30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

tento bana horon öğretsene..
izmirli harmandalı oynar halay çeker ama halayın nesi değişik acaba.
bir de damat halayı varr..onu istanbulda ogrendim.
güzel oynuyorlardı gittim kızın birine yapıstım bana da ogretsene dedim..ogretti :))
benim koca balıkesirli tento..ama istanbulda okumus, calısmıs filan..

Kurtlarımı döktüm canım:teytey:, danslarda benim adam aklıma geldisenağlama, dans edemedim, gelini aldık, izmirde de düğün yapılmış, artık bugün itibariyle bitti. amin allah herkesi bir yastıkta kocatsın. müzik olarakta ne çalıyordu arada biliyormusunuz. evli, mutlu, çocuklu. güldüm valla.

aylinn bu saatlerde gazozu içmiş, pirelerle ugrasıyor da olabilir:))
kızın amma kulaklarını cınlattıkk

Aylinin kulağını bende çınlatayımda tam olsun, aylin canım, arada gir yaz bitanem, senden haber alamayınca olmuyor.

damat halayını marmara adasındayken öğrenmistim. keyifli bi oyun..
benim eşim trakyalı.
am ben 9-8 likte hiç iyi değilim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
süzülüyorum sadece haha

uyy tento horon çekiyor daaa:))

zerdal evli, mutlu, çocuklu çaldı haa:))
danslarda hüzünlendin mi canım benim..özleştiniz tabii

ah canııımmm hatırladı kocasını... heee evli mutlu çocuklu... güsel... olsun.. çalsın. çocuğu çıkart. evli mutlu uyuyor işte sana. daha ne.

ahan da ispatı :))

o sarı kafa sensin dimi orda pembeli.... kısım sen bayağı bir çatlaksın he... Allah neşeni bozmasın bitanem. süpersin valla.

uyy tento horon çekiyor daaa:))

zerdal evli, mutlu, çocuklu çaldı haa:))
danslarda hüzünlendin mi canım benim..özleştiniz tabii

Bir araya geldiğimizden beri ilk defa ayrı kaldık, özledim, arada aklıma düşüyor, telefonla konuşuyoz, zormuş ya, allah kimseyi eşinden ayrı koymasın.

eheh benim o sarı kafa :))

amin cümlemizin neşesini bozmasın.
burda neşeliyim ya. günlük hayatımda uyuz biri oldum çıktım inanın.. huysuz huysuz dolanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…