ben de honeyi merak edip ozelden mesaj atmıstım donmedi hain domdomiyiyse sorun yok.
aylinim evet listenin oldugunu koy..hani linke tıklayamıyorum demiştin ya.
geshenk yavlum..nassın eyi misin??
demek yanılmış test olabiliyor böyle ya da kimyasal gebelik geçirdi bilmiyorum
evet kizlar kan degerim cok dusuk cikti ,,,dok.um %90 negatif dedi,,,,yani uzgunum,saglik olsun,,,,
temamben de honeyi merak edip ozelden mesaj atmıstım donmedi hain domdomiyiyse sorun yok.
ayyy ne güzel ya, hiç epilasyon derdi yok ve hep kaymak hem de heryerr aklinialirimsmile bence kocalarımız da bayılır bu işe aklinialirimsmileo zaman dediğim de bi 15 yıl öncesi galiba.
kıllarının durumuna göre değisiomus durum. 3-4 seansta bitiomus. ama seanslar arası bir ay mı ne . tam bilmiyorum..
kuzenim tüm vucut yaptı. ne rahat ne rahatbi görseniz. cilt doktoru üstelik... benim batıkları sorduğumda lazer yaptır demisti bana
üzüldüm canım.. müjde bekliyoduk.. hayırlısı olsun tatlım ya...evet kizlar kan degerim cok dusuk cikti ,,,dok.um %90 negatif dedi,,,,yani uzgunum,saglik olsun,,,,
yeni actim bilgisayari,,,moralim bozulunca hemen yazamadim,ama simdi daha iyiyim,,,,sagolun hepiniz
ben de braun var ve benimki daha da eski, maşallah tık demedi..yok philipis marka ilk göreve başladığımda aldım çok memnunum 6 yılı makinenin maşallahı var
canım ya.. aahh ah çok iyi anladığımızı biliyosun.. ne denirki, ümitlerle yola devam olumunekankayizsmileyeni actim bilgisayari,,,moralim bozulunca hemen yazamadim,ama simdi daha iyiyim,,,,sagolun hepiniz
ahh be enteresan..sıkma canını tatlım..sağlık olsun.
ama adetin gelmediyse ben umutluyum gene dee
ben de hiç jilet sürmedim ama annem bi dönem kullanmış, beni sıkı sıkı tembihler sakın sürme diye..
bikini bölgesini makineyle mi alıyon akannehir
hımm
makinen şu yeni çıkan suya girebilenden mi?
ben de honeyi merak edip ozelden mesaj atmıstım donmedi hain domdomiyiyse sorun yok.
ben de braun var ve benimki daha da eski, maşallah tık demedi..
ama şu yeni modeli varya suya sokulabilen, ne rahatlık.. suyun altındayken hemen yapılır..
canım ya.. aahh ah çok iyi anladığımızı biliyosun.. ne denirki, ümitlerle yola devam olumunekankayizsmile
ben de braun var ve benimki daha da eski, maşallah tık demedi..
ama şu yeni modeli varya suya sokulabilen, ne rahatlık.. suyun altındayken hemen yapılır..
canım ya.. aahh ah çok iyi anladığımızı biliyosun.. ne denirki, ümitlerle yola devam olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?