30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

canım yaa...ayyyyyyyy....kıs süper!!!!
dur şimdi sakin ol sen...şu ovulasyon testini yapıpta pozitifi görüp hamile olduğunu öğrenen bi dünya insan var....:sm_cool:
sakin olayım ben de heyecan yaptım...serpil olmayadabilir ama olma ihtimaili de çok yüksek....ben geçen ay adetime bir kaç gün kala ov.testi yapmıştım negatif çıkmıştı...kırmızılarım da gelmişti bu ay da denedim yine negatif benim yine olmadı diyorum rahatlıkla o yüzden umutlanıyoruz....
umutlanmanın neresi kötü....olmadı önümüzdeki ay....aylar mı bitti??
bi test falan yap yaaa nasıl heycanlandım kalbim yerinden çıkacakmış gibi oldu :sm_cool:

:teytey::teytey::teytey: hadi inşallah...bismillah

ben de bakınıyorum kızlar nerdesiniz yaw??
masall ovulasyon testi dogru sonuc gosteriyor mu o kadar yaw.
valla olur mu olurr:) süpper de olurr delikafadulden

ben de bakınıyorum kızlar nerdesiniz yaw??
masall ovulasyon testi dogru sonuc gosteriyor mu o kadar yaw.
valla olur mu olurr:) süpper de olurr delikafadulden

bilmiyorum aslında çılgınım da umutlanmak bile moral işte....ya böyle gebe olduğunu öğrenen o kadar çok kişi var ki...
amaaaan negatifse de bu sefer önümüzdeki aya bakıcaz bak çifte umut oldu :dance:

senin adet tarihin ne zaman????

bi liste yapsak son adet tarihlerimizi gösteren...
okuduğumuz her yasin den sonra da özellikle adet günü yaklaşanlar için ayrıca dua etsek????
hım???bilmiyorumkismile

canlarım 8 mart günnüz kutlu olsun

çılgınım ne yazıkii kırmızılar geldi gelmese şaşardım zaten ama test beni yanılttı galiba

masalım liste yaparsak iyi olur çok üzülmedim dersem yalan olur ama çok minik iki damla gözyaşı döktüm mesaj siziiniz diye bir kitap buldum evde sinirimden onu okudum

tentenio canım evi bir güzel temizledim çokda iyi oldu her adette çoşuyorum nedense :))

kızlar toplu yazmayı öğrenmiştim ama sabah sabah unutmuşum hızlıca cevap yazayım dedim

hepinize kocaman mucuxxxxxxxxxxxxxxxx

günaydın arkadaşlar..hafta sonu ıstanbul'daydım sizden uzak kaldım şimdi yazdıklarınızı hızlıca okudum hepimiz için güzel bir hafta olmasını diliyorum ve hepinizin dünya kadınlar gününü kutluyorum..aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorummm sevgilerr

cancağızım benim adet tarihim heralde 27 si filan olacak ama ben ilaç vs kullanıyorum ya bu ay 4 gün ileri gitti. gene oyle bozulur mu bilemiyorum.

:roflol:
ben de bayan lafına uyuz oluyorumm..

canım yeni tur yeni şans dicez. zaten bu ay mazeretin de vardı, eşin gitmişti..
ben gene kontrole gidicem bugun. tiroid hormonlarıma bakılmıştı..hersey güzel gibi bir tane anti-tg antikor mu ne var o ne ki? yüksek çıkmış biraz. inşallah cok onemli değildir :bbo:

güzellerim hepinizin kadınlar günü kutlu olsun.. anneler gününü kutlamak nasip olsun her birimize.

canım benim bende belki haftasonu istanbula gidebilirim :)) çok stresliyim ihtiyacım var şöyle o yoson kokulu marmara denizini içime çöekmeye

canlarım benimde adet tarihim acaba kaç bilmiyorum 25 günde olduüuma göre ayın 1 gibi diyelim nisan 1 şakası gibi 1 nisan çılgınım mazertim vardı değilmi .)) hiç aklıma gelemişti aman 1 yıldır mazertsiz günleride gördükk salladım gitii

kızlar sizlere bi sorum olacak cvplarsanız sewinirim ben pek takılamıyorum burlara takip edemiyorum sizleri ama bana yardımcı olursanız çk sewinirim.ben 13 senelik ewliyim 12 yaşında bi oğlum var ikinci bebek için 2 senedir çalışıyoruz ama tık yok.dr gittim rahim filmi çekildi tüpler kapalıymış ikiside açıldı ve sonra anestezi ile polip alındı.dr bu ay korunun dedi bir dahaki ay başında gel yumurtalık takibi yapıcaz dedi.şimdi merak ediyorum bu konularla ilgili bi bilginiz varsa bana cvp yazarmısınız...

ben 1 adet okudum..
şu sıralar yoğunum sınava çalışıoyorum..yoksa daha çok okurdum zaten adette olacam heralde belirtillerinden anladığım kadarıyla...
hepinize sevgiler...
hayırlı cumalar
a.s.

Canım ne sınavına çalışıyordun? Dediysen de unuttum canım. Benim de bu ay sınavım var kağıdım bile geldi ama hala çalışmaya başlamadım(
İnşallah bebişin gelmiştir hayırlısıyla..

3 tane daha yasin okudum..toplam 5 oldu

maşallah bize kızlar böyle gidersek neşeye yetişiriz ...biz de ezberden okumaya başlarız yakında

Masalım bende bu tembellik varken geçersiniz bile:))

canım allahım kabul etsin bende bu akşam okuyucam neşemeşe beni geçmiş bende onu geçmeilyim :umursamaz:

peh aklinialirimsmile

Belenayım ellerine sağlık çok teşekkürler...

Canım soğan kürünü de uygula, kistleri küçültüp yok ediyormuş.

Eğitimciler girişimcilere karşı...Bakalım hangi takım daha çok Yasin okuyacak???

canım aklıma takıldı, benim rahmimin tavan kısmı aşağı doğru çökükmüş, Demekki benimki de kalp gibi. Hatta dr düşük sebebi olabilir ve gebe kalmayı zorlaştırır ama olmaz diye birşey yok demişti. Bence moralimizi bozmayalım.

kızlar merhaba..
bende aranıza katılmak istiyorum,sanırım benim yerimde burası...

Hoşgeldin Duygucum..

neşecim vakti vardı ben güncelledim umarım sakıncası yoktur

Ne demek, öyle çok sevindim ki...Ellerine sağlık. Yalnız hep isterim ona göre...Bu gidişle ben güncellemeleri yapamayacağım zaten yatıyorum nete giremiyorum canım. İlgilenebilirsen çok sevinirim..

Yol haritasını eşin yanlış vermiş olmasın ellerine:))

Kız 365 derece tam bulunduğun yere geri dnmek değilmiydi:)))) hihi 180 olmasın o...

vavavvavvvvvv başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım senin elinden bir uçanla bir kaçan kurtulur evvelAllah..

Ne saçma entellüktüellerde hormon yok mu??? İnsanların önyargılarından nefret ederim..

canlarım bana da bir yasin ekler misiniz bulantım var kalamıycam sizi seviyorumm

canım ya sorma ben de başımı kaldıramıyorum, inşallah hayırlıısyla atlatırız bu dönemi..

canım benim kese zor göründü zaten telaştan pek hatırlamıyorum ama haftaya pazartesi inşallah pıt pıtlar için gidicez, o zaman dikkat ederim..Peki nasıl oluyormuş? Merak ettim...

ya canlarım ofise geldim dün ben medsmarta test yaptım biri net biri slik çıktı bekelne adet tarihimi bilmiyorum ama en geç 2 gün içinde olmalyım fikri olan lütfen yazsın

canım süper bir haber bu...Hadi hayırlısı...

inşalllah yerleşme kanamasıdır..

ya silik çıktı ama kullandığım test bu ovolsyon testi idi yani oda erken gebelik olarkta sonuç gösteriyormuş yok be gülüm değilim zaten olsaydım şaşardımsempatiksalakcinni

nasıl yani? Ovulasyon testiyle gebelik görünemez ki?? Ovulasyon testi LH hormonuna, gebelik testi BHcg'ye bakar. Ayrı hormonlar bunlar. Elmayla armut gibi...

8 mart günümüz kutlu olsun arkadaslar :)

canım hepinizin Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. İnşallah kadınlar hakettikleri değeri birgün bulsun da her gün bizim olsun...

Canım lütfen moralini bozma. Canın ne çılgınlık yapmak istiyorsa yap..İnşallah minişin çok yakında gelecek...

Nesnes canım bu konuda hiçbir fikrim yok üzgünüm. ınşallah herşey yolunda gider de meleğine kavuşursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…