hakketen enteresan nerde ya... iyiye işaret diil demek istemiyorum ama neden gelmedi...yaw enterasana ne oldu acep??
lovelim bosver varmıs simdi değişik yontemler..gidiverirsin onlara..azalırlar
inşallah tentoşummmya kızlar biz bu ay iyi çalıştık bisi var mıdır acep? :))
print screeni biliyom da hangi ekranı istiyon, listenin olduğu mu?alt+print screen yap (kopyalama oluyor bu)
sonra da buraya yapıştır:) resim gibin
ben de şikayetçiyim. bebek mevzuuna lazere de gidemedim. ha bu ay oldu ha sonraki ay oldu derken..
lazere gidenler pek bi memnun hayatlarından, gelen yok seferinden
tentocum sir mi yaptırıyon sen?
hakketen enteresan nerde ya... iyiye işaret diil demek istemiyorum ama neden gelmedi...
inşallah tentoşummm
print screeni biliyom da hangi ekranı istiyon, listenin olduğu mu?
lazer iyi de ben yüyler kalıcı olarak giderse erken kırışır mı cilt diye endişeliyim
delikafadulden versin mi gerçekten..
mesela gazozzz kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün benim kasıklarım, rahimin olduğu yerler ve belim ağrıdı epeyce... rahim filminden sona oldu mu sizde de?? enfeksiyon falan olmamıştır inşallah bilmiyorumkismile
kıs tento benim hollanda yeniyor..finalist olceklerrr
ben su bacağın totoyla birleştiği yerden şikayetçiyim cok zor alınıyor orası makinaylaa..
kaydirigubbakcemile3
ya ne bilim bugün içim ağrıdı, belim leğen kemiklerim falan ağrıdı, bi otursam dedim...
üşüttüm mü acep
lovelim her duşa girerken miakannehir
birinci sorum çılgının dediği gibi alacak bişe oluyo mu ki
ikinci sorum nasıl vakit buluyon her duşa girişte kıs
kese yap çılgınım.. hem cildin pürüssüzleşir, hem ciltte kan dolaşımı hızlanır, selülit için de faydalı..
ben makinayı bıraktım o yapıyor diye. keseyi her duşta yapıyorum. hani bildiğin kenevir keseler var ya ondan aldım. onunla ovuyorum gene oluyor..(
bronzlaştırcı kremlerden de denedim gene belli oluyo ya
milletinki harbi kaymak gibi benimkiyse incik mıncık ..
ha bi de ellemeye gelmiyor anında yara ve leke kalıyor
ben sarışın sayılmam amaatento sen sarışınsın ya ondan belkim
hımmm anladım, ben de uğraşıyom batıklarla ama çok yara olmuyo çıkarınca..kırmızı topcuk olan batıkları çıkarmak için sıkınca vukuuu bulan yaradan bahsediom :kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eylülden sonra lazere mi baslasam ya
yeni sezon yeni baslangıclar olsun :)
jilet yapma tentoş çok kalınlaşır ve sıklaşır.. en iyisi sir ağda ama ben pratik diye makineye dadandım o da bazen almak yetine koparıyo, batık oluyo..evet kendim yapıom ama.rolon olanlar var ya ondan
gerçi bu aralar cilet mevzuuna girdim :) biraz çıksınlar ağda yapcam. ara ara cilet atıom. sonra acık uzatıp ağdalıyom :))
anam mevzuunun hoşluğuna bakın he kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
enteresan adet olmamış kan testi yapmış 2.25 mi çıkmış bi yerde okudum honeyi merak ettim diğer topikte yazmışlar
ben sarışın sayılmam amaa
gerçi benim de tenim beyaz -tatlicadiarzu-
hımmm anladım, ben de uğraşıyom batıklarla ama çok yara olmuyo çıkarınca..
jilet yapma tentoş çok kalınlaşır ve sıklaşır.. en iyisi sir ağda ama ben pratik diye makineye dadandım o da bazen almak yetine koparıyo, batık oluyo..
mevzuu harbi süper oldu sempatiksalakcinni
hoşgeldiin kızz geshenk
ben sarışın sayılmam amaa
gerçi benim de tenim beyaz -tatlicadiarzu-
hımmm anladım, ben de uğraşıyom batıklarla ama çok yara olmuyo çıkarınca..
jilet yapma tentoş çok kalınlaşır ve sıklaşır.. en iyisi sir ağda ama ben pratik diye makineye dadandım o da bazen almak yetine koparıyo, batık oluyo..
mevzuu harbi süper oldu sempatiksalakcinni
harbi mi kıs, hep böle bi örnek aramıştım, lazer yaptırıp ileri yaşlarda durum ne oluyo diye.. demek bişe olmuyo.. e peki o zaman lazer mi varmışbisi olmuyo ya aylin. çalıstığım eski mdr yrd cisi bayan senele nce yaptırms lazeri. emekli oldu.. 50 küsür yaşında ama görseniz.. ohh mis gibi cillop gibi :)
çok güzel kadın zaten.. ara ara bacaklarına bakıp iç geçiriom valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
niye bize yazmamışenteresan adet olmamış kan testi yapmış 2.25 mi çıkmış bi yerde okudum honeyi merak ettim diğer topikte yazmışlar
hahaahaaaa he kıs gazoz dedi, doyamıyo gazozuma napsın :)) laelaelaelaelaeAYLıN ıLLEDE GAZOZ ıSTıYO .. muradı gazoz içmekmiş :roflol: :içelim:
bebektendir ooo :ecrin_bebek:
bak kardelene e de dedim dedim oldu. sanada diyim öyle olsun :)
boşuna hollanda demedi tento sana..hemdeki kazandın. hadi her konuda böle ol. gerçi sen gazoz tercih ediyorsun ama. delikafadulden
hee orası çok zor oluyor hakkaten.
evet kese her derde deva. ben hep yapardım eskiden şimdi koşturmaca hayatımın içinde vakit bulamıyorum ona. hemen duş jeli yallah.. ama pürüz yok şükür.
canım sen beyaz tenlisin çünkü.. esmerlerde yok öle şeyler. beyaz ten daha hassas..
ne kadar sürüyomuş bu lazer? toptan kurtulsak bu kıldan tüydenreklamda var ya hani .aynene onun gibiyim.
evet eylül ekim gibi gibi baslanabilir.
yaza bebek olmazsa du bakem. yapılacaklar listesine ekledim.
yiter yaa yiterr kıl tüy mevzularından bıktım:))
enteresanı ben de hep sorcam laf girdi araya. inslh bisi yoktur
ben de hiç jilet sürmedim ama annem bi dönem kullanmış, beni sıkı sıkı tembihler sakın sürme diye..hoşgördük. a.s misafir vardı. gittikleri gibi açtım.
ben hiç jilet sürmedim bi tarafıma. hep ağda yaptım kendim hemde. şimdide epilasyon aletine dadandım. valla çoook acıtıyo bikini bölgesini canım yanıyo hatta kanadığı oluyor ama dayanıyorum nerdeyse 1 ay oluyor hatta geçiyor bile 1 ayı... konu acaip yaw sırnaşık şey
hımmvalla önce her duşta cilet yaptım sonra her duşta makine oldu şimdi çok rahatım
kız aylin zaten hep aldığın için çok kısa sürüyor işlem duşa ayırdığın zamana 10dk daha ekleyecen artıkın o kadar
harbi mi kıs, hep böle bi örnek aramıştım, lazer yaptırıp ileri yaşlarda durum ne oluyo diye.. demek bişe olmuyo.. e peki o zaman lazer mi varmış
niye bize yazmamış
hahaahaaaa he kıs gazoz dedi, doyamıyo gazozuma napsın :)) laelaelaelaelae
öyle de olsun gensenkim ama daha yımırtlamadım bile kıs
ne kadar sürüyomuş bu lazer? toptan kurtulsak bu kıldan tüyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?