler yaptınız ? Yorumlarınızı bekliyorum.
+1Adamin damatla ilgili hic bir sorunu yok tek sorun kizi , kizida degil aslinda kizin maaşı... İşin olmasaydi eger seni bir an once sepetlemeye bakardi sana bakmaktansa evlendirmek daha mantikli gelirdi...
"3 binliralk kizi bedavayami vericez"
Buradan çikariyorum ki Maasin 3 bin tl sanirim...
Ve baban seni sömürmenin pesinde kolay kolayda evlendirmeyi aklinin ucundan gecirmez...
Su an onun hayalleri tam olarak söyle buyut okut masraf et, ise girsin elin adamina yedirsin... Bak iste Mantik bu...
Senin parani yemenin pesine dusmus belliki... Cok yazik...
Siz de bu zihniyette bir adamın dedikleriyle dün gecenizi heba etmişsiniz. Bakkal defteri mi tutmaya başlamış siz doğunca?
Ohaaaa yaa cidden oha sperm parası da isteseydi
Cok iyi yapmişsiniz sömürtmemissiniz kendinizi... Ben boyle masraf guden babalara çüküne sahip cikaydinda cocuk yapmayaydin demek istiyorum... o cocugu yaptiysan essek gibi okutacaksin evlendireceksin ...
Buyuk baş 5 binden basliyor baba sen eskide kalmissin derdim... tovbe allah bir baba namusu icin nasil bu konuşmayı yapar.. dunyanin civisi çıkmış.Kızlar merhaba.
Şimdi sen böyle yazinca gozumde cocuklugum canlandi =) 6 kardes, ben hep milletin eskileriyle buyudum, okul ders kitaplarimi bile bir ust siniftakilerin gecen yilki kitaplarini alarak temin ederdik, botlarim su alirdi, onlugumun rengi bile siniftakilerden farkliydi (o zaman mavi onluk vardi, benimki koyu lacivertti) artik kimden kaldiysa =)Evet ya resmen şu an dün üzüldüğüme üzülüyorum şu an.
işte yediğim mamalardan başladı heralde
işin ilginci okurken dersaneye bile ücretsiz kazanarak gittim
ne ara 30 bin harcadım bilmiyorum
hahahha güldürdün beni ona da para kesmediğine dua etmek lazım.
Bi de bu adam evlat hasretiyle yanmış 49 yıl
Sanki yaparken bize soruyolar di mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?