benim kulaklarda bi pfssssss sesi vardı, dedim bi yerlerde gazoz ihtiyacı var,süüpergazozcu olarak yetişmem lasımdı ama hastanedeydik..günaydınn canımm..aksam kulakların cınladı mı??
ayy kıyamamm yaa, için gitmiştir..
çok geçmiş olsun, çok şükür önemli bişi yokmuss.
.
buralardayım geshenkcim,geliyorum ara ara,okuyorum yazdıklarınızı,dün falan biraz yoğundum sadece,bu arada listede adım var ama tarihim yok,benim tarih 11 temmuz kızlar.
benim kulaklarda bi pfssssss sesi vardı, dedim bi yerlerde gazoz ihtiyacı var,süüpergazozcu olarak yetişmem lasımdı ama hastanedeydik..
:)
çok şükür çılgınım,sağol..
ekledim canım :) müjden gelsin inşallah..
hepimisin inşallah
amin amin,hepimizn müjdesi gelir inş.olumunekankayizsmile
okicam kaynatıcılar sizi, fokur fokur sesleri hala geliyo akşamın :)))kardelenim bilmez miyiz..umutla umutsuzluk bir arada gidiyor..
elinden gelen bişi olmadığından beklemeye devam..umudun olması güzel bişi sonucta
süpergazozcu..aksamı oku bir ara:)) hihi
görüşürüz canımmkızlar ben çıkıyorum,biraz işim var,sayfayı artık sık kullanılanlara ekledim,daha kolay bulcam topici,arayıp arayıp bulamıyodum,google danda niye aramadıysamalsanaalsanasmile,
hadin görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay geçmiş olsun aylinim ya neyseki başı değil kulağın içi değil buna da şükür olmasaydı iyiydi ama en azından kalıcı jasar kalmayacak çok şükürkıslar günaydınn
çılgınım ben de sizi ösledim kısss :)
sormayın ya, dün tatlı mı tatlı yakışıklı mı yakışıklı akıllı mı akıllı yeğenim canımmmm düştü sehbaya kulağını çarptı, kulağının kenarı kıkırdak yeri yarıldı biraz, çok kanadı(( hastaneye yetiştirdik, üni hastanesinde dikiş atıldı... ( ama 2 yaşında olduğu için anestezi alması gerekti dikiş için, ve karnı toktu bekledik... sonra dikiş atıldı, estetik dikiş yapmışlar. sonra da dr gece saat 2 ye kadar bekletip gördü, taburcu etti... çok şükür iyi şimdi ama çokkk korktu kuzumm (( hastaneye gidiyoruz diye istemiyo, halamın evine gideliiim diye ağlıyo canımın parçası.. daha önce hastaneyle tanıştığı için hemen anlıyo, çok da akıllı maşallah..
çok korktuk üzüldük sormayın... kafasında bişey var mı diye yoklarken bi baktım kulağı kan içinde içim gitti! çok şükür Allahım korumuş, kulağının kenarı kesilmiş biraz o kadar...
günaydın fıstıklar...
valla kızlar Allaha şükür aman nazar etmeyim kendime ama ben bu sabah iyi kalktım. erkende geldim işe şu an uykum yok. gözlerim kanlı değil. bakalım öğleden sonra nasıl olacak. işlerimi, hallettim ancak açabildim burayı.
çılgınım önce davranmış amaa ohaoldumsmile .... kısss bu ne enerjiii...
loveliciğim sen bir gittin bizim kızlar doluştu muhabbetin dibine vurduk vallah... zerdalım bilem bilgisayarı kapmış kızlardan gecenin yarısı geldi.. tatil planları yapıldı sanal ortamda kısacık tatil yaşayıverdik. bu arada senin resminden belli valla ortada güzelliğin çok hoş tatlı görünüyorsun maşallah kimbilir ne yakışmıştır erenin top şekli göbüşünde. keşke bizde de olsaydı o şekil hiiiç derte etmezdik sende memnunsundur eminim görüntünden. araplıkmı var sende ah senin gözler nasıl güzeldir arapların gözleri çook güzel oluyor. renk açık ama ne taraftan var sizde anne??? baba??
tento duaları pey ediyordur şimcik. canım benim nefesine kuvvet. :Saruboceq: dönünce atayım şu resmimi görün bi daha beni görenler görmeyenlerde baksın. malum hükümet gibiyim bennn naniknanik
çılgın asıl hükümet valla boy pos endam onda maşallah... çok tatlı benim manken arkadaşım. hollandaaaa sırnaşık şey
kumsal iyiyiz canım gördüğün gibi sabahlıyoruz artık bir araya gelince. tablona iyi yorum yapmış galiba lovelicim... sağlığın yerinde değilmi...
aslında sizler bana umut oluyosunuz,kk de çok şey öğrendim.her kez o kadar güçlü ki maşallah.inş.rabbimde bunun neticesini vercek bize bi gün.a.s.
selam sevtun nasılsın
sağol tatlım,sana da :)iyi tatlım ozaman hayırlı cumalar siz degerli arkadaşlara
ay geçmiş olsun aylinim ya neyseki başı değil kulağın içi değil buna da şükür olmasaydı iyiydi ama en azından kalıcı jasar kalmayacak çok şükür
hamdolsun iyiyim bebişle ugraşıyorum ne yapalım annesinin midesini bulandırmakla meşgul geçen hamileliligimde bişey olmamıstı ama bu hamileligim çok fena geçiyoeyvahedigeldismile
aslında sizler bana umut oluyosunuz,kk de çok şey öğrendim.her kez o kadar güçlü ki maşallah.inş.rabbimde bunun neticesini vercek bize bi gün.a.s.
elbette öyleyiz. her şey olması gerektiği gibi olacak her ne olursa olsun biz dimdik geçeceğiz bu yollardan. üzmeden üzülmeden. daima hayır umarak ve karşılaştığımız sonuçtan hayır bularak..
ay geçmiş olsun aylinim ya neyseki başı değil kulağın içi değil buna da şükür olmasaydı iyiydi ama en azından kalıcı jasar kalmayacak çok şükür
avatarı diyorsan ben değilim o feride çetin
çok şeker oldu şikayetçi değilim eşim hiç değil çok seviyor göbüşümü
inşallah tez zamanda top top göbüşleriniz olur içinde bebekleriniz
var canım evet iri gözlüyüm valla ikisi de aynı yerde akraba evliliği bizimkilerin köken suriye güzelim heheheh
sağlığım benim iyyi beni soruyorsan kolu azcık ağrıyor
iiyiki sağ koluma yaptırdım solakım çünküm
canım benim, inşallah tez vakitte hayırlısıyla...
kıslar kaçtım ben, yeğenimin yanına gidicem..
öptümmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?