30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Canım ben Çıkıyorum , mesaı bıttı..kendınıze ıı bakın

edut dur daha yolun başındasın bekle olacak emin ol tüm pozitif enerjimi yolluyorum sana ve diğer çıtırlara

serpilcim,teşekkür ederim iyiyim.seninde kadınlar günün kutlu olsun.. adet için canını sıkma,bidahaki aya inşallah..yasinlerimizle beraber umutlarımızda artsın değilmi canım:)

ya arkadaşlar mesajlarınızda hormon seviyelerinizden falan bahsediyorsunuz..ben hiçbirşey ölçtürmedim şimdiye kadar..yaşım 31 oldu,1yıllık evliyim,oluruna bırakmasammı artık??

ya arkadaşlar mesajlarınızda hormon seviyelerinizden falan bahsediyorsunuz..ben hiçbirşey ölçtürmedim şimdiye kadar..yaşım 31 oldu,1yıllık evliyim,oluruna bırakmasammı artık??

canım bence adetin 3 günü dr git ve tüm tahlilerinin yapılmasını iste bence o önemli bunu yap ama adetin 3cü günü yapılıyor bence oluruna bırakma belki bir hormon eksikliğin vardır bilemesinkiboshayallersmile

bak ben 41 yaşındayım ve bu topiciğin kıtırıyım ben bile umutsuz değilim sen daha çok gençsin bebeğim sabır edecksin tamamı durmak yok yola devammmmmm :))

maşallah serpil ne kadr pozitifsin Rabbim tez zamanda kucaklarınızı doldursun bende 28 yaşındayım ve konunuzu sessiz takipçilerindenim...

ı ıh bırakma. doktor sana 6 ay filan deneyin dese doktorun gırtlaana yapıs.
doktora eşsiz gitme hatta eşin de bi görünsün tahlil mahlil yaptırsın..

bende bisi yok nolcak deyip rasgele bi doktora da gitme. doktorunu çooooooook iyi seç.
ben öle yaptım. illk doktora gittiğimde böle böle çocuk yapmaya karar verdik bi kontrol olayım die laylaylom bi basıma gitmistim ismi lazım değil malum hastalıktan korkutarak 1 yılımı yedi. (medical park hastanesinde . forumların birinde yazmıstım olanı biteni. biri dotorun ismini sordu onu da yazdım. sanırım bu yüzden ceza yedim giremedim bi süre, sürekli hata veiodu ama forumla çok da alakam olmadığı için anlamamıstım ceton çook sora düstüe. sempatiksalakcinni benim yazı da uçmus gitmis kaydirigubbakcemile3 )

sonradan gititğim bi doçent ve prof sende hiç bisi yok pırıl pırılsın demislerdi.
anla artık kaydirigubbakcemile3
2,5 yıllık sürecin tavsiyeleri bunlar.

kızlar dün face de bi arkadasımın bebekli aileli fotolarını gördüm. bahsetmismdir benim süreçin ilk zamanlrında onunla konusmustum da böle böle oldu filan die anlatmıstım bi kaç ay sonra hamile olduğunu öğrenmistim. "sennile konustuktan sonra korktum deneneyyim dedim ve hamileyiiiiimmmm.. " demisti. gerçi ilk bebeiğini 5 haftalıkken kaybetmisti ama bi kaç ay sonra ikinciye hamile kaldı. allah bağışlasın o kadar tatlı bir kızı var ki. bebekli mutlu aile fotoları filan.. kötü oldum
aksam rüyamda da o fotoları gördüm..

uf ne bilim depresyona mı griom ne . işte de durumlar karışık. vekaleten idarecilik yapıyorum. önümüzdeki hafta atamalar yapılcak. büyük bir ihtimalle biri atanır . basvuramıyorum ben, sınava girmedim çünkü sınav zamanı ilk aşılamamın zamanına denk geliyordu uğrasamadım, bi de gebe kalırım filan yapamam didim.. dönem ortasında işi bırakmak öğretmenliğe dönmek sıfırdan bi sınıf almak da istemiyorum.. kadromuz bu yıl çok değişti yıllardır aile gibi olduğumuz bir ortamımız vardı ve yeni gelenlere alışamadım bi türlü.. geçen hafta tayinler vardı bi ümit bekledim belki çıkar die o da olmadı.

havalar da düzelmedi karanlık karanlık soğuk soğuk gidiyor sempatiksalakcinni

ayşe arman dan özendik spora gittik. ondan da elimizde kalan kas ağrıları oldu :roflol:: roflol: :roflol:
-tatlicadiarzu-
mutsuzumm....-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

serpilim canım enerji doldurmussun ortalığıı.. Senin bebişin de sana çeksin inşallah boyle enerjik bişi olsun çıksın
neyse kızlar toktora gitim geldim, gene gördük yımırtaları. bu ay klomen sonrası femara kullanıyorum bakalım. dediğiniz gibi o hormon da cok yüksek değilmiş. kritik birşey yok dedi doktor. çok şükür..
tentation canım benim, sıkma canını.. oluyor boyle seyler..havalar da iç karartıcı..bak elazığ da deprem oldu ne üzücü di mi???
spora devam ben 1 kilo vermişim bu arada olleyyy.. 3-4 cm de incelme olmus. ohh ohh ..
bizler de birer ayse arman olucaz..40 ımızda da fotograf mı cektirsek ne kaydirigubbakcemile3

bilmiyorum da ben çok erken başladım umutsuzlupa yaşla alakalı değil 2 ay oldu korunmayı bırakalı ama şimdiden canım sıkılıyor

yaa güzelim daha bu kadar erkenden strese sokma kendinii. hemen olma olasılığı cok az biliyor musun. aylar geçtikçe artıyor. hiç şimdiden düşünme..işin rahatlığına bak. yerimseniben

1 senedir mi deniyordun canım. yaşın da çok geç değil. herseyin bir zamanı var. ama 1 sene deneyip olmuyorsa basit testleri yaptırabilirsin canım.

maşallah serpil ne kadr pozitifsin Rabbim tez zamanda kucaklarınızı doldursun bende 28 yaşındayım ve konunuzu sessiz takipçilerindenim...

ooyy aramıza taptaze tam anlamıyla bir çıtır düşmüş..amin güzelim güzel dileklerin için:)

cvp için çok tşkrr ederim inşllh allah bütün isteyen herkeze hayırlı sağlıklı bebişler versin. :CüvCüv:

canım benim bende belki haftasonu istanbula gidebilirim :)) çok stresliyim ihtiyacım var şöyle o yoson kokulu marmara denizini içime çöekmeye

aman aman bu sıralar gelme. havalar kötü soğuk kaaranlık ve çamur yağıo :)

nesem aman dikkat et kendine çok geçmis olsun hiiç ihmal etme.etmezsin biliyorum ama amaaan çok dikkat allah sağlık versin sana ve elma çekirdeenee

evet iyi gelir büyülü şehir ama çok soğuktu dikkat et canım olur mu?

eehehe balkaabaana dönüo kışın. baharda prenses oluyo bu sehir

bu topik umutsuzlua bire bir.. gel bize katıl bize

bak ben 41 yaşındayım ve bu topiciğin kıtırıyım ben bile umutsuz değilim sen daha çok gençsin bebeğim sabır edecksin tamamı durmak yok yola devammmmmm :))

yirim seni kıtır :roflol::roflol: dilerim gerçek hayatta da bu kadar neşe dolusundurhihoyyyt

edut dur daha yolun başındasın bekle olacak emin ol tüm pozitif enerjimi yolluyorum sana ve diğer çıtırlara

bknz:
:dance::dance::dance:

ssessiz kalma :) elif safağın içindeki kadınlar korosu burası alkisalkisalkis enteli var danteli var çıtırı var kıtırı var annesi var çılgını var masalı var lokumu var var da var laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ben ise ilk ay 5 gün birer tane klomen kullanmıstım. sonra büyünce yumurta çatlatma iğnesi. sonra da progesteron desteği. bu ay ise yeni doktor art arta klomen vermiyorum, benim yontem bu deyip, femara verdi 5 tane. 3 dene yumurta olmus gene ben de..ben en az dozda pörtletiyorum yumurtaları. simdi 2 dene daha içicem. aralarından biri büyüyecek insallahh..
bu arada ben bir kere de kendi yumurtamı takip ettirmiştim o da pek güzel büyümüştü, kendi kendine çatlamıştıı..ama gene de spermine kavusamadı atıldı gitti garibanlarrr..sempatiksalakcinni

Şubatın son haftası itibari ile Yasin Grubunu yazmaya başlıyorum, herkes okudukça eklesin buraya:

nesemese...... .......23
loveli........ ...............10
Serpil02507 ....... ....21
çılgınkız .................. 3
librarian ........ ..........2
sezen10 ....... ..........2
belenay ....... ...........10
masal0663 .............. 5
lalehan ....... .............1
tentation....................1
duygu7979.................2

TOPLAM ................ 80

Kızlar hata varsa düzeltelim, yeniler okunursa ekleyelim. Ayrıca listeyi okudukça siz de güncelelyebilirsiniz. arkadaşlar okuduğunuz yasinleri kırmızıyla yazabilirmisiniz sayfaları okurken gözden kaçmasın diye mesela 1 bile yazmanız yeterli

işyerinden pek yazamıyorum listeyi güncellemek için dikkalice okumak gerekiyor gözden kaçanlar olmasın es geçmeyelim 1 yasini bile kırmızı yazarsak göze hemen çarpardiye düşündüm amma çok şey istedim dimii :)))

bizim gibi çıtırlara ne dayanırki tentationcum bak gör en kısa zamanda bitiririz biz bu yasini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…