30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

oluyor arada o ruh hali... sonra geçiyo ama kalıcı değil Allahtan. yani resmen küçüklüğünü bildiğin insanlar evlenip çocuk yapınca insanın kanına acık dokunmuyor değil. ama ben kabullendim şu halimi iyice benim çocuğum olmuyor olma ihtimalide görmüyorum artık tek ben değilim sonuçta dünyada yani kabul ettim bunu... ve kendimi kötü hissetmiyorum eskisi kadar.

giydiririz geshenk gıı.. hele bi o günler gelsin.. varsın yamuk mumuk öernekli geshenk teyzeli hırkalarıyla dolaşşsın veletler

yaşlılık psikooljsi bende de var. ömür geçiyor diye telaşa kapılıyorum. daha yapmak istediğim çok şey var ama bebek bunlardan bi tanesi. hatta öncelikte değil desem yalan olmaz..
gezem dünyanın tozunu attırem istiyorum.
seneye ihslh. yapcam bu içimde kalan gezmelerimi..
şu eylülü bi atlatiim

doğru kabul etmek lazım ..
ben su içtiğim kortizona taktım aslında..bırakmak istiyom.
göz doktoruna gittim..cok kullanılırsa zararı olabilir gözlere dedi..su an bişi yok ama korktum..
ben küçükken şaşıydımm bööle kıslar..sempatiksalakcinni
10 yaşımda ameliyat oldum..gözüm iyileşsin diye neler çektim..
şimdi cillop gibi gözüm var..o kadar ugraştık..bebek için gözlerime zarar gelsin istemiyorum.

nerdesin sennnnn... klava: ne çoook oldu... neler yaptın hemen başla bakalım anlatmaya.

anamm lokum gelmiş..
kıs nerelerdesin sen yaf..bir gittin kayboldun yaw..öslüyos cadııı:))

uyyyy... canlarım benim.... ben de sizi özlüyorum..(aboovv eşimin bilgisayarının içine çörek otu kaçırdım... görmesin boovv...)
eşimin memleketine gittik şekerler.. o yüzden giremedim... bi de benim bilgisayar gene bozuldu.. o yüzden sık giremiyorum...
ne var ne yok... iyi de mi keyifler...

dur örneği ekliyim

hahaha çörek otu mu.. sen o tuşları bi kaldır bakalım da o neler döküüş hele hele :))
çörek otu yanında masum kalır valla :))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıss öresin mi geldi seninn..
ben doğuramayabilirim ama bana gene de örer misin?

ayıpsın kıss sana örerim bende. kaşkol örerim sana sararsın kışın boynuna :)
ne yapayım avutuyorum işte kendimi. illa kendininkinemi örülür.. çocuk çocuktur demi. :hulya:

tento hikaye ne mutlu sonla bitmiş öyle. işte olacağı varsa sebep bulunur çözümde ..... olurmu olur yanii... niye benim gram umudum kaladı yaaa.... kabul ediverdim şu halimi pes ettim mecburen. yaş geçiyo yokki bir on sene daha bekleme lüksüm... 10 sen sonra ne adet kalır ne yumurta.. erken evlenseydim işte olurdu daaaa.. o da yokk...
ya bugün yazdım işte yeni sloganım bu.
gelene aha kapı gelmeyene ahada sapı.... sallaaa.... hihoyyyt

çörek otu mu kaçırdın heheheh :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben de eşimin laptopı kaptım..kendiminkini açmak zor geldi..ama anlaşma yaptık..o TV yi aldı ben bunu kaydirigubbakcemile3
bakın sizin için abuk sabuk bir belgeseli dinlemek zorunda kalıyom bir yandan hehhe
loveli hani örnek hani

geshenk hani tüp ün %50 şansı var ya. sen sinci ikincide kesin tutturcan. kaydirigubbakcemile3

hangi belgeselmiş o.. :))
bu erkekler de ya aslan kaplan dinlerler, ya da şu motorcu aileyi

şekerler, dün ovu testi yaptım iki belirgin çizgi çıktı... arkasından çalıştık... dünyanın sonumu geldi ne??

bunun saks mavisi ve beji olacak bir tarafı polar olacak kenarları fisto olacak bakalım nasıl olacak

şaşımıydın sen. ne tatlısındır o halinle anacııım.. benim yeğenimde ameliyat oldu bebekken şaşıydı düzeldi şimdi ama çok yalışıyordu şaşılık. e tabe ya bebek için gözünü bozma üstüne. yaptı yapacağını bize her şekilde zaten... sen niyue alıyordun tatlım şu kortizonu. bencede bırak alma yani ne çok yan etkisi var o ilacın yaa.,

kızlar fedakarlığa bakın bizim için.. sen bitanesin çılgın... çıııılgııınnn sen bizim herşeyimizsinnn... olumunekankayizsmile zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…