merhabalar
size katılmak isterim, yaş 30, nisanda 31 olcam, 28 yaşımda evlendim, ilk sene korunmak zorunda kaldık, sonra bazen korunduk bazen korunmadık,askerlik araya girdi 5 ay, son bir yıldır falan da düzenli korunmasız ilişkiye rağmen gebelik hiç olmadı...
2-3 kere karnımın alt kısımlarına giren şiddetli sancı olunca artık dr yolu tuttum, daha önce de gittim doktora ama başka nedenlerle,anormallik de çıkmamıştı. bu kez adam gibi baktırayım dedim yani, çok uzattım, sol yumurtalıkta 3,5 cm.lik kist varmış, ilk adetle atamayınca iki ay yasmin kullanmamı söledi, sonra adetimin 5.günü kontrolüm var,inşallah kaybolmuştur. ikinci yasmin kutumun biymesine 3 gün kaldı.....
eşim şimdi spermiyograma yanaşmadı, yaza kadar olmazsa o zaman baktıracakmış..
benim hikayem de bu..
inşallah hepimiz kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarız hayırlısıyla, bazılarınız maşallah hamile kalmış bile,sağlıkla tamamına erdirsin Allahım
hoşgeldiiinn..aramıza katıldın gittin bile canım..
:lepi:
merhabalar
size katılmak isterim, yaş 30, nisanda 31 olcam, 28 yaşımda evlendim, ilk sene korunmak zorunda kaldık, sonra bazen korunduk bazen korunmadık,askerlik araya girdi 5 ay, son bir yıldır falan da düzenli korunmasız ilişkiye rağmen gebelik hiç olmadı...
2-3 kere karnımın alt kısımlarına giren şiddetli sancı olunca artık dr yolu tuttum, daha önce de gittim doktora ama başka nedenlerle,anormallik de çıkmamıştı. bu kez adam gibi baktırayım dedim yani, çok uzattım, sol yumurtalıkta 3,5 cm.lik kist varmış, ilk adetle atamayınca iki ay yasmin kullanmamı söledi, sonra adetimin 5.günü kontrolüm var,inşallah kaybolmuştur. ikinci yasmin kutumun biymesine 3 gün kaldı.....
benim hikayem de bu..
inşallah hepimiz kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarız hayırlısıyla, bazılarınız maşallah hamile kalmış bile,sağlıkla tamamına erdirsin Allahım
kızlarrr amma çokk yazmışsınızzzz..nasıl cevap verecem..
biraz asilik biraz başkaldırma gördüm :) asilikse ben de varım yaw. hamile kalırsam herseye dikkat ederim ammaaaa olmadan da kendimi bu kadar sıkamıcam..ohh 55 mi dedin masalcım, çok da var daha..takılalım günümüzü gün edelim..alkisalkisalkis
serpilim canım giremedim yogunluktan valla..senin de cok yogun geçmiş haftan.. biliyon mu benim de kendi işim.. kızlar eğitimci ekibi kurmuş biz de kadın girişimci olarak bir ekip kuralım..
bu arada ben de öğretmen çocuguyum hem de iki taraftan. pek gurur duyarım bu durumdan..
eğitim şarttt!! özellikle bu gariban ülkemde.. o yüzden saygılarımızı gonderiyoruz sizlere..a.s.
çok şaşırdım serpilim...akannehir
bu durum sadece bende var sanıyordum...benim de rahmim kalp şeklinde...
doktor ameliyat falan da demedi...sadece erken doğuma yada düşüğe neden olur dedi...
ameliyatta ilginçmiş,rahmin şekli ameliyatla değişiyor mu???
kızlar merhaba..
bende aranıza katılmak istiyorum,sanırım benim yerimde burası...
merhabalar
benim hikayem de bu..
kızlar merhaba..
bende aranıza katılmak istiyorum,sanırım benim yerimde burası...
herkese hossgelmislerrrr hihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tam yerine düştünüz :)
bu arada çoklu msj şeysini becerebildim nihayet :)))
teşekkür ederim canlarım,hoşbuldum..
banmada öğret ya :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?