ya ne bilim bugün içim ağrıdı, belim leğen kemiklerim falan ağrıdı, bi otursam dedim...hehehe napayım kıss..muradlar cok tabii dee..
yok be tatlımm..ben antibiyotik bile kullanmamıstım ama benim bayılmalıydı ya..serumda vardı antibiyotik galiba
ben bu ara makina kullanıyom ondan bende de var..ama neden kırmızı oluyorlar yaw
lovelim her duşa girerken miakannehirvalla ben hep makine kullanıyorum hiç batık olmuyor
geçen suna dumankaya varya haftada bir kese yapın diyordu
ben her düşa girdiğimde önce makineyle alıyorum her yeri böylece her daim temiz oluyor batık ve kırmızı noktalar olmuyor önceden oluyordu 6-7 aydır hep böyle yaptım çok güzel görünüyor vallla tentooo
kese yap çılgınım.. hem cildin pürüssüzleşir, hem ciltte kan dolaşımı hızlanır, selülit için de faydalı..her banyoda mı...alcak bişi oluyor mu oyle olunca..
ben de cok sorun yasamıyorum ama kese yapmıyom ben..yapsam mı aceba?
şimdiii normalde 10 gün var ama henüz yumurtlamadığımı düşünürsek en az 14 gün...
tento o dertten ben de muzdaribim... ama ben makina kullanıyorum ondan oluyo sanırım... ama kullanmasam da olurdu sanırım.. cildim çok hassas ondan oluyo diye düşünüyorum.... sinir oluyorum ben.. etek giymeye başladım çorapsız, ama önce bi güneşsiz bronzlaştırıcı kullandım biraz daha iyi duruyo...
ben yolunmuş tavuk diyorum bacaklarıma, çok sinir bozucu di mi
bakıyorum milletin kaymak gibi akannehir
bioder falan mı kullansam diyorum..
işte listedekiler tıklanmıyo bende...fisfisfis
her banyoda mı...alcak bişi oluyor mu oyle olunca..
ben de cok sorun yasamıyorum ama kese yapmıyom ben..yapsam mı aceba?
kıs tento benim hollanda yeniyor..finalist olceklerrr
valla ben hep makine kullanıyorum hiç batık olmuyor
geçen suna dumankaya varya haftada bir kese yapın diyordu
ben her düşa girdiğimde önce makineyle alıyorum her yeri böylece her daim temiz oluyor batık ve kırmızı noktalar olmuyor önceden oluyordu 6-7 aydır hep böyle yaptım çok güzel görünüyor vallla tentooo
ben su bacağın totoyla birleştiği yerden şikayetçiyim cok zor alınıyor orası makinaylaa..
kaydirigubbakcemile3
hamİş olmasan gazoz içmeye götürürdüm senii gaymakımmmmarada kaçanları alıyom hehehe hem acısız kem kaymak hehehehehe
her daim hazırrr kaydirigubbakcemile3
kıs dur, ben teknolojik mevzularda sen kadar ileri diilim, ne ekranı istiyon sen :))))aylinim bi ekran goruntusu aliim canım
kaydirigubbakcemile3 ben bu tüylerin topundan şikayetçiyimben su bacağın totoyla birleştiği yerden şikayetçiyim cok zor alınıyor orası makinaylaa..
kaydirigubbakcemile3
hamİş olmasan gazoz içmeye götürürdüm senii gaymakımmmm
kıs dur, ben teknolojik mevzularda sen kadar ileri diilim, ne ekranı istiyon sen :))))
kaydirigubbakcemile3 ben bu tüylerin topundan şikayetçiyim
hamİş olmasan gazoz içmeye götürürdüm senii gaymakımmmm
kıs dur, ben teknolojik mevzularda sen kadar ileri diilim, ne ekranı istiyon sen :))))
kaydirigubbakcemile3 ben bu tüylerin topundan şikayetçiyim
ya kızlar biz bu ay iyi çalıştık bisi var mıdır acep? :))
ben de şikayetçiyim. bebek mevzuuna lazere de gidemedim. ha bu ay oldu ha sonraki ay oldu derken..
hmmm bi deneyelim dicem de vakit bulabileceğimi sanmıyorum ya, sabah apar topar duş alıyorum :bbo:zaten az oluyor sürekli alıyon ya arada kalanlar oluyor onları da alıyor
vallla bir deneyin bir süre siz de kızlar
olabilir, iki gündür sandalet giydim büroda çalışırken ayaklarım üşüdü biraz...aylin üşütmüş de olabilirsin..ya da belini zorlamıs olmayasın..cok ayakta kalınca olur benim oyle
nasıl yara kıs elleyince??ben makinayı bıraktım o yapıyor diye. keseyi her duşta yapıyorum. hani bildiğin kenevir keseler var ya ondan aldım. onunla ovuyorum gene oluyor..(
bronzlaştırcı kremlerden de denedim gene belli oluyo ya
milletinki harbi kaymak gibi benimkiyse incik mıncık ..
ha bi de ellemeye gelmiyor anında yara ve leke kalıyor
hmmm bi deneyelim dicem de vakit bulabileceğimi sanmıyorum ya, sabah apar topar duş alıyorum :bbo:
olabilir, iki gündür sandalet giydim büroda çalışırken ayaklarım üşüdü biraz...
nasıl yara kıs elleyince??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?