30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

merhabalar
size katılmak isterim, yaş 30, nisanda 31 olcam, 28 yaşımda evlendim, ilk sene korunmak zorunda kaldık, sonra bazen korunduk bazen korunmadık,askerlik araya girdi 5 ay, son bir yıldır falan da düzenli korunmasız ilişkiye rağmen gebelik hiç olmadı...
2-3 kere karnımın alt kısımlarına giren şiddetli sancı olunca artık dr yolu tuttum, daha önce de gittim doktora ama başka nedenlerle,anormallik de çıkmamıştı. bu kez adam gibi baktırayım dedim yani, çok uzattım, sol yumurtalıkta 3,5 cm.lik kist varmış, ilk adetle atamayınca iki ay yasmin kullanmamı söledi, sonra adetimin 5.günü kontrolüm var,inşallah kaybolmuştur. ikinci yasmin kutumun biymesine 3 gün kaldı.....
eşim şimdi spermiyograma yanaşmadı, yaza kadar olmazsa o zaman baktıracakmış..
benim hikayem de bu..
inşallah hepimiz kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarız hayırlısıyla, bazılarınız maşallah hamile kalmış bile,sağlıkla tamamına erdirsin Allahım

kızlarrr amma çokk yazmışsınızzzz..nasıl cevap verecem..
biraz asilik biraz başkaldırma gördüm :) asilikse ben de varım yaw. hamile kalırsam herseye dikkat ederim ammaaaa olmadan da kendimi bu kadar sıkamıcam..ohh 55 mi dedin masalcım, çok da var daha..takılalım günümüzü gün edelim..alkisalkisalkis
serpilim canım giremedim yogunluktan valla..senin de cok yogun geçmiş haftan.. biliyon mu benim de kendi işim.. kızlar eğitimci ekibi kurmuş biz de kadın girişimci olarak bir ekip kuralım..
bu arada ben de öğretmen çocuguyum hem de iki taraftan. pek gurur duyarım bu durumdan..
eğitim şarttt!! özellikle bu gariban ülkemde.. o yüzden saygılarımızı gonderiyoruz sizlere..a.s.

hoşgeldiiinn..aramıza katıldın gittin bile canım..
:lepi:

vereliniortak hoşgeldin aramıza canım burada çok güzel vakit geçireceğine ve bilgi alışverişi yapacağına inanıyorum hatırlatayım canım burada genelde çatlak çıtırlar var aralarındaki en kıtır benim

kaydirigubbakcemile3 anam anam anam oyy oyy gurban olurum ben sana :))) he gurban bu memlketimizde en büyük sorun eğitim eğitim eğitim ama nerde okumuş cahillerimzide bu çembere dahail ediyorum ben tatlım yazman önemli değil bende bazan yazamıyorum ama yazıları okuyunca sanki yanımdaymışsınız gibi hiisedeyorum dün yine yasin okurken benim gözlerimin önündeydiniz mucuxxxxxxxxxxxxhihoyyyt

aaa bak hoş kadınlarız şeyimiz bile kalp şeklinde buda demek oluyorki aşk kadınlarıyız :)) tatalım banada dr düşük veya erken doğum olur dedi onu düzeltmeliyiz demişti ben yaptırmadım bebbeğim :)) aman ne yapayım zaten bugün yarın kırmızı kartı görürüm şidetli başağrım var benim başım ağrıdımı misafirlerim gelir bekliyoruz işte gelmese iyide ama ısararla gelecekler canımklava:

kızlar merhaba..
bende aranıza katılmak istiyorum,sanırım benim yerimde burası...

herkese hossgelmislerrrr hihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tam yerine düştünüz :)

bu arada çoklu msj şeysini becerebildim nihayet :)))

teşekkür ederim canlarım,hoşbuldum..

biizm bu topic çok şirindir burad hoş anlar yaşayacksın ve inşallh hamilede kalacaksın biz genelde burad geyik modunda oluyoruz neden hamile kalamdık modundan çıkmaya çalışıyoruz ve çıkıyoruzda tabbiki ara ara sorunlarımızda yazıyoru artı yasin okuyoruz sende katılıursan seviniriz okuyamsanda dualarınla destek olursunŞeniz

kızlar şu klavyemi geliştirmeliyim bazan yalnış basıyorum artık bunuda çözmeliyim zaten önümde koca bir yumak var çözümlenecek oyy oyyy halimeeeeeeee

uzun süredir okuyorum canım,muhabbetlerinize yabancı değilim.sadece merhaba deme cesareti gösterememiştim.. keşke bende çıkabilsem "neden hamile kalmıyorum" modundan bu arada yasin okumaya bende katılıyım,vesile olur.süper bi fikir

Şubatın son haftası itibari ile Yasin Grubunu yazmaya başlıyorum, herkes okudukça eklesin buraya:

nesemese...... .......23
loveli........ ...............9
Serpil02507 ....... ....21
çılgınkız .................. 3
librarian ........ ..........2
sezen10 ....... ..........2
belenay ....... ...........9
masal0663 .............. 5
lalehan ....... .............1

TOPLAM ................ 75

Kızlar hata varsa düzeltelim, yeniler okunursa ekleyelim. Ayrıca listeyi okudukça siz de güncelelyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…