30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bizde seni sefiyos... sorma o gözleri. kanlı aynı zombi gibi :)))
tatlı rüyalar. işlerin kolay olsun canım.. iyi uykular opuyorumnanaktan

kahvelokumcum sanada hayırlı geceler. mışıl mışıl husurlu uykular canım. bekleyecem seni bundan sonra. özletme. sanada kolay gelsin işlerin. kaydirigubbakcemile3

kesin uyuyakaldınız siz.. hala burdasınız. tabi bende :) neyse ben çıktım. görüşmek üzere.

günaydın kıslar
maşallah ben rüyalar görürken ne kadar da kaynatmışsınız gece kuşları sizi:roflol:

günaydın.
ancak açabildim. koşturuyorum işler vardı. kalabalık görüyorum alt katı :))
nasılsınız arkadaşlar toplu olarak sorayım???
kardelen varmı gelişme?

aaaaaaaaa
aylinim gelmişşş. aylin dün akşam kulaklarında yüksek volumlu çınlama oldumu ???????

günaydın.
ancak açabildim. koşturuyorum işler vardı. kalabalık görüyorum alt katı :))
nasılsınız arkadaşlar toplu olarak sorayım???
kardelen varmı gelişme?

gesheknkcim,var canım,21,1 çıktı beta hcg,biraz düşük gibi ama ovitrelle kullanalı daha 11 12 günl olunca normal olabilir dedi dr,çokta düşük değil dedi,kanamam var diyede yatmam gerekiyomuş,kese oluşmaya başlamış gibi dedi,bakalım,cumaya tekrar gitcem,o zamana kadarda yataktayım.kk bana çok moral verdi,bence ondan oldu diyorum.dua edin,tutunsun bebişim.opuyorumnanaktan

günaydınnn diyom da kime diyomm gececilerr siziiiiii
beloşum burdaymışş, beloşş günaydın kıs nerelerdesin bakemm
anacım benim ateş yükselmiyo yaaa kaldı na böle :1closedeyes:
aylinim niçün sessiz bu günlerde
tentoşum yoğundum ya,ösledim siziiiiiii, gazoz içek hadiiii
yeğenimi gönderdim, şincik babam kalıyo bende, o da bugün gidicek..
ahan da gelir bebe, yüz vermeyince geliyo onlar
he yaaa zerdalım, müjdeni bekliyommmm
aylinim gazozcummm..gazozları ana tatile sakladım sayılır çünküm bu ay kesilmek bilmedi yaa 10. gün bugun hala lekelenmez geldi yuhh..
10 günden sonra özür sayılıyo, duşunu al, çalış aklinialirimsmile
hahahaaaaaaa heyt beaaaaaaaa, ösgürüsss bissssssss :lepi: gensenkim güsel bi bakış açısı olmuş, helalll kaydirigubbakcemile2

anammmm yirim seni kıs, ben de sana örerim, bilmiyom ama azimlee s.çan duvarı delermişş :lepi:
yaaaaa gördünnü maşallah
bisde milyonlarca sperm var, allah ol derse olur inşallah da ya benim yumurta teşrif edemedi, spermler arasında söylenti başlamış yımırta mımırta gelmicek, boşuna koşmayalım diyeee
hahahaaaaaaaaaa çörek otu hee
ben kocacımın lapınatopuna kahve dökmüş adamımmm :)))) :içelim:

ayyyyyyyyyyyyyyyy :lepi: süperrrr.. ben biliyordum sırnaşık şey nasıl iyi geldi sabah sabah bu haber yaaaaaaaa...... dedim ben sana korkma tutunuyordur diyeeeeee........... yuppiiiiii hihoyyyt :CüvCüv: alkisalkisalkis :teytey: hihoyyyt opuyorumnanaktan :ecrin_bebek: çooooooooooooooookkkk sevindim... hadi hayırlısı bakalım. tabiki dularımız hepimiz için.sen sakın yorma kendini. bak ağlama dedim sana boşuna üzdün kendini. :CüvCüv: meğer bölemişin a.s ne güsel.. darısı hepimizin başına inşallah... tebrik ederim canım.... hihoyyyt

aaaaaaaaa
aylinim gelmişşş. aylin dün akşam kulaklarında yüksek volumlu çınlama oldumu ???????
heeeeee

yupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:a.s.
canımmmmmmmmm çokkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmm
maşallah Allah tamamına erdirsinnnnn
yaaaaaaaaaa korkuyodun bi deeeeeeeeeeeeeeeee
sat ne zamandı canımmmmm

çok teşeekkür ederim canım,rabbim razı olsun,inş sizlerede nasib etsin,bu kadarı olduya,ben artık korkmicam,bugün tutunmasa bile,bigün olcak inş.ama inş.tutunur tabiki.hepiniz çok moral verdiniz bana,ne dicemi bilemiyorum,rabbimde sisi sevindirsin inş.

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERı VE TAHMıNı DOĞUM TARıHLERı (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli.................... 19 ekim
2.neşemeşe............ 19 ekim
3.sezen10.................7 aralık
4.zeytin1007............31 aralık
5.tilsim2....................6 ocak
6.ahsen_81..............11 ocak
7.burayı boş bırakıyorum izninizle...
8.hpt_honey...............28 şubat
9.kardelen5233..........20 mart:lepi:

VE BEKLENMEYEN ADETLERıMıZ...BıRBıRıMıZ ıÇıN EDECEĞıMıZ DUALARIN KABUL OLMASINI DıLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay.......................................... 1 temmuz

zerdal............................................ ..4 temmuz

enterasan........................................6 temmuz

exporter.......................................... 12 temmuz

tentation......................................... .16-17-18 temmuz?

aylint............................................ ... 17 temmuz

kahvelokum......................................23 temmuz

divinity.......................................... ...?

çılgınkız......................................... . ?

ani…………...........……………….......?

Blackberry.......................................?

bbaran............................................ ?

librarian ..........................................?

edut.............................................. . ?

duygu7979......................................?

Esmeraldaa......................................?

masal0663.......................................?

kardelen.......................................... .?

kumsal..............................................?

GESHENK.........................................?

lizbeth80......................................... .?

gizem79............................................?

dillara............................................. ...?

deniko............................................ ..?

MAŞALLAH LıSTEMıZEE

kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim

pembe hatunlarrr müjdelerle gelinn

Son düzenleme:

aminnn
tutunacak inşallah canım benim, Rabbim korusun, dinlen, çokkk dikkat et kendinee,maşallahhihoyyyt

aylincim,çok teşekkür ederim canım,rabbim sizlerede göstersin inş.sat 13 hazirandı canım,duş alalıda 15 gün oldu,çatlatmayı vurduğumdan beride bu akşam 14 gün olcak,sizce sonuç normal mi?

aylin kısa bir özgeçmiş yapıp özet geçmiş. maşallah. avukat gibin çene var kadında sempatiksalakcinni
baba da gidince mazeret yoook gelecen artık. gazozsuz muhabbet pek kuru kalıyo janım...

özlem naber? senle konuşamadık bir türlü.. ne oldu en son dünde yarım kaldı. anlatsana son gelişmeleri.

belenay sadece okuyor artık bizi selam dahi vermiyor. neden??

diğer kıslarda kaçmış.. :gitme: gececilerle yetiştiremiyoruz yazmaya hadi gündüzcüler bastırın biraz yaw buyrunnnnnnnnn ben çift vardiya sempatiksalakcinni

aylincim,çok teşekkür ederim canım,rabbim sizlerede göstersin inş.sat 13 hazirandı canım,duş alalıda 15 gün oldu,çatlatmayı vurduğumdan beride bu akşam 14 gün olcak,sizce sonuç normal mi?
amin.. tatlım normal bence sonucun... iki gün sonra tekrarlanacak di mi, inşallah ikiye katlıcak :lepi: maşallah 41 kereee

heheheeeeeee
gelmem mi, ösledim size gazoz içirmeyiiiii:jeyyar:aklinialirimsmile

he beloş yazmadan gitti, günü de geçtiydi..

amin hayatım amiiin.... Allahım bu güzel duyguyu tüm isteyenlere tattırsın. bak ama bırak şu tedirginlikleri artık. gelmesini bildiği gibi tutunmasını da bilecek annesi. dirençli bebişin var senin maşallah bak o kadar mücadele veriyor kalmak için. sende aksini hiç düşünme. moralini yüksek tut. ve bool bol dinlen. ayakta kalma. bize haber ver ama çokda yorulana kadar burada kalma.. he bide bilgisayarının yanına bir kaktüs koy. kaktüs radyasyonu çekiyor canım. çoook sevindim vallahi. sende bize dualar et bol bol. ne güzel haber verdin yaaa... bu bana çok iyi geldi. bal top 10 a girmişsin hemen. aylin almış seni hamişlerin listesine.. şu liste uzayıp gider umarım arka arkaya... zemuszemus

aylint, ozlem64, kardelen5233, zeytin1007+, GESHENK+, kahvelokum+
maşallah gensenkimmm sesini duyup geldi kıslarrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…