dün aksam yokidi. bu aksam umuyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3geldinmi kıss çatlak a.s akşam gazoz partisi varmıydı sizde de???? yenimi uyandın yoksaaaa sırnaşık şey
evet. ben hep diyorum ya bıraktım bebek için yaptığım tüm çalışmaları her anlamda... artık eşimle de istek üzerine birlikte olmak istiyorum ve bu çok şeyi değiştiriyor bunu farkediyorsun hemen en başta stres yok. çünkü yok kaçtı dışarıya ayağımı dikeyim ay zamanımı acaba ay eşim doğru şeyler yemiş içmişmiydi ben şunu yedimmi içtimmi vay akıntı geldi kooş yatağa.. nedir bu yaaa.... çok özür dilerim afedersiniz kıslar ama dün akşam mesela kendimi daha yeni evlenmiş gibi hissettim :kedi: ayyy ne rahatladım artık. neler çekiyormuşum her ay kaç senedir yahuu... valla utanmak mutanmak kalmadı burda. ar namus tertemizzz :kedi:
hep dua ediyorum kızlar sizlere
herşeyin bir vakti zamanı
kendin için girecen geshengim tadını çıkar
düşünme hiç allahım hayırlısını versin
neden soğık davranıyosun bana anlamadım fıkrayı bulup
yapıştıracak zaman bulsam hep aklımda
sizleri güldürmek hoşuma gidiyo
inş hep beraber alırız canlarım,çıtırlarım,ay buraya gelene kadar kendimi yaşı geçmiş,son demlere yaklaşmış hissediyodum,meğer bizle çıtırmışız kızsempatiksalakcinni
dün aksam yokidi. bu aksam umuyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yeni kalkmadım ya. sabah alısveris yaptım geldim anneme poğaça yaptım. memlekeket gitçekler sabaha.
simdi kahvaltıyı hazırladım yiciim ama buraya takıldım :)
aslında öyle olunca hamile kalınıyomuş zaten,atamadık ki kafamızdan bi türlü,ama senin tedavininde arkasına bu rahatlıkla inş.gelcek güzel heberin,ben öyle düşünüyorum.:CüvCüv:
e heralde güzelim aklinialirimsmileiçmeyeninde aklı kalıyo arkadaş ne gazozmuş buuuu... :roflol:
nolsun gensenkim, hadi yine iyiyiz patlattık gazozları :içelim:aylincim seni görüyorum sadece..
benden sonra çok yazılmamış uzun sürmedi okuması. nasılsın canım?
nolgu lovelimnasıııı yaaaa
he valla süper oldu da sen de türkçe varsa verebilersin aslında :)aylin çılgınım siteyi verdi ya ben o yüzden gerek kalmadı düşüncesiyle vermedim akşam. tamammıdır.. yerimseniben eee çılgınım uzman teknoloji konusunda. bilgisayar int alemi çılgınımdan sorulur.. şimdi toplantıdadır. gazozları sayıklamasa bari. kanlı gözleriylen :)))
aminallahım ilk başta sağlık versin kızlar hepimize
kazadan beladan korusun
:jeyyar:taze hamiş kardelen nasılsın bugün?? gazozmu çekti canın senin :))) aylin çamlıca patlatacakmış sana okudunmu :)
sen yeterki iste yavrım doğurunca içircem ben sana aklinialirimsmileevet yaaa,çok merak ettim,aklım kaldı işte,keşke o zamanlarda takılsaydım buraya.
ah canım yaaa,kız akşamki muhabbette görev icabı olmasından bıktığınızı yazmışınız,bende bıktım yaaa,artık isteyerek olsun istiyorum,inş.öyle olur.
:)))))))))))))))kız dr dedi,gzoz yok bi süre,bende atladım,olmasın zaten diye,her ay düzenli gazoz içince,bilinçaltım fırladı işte,bi sevinçle söyledim ki dr a.aylininkinin tadınıda alırız inş.bigün
ohhhh sefan olsunnevet. ben hep diyorum ya bıraktım bebek için yaptığım tüm çalışmaları her anlamda... artık eşimle de istek üzerine birlikte olmak istiyorum ve bu çok şeyi değiştiriyor bunu farkediyorsun hemen en başta stres yok. çünkü yok kaçtı dışarıya ayağımı dikeyim ay zamanımı acaba ay eşim doğru şeyler yemiş içmişmiydi ben şunu yedimmi içtimmi vay akıntı geldi kooş yatağa.. nedir bu yaaa.... çok özür dilerim afedersiniz kıslar ama dün akşam mesela kendimi daha yeni evlenmiş gibi hissettim :kedi: ayyy ne rahatladım artık. neler çekiyormuşum her ay kaç senedir yahuu... valla utanmak mutanmak kalmadı burda. ar namus tertemizzz :kedi:
heee :jeyyar:günaydın kızlar.
zerdalim demek ki gelmis senin kırmızılar.hayırlısı olsun
kardelen gittikçe iyiye gidio gibisin. inslh kucağına alcaksın bebsini :)
aylinim çifte kavrulmuş çamlıca gazozu mu:roflol::roflol:
zeytin allah kavuştursun kocişine :) adam gelince seni tanımayamıyciik. naptınız karıma leeynnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geshenk naber gııı:jeyyar::jeyyar:
kıs kim soğuk davranmış bakem, senin beta hcgen tavan yapmış gibi :CüvCüv:sırnaşık şeyneden soğık davranıyosun bana anlamadım fıkrayı bulup
yapıştıracak zaman bulsam hep aklımda
sizleri güldürmek hoşuma gidiyo
sinoş ayıptır sölemesi ikinci trimesterde gazoz içmek pek bi keyifli oluyomuş... haberin ola aklinialirimsmileevet tenta kocam tanımayacak beni karnım
şişmeye başladı gelmesine yakın 5,5aylık falan olurum herhalde
o halde nasıl gazoz içeceksem benimkide laf işte
afiyet olsunnben yemeğe çıkıyorum kızlar afiyet olsun sizlere
iki lokma bisi yiyem ben
bak canım bak.herhalde yaniii... ki sen hepten çıtırsın... aklinialirimsmile
kız etrafımda çocuğu olmayan ve yaşı büyük bi tek ben olunca,bunalımlardaydım,ama kk de buldum huzuru.
yok anacım genede gelmez hayırsız evlatlar bunlar. şeyimi yırtsam gene gelmez bunlar. nesılsa geleceği yok deyip bende bakarım keyfime dime sırnaşık şey
bağlantıda poroblem vardı düzeldi
sen yeterki iste yavrım doğurunca içircem ben sana aklinialirimsmile
bu arada benim maşallahı var bugünlerde, gayet de isteyerek içiyorum gazozuu aklinialirimsmile şimdi olsa yine içerim sempatiksalakcinni
:)))))))))))))))
keyfini çıkarın kız,ne güzel,insan gerçekten daha rahatlıyo o zaman,ilk günlere itibarla söylüyorum,sonrası hep vazifeydi,bugün yımırtlama günüm hadi,hadi,offf ne sıkıcı aslında,kız hamile kalanların hepsi yumurta gününü mü takip ediyo sanki,yoksa takip etmedikleri için mi hemencik hamile kalıyolar?bide kazayla kalanlar var tabi,nasıl bişeyseboshayallersmile
ohhhh sefan olsunn
heee :jeyyar:
kıs kim soğuk davranmış bakem, senin beta hcgen tavan yapmış gibi :CüvCüv:sırnaşık şey
sinoş ayıptır sölemesi ikinci trimesterde gazoz içmek pek bi keyifli oluyomuş... haberin ola aklinialirimsmile
afiyet olsunn
Sağol canım benim.Sen nasılsın.geçmiş olsun zerdalım canım allahım hayırlısını versin
kardelen nasılsın
aylin kuşum canım patlat
patlatamayanlar var aramızda yani ben :kedi:
kocamın gelmesi uzadı sanırım biraz1,5 ay sonrada gelebilir
hayırlısı artık allahım kaza bela vermesin
öyle aylinim, gazoza devam. Bi moral bozukluğu oluyor, adamda yolda geliyor.hadi yaaüsüldüm... hayırlısı be zerdalım..
Alıştık sanırım, çokta üzülmedim. Moralim bozuldu, sabah çok kötü sancı çektim derecesini anlatamam. O yüzden sağlığımızın kıymetini bilmek lazım.zerdalcım,hayırlısı olsun canım,biliyorum üzülme demek kolayda,sen üzülme genede,inşbi sonrakine olur canım.opuyorumnanaktan
olsun varsın biz yinede memnunuz
bu dünyada olmazsa ahrette huzur buluruz.
içmeyeninde aklı kalıyo arkadaş ne gazozmuş buuuu... :roflol:
katılıyom, bu ayda pek çok çalıştıkdık, olmayınca olmuyormuş, bakalım adetin 3 günü horman testi düşünüyom bu ay.aylincim seni görüyorum sadece..
benden sonra çok yazılmamış uzun sürmedi okuması. nasılsın canım?
zerdalım canın sağolsun senin. sağlık olsun. önce sağlık.... gerisi faso fiso... her şeyin başında sağlıklı bir yapımızın olması şart dimi. sözümü tekrar etmek istiyorum "gelene ahada kapı gelmeyene ahada sapı " sempatiksalakcinni
Loveli canım sabah ateşimi ölçtüm 36.4 çıktı, yani düşmemiş, ama gebelik testinde çıkmadı, reglimde 10.30 gibi gelmeye başladı, hafif hafif geliyorda arkası gelir benimkinin.nasıııı yaaaa
günaydın kızlar.
zerdalim demek ki gelmis senin kırmızılar.hayırlısı olsun
yorum yapmıyorum zerdalım ya canım sıkıldı bu durumaaaa
Sağol canım benim.Sen nasılsın.
öyle aylinim, gazoza devam. Bi moral bozukluğu oluyor, adamda yolda geliyor.
Alıştık sanırım, çokta üzülmedim. Moralim bozuldu, sabah çok kötü sancı çektim derecesini anlatamam. O yüzden sağlığımızın kıymetini bilmek lazım.
katılıyom, bu ayda pek çok çalıştıkdık, olmayınca olmuyormuş, bakalım adetin 3 günü horman testi düşünüyom bu ay.
Loveli canım sabah ateşimi ölçtüm 36.4 çıktı, yani düşmemiş, ama gebelik testinde çıkmadı, reglimde 10.30 gibi gelmeye başladı, hafif hafif geliyorda arkası gelir benimkinin.
geldi ya annemede dedim geldi kırmızılar, o ney diyo, yani hastalandım dedim.
Kızlar sabahki sancımın şiddetini anlatamam hemde regli falanda yok, test yapmaya kalktım, wc ye gittim, anneme yalvarıyorum ölecem diye, ayaklarıma falan sıcak su koyduk, belimede, karnıma koymadı annem ne olur ne olmaz diye öylelikle geçti, sancım geçtikten sonra regli geldi. İlk defa böyle oldu, her zaman hastalandıktan sonra sancım olurdu, bu sefer sancım kırmızılardan önce geldi. Geçen ay sessiz sedasız gelidiydi, bu ayda gümbür gümbür geldi.
tamam bu iki oldu kumsal da da tutmadı o da yumurtlamaya göre geç adet oldu
sen de öyle üzüldüm açıkçası
neden oldu bu sancı böyle anlamaya çalışıyorum daha önce olmayan bir şey. benim öncesinde mesela karnım iyice bir şişer belime diz eklemlerime ağrılar girmeye başlar sinirlerim had safhada olur. sonra o karnım iner yapışır sank sırtıma sonra da kanama başlar. ama çok oynanmaktan doktorlarda şaftı kaydı iyice bu belirtilerde değişti son dönemlerde. seninkine aklımı yoruyorum deminden beri niye olabilir diye hayıtla alakası olabilirmi hani kaç aydır içiyordun.. bu ay içemedin dimi.... şimdi daha iyimisin canım? günün çok geçmedi değilmi zerdal?
zerdalcım,geçmiş olsun canım,oluyo bazen öyle,bende hiç sancı çekmem ama bazende felaket olur,neden oluyosa,canım ben geçen ay çörek otu bal karışımıda yapmıştım,hayıtta kullanmıştım,gerçi hepiniz biliyosunuz faydalarınız,söylemem abes oluyo belkide ama,ben onunda etkisi olduğuna inanıyorum.
kızlar ben biraz çıkıyorum,gene gelirim,öpüyorum hepinizi.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?