Canım ben Çıkıyorum , mesaİ bİttİ..kendİnİze İİ bakın
ya arkadaşlar mesajlarınızda hormon seviyelerinizden falan bahsediyorsunuz..ben hiçbirşey ölçtürmedim şimdiye kadar..yaşım 31 oldu,1yıllık evliyim,oluruna bırakmasammı artık??
bak ben 41 yaşındayım ve bu topiciğin kıtırıyım ben bile umutsuz değilim sen daha çok gençsin bebeğim sabır edecksin tamamı durmak yok yola devammmmmm :))
ya arkadaşlar mesajlarınızda hormon seviyelerinizden falan bahsediyorsunuz..ben hiçbirşey ölçtürmedim şimdiye kadar..yaşım 31 oldu,1yıllık evliyim,oluruna bırakmasammı artık??
Canım ne sınavına çalışıyordun? Dediysen de unuttum canım. Benim de bu ay sınavım var kağıdım bile geldi ama hala çalışmaya başlamadım(
İnşallah bebişin gelmiştir hayırlısıyla..
ehliyet sınavı için çalışıyorum canım..ama bu sıralar baya yoğunum ev taşıyacam.. ders çalışmaya da fırsat kalmıyor..daha sınava var ama yıne yavaş yavaş çalışsam iyi olur...bebek işini şimdilik erteledim.. yasin okuyacaktım ama malum özel günümdeyim..bitince inş. devam ederim..olmazsa eşime okuturum...
sana da bebeşinede :ecrin_bebek: sağlıklı günler dilerim...isim düşündün mü ? :)
Allah a emanet olunuz..
bilmiyorum da ben çok erken başladım umutsuzlupa yaşla alakalı değil 2 ay oldu korunmayı bırakalı ama şimdiden canım sıkılıyor
maşallah serpil ne kadr pozitifsin Rabbim tez zamanda kucaklarınızı doldursun bende 28 yaşındayım ve konunuzu sessiz takipçilerindenim...
canım ben yumurta takibi yaptırdım klomen diye bir ilaç veriyor adetin 5 günü başlıyorsun günde 2 adet kullandım o arda dr gün veriyor ultrasyonda yumurtalrına bakıyor eğer uygun boyuttysa kendince tekarr bir gün belirliyor sonra çatlama iğnesi veriyor artı o iğneyi kullandıktan sonra ilişki satini veriyor yada programnı veriyor ben denedim 2 kere olmadı canım bende kiste dönüştü çok acı çektimumarım sende hayırlı sonuç verir kısacası çok zor bir program değil rabbim tez zamanda bebğine kavuşmanı nasip etsin
canım benim bende belki haftasonu istanbula gidebilirim :)) çok stresliyim ihtiyacım var şöyle o yoson kokulu marmara denizini içime çöekmeye
Kızlar sizin de moralinizi bozmak istemiyorum ama haftasonu hep yattım ve hala epeyce hastayım işe gidemedim bugün. ınşallah eşim izin alabilirse dr götürecek. Kızlar hamişliğin cilveleri başladı. Başım fır fır dönüyor, bulantı ve kusmalarım hat safhada. Ekranı zor görüyorum. Grip deseniz hala geçmedi. Doğru düzgün beslenemiyorum..ınşallah bebişim iyidir. Lavabodan çıkamaz oldum. Hepinizi çok öpüyorum. Biraz daha dinleneyim. Listeyi saoalsun belnayım güncelliyor. Bana müsade, hepiniz Yardan'a emanet olun ....
evet iyi gelir büyülü şehir ama çok soğuktu dikkat et canım olur mu?
Kızlar ben geldim 32 yaşındayım, pkoluyum adet düzensizliğim yok. Glukofaj kullanıyorum 1 aydır, bu ay soğan kürüne başladım, bu ay ostrojenim 14 çıktı çanım sıkıldı......ama çok umutsuzum
bak ben 41 yaşındayım ve bu topiciğin kıtırıyım ben bile umutsuz değilim sen daha çok gençsin bebeğim sabır edecksin tamamı durmak yok yola devammmmmm :))
edut dur daha yolun başındasın bekle olacak emin ol tüm pozitif enerjimi yolluyorum sana ve diğer çıtırlara
maşallah serpil ne kadr pozitifsin Rabbim tez zamanda kucaklarınızı doldursun bende 28 yaşındayım ve konunuzu sessiz takipçilerindenim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?