30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Kızlar ya agrım var igneyi daha cumartesi yaptırdım adet olucam sankii bu kadar erken olurmu ya off çok moralim bozuk..

Kızlar ya agrım var igneyi daha cumartesi yaptırdım adet olucam sankii bu kadar erken olurmu ya off çok moralim bozuk..

canım ne iğnesiydi senin cumartesi yaptırdığın. yazdın belkide ben unuttum pardon ama neydi iğnen?? hem neden adet olasın hemen eklına niye o geliyor. ilaç alındığı zaman bu tip hormonal ilaçlar kasıklarda batma acıma yapabiliyor.

tento gelmiş. atayımmı resim bakacanmı? loveli de atacaktı ama temizlikçisi varmış bakalım bir gelsinde... ettinmi duaları. kalabalıkmıydı oralar nasıl geçti

Çatlama ignesi yaptırdım cumartesi.İnşallah ilacın etkisidir((

tento profilime bak. attım .. boydan da attım bak bakalım ne kadar büyyük hükümet gibiymişim :)))
burdamısın bak hemen haber ver kaldıracam ona göre...

nasıl cumartesi yani haftası geldi doğrumu anladım. sen çalışma falan yaptın bu arada demi. peki saat kaçta yaptın bu iğneyi 36 saat sonra çatlama gerçekleşiyor biliyorsun değilmi. yaniii pazar pazartesi gibi işlem bitmiştir. bu durumda inşallah döllenme gerçekleşmiştir bölünme kısmına geçmiştir. ilaçların yani daha öncekilerin etkisi olabilir. adet oomak için bile erken değilmi. kaçıncı gününde yaptın iğneyi.. klomenle mi yaptın sen bu işi ben hep iğneyle olduğum için gonal-f tarzı iğneler yani ve kont. yapıldı dimi yumurta takibi sonrası oldun bu iğneyi..

günaydın kızlarr..
zeytinim nasıl bebişim..
kalktım ama nasıl kalktım bugun..kocam yataktan kazıdı resmen:))
tento ben bu arada neden hollandayım canım:)))
gerçi severim güzel ırk:)

acaba neden neden??kaydirigubbakcemile3

selam kumsal sen nasılsın?
günaydın canlarım..
nasıl bir uyku hali var üzerimde anlatamam
dün akşam misafir vardı bu akşam biz bir yere gidicez yarın akşam düğün var..yoğunumm çok..

oyy kolay gelsin. yorma kendini :)

pancar motoru :roflol::roflol::roflol::roflol:

depremde iki üç gün dısarlarda yatılan günlerde.. bizim evin arkasında kalan kısımda bahçeye , boş alanlara filan konu komşu çömmüşüz.. yatak yorgan konaklıyoruz..
amacalarım dedem babam çok fena horlarlar..
daha sonradan öğrendik ki boş alanın tee öteki ucunda konaklayan kardesimin arkadasının ailesi " yau arkadaş bi raat bırakmadılar. biri baslayıo öteki alıyo tüm gece bi raat uyuyamadık" diye serzenişte bulunmuşlar..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar,nasılsınız görüşmeyeli?yeni güzel gelişmeler vardır inş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kardelen bıraktığın gibi burdayız .kikır kikir geçiyoruz günlerimizi

kıyamam yaa.. çook geçmisler olsun aylinim:Saruboceq:

sevtun.. kelimeler tıkandı, yazamıyorum. ne kadar zor günler geçirmişsin..
ibretlik hikayen varmış..
allahım sağlıkal kucağına almak nasip etsin. güzel günlerini göstersin inslh..

sana laf söyleyenleri allaha havale et.. inan ki ilahi adalet öyle bir yerini bulur kii.... seyreder durursun uzaktan...

iyi tatiller çılgın. bizim için de gez toz

:1shok::1shok:

tento gelmiş. atayımmı resim bakacanmı? loveli de atacaktı ama temizlikçisi varmış bakalım bir gelsinde... ettinmi duaları. kalabalıkmıydı oralar nasıl geçti

özlem çatlatma iğnesi yapar ağrı.. sıkma canını sen

kızlar gelelim eyüp macerama..
sabah gittik 11 e doğru. tekrar tekrar dua ettim. teker teker isimlerinizi saydım. allahım isteyen herkese hayırlısıyla eevlatlar ver dedim, hamislerimizin isimlerini saydım..sağlık sıhhat ver sağlık ver, hayırlı eyle didim.. orada dua edenlerin yatanların yüzü suyu hürmetine allah kabul etsin..
çok huzurlu bi ortamdı..

sonrasında pier loti ye çıktık. teleferikle.. uzun zamandır gitmemistim, öyle ki teleferik yoktu ben gititğimde. ağaç altında tepeden denize karsı ,istanbula karşı , saraylara karşı çay içtik muhabbbet ettik saatlerce..

güzel geçti günüm..

ha unutmadan sabah kaçta kalktım bilin bakalım
6 da:1shok: te beyle oldum sabah sabah

çok güzel geçti

hadi bak.. kaldırayım sonrada. olanları attım. gelinlikle kuaförde çekilmiş var tek bir tane attım onu da boydan da attım endamımı gör diye :)

hadi bak.. kaldırayım sonrada. olanları attım. gelinlikle kuaförde çekilmiş var tek bir tane attım onu da boydan da attım endamımı gör diye :)

ehehee
gördüm gördümm. masalah masalah
büyük britanya olmasa bile şöyle güzel bir ispanya havası var sende

karar verililmiştir. :)
yüce topik adına senin adın bundan sonra ispanya :))

kaprili foton çok hoş deniz meniz. rüzgar dalgalandırmış saçları..
beendim :))

mersi canım.. iyi bari beğendiysen tamamdır. hayal kırıklığı olmuştur. hani hükümet gibi hayalinden sonra. ispanya da karar kıldın yani. eyvallah. :)) kaldırayım şimdi.
loveli görmüşmüydü acaba girsede baksa hem o da atacaktı.
tento senin tam yakından göremedim ben hiç ufacık şeyler attın hep. atsana sende yakından yaa. bakıvereyim hemencik.

görmedimmmmmmmmmm
üfff kaçırdım
kadın daha dolaplarda ne kadar kirli düşünün
hehehe
daha evi temizlieyecek valla

ehehehe yok canım ne hayal kırıklıı olcek.. benim gözümde sen hala hökümet gibinsin :)))

bak bencamine, iltica talebinde bulunma hazırlıklarına baslamıs:roflol::roflol::roflol:

ben de 2007 e evlendim dün 3 sene oldu
okul bitti ertesi gün evledndik eferim bize
ya kadın daha işi bitirmedi kocam gelecek bitireydi iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…