30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yaw enterasana ne oldu acep??
lovelim bosver varmıs simdi değişik yontemler..gidiverirsin onlara..azalırlar
hakketen enteresan nerde ya... iyiye işaret diil demek istemiyorum ama neden gelmedi...
ya kızlar biz bu ay iyi çalıştık bisi var mıdır acep? :))
inşallah tentoşummm
alt+print screen yap (kopyalama oluyor bu)
sonra da buraya yapıştır:) resim gibin
print screeni biliyom da hangi ekranı istiyon, listenin olduğu mu?
ben de şikayetçiyim. bebek mevzuuna lazere de gidemedim. ha bu ay oldu ha sonraki ay oldu derken..

lazere gidenler pek bi memnun hayatlarından, gelen yok seferinden

lazer iyi de ben yüyler kalıcı olarak giderse erken kırışır mı cilt diye endişeliyim

tentocum sir mi yaptırıyon sen?

evet kendim yapıom ama.rolon olanlar var ya ondan
gerçi bu aralar cilet mevzuuna girdim :) biraz çıksınlar ağda yapcam. ara ara cilet atıom. sonra acık uzatıp ağdalıyom :))

anam mevzuunun hoşluğuna bakın he kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bisi olmuyo ya aylin. çalıstığım eski mdr yrd cisi bayan senele nce yaptırms lazeri. emekli oldu.. 50 küsür yaşında ama görseniz.. ohh mis gibi cillop gibi :)
çok güzel kadın zaten.. ara ara bacaklarına bakıp iç geçiriom valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

enteresan adet olmamış kan testi yapmış 2.25 mi çıkmış bi yerde okudum honeyi merak ettim diğer topikte yazmışlar

delikafadulden versin mi gerçekten..
mesela gazozzz kaydirigubbakcemile3

AYLİN İLLEDE GAZOZ İSTİYO .. muradı gazoz içmekmiş :roflol: :içelim:

kızlar bugün benim kasıklarım, rahimin olduğu yerler ve belim ağrıdı epeyce... rahim filminden sona oldu mu sizde de?? enfeksiyon falan olmamıştır inşallah bilmiyorumkismile

bebektendir ooo :ecrin_bebek:
bak kardelene e de dedim dedim oldu. sanada diyim öyle olsun :)

kıs tento benim hollanda yeniyor..finalist olceklerrr

boşuna hollanda demedi tento sana..hemdeki kazandın. hadi her konuda böle ol. gerçi sen gazoz tercih ediyorsun ama. delikafadulden

ben su bacağın totoyla birleştiği yerden şikayetçiyim cok zor alınıyor orası makinaylaa..
kaydirigubbakcemile3

hee orası çok zor oluyor hakkaten.

evet kese her derde deva. ben hep yapardım eskiden şimdi koşturmaca hayatımın içinde vakit bulamıyorum ona. hemen duş jeli yallah.. ama pürüz yok şükür.

canım sen beyaz tenlisin çünkü.. esmerlerde yok öle şeyler. beyaz ten daha hassas..

reklamda var ya hani .aynene onun gibiyim.
evet eylül ekim gibi gibi baslanabilir.
yaza bebek olmazsa du bakem. yapılacaklar listesine ekledim.
yiter yaa yiterr kıl tüy mevzularından bıktım:))

enteresanı ben de hep sorcam laf girdi araya. inslh bisi yoktur

tento sen sarışınsın ya ondan belkim
ben sarışın sayılmam amaa
gerçi benim de tenim beyaz -tatlicadiarzu-
kırmızı topcuk olan batıkları çıkarmak için sıkınca vukuuu bulan yaradan bahsediom :kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eylülden sonra lazere mi baslasam ya

yeni sezon yeni baslangıclar olsun :)
hımmm anladım, ben de uğraşıyom batıklarla ama çok yara olmuyo çıkarınca..
jilet yapma tentoş çok kalınlaşır ve sıklaşır.. en iyisi sir ağda ama ben pratik diye makineye dadandım o da bazen almak yetine koparıyo, batık oluyo..
mevzuu harbi süper oldu sempatiksalakcinni

ben de hep makine yapardım. cileti bi iki sefer yaptım. hani toptan bi uzasınlar da alim die.
napçaamı sasırdım yau

neeysemm

enterasının sonucu çok enteresan :bbo:

hoşgeldiin kızz geshenk

hoşgördük. a.s misafir vardı. gittikleri gibi açtım.

ben hiç jilet sürmedim bi tarafıma. hep ağda yaptım kendim hemde. şimdide epilasyon aletine dadandım. valla çoook acıtıyo bikini bölgesini canım yanıyo hatta kanadığı oluyor ama dayanıyorum nerdeyse 1 ay oluyor hatta geçiyor bile 1 ayı... konu acaip yaw sırnaşık şey

valla önce her duşta cilet yaptım sonra her duşta makine oldu şimdi çok rahatım
kız aylin zaten hep aldığın için çok kısa sürüyor işlem duşa ayırdığın zamana 10dk daha ekleyecen artıkın o kadar

harbi mi kıs, hep böle bi örnek aramıştım, lazer yaptırıp ileri yaşlarda durum ne oluyo diye.. demek bişe olmuyo.. e peki o zaman lazer mi varmış
enteresan adet olmamış kan testi yapmış 2.25 mi çıkmış bi yerde okudum honeyi merak ettim diğer topikte yazmışlar
niye bize yazmamış
hahaahaaaa he kıs gazoz dedi, doyamıyo gazozuma napsın :)) laelaelaelaelae
öyle de olsun gensenkim ama daha yımırtlamadım bile kıs
ne kadar sürüyomuş bu lazer? toptan kurtulsak bu kıldan tüyden

Son düzenleme:
ben de honeyi merak edip ozelden mesaj atmıstım donmedi hain domdom iyiyse sorun yok.
aylinim evet listenin oldugunu koy..hani linke tıklayamıyorum demiştin ya.

geshenk yavlum..nassın eyi misin??

ben de hiç jilet sürmedim ama annem bi dönem kullanmış, beni sıkı sıkı tembihler sakın sürme diye..
bikini bölgesini makineyle mi alıyon akannehir
hımm
makinen şu yeni çıkan suya girebilenden mi?

o zaman dediğim de bi 15 yıl öncesi galiba.

kıllarının durumuna göre değisiomus durum. 3-4 seansta bitiomus. ama seanslar arası bir ay mı ne . tam bilmiyorum..
kuzenim tüm vucut yaptı. ne rahat ne rahatbi görseniz. cilt doktoru üstelik... benim batıkları sorduğumda lazer yaptır demisti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…