30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

günaydınn canımm..aksam kulakların cınladı mı??
ayy kıyamamm yaa, için gitmiştir..
çok geçmiş olsun, çok şükür önemli bişi yokmuss.
.
benim kulaklarda bi pfssssss sesi vardı, dedim bi yerlerde gazoz ihtiyacı var,süüpergazozcu olarak yetişmem lasımdı ama hastanedeydik..
:)
çok şükür çılgınım,sağol..
buralardayım geshenkcim,geliyorum ara ara,okuyorum yazdıklarınızı,dün falan biraz yoğundum sadece,bu arada listede adım var ama tarihim yok,benim tarih 11 temmuz kızlar.

ekledim canım :) müjden gelsin inşallah..
hepimisin inşallah

amin amin,hepimizn müjdesi gelir inş.olumunekankayizsmile

kardelenim bilmez miyiz..umutla umutsuzluk bir arada gidiyor..
elinden gelen bişi olmadığından beklemeye devam..umudun olması güzel bişi sonucta

süpergazozcu..aksamı oku bir ara:)) hihi

kızlar ben çıkıyorum,biraz işim var,sayfayı artık sık kullanılanlara ekledim,daha kolay bulcam topici,arayıp arayıp bulamıyodum,google danda niye aramadıysamalsanaalsanasmile,
hadin görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hpt_honeyimm mesac kutun dolmuş canım, mesaj atamadım sanaa
kıslar neşecimden haber aldım, iyiymiş, okulda yoğunmuş giremiyomuş, hepinizi öpüyo.. bana bebiş nasıl diye sordu, Allah mı söletti didim :))
honeyimin de haberiniz vardır belki, bebişi daha önce görmesine rağmen göremeyince dr, boş ya da bozulmuş olabilir demiş korkutmuş ama çok şükür hcg ikiye katlamış, ve dr uzansın kalkmasın,bol su içsin demiş, honeyim de öyle yapıyomuş, pzt de tekrar ultrasonla bakılacakmış.. bebeği onunla inşallah, dua edelim kıslar, Allahım korusun onu ve bebişini,maşallah

kardelenim bilmez miyiz..umutla umutsuzluk bir arada gidiyor..
elinden gelen bişi olmadığından beklemeye devam..umudun olması güzel bişi sonucta

süpergazozcu..aksamı oku bir ara:)) hihi
okicam kaynatıcılar sizi, fokur fokur sesleri hala geliyo akşamın :)))
görüşürüz canımm

ay geçmiş olsun aylinim ya neyseki başı değil kulağın içi değil buna da şükür olmasaydı iyiydi ama en azından kalıcı jasar kalmayacak çok şükür

avatarı diyorsan ben değilim o feride çetin
çok şeker oldu şikayetçi değilim eşim hiç değil çok seviyor göbüşümü
inşallah tez zamanda top top göbüşleriniz olur içinde bebekleriniz
var canım evet iri gözlüyüm valla ikisi de aynı yerde akraba evliliği bizimkilerin köken suriye güzelim heheheh
sağlığım benim iyyi beni soruyorsan kolu azcık ağrıyor
iiyiki sağ koluma yaptırdım solakım çünküm

iyi tatlım ozaman hayırlı cumalar siz degerli arkadaşlara
sağol tatlım,sana da :)
ay geçmiş olsun aylinim ya neyseki başı değil kulağın içi değil buna da şükür olmasaydı iyiydi ama en azından kalıcı jasar kalmayacak çok şükür

lovelim sağol, evet şükrediyoruz,Allahım tüm bebişleri korusun..

hamdolsun iyiyim bebişle ugraşıyorum ne yapalım annesinin midesini bulandırmakla meşgul geçen hamileliligimde bişey olmamıstı ama bu hamileligim çok fena geçiyoeyvahedigeldismile

ah canımm sen hamile misin? senle tanışmadık,haberim yoktu..
Allah sağlıkla tamamına erdirsin maşallah.. ne kadarlık? listemize ekleyelim mi seni de?

aslında sizler bana umut oluyosunuz,kk de çok şey öğrendim.her kez o kadar güçlü ki maşallah.inş.rabbimde bunun neticesini vercek bize bi gün.a.s.

elbette öyleyiz. her şey olması gerektiği gibi olacak her ne olursa olsun biz dimdik geçeceğiz bu yollardan. üzmeden üzülmeden. daima hayır umarak ve karşılaştığımız sonuçtan hayır bularak..

sevtun hamilesin demek.. ayy ne güzel maşallah kaçıncı haftan? sende çok bekeldinmi bu yaramazı? yoksa hemenmi geldi? anlatırmısın azıcık bize...

o kim lovelim? ben hep sen diye bakıp okuyordum o resme :))))) eee seni de görelim o zaman bugün. aynı anda burada olalım atalım o halde...kaldırırız sonra.

canım benim, inşallah tez vakitte hayırlısıyla...
kıslar kaçtım ben, yeğenimin yanına gidicem..
öptümmmmm

canım. tekrar geçmiş olsun. görüşürüz. hadi çok özletme amaa..... opuyorumnanaktan

kardelencim mercimegimin kan sonuçlarını aldım çok şükür herşey yolundaymış:lepi: bebegim çok iyiymiş teyzesi çarşamba kontrolüm var allah nasip ederse kalp atışlarını duyucam rabbim nasip ederse hiç ümidinizi yitirmeyin bak bana 10 sene dile kolay ne yaptıysam ölen çocugumdan sonra 7 sene olmadı ben çok şaşırdım hamile kaldım diye dilerim rabbimden bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine allah rızası için rabbim sizin yüzünüzüde güldürsün beni güldürdügü için canlarım Şeniz allah nasip ederse 31 yaşinda anne olcam şubatta allahım devamını getirir işşallah rabbime hayırlı kul peygamberimize hayırlı ümmet olur işşallah:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…