30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

çılgın çok şanslısın bu anlamda. her yere yakınsınız. atlayıp gidebilme imkanınız var ne güzel.. kıskandım şinci seni bak. hmmffssss-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ben egeyi çoooook seviom yaaaaaaa

aynen... harikaaaa...

kıs geshenk karsılasırsak süpper olur valla.:))))
tento atla gel hadii.
ayy evet sucuk yaptık biz:) valla tamamen yürüyerek gittik üstelik..

valla süper olur.... tento sende geeeeelllll. hem bak biliyosun her yereleride. ne güzelde anlatmışsın kısss iyice heveslendirdin valla beni. yaaa tarihleri bilnle gezmek başka keyif kesinlikle.

çılgın çok şanslısın bu anlamda. her yere yakınsınız. atlayıp gidebilme imkanınız var ne güzel.. kıskandım şinci seni bak. hmmffssss-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

evet biliyom..ondan bırakamıyom..çok seviyom şehrimi..aşığım izmireee..
kocişim de istanbullardan geldi, izmirli oldu cıktı..Allah ayırmasın buradan diyor :))

tento bir kere bir tura gittik. işte kilise filan geziyoz. rehber anlatıyor kilisedeki resimlerdeki hikayeleri..eşim de yok dedi o oyle değil boyle..başladı anlatmaya..adam kekliyomus megersem..sonra her anlattığında eşimin gozune bakıp, boyleydi di mi filan diyordu..cok gülmüştük arkadaşlarlakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zerdal da gelmiş. kız biz tastamam gececiyiz saate bakın hele sempatiksalakcinni yaflum ancakmı kapabildin pc yi kıslardan?

kızlar ben geldim, Bugünde düğün salonunda oldu düğün, iyi oynadık, ay çılgınım, izmirliler kendini nasıl belli ediyor, oyunları farklı geldi bize, biz ankara havaları oynuyoz, ay gelin bi görsen ne kadar iyi ve yumuşak yüzlü, düğündeki herkes beğendi gelini, bizde teprik ettik, bir ömür boyu mutluluklar diledik, şimdi eve geldik.

anam düğüne derneğe doydun valla.:))
ee napcan herkesin oyunu ayrı..amma velakin ben de güzel harmandalı oynarım hee
bir de dokuz sekizlik kaydirigubbakcemile2

Allah mesut etsin, hep yüzleri gülsün inşallahh

egeliyim ben, beni de seviyonus di mi ondan:)))

hemde çoooookkkk opuyorumnanaktan

adam gıcık olmuştur ama he :))

:roflol::roflol::roflol:
süpermiş yaa :)))

hadi hadi çılgın kontencanından gelini iyi görüon di mi :roflol:
allah mesut mutlu eylesin

izmirliler ne oynar ki bak sinci bilemedim he?

istanbulun neresinden senin koca?
ben de benim kocayı izmir-sığacık a saklanmısken, inzivaya çekilmisken buldum çıkardım. istanbula getirdim
bi sizden bi bizden:roflol::roflol::roflol::roflol:

valla anacım ben süper horon teperim.. istiklal caddesinde bile ekibi kurup horon tepmişliğim var. o derece:))
ayşecik filmlerindeki gibi millet bizi izlemeye toplanmıstı
hahaha

DÜĞÜNCÜÜÜÜÜÜÜ.... kurt murt kalmadı dökecek ne varsa döktün gitti. doydunmu artık düğüne. sen ne oynadın ankara mı? dans da ettinizmi romantik hımmm ... Allah bir yastıkta hep güleryüzleriyle kocatsın. gelin aldınız şimdi siz dimi?

anam düğüne derneğe doydun valla.:))
ee napcan herkesin oyunu ayrı..amma velakin ben de güzel harmandalı oynarım hee
bir de dokuz sekizlik kaydirigubbakcemile2

Allah mesut etsin, hep yüzleri gülsün inşallahh

Güzel bi halay falan çektiler ama bize farklı geldi, oynayışları güzel yani, ama başka bölgeden olduğu anlaşılıyor, her yörenin bir oyunu var, karabüktede bartın havası oynarlar. ben biraz karışım oldum. her telden çalıyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…