30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar aşağısı bir ara kaynadı.. gelen gidenimiz pek çok bugün maşallah... ne oldu öyle ohaoldumsmile

ah canımm sen hamile misin? senle tanışmadık,haberim yoktu..
Allah sağlıkla tamamına erdirsin maşallah.. ne kadarlık? listemize ekleyelim mi seni de?

allah razı olsun arkadaşım 7 haftasının içinde bebegim düşük riskim var yatıyom çok şükür ilaçları kullanıyorum şimdilik bişey yok amanda olmasın rabbim bunu bagışlasın bana oglumu yanına aldı çok üzülüyorum halenmafoldumben

amiiiin canım amiin. çok sağol bugün ne iyi ettinde geldin. ne güzel dualar ettin. senin adına nasıl sevindim. Allah bağışlasın yavrunu. üzücü bişiler olmuş anladığım kadarıyla ve çoook zaman beklemişsin bak mükafatını da almışsın sabrının. sağlıkla alırsın inşallah kucağına evladını. ekleyelimmi senide listeye?

maşallah yeni hamişsinn yaniii inşallah duyarsın o güzelgörüntüyü
olur geshenk bir ara koydum sildim
yine koyarım akşam

benim yazım gitmemiş..

kumsalım iyiyim canım sen nasılsın .
lovelim anlar ateşten ama sanki yumurtlama yok daha gibi gibi..
bende iyiyim canım yarın ehliyet sınavım varöyle bir göz gezditiyorum kitaba
evet canım lovelide olmsa allah razı olsun ondan

canımbenim çok teşekkür ederim evet çalışmlara başladık lovelicim
maşallah erene maşallah allah nazarlrdan saklasın sizi
evet sağolsn
zerdalı aylini bende özledim hiç karşılaşamyorum onlarla yoksa onalarda geceyemi transfr oldular
günaydın canlarım..
nasıl bir uyku hali var üzerimde anlatamam
dün akşam misafir vardı bu akşam biz bir yere gidicez yarın akşam düğün var..yoğunumm çok..

günaydın canım nasılsın oğluşun nasıl

loveli+, GESHENK+, sevtun2, kardelen5233
slm kızlarrr
aylin geçmiş olsun canım inş. en kısa zamanda iyileşir yeğenin

herşey güzel olur inşallah kalkma hiç yat benim de lekelenmelerim oluyordu ilaç verdi dr geçti
üzülürsün tabi canındandı ,Rabbim bu meleğini sağ salim kucağına lamayı nasip etsin inşallah

sevtun hamilesin demek.. ayy ne güzel maşallah kaçıncı haftan? sende çok bekeldinmi bu yaramazı? yoksa hemenmi geldi? anlatırmısın azıcık bize...

10 senelik evliyim ben 15 sene sonra bebek düşündük oldu hamileligim 5 ay sürdü:gitme: yavrum annasini tekketti rabbimin yannda 7 senedir olmadı oglumdan sonra tedaviye gittim denemedigim şey kalmadı tedaviyi bıraktım 1 sene oluyo yoruldum artık tedavi insanı çok yıpratıyo zaten eyvahedigeldismile kendiliginden hamile kaldım ben arkadasım spor yaptım yürüyüş diyet derken bide bakmışım bebiş gelivermiş ebegümeci ısırgan otu geldi bana erzurumdan özel eşimin bir arkadaşı vardı o getirtti orda bir yatır varmış dualanmış anlıcagınız o ot gelene kadar iki otuda ayrı ayrı kaynattım bilandırdan fosasıyla çektim bir gün içtim 1 hafta maydonoz kaynatıp içtim 5 günde sogan suyu maydonoz rahimi uyarıyomuş bebek için :CüvCüv: haberiniz olsun o ay hamile kaldım rabbime şükürler olsun allah sizede yasatsın bu duyguyu işşallah:enbuyukkk:

ekle bebem istersen kardelenler yeni topik açmışlar onları orda tanıdım ben iyiki tanımışım sizin gibi insanları insan motive oluyo olumunekankayizsmile

ay Allahım çok şükür yaa. nelere kadirsin sen Rabbim. kaç sene yaaa... bak kendiğinden şimdide ne denirki bunun üzerine şimdi.. Allahım bu kez sana bağışlasın canım. inşallah kucağına aldığını okula gittiğini başarılarını evliliğini hepsini sağlıkla uzun uzun göstersin Rabbim sana. o ot siparişlemi geliyor sevtuncum? biz istesek gelirmiki? bak bana artık bıraktım hiç bişi yapmayacam diyen bana atladım gene :))))

herşey güzel olur inşallah kalkma hiç yat benim de lekelenmelerim oluyordu ilaç verdi dr geçti
üzülürsün tabi canındandı ,Rabbim bu meleğini sağ salim kucağına lamayı nasip etsin inşallah

amin canım iş filan yapmıyorum zaten bir yemek temizlik işini arkadasım gelip yapıyo sag olsun ilk üç ay çok önemliymiş doktor öyle dedi:kedi:

özlem nerelerdesin sen? yoksun bu aralar?? nasıl gidiyor canım neler yapıyorsun görüşmeyeli?

ayy aylin honeyi merak ediyordum..ben de mesaj attım gitmedi..dolu dedi.
cok şükür iyiymiş yaa

nesemese girdi geçenlerde de merakımızı giderdi:)

ahh canım benim..umarım bu hamileliğin sonuna kadar güzel gitsin, sağlıkla kavus bebeğinee..
ben hiç hamile kalamadım ama kaybetmenin ne acı oldugunu içimde hissediyorum..
kaybetmektense olmasın daha iyi..cok zorr..

ot mu:))) ben de mi alsam acaba..umut dünyası yaa boshayallersmile

evet sevtuncum 3 ay önemli hoş 9 ay da önemli ben Rabbime bin şükür 6 aydayım iş çok az yapıyorum bir yemek bi de temizlikçi alıyorum bebeğim iyi olsun varsın evimi ......götürsün sorun değil ben de sadece yemek yapıyorum

bildigimiz ısırgan otu bebem ya pazarda bile satılıyo ebegümecide çayırlarda var parklarda filan allahtan o ot bitiyo zaten annecine söyle toplasın sana büyüklerimiz bilirler zaten o otu eşimin arkadaşı hoca benim memleketinden biri geliyomuş rica etmiş getirdi allah razı olsun eşimin eline bakmış demiş senin çocugun olmuyo sorun eşimde iltaap var demiş ben çözücem bu işi demiş benim eşiminde 6 sene olmadı demiş gitmedigimiz doktor kalmadı demiş allah razı olsun bir ot var demiş sana toplattırıyım eşine içir demiş ot geldi temizledim yıkadım içtim o ay hamile kaldın allahtanda herşey eşim telefon açmış amca oluyosun diye adam hüngür hüngür aglamiş beni duyunca dile kolay 10 sene çok yalvardım her zaman rabbime en son eltimle kaynım benle dalga geçti çok agırıma gitti çok agladım dedim namazda rabbim sevtum kulununda sesini duy rabbim ne olur banada eli ayagı saglıklı evlatlar ver dedim çok agladım secdeye kapanıp bir allah bir rabbim biliyo allahım dedim artık kimsenin bana acıyarak bakmasını istemiyorum dedim kayınvalıdem demiş oglanın başını yaktık bende duydum bu lafı çok üzüldüm mafoldumbenmafoldumben rabbim sevtun kuluna acıdı llahıma şükürler olsun bana yeniden anneligi yaşattıgı için :Saruboceq:

sende düşük riski varmıydı tatlım ya bende kahverengi akıntı geldi bir kere çok hafifte kan odar degilde kendini hissettirdi ama kan allahım bunu bana bagışlasın işin garibi ben çok tititzim başkası bile yapsa içime sinmiyo yemegimi kendim yapıyorum malesef kimseye yaptırmıyorum yavaş yavaş eşime diyom nasip olursa dogum yapıyım evi temizlicam dedim adam demezmi sen evi kırklarsın dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sıkıcaz bir müddet ne yapalım bebem ya
ilaç jel verdi alttan bide folilk asit:1hug:

Canım ya neler yaşamassın ama çok şükür mutlulugu yaşamaşsın.Rabbim nelere kadir..Kendini bilmez insanlar çok canım herşey Allahın takdiri o insanlar bilmiyolar bunu konuşuyolar sadece..Allah sag salim kucagına almayıda nasip etsin bebegini...

amin canım iş filan yapmıyorum zaten bir yemek temizlik işini arkadasım gelip yapıyo sag olsun ilk üç ay çok önemliymiş doktor öyle dedi:kedi:

okurken gözlerim yaşardı yeminle tüylerim diken diken oldu
Rabbim duaları geri çevirmez binlerce şükür olsun meleğini vermiş Rabbim sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat olarak dünyaya gelmesini nasip etisn
dilerim Rabbimden arkadaşlarım da tez zamanda sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün bir evlata sahip olurlar

işallah canım allah benimgibi olanlara yardım etsin ne deyim annaligi tatmak isteyenlerede tez zzamanda göstersin :CüvCüv: böyle oluruz işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…