30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ben bugün çok yasin okumalyım haftasonu veya hafta başı kırmız kart yiyicem okuyamam o zaman onun için hızlanmalyım

serpilim bol bol dua et...belki mucize oluverir...e dur bakalım erken erken konuşma...

dün akşam eşim "aşkım sevişecek miyiz?" dedi...romantik romantik sordu bi de canım benim...ben de "yumutlama günümde değilim ki ne sevişmesi?" dedim..:roflol:

aylint hoşgeldin canım aramıza...kist dediğin ne ki canım...çok basit kürlerimiz var...
uygula kurtul....
hiiiiiiiiç bozma moralcezini....bak artık bis valız :1hug:

kızlar merhaba..
bende aranıza katılmak istiyorum,sanırım benim yerimde burası...

canım aramıza hoşgeldin...
başımızın üstünde yerin var....
tez zamanda bebişine kavuşmanı diliyorum....

:roflol::roflol::roflol:

sabır canım, bir tanesi sen göstermeden kavuşacak anneciğine...
güzelliğine güzellik katacak bebeğin hemen geliversin inşallah...dualarımdasınız...

serpilim dene- me artık. :) yaptın ya az evvel :)

serpilim sen MQ ya bastıktan sonra (hangi mesajlara cevap vermek istiyorsan alıntı yap a değil de MQ ya bas..artık hepsi bitince de sen sanırım onu görmüyorsun) sol atta büyük harflerle CEVAP YAZ var...beyaz!!!
çok aşagıya bakma sayfanın en sonunda en son mesaj yazanın hemen altında CEVAP YAZ butonu....
gördün mü kıs?????:smiley-cool:

e daha bu kadar detaylı tetationumun göbeği çatladı :CüvCüv:
veeeee hadi göster kendini bebeğim :lepi:

serpilcim yaparsın yaparsın az daha çalış bakem olacak u iş hatta kıslar sana diploma bilem verirler bu konuda çoklu mesajda neymiş hıh serpil şıp diye halleder bu işi:))
tentation canım mahkus talihin bence fena tırstı bak nasıl dönecek 365 derece :))
masalcım güzel dileklerin için sağol umarım hepimiz bir gün kavuşacağız meleklerimize

duygu canım 1 yıl çok bir zaman değil moralini bozma benim 4 yıl oldu hala umudum var 3 yıl bekledim hamile kldım ama karnımda öldü kürtaj oldum 1 yıl oldu kürtaj olalı hala bekliyorum ve hiç umudumu yitirmedim morlimi bozmadım herşeyin bir vakti saati var olacak inşallah pozitif düşün güzel şeyler olsun

hımm becereceğim diplomamıda sizden alacağım hep beraber kep atacağım :)))

tatalım kusurabakma saçma bir mesaj olabilir şuan sınavdayım :)
öyle be tatalım başka türlü nasıl geçerki stres :)) ben bugün mutluyum nedendir bilmiyorum ama işte mutluyum :) opuyorumnanaktan
sınavı geçersem mutlu olacağım :kedi:

masalımmmmmmm harikasın ya demek yumurtlama gününde değilsin sevişme yok :))) bol bol dua edecğim tabiki gülüm benim yine umutlarım yok oldu adet günüm yakınya ( off offff

herkese hossgelmislerrrr hihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tam yerine düştünüz :)

aylint hoşgeldin canım aramıza...kist dediğin ne ki canım...çok basit kürlerimiz var...
uygula kurtul....
hiiiiiiiiç bozma moralcezini....bak artık bis valız :1hug:

hoşbulduum kızlar
çok şamata topikmiş burasıkaydirigubbakcemile2
morale ihtiyaç var hakkaten :içelim:

hu huuu ekibe bakın ekibee..
belenaycım, memleketlim en güzel yaşlarımızdayız kız valla..bayanssulusmile
masal bence devam gün asırı ilişkiye. boşver yumurtlama gününü..bence orada hata yapıyoruz biz. adamın peşini bırakma senkaydirigubbakcemile
serpiliim gelirse de gelsin ya boşverr. elbet bir gün bu yumurta ile sperm kavusacak bir bebiş olusacakk..
bu işin en zor tarafı kendi haline mi bırakayım doktora mı gideyim modu. ben simdilik gidiyorum ama bir tarafım bozulursa anında bırakıcam:))
bu arada yeni gittiğim doktor pek tatlı pek kibar. diyor ki ilişki sıklığınız nasıl. entellektüel çiftlerde ilişki sıklığı az oluyorr. bizi entellektüel gördü..biz de birbirimize bakıp yooo maşşallah pek iyiyizdir dedikk..:roflol: :roflol: aman nazar değmesin
hepinizi kocaman operim.. bu arada ugur boceğimiz hamişlerimiz neredeler yaw.
benim de regli bitti yavas yavas okumaya baslarım yasinimi artık..:Saruboceq:

canlarım bana da bir yasin ekler misiniz bulantım var kalamıycam sizi seviyorumm

loveli ve neşecim size bebişlerinizin cinsiyetlerini söyleyim mi???

bebişler ne tarafa yerleşmiş söyleyin bana kız mı erkek mi diyivereyim????

gerçi herkes biliyordur bunu da!!!

biliyosanız haber verin bilmiyorsanız bebek ne tarafa yerleşmiş yani doktor ultrasonda bakarken o aleti en çok ne tarafta gezdiriyor????

söyleyin bakem bilcem mi???
opuyorumnanaktan

haaa bizimki demek entelliğimizden olmuyor. ahan da sebebi bulundu..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla ben aynı seyi söyeyemeciimm.. yumurtlama günleri mecburen oluyor da. öteki günler ya ben kaçıom ya o. isin gücün yorgunluğundan :dance:
gerçi kaçmaya bile gerek kalmıyor ya ben uyuya kalıorum tv karsısında ya o :roflol::roflol::roflol:

öğleden sora arkadaslar geldiler.çok tatlı bi çocukları var iki yaşında. tüm günü onlarla geçirdik. . az evvel geldik. ev sessiz geldi, birbirimize bakıoz ee kaldık gene basbasa die

ya canlarım ofise geldim dün ben medsmarta test yaptım biri net biri slik çıktı bekelne adet tarihimi bilmiyorum ama en geç 2 gün içinde olmalyım fikri olan lütfen yazsın

kızlar ben soğan kürü uygulamıştımya 25 günde adet olmuştum o ay şimdi bugün 25 ci gün 2 gün içinde beklenen kırmızılar dün içimden geldi işte test yapmak hani medsamart erken gebeliğide gösteriyormuş 3 dk içinde silik çizgide çıktı inanın şaşkınım bu test acabamı dedirtiyor bana ? ama sizlerde yoksunuz

çıtırlar bugün birşeyi daha keşfetim soğan kürü adetleri düzenliyor ben 28 29 30 günde oluyordum soğan kürünü uyguladım 25 günde olmaya başladım biraz önce kırmızıların habercisi kahverngi elçisi geldi kızlar teste hikaye çıktı neyse slogonamız yeni tur yeni şans :))

bence yine de hamile olabilirsin, belki devamı gelmez kahverenginin, silik çizgi çıktı diyosun.. hadi inşallah canım ya :)

bence yine de hamile olabilirsin, belki devamı gelmez kahverenginin, silik çizgi çıktı diyosun.. hadi inşallah canım ya :)

ya silik çıktı ama kullandığım test bu ovolsyon testi idi yani oda erken gebelik olarkta sonuç gösteriyormuş yok be gülüm değilim zaten olsaydım şaşardımsempatiksalakcinni

ya silik çıktı ama kullandığım test bu ovolsyon testi idi yani oda erken gebelik olarkta sonuç gösteriyormuş yok be gülüm değilim zaten olsaydım şaşardımsempatiksalakcinni

serpilim 1 gün içinde belli olur canm. inşallahh tutunma kanamasıdır..
gelirse de canın sağolsun tatlı çıtırım.
o zaman da canın zırlamak isterse de çekinme zırla gitsinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…