günaydın canlarım..
nasıl bir uyku hali var üzerimde anlatamam
dün akşam misafir vardı bu akşam biz bir yere gidicez yarın akşam düğün var..yoğunumm çok..
kumsal+, aylint+, cilginkiz+, GESHENK
slm kızlarrr
canım wc ye kalktımmı geri uyuyamıyorum annemlerde
kalıyorum gece komşunun biri
bir horluyor evlere şenlik pancar m otoru çalışıyo sanki
evde onun sesine yatamıyorum geri
günaydın canlarım..
nasıl bir uyku hali var üzerimde anlatamam
dün akşam misafir vardı bu akşam biz bir yere gidicez yarın akşam düğün var..yoğunumm çok..
kumsal+, aylint+, cilginkiz+, GESHENK
slm kızlarrr
canım wc ye kalktımmı geri uyuyamıyorum annemlerde
kalıyorum gece komşunun biri
bir horluyor evlere şenlik pancar m otoru çalışıyo sanki
evde onun sesine yatamıyorum geri
slm arkadaşlar,nasılsınız görüşmeyeli?yeni güzel gelişmeler vardır inş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kıslar günaydınn
çılgınım ben de sizi ösledim kısss :)
sormayın ya, dün tatlı mı tatlı yakışıklı mı yakışıklı akıllı mı akıllı yeğenim canımmmm düştü sehbaya kulağını çarptı, kulağının kenarı kıkırdak yeri yarıldı biraz, çok kanadı(( hastaneye yetiştirdik, üni hastanesinde dikiş atıldı... ( ama 2 yaşında olduğu için anestezi alması gerekti dikiş için, ve karnı toktu bekledik... sonra dikiş atıldı, estetik dikiş yapmışlar. sonra da dr gece saat 2 ye kadar bekletip gördü, taburcu etti... çok şükür iyi şimdi ama çokkk korktu kuzumm (( hastaneye gidiyoruz diye istemiyo, halamın evine gideliiim diye ağlıyo canımın parçası.. daha önce hastaneyle tanıştığı için hemen anlıyo, çok da akıllı maşallah..
çok korktuk üzüldük sormayın... kafasında bişey var mı diye yoklarken bi baktım kulağı kan içinde içim gitti! çok şükür Allahım korumuş, kulağının kenarı kesilmiş biraz o kadar...
aylincim,çok geçmiş olsun canım,Allah korumuş,ama oluyo galiba miniklerde öyle kazalar,rabbim beterinden korusun.
ben bekleme dönemindeyim artık,günü gelince test yapabilecek cesaretim olcak mı onu bilmiyorum ama.gerçi yapmasamda zaten peşine adet olur öğrenirim sonucu.
ayyyy çooooooook geçmiş olsun aylinim nasıl üzüldüm yavrum benim ya canı yanmış yok yere. görülmez kaza işte ne basit bişiden canı yanmış canım benim. hemen müdahale edilmiş çok iyi. küçük ya daha hemen toparlanır.başına darbe almamış ya çok şükür. Rabbim beterinden korusun. filmler temiz demek müşahade altında tutuyorlar genede her ihtimale karşı. şimdi daha iyidir umarım.küçük olunca insan daha çok üzülüyor işte. korkmuştur canım yaa..
kıslar günaydınn
çılgınım ben de sizi ösledim kısss :)
sormayın ya, dün tatlı mı tatlı yakışıklı mı yakışıklı akıllı mı akıllı yeğenim canımmmm düştü sehbaya kulağını çarptı, kulağının kenarı kıkırdak yeri yarıldı biraz, çok kanadı(( hastaneye yetiştirdik, üni hastanesinde dikiş atıldı... ( ama 2 yaşında olduğu için anestezi alması gerekti dikiş için, ve karnı toktu bekledik... sonra dikiş atıldı, estetik dikiş yapmışlar. sonra da dr gece saat 2 ye kadar bekletip gördü, taburcu etti... çok şükür iyi şimdi ama çokkk korktu kuzumm (( hastaneye gidiyoruz diye istemiyo, halamın evine gideliiim diye ağlıyo canımın parçası.. daha önce hastaneyle tanıştığı için hemen anlıyo, çok da akıllı maşallah..
çok korktuk üzüldük sormayın... kafasında bişey var mı diye yoklarken bi baktım kulağı kan içinde içim gitti! çok şükür Allahım korumuş, kulağının kenarı kesilmiş biraz o kadar...
günaydın fıstıklar...
valla kızlar Allaha şükür aman nazar etmeyim kendime ama ben bu sabah iyi kalktım. erkende geldim işe şu an uykum yok. gözlerim kanlı değil. bakalım öğleden sonra nasıl olacak. işlerimi, hallettim ancak açabildim burayı.
çılgınım önce davranmış amaa ohaoldumsmile .... kısss bu ne enerjiii...
loveliciğim sen bir gittin bizim kızlar doluştu muhabbetin dibine vurduk vallah... zerdalım bilem bilgisayarı kapmış kızlardan gecenin yarısı geldi.. tatil planları yapıldı sanal ortamda kısacık tatil yaşayıverdik. bu arada senin resminden belli valla ortada güzelliğin çok hoş tatlı görünüyorsun maşallah kimbilir ne yakışmıştır erenin top şekli göbüşünde. keşke bizde de olsaydı o şekil hiiiç derte etmezdik sende memnunsundur eminim görüntünden. araplıkmı var sende ah senin gözler nasıl güzeldir arapların gözleri çook güzel oluyor. renk açık ama ne taraftan var sizde anne??? baba??
tento duaları pey ediyordur şimcik. canım benim nefesine kuvvet. :Saruboceq: dönünce atayım şu resmimi görün bi daha beni görenler görmeyenlerde baksın. malum hükümet gibiyim bennn naniknanik
çılgın asıl hükümet valla boy pos endam onda maşallah... çok tatlı benim manken arkadaşım. hollandaaaa sırnaşık şey
kumsal iyiyiz canım gördüğün gibi sabahlıyoruz artık bir araya gelince. tablona iyi yorum yapmış galiba lovelicim... sağlığın yerinde değilmi...
aylincim,çok geçmiş olsun canım,Allah korumuş,ama oluyo galiba miniklerde öyle kazalar,rabbim beterinden korusun.
ben bekleme dönemindeyim artık,günü gelince test yapabilecek cesaretim olcak mı onu bilmiyorum ama.gerçi yapmasamda zaten peşine adet olur öğrenirim sonucu.
bu kardelen benim kardelenmi acaba kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?