hoşbulduk canım benim nasılsın eğer diğer arkadaşlar içinde bir mahsuru yoksa bende katılmak dualarıma sizinle devam etmek istiyorum nesecimKumsalım hoşgeldin, sefalar egtirdin, gel güzelim sen de katıl grubumuza, Yasinlerimize ...
Kızlar sizin de moralinizi bozmak istemiyorum ama haftasonu hep yattım ve hala epeyce hastayım işe gidemedim bugün. İnşallah eşim izin alabilirse dr götürecek. Kızlar hamişliğin cilveleri başladı. Başım fır fır dönüyor, bulantı ve kusmalarım hat safhada. Ekranı zor görüyorum. Grip deseniz hala geçmedi. Doğru düzgün beslenemiyorum..İnşallah bebişim iyidir. Lavabodan çıkamaz oldum. Hepinizi çok öpüyorum. Biraz daha dinleneyim. Listeyi saoalsun belnayım güncelliyor. Bana müsade, hepiniz Yardan'a emanet olun ....
Kızlar sizin de moralinizi bozmak istemiyorum ama haftasonu hep yattım ve hala epeyce hastayım işe gidemedim bugün. İnşallah eşim izin alabilirse dr götürecek. Kızlar hamişliğin cilveleri başladı. Başım fır fır dönüyor, bulantı ve kusmalarım hat safhada. Ekranı zor görüyorum. Grip deseniz hala geçmedi. Doğru düzgün beslenemiyorum..İnşallah bebişim iyidir. Lavabodan çıkamaz oldum. Hepinizi çok öpüyorum. Biraz daha dinleneyim. Listeyi saoalsun belnayım güncelliyor. Bana müsade, hepiniz Yardan'a emanet olun ....
hoşbulduk canım benim nasılsın eğer diğer arkadaşlar içinde bir mahsuru yoksa bende katılmak dualarıma sizinle devam etmek istiyorum nesecim
canım çok ama çok geçmiş olsun umarım gribin biran önce geçer
süperr anneliğin ilk cilveleri başlamış harika ya mşallah nesecim rabbim nazarlardan korurusun seni ve bebişini
bu arada hamile arkadaşları tebrik ediyorum allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar
kızlar sizlere bi sorum olacak cvplarsanız sewinirim ben pek takılamıyorum burlara takip edemiyorum sizleri ama bana yardımcı olursanız çk sewinirim.ben 13 senelik ewliyim 12 yaşında bi oğlum var ikinci bebek için 2 senedir çalışıyoruz ama tık yok.dr gittim rahim filmi çekildi tüpler kapalıymış ikiside açıldı ve sonra anestezi ile polip alındı.dr bu ay korunun dedi bir dahaki ay başında gel yumurtalık takibi yapıcaz dedi.şimdi merak ediyorum bu konularla ilgili bi bilginiz varsa bana cvp yazarmısınız...
hoşbulduk canım benim nasılsın eğer diğer arkadaşlar içinde bir mahsuru yoksa bende katılmak dualarıma sizinle devam etmek istiyorum nesecim
canım çok ama çok geçmiş olsun umarım gribin biran önce geçer
süperr anneliğin ilk cilveleri başlamış harika ya mşallah nesecim rabbim nazarlardan korurusun seni ve bebişini
bu arada hamile arkadaşları tebrik ediyorum allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar
canım benim yat dinlen sen, olacak bunlar çok normal heralde.. yeğen kendini şimdi hissettirmeye başladı.
evet iyi gelir büyülü şehir ama çok soğuktu dikkat et canım olur mu?canım benim bende belki haftasonu istanbula gidebilirim :)) çok stresliyim ihtiyacım var şöyle o yoson kokulu marmara denizini içime çöekmeye
sağol canım hoşbulduk teşekkür ederimmahsur ne demek.. hoşgeldin aramızaaa..
sağol canım hımm güzel bende size ayak uydururum o zaman zaman geliyor işi çılgınlığa vurmak iyi oluyor.bizde herşey var diyosun yani nesecim dolu dolu :))canım çok sevindim gelmene. Buradaki kızlar da en az önceki topiktekiler kadar candan ve sevecen. Yalnız burada benim gibi çatlak hatunlar toplantı, demedi deme:)) Canım Yasinler okuyoruz bol bol dua ediyoruz burada. Bazen detimiz geliyor herşeye veryansın ediyoruz , bazen geyik zamanımız oluyor gülmekten kırılıyoruz. Gerçekten çok hoşuan gidecek burası. Şimdilik 2010 hamişi 2 kişiyiz, Loveli ve ben. Yakın zamanlarda hamiş kaldık ve ikimiz de bulantılarla başetmeye çalışıyoruz son günlerde...Dualrına amn diyorum canım. Sen bu ay normal geçirecektin dimi? Aşılama önümüzdeki aya mı kaldı? İnşallah bebişin sürpriz yapar.
Aynı babası gibi edepsüz şimdiden annenin iplerini eline aldı....
Kızlar benim acil durum.....delikafadulden Kızlar dönücem ...
Kızlar topik ve Yasin listemiz size emanet. Kumsalım sen başla Yasin okumaya, okudukça kaç tane okuduğunu söyle biz ekleriz seni de. Şimdi çıkmak zorundayım biraz kötüyüm. Hepiniz için dua edicez edepsüzümle...İnşallah Ya Rabbim bu topikte kimsecikler kalmaz da herkes 30lu anneler topiğine göç eder...Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...
kızlar sizlere bi sorum olacak cvplarsanız sewinirim ben pek takılamıyorum burlara takip edemiyorum sizleri ama bana yardımcı olursanız çk sewinirim.ben 13 senelik ewliyim 12 yaşında bi oğlum var ikinci bebek için 2 senedir çalışıyoruz ama tık yok.dr gittim rahim filmi çekildi tüpler kapalıymış ikiside açıldı ve sonra anestezi ile polip alındı.dr bu ay korunun dedi bir dahaki ay başında gel yumurtalık takibi yapıcaz dedi.şimdi merak ediyorum bu konularla ilgili bi bilginiz varsa bana cvp yazarmısınız...
serpilcim,hayırlısı, inşallah önümüzdeki ay bebişin gelecek, kırmızılar 9 ay uğramayacak :)canlarım 8 mart günnüz kutlu olsun
çılgınım ne yazıkii kırmızılar geldi gelmese şaşardım zaten ama test beni yanılttı galiba
masalım liste yaparsak iyi olur çok üzülmedim dersem yalan olur ama çok minik iki damla gözyaşı döktüm mesaj siziiniz diye bir kitap buldum evde sinirimden onu okudum
tentenio canım evi bir güzel temizledim çokda iyi oldu her adette çoşuyorum nedense :))
kızlar toplu yazmayı öğrenmiştim ama sabah sabah unutmuşum hızlıca cevap yazayım dedim
hepinize kocaman mucuxxxxxxxxxxxxxxxx
hobulduk,teşekkürlergünaydın arkadaşlar..hafta sonu İstanbul'daydım sizden uzak kaldım şimdi yazdıklarınızı hızlıca okudum hepimiz için güzel bir hafta olmasını diliyorum ve hepinizin dünya kadınlar gününü kutluyorum..aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorummm sevgilerr
canım endişelenme hemen, önemli diildir inşallah..canım yeni tur yeni şans dicez. zaten bu ay mazeretin de vardı, eşin gitmişti..
ben gene kontrole gidicem bugun. tiroid hormonlarıma bakılmıştı..hersey güzel gibi bir tane anti-tg antikor mu ne var o ne ki? yüksek çıkmış biraz. inşallah cok onemli değildir :bbo:
.
Canım soğan kürünü de uygula, kistleri küçültüp yok ediyormuş./QUOTE]
bi başladım ama 2 gün içtim yarım kaldı, haplar bitti bakalım adeti bekliyorum,5. gün ak kara belli olur..
çokk geçmiş olsun,grip çabucak geçer inşallah, bebişin de kendini bellli ediyo maşallah,onunkiler güzeldir ya :))Kızlar sizin de moralinizi bozmak istemiyorum ama haftasonu hep yattım ve hala epeyce hastayım işe gidemedim bugün. İnşallah eşim izin alabilirse dr götürecek. Kızlar hamişliğin cilveleri başladı. Başım fır fır dönüyor, bulantı ve kusmalarım hat safhada. Ekranı zor görüyorum. Grip deseniz hala geçmedi. Doğru düzgün beslenemiyorum..İnşallah bebişim iyidir. Lavabodan çıkamaz oldum. Hepinizi çok öpüyorum. Biraz daha dinleneyim. Listeyi saoalsun belnayım güncelliyor. Bana müsade, hepiniz Yardan'a emanet olun ....
ben Kuran okumayı bilmiyorumKızlar topik ve Yasin listemiz size emanet. Kumsalım sen başla Yasin okumaya, okudukça kaç tane okuduğunu söyle biz ekleriz seni de. Şimdi çıkmak zorundayım biraz kötüyüm. Hepiniz için dua edicez edepsüzümle...İnşallah Ya Rabbim bu topikte kimsecikler kalmaz da herkes 30lu anneler topiğine göç eder...Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...((
Kızlar ben geldim 32 yaşındayım, pkoluyum adet düzensizliğim yok. Glukofaj kullanıyorum 1 aydır, bu ay soğan kürüne başladım, bu ay ostrojenim 14 çıktı çanım sıkıldı......ama çok umutsuzum
arkadaşlar,merhaba:) bende dün 2 yasin okudum.eklermisiniz?
Kızlar ben geldim 32 yaşındayım, pkoluyum adet düzensizliğim yok. Glukofaj kullanıyorum 1 aydır, bu ay soğan kürüne başladım, bu ay ostrojenim 14 çıktı çanım sıkıldı......ama çok umutsuzum
bak ben 41 yaşındayım ve bu topiciğin kıtırıyım ben bile umutsuz değilim sen daha çok gençsin bebeğim sabır edecksin tamamı durmak yok yola devammmmmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?