ah canımm sen hamile misin? senle tanışmadık,haberim yoktu..
Allah sağlıkla tamamına erdirsin maşallah.. ne kadarlık? listemize ekleyelim mi seni de?
kardelencim mercimegimin kan sonuçlarını aldım çok şükür herşey yolundaymış:lepi: bebegim çok iyiymiş teyzesi çarşamba kontrolüm var allah nasip ederse kalp atışlarını duyucam rabbim nasip ederse hiç ümidinizi yitirmeyin bak bana 10 sene dile kolay ne yaptıysam ölen çocugumdan sonra 7 sene olmadı ben çok şaşırdım hamile kaldım diye dilerim rabbimden bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine allah rızası için rabbim sizin yüzünüzüde güldürsün beni güldürdügü için canlarım Şeniz allah nasip ederse 31 yaşinda anne olcam şubatta allahım devamını getirir işşallah rabbime hayırlı kul peygamberimize hayırlı ümmet olur işşallah:CüvCüv:
kardelencim mercimegimin kan sonuçlarını aldım çok şükür herşey yolundaymış:lepi: bebegim çok iyiymiş teyzesi çarşamba kontrolüm var allah nasip ederse kalp atışlarını duyucam rabbim nasip ederse hiç ümidinizi yitirmeyin bak bana 10 sene dile kolay ne yaptıysam ölen çocugumdan sonra 7 sene olmadı ben çok şaşırdım hamile kaldım diye dilerim rabbimden bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine allah rızası için rabbim sizin yüzünüzüde güldürsün beni güldürdügü için canlarım Şeniz allah nasip ederse 31 yaşinda anne olcam şubatta allahım devamını getirir işşallah rabbime hayırlı kul peygamberimize hayırlı ümmet olur işşallah:CüvCüv:
bende iyiyim canım yarın ehliyet sınavım varöyle bir göz gezditiyorum kitababenim yazım gitmemiş..
kumsalım iyiyim canım sen nasılsın .
lovelim anlar ateşten ama sanki yumurtlama yok daha gibi gibi..
canımbenim çok teşekkür ederim evet çalışmlara başladık lovelicimsağol geshenkimmmmmmmm
gerekliymiş dr yaptır dedi yaptırdık
sağol çılgınımmmmmm
resmen orta yerimden çatladımmmmm
oyyyy neler kaçırmışım
tatil planları yapılmışşşşşş
biz iki senedir yapamadık her iki yıl da hamişliğime denk geldi
tek tatil yerim annemler ve kayınvalidemlerr
bayılırım tariheeeeee denizee yeşileeeee
tatill aşerdimmmm heeee beni de alın sizinle geleyimmmm
ben oryantal yapayım araplık var hehehehehhe
ben görmedimmmmmmmmmmmmmmmmmm
kesin öyledir aylin
nerde o özledim onu gelsin
ben varken koyun ama görmeyince üzülüyorum
siz burda kakara kikiri yapın benim bir yerlerimde pireler uçsun
ben beyaz tenliyimm orta boyluyum eskiden inceydim
şimdi eşim bana penguen gibi yürüyorsun dedi hehehe önde bir göbek top gibi
ben suriye olayım olur mu bana yakın bir yer köken de ordan
ateş yükselmiş çalışmalara başladınız mı başlayın bence
eren iyi kumsalım maşallah
yumurtlamadan önce olur böyle sıkıntı yok henüz yumurtlama olmamış ama çalış bence yumurta bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz
evet sağolsnbak kumsalım lovelim hemen yapmıs yorumunu..
canım valla sen gittikten sonra kızlar birer birer geldiler..pek güzel muhabbet oldu..
zerdal bilem geldi:)
aylini ben de özledim yaw? iyidir di mi? sesi solugu cıkmadı..
lovelim sen boyle de cok güzelsin bence.. o göbek eren çıkınca gider gene incecik olursunn
günaydın canlarım..
nasıl bir uyku hali var üzerimde anlatamam
dün akşam misafir vardı bu akşam biz bir yere gidicez yarın akşam düğün var..yoğunumm çok..
allah razı olsun arkadaşım 7 haftasının içinde bebegim düşük riskim var yatıyom çok şükür ilaçları kullanıyorum şimdilik bişey yok amanda olmasın rabbim bunu bagışlasın bana oglumu yanına aldı çok üzülüyorum halenmafoldumben
sevtun hamilesin demek.. ayy ne güzel maşallah kaçıncı haftan? sende çok bekeldinmi bu yaramazı? yoksa hemenmi geldi? anlatırmısın azıcık bize...
ekle bebem istersen kardelenler yeni topik açmışlar onları orda tanıdım ben iyiki tanımışım sizin gibi insanları insan motive oluyo olumunekankayizsmileamiiiin canım amiin. çok sağol bugün ne iyi ettinde geldin. ne güzel dualar ettin. senin adına nasıl sevindim. Allah bağışlasın yavrunu. üzücü bişiler olmuş anladığım kadarıyla ve çoook zaman beklemişsin bak mükafatını da almışsın sabrının. sağlıkla alırsın inşallah kucağına evladını. ekleyelimmi senide listeye?
10 senelik evliyim ben 15 sene sonra bebek düşündük oldu hamileligim 5 ay sürdü:gitme: yavrum annasini tekketti rabbimin yannda 7 senedir olmadı oglumdan sonra tedaviye gittim denemedigim şey kalmadı tedaviyi bıraktım 1 sene oluyo yoruldum artık tedavi insanı çok yıpratıyo zaten eyvahedigeldismile kendiliginden hamile kaldım ben arkadasım spor yaptım yürüyüş diyet derken bide bakmışım bebiş gelivermiş ebegümeci ısırgan otu geldi bana erzurumdan özel eşimin bir arkadaşı vardı o getirtti orda bir yatır varmış dualanmış anlıcagınız o ot gelene kadar iki otuda ayrı ayrı kaynattım bilandırdan fosasıyla çektim bir gün içtim 1 hafta maydonoz kaynatıp içtim 5 günde sogan suyu maydonoz rahimi uyarıyomuş bebek için :CüvCüv: haberiniz olsun o ay hamile kaldım rabbime şükürler olsun allah sizede yasatsın bu duyguyu işşallah:enbuyukkk:
herşey güzel olur inşallah kalkma hiç yat benim de lekelenmelerim oluyordu ilaç verdi dr geçti
üzülürsün tabi canındandı ,Rabbim bu meleğini sağ salim kucağına lamayı nasip etsin inşallah
allah razı olsun arkadaşım 7 haftasının içinde bebegim düşük riskim var yatıyom çok şükür ilaçları kullanıyorum şimdilik bişey yok amanda olmasın rabbim bunu bagışlasın bana oglumu yanına aldı çok üzülüyorum halenmafoldumben
ay Allahım çok şükür yaa. nelere kadirsin sen Rabbim. kaç sene yaaa... bak kendiğinden şimdide ne denirki bunun üzerine şimdi.. Allahım bu kez sana bağışlasın canım. inşallah kucağına aldığını okula gittiğini başarılarını evliliğini hepsini sağlıkla uzun uzun göstersin Rabbim sana. o ot siparişlemi geliyor sevtuncum? biz istesek gelirmiki? bak bana artık bıraktım hiç bişi yapmayacam diyen bana atladım gene :))))
ay Allahım çok şükür yaa. nelere kadirsin sen Rabbim. kaç sene yaaa... bak kendiğinden şimdide ne denirki bunun üzerine şimdi.. Allahım bu kez sana bağışlasın canım. inşallah kucağına aldığını okula gittiğini başarılarını evliliğini hepsini sağlıkla uzun uzun göstersin Rabbim sana. o ot siparişlemi geliyor sevtuncum? biz istesek gelirmiki? bak bana artık bıraktım hiç bişi yapmayacam diyen bana atladım gene :))))
özlem nerelerdesin sen? yoksun bu aralar?? nasıl gidiyor canım neler yapıyorsun görüşmeyeli?
sende düşük riski varmıydı tatlım ya bende kahverengi akıntı geldi bir kere çok hafifte kan odar degilde kendini hissettirdi ama kan allahım bunu bana bagışlasın işin garibi ben çok tititzim başkası bile yapsa içime sinmiyo yemegimi kendim yapıyorum malesef kimseye yaptırmıyorum yavaş yavaş eşime diyom nasip olursa dogum yapıyım evi temizlicam dedim adam demezmi sen evi kırklarsın dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sıkıcaz bir müddet ne yapalım bebem yaevet sevtuncum 3 ay önemli hoş 9 ay da önemli ben Rabbime bin şükür 6 aydayım iş çok az yapıyorum bir yemek bi de temizlikçi alıyorum bebeğim iyi olsun varsın evimi ......götürsün sorun değil ben de sadece yemek yapıyorum
bildigimiz ısırgan otu bebem ya pazarda bile satılıyo ebegümecide çayırlarda var parklarda filan allahtan o ot bitiyo zaten annecine söyle toplasın sana büyüklerimiz bilirler zaten o otu eşimin arkadaşı hoca benim memleketinden biri geliyomuş rica etmiş getirdi allah razı olsun eşimin eline bakmış demiş senin çocugun olmuyo sorun eşimde iltaap var demiş ben çözücem bu işi demiş benim eşiminde 6 sene olmadı demiş gitmedigimiz doktor kalmadı demiş allah razı olsun bir ot var demiş sana toplattırıyım eşine içir demiş ot geldi temizledim yıkadım içtim o ay hamile kaldın allahtanda herşey eşim telefon açmış amca oluyosun diye adam hüngür hüngür aglamiş beni duyunca dile kolay 10 sene çok yalvardım her zaman rabbime en son eltimle kaynım benle dalga geçti çok agırıma gitti çok agladım dedim namazda rabbim sevtum kulununda sesini duy rabbim ne olur banada eli ayagı saglıklı evlatlar ver dedim çok agladım secdeye kapanıp bir allah bir rabbim biliyo allahım dedim artık kimsenin bana acıyarak bakmasını istemiyorum dedim kayınvalıdem demiş oglanın başını yaktık bende duydum bu lafı çok üzüldüm mafoldumbenmafoldumben rabbim sevtun kuluna acıdı llahıma şükürler olsun bana yeniden anneligi yaşattıgı için :Saruboceq:
amin canım iş filan yapmıyorum zaten bir yemek temizlik işini arkadasım gelip yapıyo sag olsun ilk üç ay çok önemliymiş doktor öyle dedi:kedi:
bildigimiz ısırgan otu bebem ya pazarda bile satılıyo ebegümecide çayırlarda var parklarda filan allahtan o ot bitiyo zaten annecine söyle toplasın sana büyüklerimiz bilirler zaten o otu eşimin arkadaşı hoca benim memleketinden biri geliyomuş rica etmiş getirdi allah razı olsun eşimin eline bakmış demiş senin çocugun olmuyo sorun eşimde iltaap var demiş ben çözücem bu işi demiş benim eşiminde 6 sene olmadı demiş gitmedigimiz doktor kalmadı demiş allah razı olsun bir ot var demiş sana toplattırıyım eşine içir demiş ot geldi temizledim yıkadım içtim o ay hamile kaldın allahtanda herşey eşim telefon açmış amca oluyosun diye adam hüngür hüngür aglamiş beni duyunca dile kolay 10 sene çok yalvardım her zaman rabbime en son eltimle kaynım benle dalga geçti çok agırıma gitti çok agladım dedim namazda rabbim sevtum kulununda sesini duy rabbim ne olur banada eli ayagı saglıklı evlatlar ver dedim çok agladım secdeye kapanıp bir allah bir rabbim biliyo allahım dedim artık kimsenin bana acıyarak bakmasını istemiyorum dedim kayınvalıdem demiş oglanın başını yaktık bende duydum bu lafı çok üzüldüm mafoldumbenmafoldumben rabbim sevtun kuluna acıdı llahıma şükürler olsun bana yeniden anneligi yaşattıgı için :Saruboceq:
işallah canım allah benimgibi olanlara yardım etsin ne deyim annaligi tatmak isteyenlerede tez zzamanda göstersin :CüvCüv: böyle oluruz işşallahCanım ya neler yaşamassın ama çok şükür mutlulugu yaşamaşsın.Rabbim nelere kadir..Kendini bilmez insanlar çok canım herşey Allahın takdiri o insanlar bilmiyolar bunu konuşuyolar sadece..Allah sag salim kucagına almayıda nasip etsin bebegini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?