kızlar ben soğan kürü uygulamıştımya 25 günde adet olmuştum o ay şimdi bugün 25 ci gün 2 gün içinde beklenen kırmızılar dün içimden geldi işte test yapmak hani medsamart erken gebeliğide gösteriyormuş 3 dk içinde silik çizgide çıktı inanın şaşkınım bu test acabamı dedirtiyor bana ? ama sizlerde yoksunuz
ben de bakınıyorum kızlar nerdesiniz yaw??
masall ovulasyon testi dogru sonuc gosteriyor mu o kadar yaw.
valla olur mu olurr:) süpper de olurr delikafadulden
cancağızım benim adet tarihim heralde 27 si filan olacak ama ben ilaç vs kullanıyorum ya bu ay 4 gün ileri gitti. gene oyle bozulur mu bilemiyorum.bilmiyorum aslında çılgınım da umutlanmak bile moral işte....ya böyle gebe olduğunu öğrenen o kadar çok kişi var ki...
amaaaan negatifse de bu sefer önümüzdeki aya bakıcaz bak çifte umut oldu :dance:
senin adet tarihin ne zaman????
:roflol:
canlarım 8 mart günnüz kutlu olsun
çılgınım ne yazıkii kırmızılar geldi gelmese şaşardım zaten ama test beni yanılttı galiba
masalım liste yaparsak iyi olur çok üzülmedim dersem yalan olur ama çok minik iki damla gözyaşı döktüm mesaj siziiniz diye bir kitap buldum evde sinirimden onu okudum
tentenio canım evi bir güzel temizledim çokda iyi oldu her adette çoşuyorum nedense :))
kızlar toplu yazmayı öğrenmiştim ama sabah sabah unutmuşum hızlıca cevap yazayım dedim
hepinize kocaman mucuxxxxxxxxxxxxxxxx
günaydın arkadaşlar..hafta sonu İstanbul'daydım sizden uzak kaldım şimdi yazdıklarınızı hızlıca okudum hepimiz için güzel bir hafta olmasını diliyorum ve hepinizin dünya kadınlar gününü kutluyorum..aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorummm sevgilerr
ben 1 adet okudum..
şu sıralar yoğunum sınava çalışıoyorum..yoksa daha çok okurdum zaten adette olacam heralde belirtillerinden anladığım kadarıyla...
hepinize sevgiler...
hayırlı cumalar
a.s.
3 tane daha yasin okudum..toplam 5 oldu
maşallah bize kızlar böyle gidersek neşeye yetişiriz ...biz de ezberden okumaya başlarız yakında
canım allahım kabul etsin bende bu akşam okuyucam neşemeşe beni geçmiş bende onu geçmeilyim :umursamaz:
Şubatın son haftası itibari ile Yasin Grubunu yazmaya başlıyorum, herkes okudukça eklesin buraya:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nesemese...... 23
loveli........ 9
Serpil02507 ....... 17
çılgınkız ....... 3
librarian ........ 2
sezen10 ....... 2
belenay ....... 9
masal0663 ....... 5
lalehan ....... 1
TOPLAM ........ 71
Kızlar hata varsa düzeltelim, yeniler okunursa ekleyelim. Ayrıca listeyi okudukça siz de güncelelyebilirsiniz.
merhabalar
size katılmak isterim, yaş 30, nisanda 31 olcam, 28 yaşımda evlendim, ilk sene korunmak zorunda kaldık, sonra bazen korunduk bazen korunmadık,askerlik araya girdi 5 ay, son bir yıldır falan da düzenli korunmasız ilişkiye rağmen gebelik hiç olmadı...
2-3 kere karnımın alt kısımlarına giren şiddetli sancı olunca artık dr yolu tuttum, daha önce de gittim doktora ama başka nedenlerle,anormallik de çıkmamıştı. bu kez adam gibi baktırayım dedim yani, çok uzattım, sol yumurtalıkta 3,5 cm.lik kist varmış, ilk adetle atamayınca iki ay yasmin kullanmamı söledi, sonra adetimin 5.günü kontrolüm var,inşallah kaybolmuştur. ikinci yasmin kutumun biymesine 3 gün kaldı.....
eşim şimdi spermiyograma yanaşmadı, yaza kadar olmazsa o zaman baktıracakmış..
benim hikayem de bu..
inşallah hepimiz kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarız hayırlısıyla, bazılarınız maşallah hamile kalmış bile,sağlıkla tamamına erdirsin Allahım
kızlarrr amma çokk yazmışsınızzzz..nasıl cevap verecem..
biraz asilik biraz başkaldırma gördüm :) asilikse ben de varım yaw. hamile kalırsam herseye dikkat ederim ammaaaa olmadan da kendimi bu kadar sıkamıcam..ohh 55 mi dedin masalcım, çok da var daha..takılalım günümüzü gün edelim..alkisalkisalkis
serpilim canım giremedim yogunluktan valla..senin de cok yogun geçmiş haftan.. biliyon mu benim de kendi işim.. kızlar eğitimci ekibi kurmuş biz de kadın girişimci olarak bir ekip kuralım..
bu arada ben de öğretmen çocuguyum hem de iki taraftan. pek gurur duyarım bu durumdan..
eğitim şarttt!! özellikle bu gariban ülkemde.. o yüzden saygılarımızı gonderiyoruz sizlere..a.s.
aaa bak hoş kadınlarız şeyimiz bile kalp şeklinde buda demek oluyorki aşk kadınlarıyız :)) tatalım banada dr düşük veya erken doğum olur dedi onu düzeltmeliyiz demişti ben yaptırmadım bebbeğim :)) aman ne yapayım zaten bugün yarın kırmızı kartı görürüm şidetli başağrım var benim başım ağrıdımı misafirlerim gelir bekliyoruz iştegelmese iyide ama ısararla gelecekler canım klava:
kızlar merhaba..
bende aranıza katılmak istiyorum,sanırım benim yerimde burası...
neşecim vakti vardı ben güncelledim umarım sakıncası yoktur
kızlar bu arada ben bugün farkettim yolun tam yarısına gelmişim abooovvv yaş 35 yolun yarısı dante gibi ortasındayım hayatın böylemiydi bu şiir neyse ne 18 lik çıtır ne 60 lık nene ohh en güzel çağımdayım güzelliğime güzellik katacak bir bebek arıyorum görenlerin duyanların insaniyet namına bana haber vermeleri rica olunur bizim spermler yolu şaşırdı herhal yumurtayı bulamadı bir türlü o kadarda yolu tarif ettim tamam anladım dedi ama yok nafile inşallah bulacak yolu ve bebişimi bana gitrecek umuyorum sanırsam galiba:))
serpilcim yaparsın yaparsın az daha çalış bakem olacak u iş hatta kıslar sana diploma bilem verirler bu konuda çoklu mesajda neymiş hıh serpil şıp diye halleder bu işi:))
tentation canım mahkus talihin bence fena tırstı bak nasıl dönecek 365 derece :))
masalcım güzel dileklerin için sağol umarım hepimiz bir gün kavuşacağız meleklerimize
vavavvavvvvvv başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hu huuu ekibe bakın ekibee..
belenaycım, memleketlim en güzel yaşlarımızdayız kız valla..bayanssulusmile
masal bence devam gün asırı ilişkiye. boşver yumurtlama gününü..bence orada hata yapıyoruz biz. adamın peşini bırakma senkaydirigubbakcemile
serpiliim gelirse de gelsin ya boşverr. elbet bir gün bu yumurta ile sperm kavusacak bir bebiş olusacakk..
bu işin en zor tarafı kendi haline mi bırakayım doktora mı gideyim modu. ben simdilik gidiyorum ama bir tarafım bozulursa anında bırakıcam:))
bu arada yeni gittiğim doktor pek tatlı pek kibar. diyor ki ilişki sıklığınız nasıl. entellektüel çiftlerde ilişki sıklığı az oluyorr. bizi entellektüel gördü..biz de birbirimize bakıp yooo maşşallah pek iyiyizdir dedikk..:roflol: :roflol: aman nazar değmesin
hepinizi kocaman operim.. bu arada ugur boceğimiz hamişlerimiz neredeler yaw.
benim de regli bitti yavas yavas okumaya baslarım yasinimi artık..:Saruboceq:
canlarım bana da bir yasin ekler misiniz bulantım var kalamıycam sizi seviyorumm
loveli ve neşecim size bebişlerinizin cinsiyetlerini söyleyim mi???
bebişler ne tarafa yerleşmiş söyleyin bana kız mı erkek mi diyivereyim????
gerçi herkes biliyordur bunu da!!!
biliyosanız haber verin bilmiyorsanız bebek ne tarafa yerleşmiş yani doktor ultrasonda bakarken o aleti en çok ne tarafta gezdiriyor????
söyleyin bakem bilcem mi???
opuyorumnanaktan
ya canlarım ofise geldim dün ben medsmarta test yaptım biri net biri slik çıktı bekelne adet tarihimi bilmiyorum ama en geç 2 gün içinde olmalyım fikri olan lütfen yazsın
çıtırlar bugün birşeyi daha keşfetim soğan kürü adetleri düzenliyor ben 28 29 30 günde oluyordum soğan kürünü uyguladım 25 günde olmaya başladım biraz önce kırmızıların habercisi kahverngi elçisi geldi kızlar teste hikaye çıktı neyse slogonamız yeni tur yeni şans :))
ya silik çıktı ama kullandığım test bu ovolsyon testi idi yani oda erken gebelik olarkta sonuç gösteriyormuşyok be gülüm değilim zaten olsaydım şaşardımsempatiksalakcinni
8 mart günümüz kutlu olsun arkadaslar :)
canlarım 8 mart günnüz kutlu olsun
çılgınım ne yazıkii kırmızılar geldi gelmese şaşardım zaten ama test beni yanılttı galiba
masalım liste yaparsak iyi olur çok üzülmedim dersem yalan olur ama çok minik iki damla gözyaşı döktüm mesaj siziiniz diye bir kitap buldum evde sinirimden onu okudum
tentenio canım evi bir güzel temizledim çokda iyi oldu her adette çoşuyorum nedense :))
kızlar toplu yazmayı öğrenmiştim ama sabah sabah unutmuşum hızlıca cevap yazayım dedim
hepinize kocaman mucuxxxxxxxxxxxxxxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?