30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

geshenk loveli nasılsınız kızlarr
geshenk canım doğru gazozu
içen bir içmeyen bin pişman
o kadar çok su içiyorum ki
gece wc ye kalkmaktan uyuyamadımm

taze hamiş kardelen nasılsın bugün?? gazozmu çekti canın senin :))) aylin çamlıca patlatacakmış sana okudunmu :)

olsun varsın biz yinede memnunuz
bu dünyada olmazsa ahrette huzur buluruz.

içmeyeninde aklı kalıyo arkadaş ne gazozmuş buuuu... :roflol:
evet yaaa,çok merak ettim,aklım kaldı işte,keşke o zamanlarda takılsaydım buraya.
ekledim tabe hemen :) inşallah rabbim o günlerde sağlıkla doğurmayı da nasip etsin..
kıs dert mi o da, sen bi doğur ben sana çifte kavrulmuş çamlıca içircemm aklinialirimsmile

ah canım yaaa,kız akşamki muhabbette görev icabı olmasından bıktığınızı yazmışınız,bende bıktım yaaa,artık isteyerek olsun istiyorum,inş.öyle olur.

taze hamiş kardelen nasılsın bugün?? gazozmu çekti canın senin :))) aylin çamlıca patlatacakmış sana okudunmu :)

kız dr dedi,gzoz yok bi süre,bende atladım,olmasın zaten diye,her ay düzenli gazoz içince,bilinçaltım fırladı işte,bi sevinçle söyledim ki dr a.aylininkinin tadınıda alırız inş.bigün

canım işlerim çok yoğun eskisi kadar çok
giremiyorum
işyeri hekimimiz yoktu ayın 17 de başladı haftanın 3 günü
o geliyo
öyle olunca iki işi bir arada yapıyorum bide ıso denetimi
var eylülde çok sıkışıcaz yanıgın oldu nasıl denetime
gireceksek artık

geshenk senin fal aklımda daha unutmadım ama
fala bakan kişinin amerikadan ablası geldi
fırsatını bulsam sana baktıracam
unutmadım haaa
tentaa nasılsın canım

evet. ben hep diyorum ya bıraktım bebek için yaptığım tüm çalışmaları her anlamda... artık eşimle de istek üzerine birlikte olmak istiyorum ve bu çok şeyi değiştiriyor bunu farkediyorsun hemen en başta stres yok. çünkü yok kaçtı dışarıya ayağımı dikeyim ay zamanımı acaba ay eşim doğru şeyler yemiş içmişmiydi ben şunu yedimmi içtimmi vay akıntı geldi kooş yatağa.. nedir bu yaaa.... çok özür dilerim afedersiniz kıslar ama dün akşam mesela kendimi daha yeni evlenmiş gibi hissettim :kedi: ayyy ne rahatladım artık. neler çekiyormuşum her ay kaç senedir yahuu... valla utanmak mutanmak kalmadı burda. ar namus tertemizzz :kedi:

günaydın kızlar.
zerdalim demek ki gelmis senin kırmızılar. hayırlısı olsun

kardelen gittikçe iyiye gidio gibisin. inslh kucağına alcaksın bebsini :)

aylinim çifte kavrulmuş çamlıca gazozu mu:roflol::roflol:

zeytin allah kavuştursun kocişine :) adam gelince seni tanımayamıyciik. naptınız karıma leeynnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geshenk naber gııı:jeyyar::jeyyar:

hiç sorun değil. ben unuttum bile onu. boşver uğraşma. o zaman demiştim işte öyle.
işlerinde yoğunmuş zaten. artık fıkralarını bile bizimle paylaşamıyorsun. olsun sağlıkla kal yeterki. nasıl uygun görürsen o zaman gelirsin.

ohhh afiyet olsun güzelim kaydirigubbakcemile3 yarasın

hep dua ediyorum kızlar sizlere
herşeyin bir vakti zamanı
kendin için girecen geshengim tadını çıkar
düşünme hiç allahım hayırlısını versin

neden soğık davranıyosun bana anlamadım fıkrayı bulup
yapıştıracak zaman bulsam hep aklımda
sizleri güldürmek hoşuma gidiyo

geldinmi kıss çatlak a.s akşam gazoz partisi varmıydı sizde de???? yenimi uyandın yoksaaaa sırnaşık şey

evet tenta kocam tanımayacak beni karnım
şişmeye başladı gelmesine yakın 5,5aylık falan olurum herhalde
o halde nasıl gazoz içeceksem benimkide laf işte

inş hep beraber alırız canlarım,çıtırlarım,ay buraya gelene kadar kendimi yaşı geçmiş,son demlere yaklaşmış hissediyodum,meğer bizle çıtırmışız kızsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…