kızlar bisi dicem ama gülceeniz.
geshenkin niki büyük harflerle ya.. ben hep geshenki büyük bellemisim. hani böyle hökümet gibi hatunlar vardır ya eyle:roflol::roflol::roflol:
birbirimizi gördük beğendik gibi olmuşş.
hadi yatalım hakkat yaa 7 de kalkıcam ben..oyy..
eyüpe git hepimizin ismini sırala emi:))
Allah seni davul etmeyeeee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yooook beee minyon bişiyim ben. ne hükümeti... ufak tefek duruyorum yüz ince beden şimdi acık kalınlaştı önceden hepten o da yoktu. yarın bakarsın artık. yok bunda ..gelince hemen atarım söz.
valla geshenkim, resmi görene kadar bende büyük britanya krallğısın. bilesin
çılgın hollanda
zerdal almanya
aylin rusya( gazoz kontencanından)
sağol geshenkimmmmmmmmcanım nice yıllara ben kaçırmışım bunu. hep mutlu, huzurlu, savgiyle saygıyla nice yıllar geçirin bir yastıkta çocularınızla inşallah. opuyorumnanaktan
hamilelikte yapılması gerekli bir aşımıydı tetanoz???
çılgını kaçırdım. o kadar bekledim yoktun bi gezintiye çıktım gelmişin fisfisfis tüh. gene karşılaşamadık. çalışkanım benim. yorgun demokratım :)
tento hepimize et bak sakın unutma bizi kızzz...
sağol çılgınımmmmmmaa dogru yaa...canım tekrar nice senelere..
ee geç kaldım tabii((
resmen orta yerimden çatladımmmmmloveli üzülecek muhabbeti görünce..
erenle onlar uyuyorlardır şimdi..
ben oryantal yapayım araplık var hehehehehhegeshenkin düğüne hepimizin gittiğini düşünsenize..ne komik..
zerdal ankara havası oynuyor, ben harmandalı, tento da horon tepiyor:)
aylin de elde gazozla gelirr
ben görmedimmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlar avatara kendimi koydum bakın silirim sonra.
kesin öyledir aylinaminamin
aylin masa altından gazozlara vokta karıstıranlardandır kesin...:roflol::roflol::roflol:
iç ablacım iç. ısınırsın. iç:roflol::roflol::roflol:
çılgın arattım dinledim şarkıyı :)))
ben varken koyun ama görmeyince üzülüyorumyarın girersen atarım bu bilg. yok resmim. laptop bu. masada var yukarıda bide iş yerindekinde var. tek sarı sensin bende esmerim. sen gelince ben atarım hemen profilimde büyükçene bakarsın çılgınla bis gördük birbirimizi...
siz burda kakara kikiri yapın benim bir yerlerimde pireler uçsunbirbirimizi gördük beğendik gibi olmuşş.
hadi yatalım hakkat yaa 7 de kalkıcam ben..oyy..
eyüpe git hepimizin ismini sırala emi:))
ben beyaz tenliyimm orta boyluyum eskiden inceydimhadi kızlar hepinize iyi geceler, tento biraz rahat uyuyamıyacaksenağlama ama yarın rahat uyursun canım. geshenk güzeldir ben sana deyim, esmer kendisi, çılgında çok tatlı ve sempatik.
ben suriye olayım olur mu bana yakın bir yer köken de ordanvalla geshenkim, resmi görene kadar bende büyük britanya krallğısın. bilesin
çılgın hollanda
zerdal almanya
aylin rusya( gazoz kontencanından)
ateş yükselmiş çalışmalara başladınız mı başlayın bence21.06.2010 1.gün ölçmedim
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0
30.06.2010 10.gün 35.9
01.07.2010 11.gün 35.7
02.07.2010 12.gün 36.0
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar naıslsınız
çılgınım nasılsın canım
lovelicim nasılsın eren nasıl tablom sence anasıl canım benim ateşler yine düzensiz bir düşüyor bir yükseliyor
geshenk nasılsın ,aylincim zerdalım nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?