haklısın geshenk kaçalım yavastan..lokumum hadi..ilacımı içeyim yatayım ben..
seviyom sizi kızlar..iyi ki varsınız.
gozlerim kan çanağı oluyor ama olsun
geshenkim giremiyorum gittiğim firmadan..off valla..
iyi geceler tatlı rüyalarrr..
fotoları da siliyomm mucuk
günaydın.
ancak açabildim. koşturuyorum işler vardı. kalabalık görüyorum alt katı :))
nasılsınız arkadaşlar toplu olarak sorayım???
kardelen varmı gelişme?
anacım benim ateş yükselmiyo yaaa kaldı na böle :1closedeyes:valla aylin tam aklımdan seni geçiriyordum. nerelerde bu kız diye.telefonla konuşuyordum o arada sen girmiş ve çıkmışsın. zerdal var şu an ümit ettiğimiz başkada gelişme yok gibi şimdilik. senin ateş yükselmediyse boool bol çalış elbet yükselecek belki geç yumurtladın bu ay. içeride hazırlık olsunda...
tentoşum yoğundum ya,ösledim siziiiiiii, gazoz içek hadiiiiaylinim niçün sessiz bu günlerde
yeğenimi gönderdim, şincik babam kalıyo bende, o da bugün gidicek..annen nereye gidiyor canısı?
aylin yoğun galiba. yeğeni onlarda kalıyor ya iki arada koşturuyor zavallım. işleride vardır. arada uğruyor genede afferin arkadaşımıza demi sempatiksalakcinni ösledik ama gazoz muhabbetini.
ahan da gelir bebe, yüz vermeyince geliyo onlargazozlar serbest valla gün takip etmek yok, ateş yok, bitkisel tek şey yok her şeyi bıraktım. gelene ahada kapı gelmeyebe ahada sapı. yeni sloganım bu. bide zerdalcığımı bir ataöszü var biliyormusun onu sen :) ummadık sperm yumurta kırar...
sempatiksalakcinni
he yaaa zerdalım, müjdeni bekliyommmmGeshenk canım seninki alıntının içinde kalmış alamadım ordan ama karşılarına baktım, sayıların buydu, diğerisinde toplamlara bakmışım, şimdi sayılarla toplamları düzelttim, arada yasin okuyorum onları ekliyorum. geshenk kimse yok nerde bu millet. hadi gelde kıralım 2 lafın belini, hazır pc yi aşmışken.
çılgınım yoğunsun heralde.
aylin karşılaşamıyoz.
kumsal ehliyet sınavın nasıl geçti. nasılsın, neler yapıyorsun. Görüşemiyoz fazla.
10 günden sonra özür sayılıyo, duşunu al, çalış aklinialirimsmileaylinim gazozcummm..gazozları ana tatile sakladım sayılırçünküm bu ay kesilmek bilmedi yaa 10. gün bugun hala lekelenmez geldi yuhh..
hahahaaaaaaa heyt beaaaaaaaa, ösgürüsss bissssssss :lepi: gensenkim güsel bi bakış açısı olmuş, helalll kaydirigubbakcemile2niye üzülüyormuşsun. marifet hemen hamile kalmakta değil spermlerin damlasını kaçırmadan sere serpe ilişkini yaşayıp hiiiç tedirgin olmadan rahat rahat gezebilmekte marifet.. hadi yapsınlar bakalım şunların tekini onlarda görelim sonlarını :)))) bak hiç çekiniyormuyuz biz aman hamile kalrım spiral taktırayım hap yutayım çekelim geriye.. heeyyy yaflum hey beee.... özgür kızlarız bizzz.... kaydirigubbakcemile2
anammmm yirim seni kıs, ben de sana örerim, bilmiyom ama azimlee s.çan duvarı delermişş :lepi:NASIL ÖRNEKLİMİ???? ne renk MAVİMİ??? şişlemi? tığlamı? ayyyyy yakınlarda olsan bir tane bende örsem sana ama becerirmiyim bilmem. bu kış bir tane hırka ördüm görümcemin bebişine int de gödüm örneğini açıklamalıydı. yoksa beceremem açıklama olmasa.
kıss zerdal tento çılgın aylin de dahil siz doğurun örecem size kargoyla yollarım .... artık ister giydirin ister giydirmeyin -tatlicadiarzu-
yaaaaa gördünnü maşallahhaha tabi.. korunma sıkıntısı olmadan sereserpe çalışıyozz. pardon aylinimin deidğii gibin çalışmıyoz, sevişiyoz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
en yakın arkadaşımın kardeşinin hikayesini anlatayım
çocukları olmuyordu. yıllar yıllar geçti 10 yıl gene olmuyordu. kızda sorun yoktu. ama meğersem çocuk küçüken ya lösemi ya lenfoma her olneyse tedavi görmüştü.. fekat kızınsa bunlardan başta haberi yoktu.. sonradan çıktı ortaya..
çocuk , tedavisini yapan doktoruna gitti. eski dosyaları çıkarttırtı ve doktoru evet senin çocuğun olmaz, çünkü kurşun palakalarla seni muhafaza etmemişiz dedi..
kaç doktora gittilerse aynı yanıtı aldılar.
en sonunda bi doktor bir şanslarının olduğunu söyledi.. dünyada çok az uygulanan bir yöntem..
çocuk ameliyat olacaktı, canlı sprem var mı yok mu araştırılacaktı.. fakat tedavi masraflıydı. çocuğun ailesinin durumu iyi olmasına rağmen onlar bile nasılsa olmaz diye maddi olarak yardım etmeye yanaşmamışlardı..
sağolsun bankalar.. kredi çekildi
ve ameliyat olundu 5 tanecit sperm bulundu.. 2 tanesi tüple transfer yapıldı kalan 3 ü donduruldu..
allahın mucizesi işte. arkadaşımın kardeşi hamile kaldı.
şu an dünya tatlısı bid oğulları var.
dünyada 6 kişide uygulanan bir yöntem. tutanlardan 3. arkadaşın kardeşi..
velhasılı kelam tentaoğlu derki;
ümidi kesmek yok kızlarkaydirigubbakcemile3
hahahaaaaaaaaaa çörek otu heeuyyyy... canlarım benim.... ben de sizi özlüyorum..(aboovv eşimin bilgisayarının içine çörek otu kaçırdım... görmesin boovv...)
eşimin memleketine gittik şekerler.. o yüzden giremedim... bi de benim bilgisayar gene bozuldu.. o yüzden sık giremiyorum...
ne var ne yok... iyi de mi keyifler...
bunun saks mavisi ve beji olacak bir tarafı polar olacak kenarları fisto olacak bakalım nasıl olacak[/QUOTE]
marifetlim beniiiiiim pek güsel olacak
[quote="cilginkiz, post: 14099380"]lokumumm tebrikler..bu basarını bugun ve yarın da bekliyoruz:)) hihi.
geshenkim doktorum kullandırtıyor işte bu antikorları baskılasın diye..korkuyom ben de.
off su antikor olayı cok canımı sıkıyor..dusunsen hayatta bir tanecik sevdiğim kocacım var..birbirimize allerjikiz..ne adi bu dünyaa
hadi bu ay kullanayım biraz daha..tüp de bırakıcam bana ne..yerim o doktoru[/QUOTE]
ya çılgınım bende de mi var antikor acep... şüpheleniyom kıs.. belirtisi var mı bu böcüklerin?? ben sana şey sormuştum görmedin, kan tahlili sonucun var mı elinde WBC değerine bi bakıp söleyiversen bana??? lökosit.
[quote="tentation, post: 14099425"]kızlaaarr..
ahan da benim gucukluguummm :)))[/QUOTE]
hani haniii alkisalkisalkis
[quote="enterasan, post: 14099889"]bugun igneden sonra 14.gunum testte ikinci cizgi silik yine,,,,,,yarin sabah dok,gitcem regl olmazsam...atesim sabah 36,7 di simdi 37,1,,,,heycandan firladi[/QUOTE]
ahannndaaaaaaaaa müjde geliyooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lepi::nazar:
[quote="tentation, post: 14099948"]kızlar bu albüm yarım saat sonra kendini imha edecektir :)[/QUOTE]
:))))))))
[quote="tentation, post: 14100190"]
kim neydii..
geshenk ispanya
çılgın hollanda( çılgınlık kadrosundan :) anladın sen onu)
aylin rusya( gazoz kontencanından- ama ben vokta-gazoz die bağlamıstım yanlıs anlamayın) :)
zerdal almanya
loveli suriye..(
ben de adalardan biri olem :)[/QUOTE]
ben hakket rusyadanım kıslarr :))))))) kuzey kafkasya kökenliyimya, rusya sınırlarında malum
atmışınız gazoz kontencanından tutmuş :içelim:
[quote="cilginkiz, post: 14100304"]saçlar kıvırcık da bu fotoda maşalıydı..süs yapmıştım:))) heheh
ama kesinlikle sarı değil kıs..kimi hatırlıyon bakem[/QUOTE]
hani hanii alkisalkisalkis
[quote="cilginkiz, post: 14100476"]şahsen ben 150 tane teste bakıp ucukk bir çizgi görmek içinn :bbo: bööle oldum ama göremedim. hiç nasip olmadı danım[/QUOTE]
he valla, benim bütün testlerde tek çizginin etrafı akça pakça terrrrrrrrrtemizzzzzz çıktı :) hayır o kadar işedik bi sararır bari, yok bemmmmmmmbeyaz,ace beyasııııı sempatiksalakcinni
[quote="tentation, post: 14100651"]aylinim tatlı gazozcum da olaydı..
loveli dayanamadı kaçtı :)
pireler uçuodur sinci onda :)[/QUOTE]
canın gazoz mu çekti yavrımmm :jeyyar:
[quote="cilginkiz, post: 14100750"]aylinim tentoyu gorunce gazozları ardı ardına patlatırdı..
gel gel sarışınım gell diye diye:)))))[/QUOTE]
ben görmeden el yordamıylan da patlatabilirim gazozlarııı :jeyyar:aklinialirimsmile
[quote="cilginkiz, post: 14100785"]yaw bizim topiğe bak saat 23:55 konuyu toplam 7 kullanıcı okuyorr..[/QUOTE]
maşallah gececiler, gündüz kuş uçmuyooo :)))))
[quote="enterasan, post: 14101068"]yarin sabah gorcez bakalim,hayal mi gercek mi,,,,ben en iyisi koyu rengi bekliyim,,,bu saatte kafalar baygin,bide simdi siz hamilessin dedikce benim gogusler sizlamaya basladi valla[/QUOTE]
müşdeeeeee geliyooooooooooooooo
[quote="sezen10, post: 14103913"]günaydın kıslar
maşallah ben rüyalar görürken ne kadar da kaynatmışsınız gece kuşları sizi:roflol:[/QUOTE]
he vallaha sezoş, ben rüya görmüyodum o esnada gazoz içiyodumm aklinialirimsmile
gesheknkcim,var canım,21,1 çıktı beta hcg,biraz düşük gibi ama ovitrelle kullanalı daha 11 12 günl olunca normal olabilir dedi dr,çokta düşük değil dedi,kanamam var diyede yatmam gerekiyomuş,kese oluşmaya başlamış gibi dedi,bakalım,cumaya tekrar gitcem,o zamana kadarda yataktayım.kk bana çok moral verdi,bence ondan oldu diyorum.dua edin,tutunsun bebişim.opuyorumnanaktan
heeeeeeaaaaaaaaa
aylinim gelmişşş. aylin dün akşam kulaklarında yüksek volumlu çınlama oldumu ???????
gesheknkcim,var canım,21,1 çıktı beta hcg,biraz düşük gibi ama ovitrelle kullanalı daha 11 12 günl olunca normal olabilir dedi dr,çokta düşük değil dedi,kanamam var diyede yatmam gerekiyomuş,kese oluşmaya başlamış gibi dedi,bakalım,cumaya tekrar gitcem,o zamana kadarda yataktayım.kk bana çok moral verdi,bence ondan oldu diyorum.dua edin,tutunsun bebişim.opuyorumnanaktan
ayyyyyyyyyyyyyyyy :lepi: süperrrr.. ben biliyordum sırnaşık şey nasıl iyi geldi sabah sabah bu haber yaaaaaaaa...... dedim ben sana korkma tutunuyordur diyeeeeee........... yuppiiiiii hihoyyyt :CüvCüv: alkisalkisalkis :teytey: hihoyyyt opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:çooooooooooooooookkkk sevindim... hadi hayırlısı bakalım. tabiki dularımız hepimiz için.sen sakın yorma kendini. bak ağlama dedim sana boşuna üzdün kendini. :CüvCüv: meğer bölemişin a.s ne güsel.. darısı hepimizin başına inşallah... tebrik ederim canım.... hihoyyyt
çok teşeekkür ederim canım,rabbim razı olsun,inş sizlerede nasib etsin,bu kadarı olduya,ben artık korkmicam,bugün tutunmasa bile,bigün olcak inş.ama inş.tutunur tabiki.hepiniz çok moral verdiniz bana,ne dicemi bilemiyorum,rabbimde sisi sevindirsin inş.
heeeeee
yupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:a.s.
canımmmmmmmmm çokkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmm
maşallah Allah tamamına erdirsinnnnn
yaaaaaaaaaa korkuyodun bi deeeeeeeeeeeeeeeee
sat ne zamandı canımmmmm
amin.. tatlım normal bence sonucun... iki gün sonra tekrarlanacak di mi, inşallah ikiye katlıcak :lepi: maşallah 41 kereeeaylincim,çok teşekkür ederim canım,rabbim sizlerede göstersin inş.sat 13 hazirandı canım,duş alalıda 15 gün oldu,çatlatmayı vurduğumdan beride bu akşam 14 gün olcak,sizce sonuç normal mi?
heheheeeeeeeaylin kısa bir özgeçmiş yapıp özet geçmiş. maşallah. avukat gibin çene var kadında sempatiksalakcinni
baba da gidince mazeret yoook gelecen artık. gazozsuz muhabbet pek kuru kalıyo janım...
belenay sadece okuyor artık bizi selam dahi vermiyor. neden??
diğer kıslarda kaçmış.. :gitme: gececilerle yetiştiremiyoruz yazmaya hadi gündüzcüler bastırın biraz yaw buyrunnnnnnnnn ben çift vardiya sempatiksalakcinni
çok teşeekkür ederim canım,rabbim razı olsun,inş sizlerede nasib etsin,bu kadarı olduya,ben artık korkmicam,bugün tutunmasa bile,bigün olcak inş.ama inş.tutunur tabiki.hepiniz çok moral verdiniz bana,ne dicemi bilemiyorum,rabbimde sisi sevindirsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?