30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

günaydın canlarım..
nasıl bir uyku hali var üzerimde anlatamam
dün akşam misafir vardı bu akşam biz bir yere gidicez yarın akşam düğün var..yoğunumm çok..

kumsal+, aylint+, cilginkiz+, GESHENK
slm kızlarrr
canım wc ye kalktımmı geri uyuyamıyorum annemlerde
kalıyorum gece komşunun biri
bir horluyor evlere şenlik pancar m otoru çalışıyo sanki
evde onun sesine yatamıyorum geri

slm arkadaşlar,nasılsınız görüşmeyeli?yeni güzel gelişmeler vardır inş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıslar günaydınn
çılgınım ben de sizi ösledim kısss :)
sormayın ya, dün tatlı mı tatlı yakışıklı mı yakışıklı akıllı mı akıllı yeğenim canımmmm düştü sehbaya kulağını çarptı, kulağının kenarı kıkırdak yeri yarıldı biraz, çok kanadı (( hastaneye yetiştirdik, üni hastanesinde dikiş atıldı... ( ama 2 yaşında olduğu için anestezi alması gerekti dikiş için, ve karnı toktu bekledik... sonra dikiş atıldı, estetik dikiş yapmışlar. sonra da dr gece saat 2 ye kadar bekletip gördü, taburcu etti... çok şükür iyi şimdi ama çokkk korktu kuzumm (( hastaneye gidiyoruz diye istemiyo, halamın evine gideliiim diye ağlıyo canımın parçası.. daha önce hastaneyle tanıştığı için hemen anlıyo, çok da akıllı maşallah..
çok korktuk üzüldük sormayın... kafasında bişey var mı diye yoklarken bi baktım kulağı kan içinde içim gitti! çok şükür Allahım korumuş, kulağının kenarı kesilmiş biraz o kadar...

günaydın fıstıklar...
valla kızlar Allaha şükür aman nazar etmeyim kendime ama ben bu sabah iyi kalktım. erkende geldim işe şu an uykum yok. gözlerim kanlı değil. bakalım öğleden sonra nasıl olacak. işlerimi, hallettim ancak açabildim burayı.
çılgınım önce davranmış amaa ohaoldumsmile .... kısss bu ne enerjiii...

loveliciğim sen bir gittin bizim kızlar doluştu muhabbetin dibine vurduk vallah... zerdalım bilem bilgisayarı kapmış kızlardan gecenin yarısı geldi.. tatil planları yapıldı sanal ortamda kısacık tatil yaşayıverdik. bu arada senin resminden belli valla ortada güzelliğin çok hoş tatlı görünüyorsun maşallah kimbilir ne yakışmıştır erenin top şekli göbüşünde. keşke bizde de olsaydı o şekil hiiiç derte etmezdik sende memnunsundur eminim görüntünden. araplıkmı var sende ah senin gözler nasıl güzeldir arapların gözleri çook güzel oluyor. renk açık ama ne taraftan var sizde anne??? baba??

tento duaları pey ediyordur şimcik. canım benim nefesine kuvvet. :Saruboceq: dönünce atayım şu resmimi görün bi daha beni görenler görmeyenlerde baksın. malum hükümet gibiyim bennn naniknanik

çılgın asıl hükümet valla boy pos endam onda maşallah... çok tatlı benim manken arkadaşım. hollandaaaa sırnaşık şey

kumsal iyiyiz canım gördüğün gibi sabahlıyoruz artık bir araya gelince. tablona iyi yorum yapmış galiba lovelicim... sağlığın yerinde değilmi...

geçmişe bakamadım, çıkıcam az sonra.. herkes iyi di mi?
sezoş,sinoş, sizle de bi raslaşamıyos kıslar, nasılsınız?
kardelen sen nasılsın tatlım?
başka kimler var? hepiniz iyisiniz inşallah..
gece muhabbetleri de kaynıyodur fokur fokur ben kaçırıyorum son günlerde.. yeğenim annemde kalıyo bikaç gündür, onla oynuyorum falan.. dün de korkuttu bizi işte..

aylincim,çok geçmiş olsun canım,Allah korumuş,ama oluyo galiba miniklerde öyle kazalar,rabbim beterinden korusun.
ben bekleme dönemindeyim artık,günü gelince test yapabilecek cesaretim olcak mı onu bilmiyorum ama.gerçi yapmasamda zaten peşine adet olur öğrenirim sonucu.

günaydın canlarım..
dün akşam misafir vardı bu akşam biz bir yere gidicez yarın akşam düğün var..yoğunumm çok..

canım günaydın..
oyy aktivite zamanı ha? dikkat et cok yorma kendini emi?

hamilelikte cok wc ye gidiliyormus di mi??
pancar motoru gibi mi??? :roflol:
adamcağınızı karısı napıyo acep bu motorlaakaydirigubbakcemile3

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERı VE TAHMıNı DOĞUM TARıHLERı (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli.................... 19 ekim
2.neşemeşe............ 19 ekim
3.sezen10.................7 aralık
4.zeytin1007............31 aralık
5.tilsim2....................6 ocak
6.ahsen_81..............11 ocak
7.burayı boş bırakıyorum izninizle...
8.hpt_honey...............28 şubathihoyyyt

VE BEKLENMEYEN ADETLERıMıZ...BıRBıRıMıZ ıÇıN EDECEĞıMıZ DUALARIN KABUL OLMASINI DıLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

lizbeth80......................................... ..12-18 haziran arası

gizem79............................................14 haziran

dillara............................................. ...17 haziran

deniko............................................ ..22 haziran

belenay.......................................... 1 temmuz

zerdal............................................ ..4 temmuz

enterasan........................................6 temmuz

kardelen5233.................................11 temmuz

exporter.......................................... 12 temmuz

tentation......................................... .16-17-18 temmuz?

aylint............................................ ... 17 temmuz

kahvelokum......................................23 temmuz

divinity.......................................... ...?

çılgınkız......................................... . ?

ani…………...........……………….......?

Blackberry.......................................?

bbaran............................................ ?

librarian ..........................................?

edut.............................................. . ?

duygu7979......................................?

Esmeraldaa......................................?

masal0663.......................................?

kardelen.......................................... .?

kumsal..............................................?

GESHENK.........................................?

MAŞALLAH LıSTEMıZEE

kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim

pembe hatunlarrr müjdelerle gelinn

Son düzenleme:
günaydın canlarım..

dikkat et canım sen kendine. yorulma aman deyim.

pancar motoru. :roflol:

slm arkadaşlar,nasılsınız görüşmeyeli?yeni güzel gelişmeler vardır inş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nerelerdesin sen? uzaklaşma bakalım buralarda ol. nasılsın?.. iyiyiz biz kaynattık gece. gelişme yoook tatil planlarına sardık :))

ayyyy çooooooook geçmiş olsun aylinim nasıl üzüldüm yavrum benim ya canı yanmış yok yere. görülmez kaza işte ne basit bişiden canı yanmış canım benim. hemen müdahale edilmiş çok iyi. küçük ya daha hemen toparlanır.başına darbe almamış ya çok şükür. Rabbim beterinden korusun. filmler temiz demek müşahade altında tutuyorlar genede her ihtimale karşı. şimdi daha iyidir umarım.küçük olunca insan daha çok üzülüyor işte. korkmuştur canım yaa..

sağol canım ya.. amin.
inşallah senin adetin yerine bebeğin gelsin :)

sağol gensenkim, korktu kuzum çok.. ben de başından korktum ama çok şükür kulağının kenarı sadece... kulak içinde de bişey yok şükür..

günaydınn canımm..aksam kulakların cınladı mı??
ayy kıyamamm yaa, için gitmiştir..
çok geçmiş olsun, çok şükür önemli bişi yokmuss.

hükümet gibiyem ama o kadar da uzun değilim be geshenkim..ama eşimin ailesi yanında hakkatten dev gibi kalıyorum:)

esas boy pos zeytinimde..

kardelencim nerelerdesin..dur dur hemen kötü düşünme olur mu? sevinçte de üzüntüde de burada olacağız.

buralardayım geshenkcim,geliyorum ara ara,okuyorum yazdıklarınızı,dün falan biraz yoğundum sadece,bu arada listede adım var ama tarihim yok,benim tarih 11 temmuz kızlar.

sağol çılgınım,umutlu olduğum zamanlarda o kadar çok negatifle karşılaştım ki,kendimi bikez daha yıkılmaya hazır görmüyorum malesef,o yüzden beklemicem ki,belki gelir,aslında bu bile bi ümit değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…