30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yok philipis marka ilk göreve başladığımda aldım çok memnunum 6 yılı makinenin maşallahı var

ben de honeyi merak edip ozelden mesaj atmıstım donmedi hain domdom iyiyse sorun yok.
aylinim evet listenin oldugunu koy..hani linke tıklayamıyorum demiştin ya.

geshenk yavlum..nassın eyi misin??

demek yanılmış test olabiliyor böyle ya da kimyasal gebelik geçirdi bilmiyorum

evet kizlar kan degerim cok dusuk cikti ,,,dok.um %90 negatif dedi,,,,yani uzgunum,saglik olsun,,,,

:bbo::bbo:senağlama hadi ya..
halbuki ne ümitlenmistik:bbo:
sağlık olsun enteresan.. daha adet olmadın di mi

ben de honeyi merak edip ozelden mesaj atmıstım donmedi hain domdom iyiyse sorun yok.

temam
ayyy ne güzel ya, hiç epilasyon derdi yok ve hep kaymak hem de heryerr aklinialirimsmile bence kocalarımız da bayılır bu işe aklinialirimsmile
evet kizlar kan degerim cok dusuk cikti ,,,dok.um %90 negatif dedi,,,,yani uzgunum,saglik olsun,,,,
üzüldüm canım.. müjde bekliyoduk.. hayırlısı olsun tatlım ya...

yok philipis marka ilk göreve başladığımda aldım çok memnunum 6 yılı makinenin maşallahı var
ben de braun var ve benimki daha da eski, maşallah tık demedi..
ama şu yeni modeli varya suya sokulabilen, ne rahatlık.. suyun altındayken hemen yapılır..
yeni actim bilgisayari,,,moralim bozulunca hemen yazamadim,ama simdi daha iyiyim,,,,sagolun hepiniz
canım ya.. aahh ah çok iyi anladığımızı biliyosun.. ne denirki, ümitlerle yola devam olumunekankayizsmile

kızlarrrrrrrrr ben yatıyommm
şimdi siz muhabbetin dibine vurursunuz offfff yatmıcam işte ama yatmalıyım

hımmm.. evet öyle alıyorum. acıyor.. ama ben acıya dayanıklı hatunum naberrr...

eyiyim yaflum senden naber... gecelerin kadını zombişşş olarak hayatımı sürdürmekteyim.ne kadar dayanırım daha böle bilemiyorum. gözler haşat. adam yalnız uyuyup duruyor. sizden ayrılmak canım istemiyor. nasıl olcek bakalım...

loveli her dus olmasa da sık sık denicem valla iyi fikir..hele şimdi yaz..bacaklar foraa..

enteresan merak ettik seni girmeyincee..
bu iş elimizde değil malesef..silik çıkan çizgi yanlış olmaz ama çok şaşırdım..belki de kimyasal gebelik olabilir..bence bişi vardır gene de..
ayrıca nesemese var ya bu topiği açan tatlımız bizim, onun kan testinde cıkmamıstı..adeti gelmedi snradan cıktı

benimki de pihipilis marka. 8 yıl oldu alalı tık demedi

lovelim tatlı hamisim. düsündüm de ne güzel hamis kalınca muhabbetimiz bırakmadın :)

anlamazmiyim,,,ben o negatifi 2 senedir goruyorum,,,,bu ilk tedavimdi,umit olmustu,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…