Kızlar ya agrım var igneyi daha cumartesi yaptırdım adet olucam sankii bu kadar erken olurmu ya off çok moralim bozuk..
canım ne iğnesiydi senin cumartesi yaptırdığın. yazdın belkide ben unuttum pardon ama neydi iğnen?? hem neden adet olasın hemen eklına niye o geliyor. ilaç alındığı zaman bu tip hormonal ilaçlar kasıklarda batma acıma yapabiliyor.
Çatlama ignesi yaptırdım cumartesi.İnşallah ilacın etkisidir((
günaydın kızlarr..
zeytinim nasıl bebişim..
kalktım ama nasıl kalktım bugun..kocam yataktan kazıdı resmen:))
tento ben bu arada neden hollandayım canım:)))
gerçi severim güzel ırk:)
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar naıslsınız
çılgınım nasılsın canım
lovelicim nasılsın eren nasıl tablom sence anasıl canım benim ateşler yine düzensiz bir düşüyor bir yükseliyor
geshenk nasılsın ,aylincim zerdalım nasılsınız kızlar
günaydın canlarım..
nasıl bir uyku hali var üzerimde anlatamam
dün akşam misafir vardı bu akşam biz bir yere gidicez yarın akşam düğün var..yoğunumm çok..
kumsal+, aylint+, cilginkiz+, GESHENK
slm kızlarrr
canım wc ye kalktımmı geri uyuyamıyorum annemlerde
kalıyorum gece komşunun biri
bir horluyor evlere şenlik pancar m otoru çalışıyo sanki
evde onun sesine yatamıyorum geri
slm arkadaşlar,nasılsınız görüşmeyeli?yeni güzel gelişmeler vardır inş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kıslar günaydınn
çılgınım ben de sizi ösledim kısss :)
sormayın ya, dün tatlı mı tatlı yakışıklı mı yakışıklı akıllı mı akıllı yeğenim canımmmm düştü sehbaya kulağını çarptı, kulağının kenarı kıkırdak yeri yarıldı biraz, çok kanadı(( hastaneye yetiştirdik, üni hastanesinde dikiş atıldı... ( ama 2 yaşında olduğu için anestezi alması gerekti dikiş için, ve karnı toktu bekledik... sonra dikiş atıldı, estetik dikiş yapmışlar. sonra da dr gece saat 2 ye kadar bekletip gördü, taburcu etti... çok şükür iyi şimdi ama çokkk korktu kuzumm (( hastaneye gidiyoruz diye istemiyo, halamın evine gideliiim diye ağlıyo canımın parçası.. daha önce hastaneyle tanıştığı için hemen anlıyo, çok da akıllı maşallah..
çok korktuk üzüldük sormayın... kafasında bişey var mı diye yoklarken bi baktım kulağı kan içinde içim gitti! çok şükür Allahım korumuş, kulağının kenarı kesilmiş biraz o kadar...
kardelencim mercimegimin kan sonuçlarını aldım çok şükür herşey yolundaymış:lepi: bebegim çok iyiymiş teyzesi çarşamba kontrolüm var allah nasip ederse kalp atışlarını duyucam rabbim nasip ederse hiç ümidinizi yitirmeyin bak bana 10 sene dile kolay ne yaptıysam ölen çocugumdan sonra 7 sene olmadı ben çok şaşırdım hamile kaldım diye dilerim rabbimden bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine allah rızası için rabbim sizin yüzünüzüde güldürsün beni güldürdügü için canlarım Şeniz allah nasip ederse 31 yaşinda anne olcam şubatta allahım devamını getirir işşallah rabbime hayırlı kul peygamberimize hayırlı ümmet olur işşallah:CüvCüv:
10 senelik evliyim ben 15 sene sonra bebek düşündük oldu hamileligim 5 ay sürdü:gitme: yavrum annasini tekketti rabbimin yannda 7 senedir olmadı oglumdan sonra tedaviye gittim denemedigim şey kalmadı tedaviyi bıraktım 1 sene oluyo yoruldum artık tedavi insanı çok yıpratıyo zaten eyvahedigeldismile kendiliginden hamile kaldım ben arkadasım spor yaptım yürüyüş diyet derken bide bakmışım bebiş gelivermiş ebegümeci ısırgan otu geldi bana erzurumdan özel eşimin bir arkadaşı vardı o getirtti orda bir yatır varmış dualanmış anlıcagınız o ot gelene kadar iki otuda ayrı ayrı kaynattım bilandırdan fosasıyla çektim bir gün içtim 1 hafta maydonoz kaynatıp içtim 5 günde sogan suyu maydonoz rahimi uyarıyomuş bebek için :CüvCüv: haberiniz olsun o ay hamile kaldım rabbime şükürler olsun allah sizede yasatsın bu duyguyu işşallah:enbuyukkk:
bildigimiz ısırgan otu bebem ya pazarda bile satılıyo ebegümecide çayırlarda var parklarda filan allahtan o ot bitiyo zaten annecine söyle toplasın sana büyüklerimiz bilirler zaten o otu eşimin arkadaşı hoca benim memleketinden biri geliyomuş rica etmiş getirdi allah razı olsun eşimin eline bakmış demiş senin çocugun olmuyo sorun eşimde iltaap var demiş ben çözücem bu işi demiş benim eşiminde 6 sene olmadı demiş gitmedigimiz doktor kalmadı demiş allah razı olsun bir ot var demiş sana toplattırıyım eşine içir demiş ot geldi temizledim yıkadım içtim o ay hamile kaldın allahtanda herşey eşim telefon açmış amca oluyosun diye adam hüngür hüngür aglamiş beni duyunca dile kolay 10 sene çok yalvardım her zaman rabbime en son eltimle kaynım benle dalga geçti çok agırıma gitti çok agladım dedim namazda rabbim sevtum kulununda sesini duy rabbim ne olur banada eli ayagı saglıklı evlatlar ver dedim çok agladım secdeye kapanıp bir allah bir rabbim biliyo allahım dedim artık kimsenin bana acıyarak bakmasını istemiyorum dedim kayınvalıdem demiş oglanın başını yaktık bende duydum bu lafı çok üzüldüm mafoldumbenmafoldumben rabbim sevtun kuluna acıdı llahıma şükürler olsun bana yeniden anneligi yaşattıgı için :Saruboceq:
kızlar ben öıkıyorum..öğleden sonra yokum..göz doktoruna gidicem. aksam üzerine dogru da fethiyeye gidiyor olucaz Allah'ın izniyle..hafta sonu giremem heralde.
öpüyorum hepinizi ayrı ayrı..honey gelirse onu kokulu kokulu optugumu soylersiniz.
rabbimin bir mucizesi zaten benin benden büyük bir ablam vardı ben ondan erken evlendim 7 sene sonra o evlendi hamile kaldı ablam bebgimiz ikizdi biri erkek biri kız 23 haftalıkken kaybetti bebeklerini şimdi oglu oldu o bana çok dua etmiş sancı çekerken bir olay başima geldi paylaşmak isterim sizlerlebenim bir tane büyük ablam var memlekette o dediki bak sevtun sen hiç üzülme seninde olucak rüyasını gördüm dedi rüyasında onun bir tane oglu var adını mubarek bir zat gelmiş üç kere oglunun ismini koymuş oda geçen yattım o zat girdi rüyama dedi kızın neden üzülüyosun üzülme bak fisünun oglu sevtunun kızı olucak demiş 1 senbe içinde yeminle memleketteki burdaki ablamı aradı dedi karnındaki erkek oda dalgamı geçiyon abla dedi kaç doktor baktı kız dedi bak gör dedi memleketteki senin oglun sevtunun kızı olcak dedi bizde doktora inanicazya 7 doktor dedi kız dile kolay doguma gittim ablamın sezeryanle aldılar bebesini dedim merakla kızmı erkekmi demezmi erkekbende bir şok olma varmış yemin ediyorum yaşadım bu olayı annem kız diye herseyini pembe yaptı bebegin herneyse annemle konustuk geçen dediki ablan diyoki yani memleketteki haziranda anne sevtunun hamileligini duyucaz haberin olsun demiş çok aglıyodu anacıgım benim için anneme deyince kadın şok oldu kız ablamın 6 hissi kuvvetli be şasırdım kaldım doktor tes te hamilesin deyince şoklardayım halen anlıcagınızohaoldumsmile
Kızlar ya agrım var igneyi daha cumartesi yaptırdım adet olucam sankii bu kadar erken olurmu ya off çok moralim bozuk..
tento gelmiş. atayımmı resim bakacanmı? loveli de atacaktı ama temizlikçisi varmış bakalım bir gelsinde... ettinmi duaları. kalabalıkmıydı oralar nasıl geçti
Çatlama ignesi yaptırdım cumartesi.İnşallah ilacın etkisidir((
hadi bak.. kaldırayım sonrada. olanları attım. gelinlikle kuaförde çekilmiş var tek bir tane attım onu da boydan da attım endamımı gör diye :)
kaprili foton çok hoş deniz meniz. rüzgar dalgalandırmış saçları..
beendim :))
ne güzel saçların var geshenk :)
tarihlerden anladığımız kadarıyla 22 nisan 2007 da düğün 29 nisanda balayı :)
neresi orası balayındaki yer? :)
mersi canım.. iyi bari beğendiysen tamamdır. hayal kırıklığı olmuştur. hani hükümet gibi hayalinden sonra. ispanya da karar kıldın yani. eyvallah. :)) kaldırayım şimdi.
loveli görmüşmüydü acaba girsede baksa hem o da atacaktı.
tento senin tam yakından göremedim ben hiç ufacık şeyler attın hep. atsana sende yakından yaa. bakıvereyim hemencik.
görmedimmmmmmmmmm
üfff kaçırdım
kadın daha dolaplarda ne kadar kirli düşünün
hehehe
daha evi temizlieyecek valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?