30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Kızlar sizin de moralinizi bozmak istemiyorum ama haftasonu hep yattım ve hala epeyce hastayım işe gidemedim bugün. ınşallah eşim izin alabilirse dr götürecek. Kızlar hamişliğin cilveleri başladı. Başım fır fır dönüyor, bulantı ve kusmalarım hat safhada. Ekranı zor görüyorum. Grip deseniz hala geçmedi. Doğru düzgün beslenemiyorum..ınşallah bebişim iyidir. Lavabodan çıkamaz oldum. Hepinizi çok öpüyorum. Biraz daha dinleneyim. Listeyi saoalsun belnayım güncelliyor. Bana müsade, hepiniz Yardan'a emanet olun ....

Kumsalım hoşgeldin, sefalar egtirdin, gel güzelim sen de katıl grubumuza, Yasinlerimize ...
hoşbulduk canım benim nasılsın eğer diğer arkadaşlar içinde bir mahsuru yoksa bende katılmak dualarıma sizinle devam etmek istiyorum nesecim

canım çok ama çok geçmiş olsun umarım gribin biran önce geçer
süperr anneliğin ilk cilveleri başlamış harika ya mşallah nesecim rabbim nazarlardan korurusun seni ve bebişini
bu arada hamile arkadaşları tebrik ediyorum allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar

canım benim yat dinlen sen, olacak bunlar çok normal heralde.. yeğen kendini şimdi hissettirmeye başladı.

mahsur ne demek.. hoşgeldin aramızaaa..

merhaba nesnescim.. Allah bağışlasın oğlunu. umarım sen de ikinci bebişine kavusursun. biz burada ilk bebişlerimiz için ugrasıyoruz. aramızda yeni hamişlerimiz var. sen bir anne olarak bizlere dualarını gönder olur mu? annelerin duaları kabul olur:)
ben de yumurta takibindeyim canım. basımdan geçenleri paylaşabilirim.
ilaç vs basladı mı doktor. yoksa normal kendi düzenindeki yumurtanı mı takip edecek??

canım çok sevindim gelmene. Buradaki kızlar da en az önceki topiktekiler kadar candan ve sevecen. Yalnız burada benim gibi çatlak hatunlar toplantı, demedi deme:)) Canım Yasinler okuyoruz bol bol dua ediyoruz burada. Bazen detimiz geliyor herşeye veryansın ediyoruz , bazen geyik zamanımız oluyor gülmekten kırılıyoruz. Gerçekten çok hoşuan gidecek burası. Şimdilik 2010 hamişi 2 kişiyiz, Loveli ve ben. Yakın zamanlarda hamiş kaldık ve ikimiz de bulantılarla başetmeye çalışıyoruz son günlerde...Dualrına amn diyorum canım. Sen bu ay normal geçirecektin dimi? Aşılama önümüzdeki aya mı kaldı? İnşallah bebişin sürpriz yapar.

canım benim yat dinlen sen, olacak bunlar çok normal heralde.. yeğen kendini şimdi hissettirmeye başladı.

Aynı babası gibi edepsüz şimdiden annenin iplerini eline aldı....
Kızlar benim acil durum.....delikafadulden Kızlar dönücem ...

Kızlar topik ve Yasin listemiz size emanet. Kumsalım sen başla Yasin okumaya, okudukça kaç tane okuduğunu söyle biz ekleriz seni de. Şimdi çıkmak zorundayım biraz kötüyüm. Hepiniz için dua edicez edepsüzümle...ınşallah Ya Rabbim bu topikte kimsecikler kalmaz da herkes 30lu anneler topiğine göç eder...Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...

mahsur ne demek.. hoşgeldin aramızaaa..
sağol canım hoşbulduk teşekkür ederim
sağol canım hımm güzel bende size ayak uydururum o zaman zaman geliyor işi çılgınlığa vurmak iyi oluyor.bizde herşey var diyosun yani nesecim dolu dolu :))
allah bütün okunan yasinlerimizi dualarımızı kabul etsin inşallah.ben arada okuyodum zati bu topiği canım pek yabancı sayılmam hani:)ay inşallah bütün topikk anneliğe terfi ederiz inşallah ben bu ay adet bekliyorum canım aşılama için biliyosun geçen ay olmadı kistten dolayı doğum kontrol hapı kullanıyorum bitmesine az kaldı sonra adet olcam sonra aşılma derken inşallah allahın izniyle bebişimde gelir amin inşallah nesecim sağol

tamam canım çok sağol ben bu akşamdan başlarım o zaman kızmetse rabbim hepimizin dularınız kabul etsin inşallah bende seni kocaman öpüyorum canm allaha emanet olun

kumsal hoşgeldin aramıza loveli be neşemeşmiz hamiş ee cilvelerinede katlanacaklar burası oldukça eğlenceli genelde çatlaklar gurubuyuz ama hepimiz yaşama sımsıkı sarılan ve mücadelemizde asla taviz vermeyen zeki kadınlarız hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yasin okumamıza katılmanda çok hoş şimdiden alalh kabul etsin gülüm

çılgınım sezenim sabahtan beri nette sorun var zor bela yazdım neşemeşe sende dinlen kalbimizdesin ve buraya giremesende biz seni burada hiisediyoruz rahat ol

canım ben yumurta takibi yaptırdım klomen diye bir ilaç veriyor adetin 5 günü başlıyorsun günde 2 adet kullandım o arda dr gün veriyor ultrasyonda yumurtalrına bakıyor eğer uygun boyuttysa kendince tekarr bir gün belirliyor sonra çatlama iğnesi veriyor artı o iğneyi kullandıktan sonra ilişki satini veriyor yada programnı veriyor ben denedim 2 kere olmadı canım bende kiste dönüştü çok acı çektim umarım sende hayırlı sonuç verir kısacası çok zor bir program değil rabbim tez zamanda bebğine kavuşmanı nasip etsin

selamlaaar
serpilcim,hayırlısı, inşallah önümüzdeki ay bebişin gelecek, kırmızılar 9 ay uğramayacak :)
hobulduk,teşekkürler
canım endişelenme hemen, önemli diildir inşallah..

aylint bende kuran okuyamıyorum türkçesinden okuyorum canım benim benim için sanki 9 ay hayal ama olsun hayalde güzel bugün ofisten çıkmadım böyle geziniyorum tattlım hiç bişi okuyamasanda bize dua et yeter canım

Kızlar ben geldim 32 yaşındayım, pkoluyum adet düzensizliğim yok. Glukofaj kullanıyorum 1 aydır, bu ay soğan kürüne başladım, bu ay ostrojenim 14 çıktı çanım sıkıldı......ama çok umutsuzum

canım hoşgeldin sıkma canını umutsuzluk yok bizim topicte muhakak umut var bugün olmassa yarın sloganlarımız yeni tur yeni şans her gelen adetten umut kesilmez anlayacağın aramıza sefalar getirdin canım hadi baklım biraz gülümse bugün kadınlar günü :))hihoyyyt

bak ben 41 yaşındayım ve bu topiciğin kıtırıyım ben bile umutsuz değilim sen daha çok gençsin bebeğim sabır edecksin tamamı durmak yok yola devammmmmm :))

bak ben 41 yaşındayım ve bu topiciğin kıtırıyım ben bile umutsuz değilim sen daha çok gençsin bebeğim sabır edecksin tamamı durmak yok yola devammmmmm :))

bilmiyorum da ben çok erken başladım umutsuzlupa yaşla alakalı değil 2 ay oldu korunmayı bırakalı ama şimdiden canım sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…