30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

damat havası burada her düğünde çalınır. bizde halay horon ankara misket üç ayak her telden var hemen hemen. abaza düğünlerinde kafkas oynarlar.. çok farklı milletler var o yüzden her telden çalınır. davul zurnada var. varda var işte. bu tarafa düğünlere gel zerdal.

ah canııımmm hatırladı kocasını... heee evli mutlu çocuklu... güsel... olsun.. çalsın. çocuğu çıkart. evli mutlu uyuyor işte sana. daha ne.

evet canım, evli mutlu, buna sahib olamayanlarda var, allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.:Saruboceq::Saruboceq:

Bir süre işe ara vermek iyi oluyor, insanın kafası dinleniyor, çok güzel ya dinleniyorum burda, bahçede var, arada gidip oturuyoz, günlerim güzel geçiyor.

hatırladım..

eheh benim o sarı kafa :))

amin cümlemizin neşesini bozmasın.
burda neşeliyim ya. günlük hayatımda uyuz biri oldum çıktım inanın.. huysuz huysuz dolanıyorum

ne huysuzluk ediyosun kısım aaaa nedir derdin? salla gitsin

çatlak ama çok tatlı bee..süpper..hep böyle kal tentationım benimm.

canımm evwet hep böle ol.

Bir araya geldiğimizden beri ilk defa ayrı kaldık, özledim, arada aklıma düşüyor, telefonla konuşuyoz, zormuş ya, allah kimseyi eşinden ayrı koymasın.

amiiin... az kaldı zerdalım sık dişini accık.

inanın burda keyfim yerine geliyor kızlar :))

bebek mebek hakgetire.. allah neşemizi daim eylesin.kaydirigubbakcemile3
iyi ki tanımışım sizleri :)

bebek de neymiş..istiyomuduk ki..sempatiksalakcinni
valla benim de neşem geldi..kikirdiyip gülüyomm..
zerdal kıs bilgisayarı mı kaptırdın yoksamm..

geshenk ben gelimm mi düğüne..oyunları cok severim..öğrenmek isterim hep.. piste ilk fırlayıp son inme özelliğim vardır..hiç utanmam kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: ay süpermiş ya :)))))
pazar günü düğün vardı. horonda 4 tane delikanlı bi farklı değişik oynuordu ama bi tanesini görmeniz lazımdı o bacaklarıyla balerin gibi zaariff zarif zıplıyor, hopluyor antin kuntin haraketler yapıyor.. horon dizisinden bi fırlıyor öne doğru zipzipzipzip diye.. ağa takılan hamsilarin arasından fırlayan asi ı hamsi balıığı gibiydi..

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hah gittin sandımdı..
evet yaa ..çok şükür valla ..kocacığım da bugun oyle dedi durduk yerde..
Allah bozmasın..

zerdal ya ben bir bahçe yapma hayalim var kendime..pek seviyom deşineyim..ekeyim toplayayım..

ha kaptırdım, kaptıracam. :roflol::roflol:

inanın burda keyfim yerine geliyor kızlar :))

bebek mebek hakgetire.. allah neşemizi daim eylesin.kaydirigubbakcemile3
iyi ki tanımışım sizleri :)

bizde seni iyiki tanımışız tatlı kaçığım benim. valla neşemiz kaçmasın yeterki gerisi düzelecek şeyler. eynen benimde neşem yerine geliyor sizinle.

ooooohh sefan olsuuuunnn.... ne güsell.

demetin bu şarkısının muhabbeti olmustu bir de tentocum..
kadın ibrahimi unutamadı diye

yahu ne ibrahimmiş bu kaç senelerdir kimler geldi geçti gene ibo gene ibo...

uyy benzetmeye bak beee..akannehir

hah gittin sandımdı..
Allah bozmasın..

zerdal ya ben bir bahçe yapma hayalim var kendime..pek seviyom deşineyim..ekeyim toplayayım..

yap bacım ya, güzel ama uğraşmak lazım, benim annem babam uğraşıyor, biz hazıra konuyoz.

bencede unutamadı, bütün şarkılarında ibrahim var.

kızlar yavaş yavaş yatsakmı, benim kardeş pc odasında uyuyorda,

hatırladım..
ne huysuzluk ediyosun kısım aaaa nedir derdin? salla gitsin
canımm evwet hep böle ol.
amiiin... az kaldı zerdalım sık dişini accık.

hah gittin sandımdı..
Allah bozmasın..

zerdal snin bu pc kavgaların çok hoş ya :))))

evet ya allah bugünlerimizi aratmasın.. ama ben gene de bebek yönünde dua etçem yarın :))

ben de istiyom bahçeeee

gesehnk sizin düüne ben de gelem.. kafama göre oynarım ne güzel. kimse anlamaz hangi yöreden olduğunukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yap bacım ya, güzel ama uğraşmak lazım, benim annem babam uğraşıyor, biz hazıra konuyoz.

küçük yapayım..domates biber ekiim..
annemlerde bahcelerinin bir kısmına ektiler..toplamak için bana numunelik brıakıyorlar..ben gidiyom topluyım..bakıyım ne alemdeler diyee..kaydirigubbakcemile3

geshenkin düğüne hepimizin gittiğini düşünsenize..ne komik..
zerdal ankara havası oynuyor, ben harmandalı, tento da horon tepiyor:)
aylin de elde gazozla gelirr

gel anacım gel burada her hafta düğün var. hiç bitmez. oyna çeşit çeşit müzik..

bencede unutamadı, bütün şarkılarında ibrahim var.

kızlar yavaş yavaş yatsakmı, benim kardeş pc odasında uyuyorda,

eh bunada şükür bebiş o kadar geldin verdiler ya bu akşam sana o makineyi :)) aferin kız sana. e hadi yat bari yarın iş var bana kalkmak çook zor geliyo sabah gözüme kan çöküyo artık bide gündüz uyku basıyoki ....

şimdide elindekine konacaklar e git barim bende çıkayım yavaştan.. sabah olacak ya hani aaahhhh kalkmak var offff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…