Bende anlamadım, hayıtı son 1 hafta içemedim, Günüm pazar günüydü, yani geçen ay 3 haziranda oldum, benimki her ay süprizlerle dolu, yani bebiş dışındaki bütün süprizlere açığız:roflol:, geçen ayda sessiz sedasız gelmişti hatırlarmısın, 31.günde, ondan önceki 39,günde, buda 35,günde, Kaç kere doktora gittim ilaç nede kullandım, hormanlarımda normal, bu düzensizlik nerden geliyor bilmiyorum, cuma günü bide burda gideyim. rahmim ters ya ondan mı acaba.
herhalde yaniii... ki sen hepten çıtırsın... aklinialirimsmile
vaaaaaaawwwwwwwwww hamarata bakınnn.. guclubacismile sabah sabah poğaça alışveriş. vallahi bravo kıs sana... ben poğaçayı çok severim... neyli yaptın? cokacimcoook
anneciğine hayırlı yolculuklar dile benden. bi tane GESHENK var hükümet gibin kadın de ispanya hemide de hah işte o sana hayırlı yolculuklar diliyor. iyi tatiller diyor de olarmıı sositososito
yok anacım genede gelmez hayırsız evlatlar bunlar. şeyimi yırtsam gene gelmez bunlar. nesılsa geleceği yok deyip bende bakarım keyfime dime sırnaşık şey
bağlantıda poroblem vardı düzeldi
e heralde güzelim aklinialirimsmile
nolsun gensenkim, hadi yine iyiyiz patlattık gazozları :içelim:
nolgu lovelim
he valla süper oldu da sen de türkçe varsa verebilersin aslında :)
amin
:jeyyar:
sen yeterki iste yavrım doğurunca içircem ben sana aklinialirimsmile
bu arada benim maşallahı var bugünlerde, gayet de isteyerek içiyorum gazozuu aklinialirimsmile şimdi olsa yine içerim sempatiksalakcinni
:)))))))))))))))
ohhhh sefan olsunn
heee :jeyyar:
kıs kim soğuk davranmış bakem, senin beta hcgen tavan yapmış gibi :CüvCüv:sırnaşık şey
sinoş ayıptır sölemesi ikinci trimesterde gazoz içmek pek bi keyifli oluyomuş... haberin ola aklinialirimsmile
afiyet olsunn
Sağol canım benim.Sen nasılsın.
öyle aylinim, gazoza devam. Bi moral bozukluğu oluyor, adamda yolda geliyor.
Alıştık sanırım, çokta üzülmedim. Moralim bozuldu, sabah çok kötü sancı çektim derecesini anlatamam. O yüzden sağlığımızın kıymetini bilmek lazım.
katılıyom, bu ayda pek çok çalıştıkdık, olmayınca olmuyormuş, bakalım adetin 3 günü horman testi düşünüyom bu ay.
Loveli canım sabah ateşimi ölçtüm 36.4 çıktı, yani düşmemiş, ama gebelik testinde çıkmadı, reglimde 10.30 gibi gelmeye başladı, hafif hafif geliyorda arkası gelir benimkinin.
geldi ya annemede dedim geldi kırmızılar, o ney diyo, yani hastalandım dedim.
Kızlar sabahki sancımın şiddetini anlatamam hemde regli falanda yok, test yapmaya kalktım, wc ye gittim, anneme yalvarıyorum ölecem diye, ayaklarıma falan sıcak su koyduk, belimede, karnıma koymadı annem ne olur ne olmaz diye öylelikle geçti, sancım geçtikten sonra regli geldi. İlk defa böyle oldu, her zaman hastalandıktan sonra sancım olurdu, bu sefer sancım kırmızılardan önce geldi. Geçen ay sessiz sedasız gelidiydi, bu ayda gümbür gümbür geldi.
Düzensizlikte var bende, cuma doktora gittiğimde söylüyecem, bir günde gününde olduğunu hatırlamıyorum. o yüzden belli olmuyor bide. üzülme canım ya, allahtan artık, elimizden geleni yaptık, en azından içim rahat.
Bende anlamadım, hayıtı son 1 hafta içemedim, Günüm pazar günüydü, yani geçen ay 3 haziranda oldum, benimki her ay süprizlerle dolu, yani bebiş dışındaki bütün süprizlere açığız:roflol:, geçen ayda sessiz sedasız gelmişti hatırlarmısın, 31.günde, ondan önceki 39,günde, buda 35,günde, Kaç kere doktora gittim ilaç nede kullandım, hormanlarımda normal, bu düzensizlik nerden geliyor bilmiyorum, cuma günü bide burda gideyim. rahmim ters ya ondan mı acaba.
hoş geldin sezen,bende loveliye efe senin ki mi diyodum,meğer senin ufaklıkmış
açılıyor rengi işte ne güzelll rahat ol ben de de öyle oldu gitgide açıldı sarımsı oldı
sezenim ege nasıl
Kızlar test yaptım çıkmadı tek çizgi, sabahleyinde çok kötü sancı oldum, karnım belim çok ağrıdı, şimdide kırmızılar gelmeye başlamış, haber vereyim dedim sonra görüşürüz. hayırlısı artık.
canım benim de bi ay öyle olmuştu, hem gecikmişti, hani şu metal tadı olan ay, ateşim 36,9 ken adetim geldi ama öncesinde çok kötü sancılandım,kıvrandım resmen ve kanamam çok olmuştu, dr erken düşük yapmış olabilirsin demişti...öyle aylinim, gazoza devam. Bi moral bozukluğu oluyor, adamda yolda geliyor.
Alıştık sanırım, çokta üzülmedim. Moralim bozuldu, sabah çok kötü sancı çektim derecesini anlatamam. O yüzden sağlığımızın kıymetini bilmek lazım.
Kızlar sabahki sancımın şiddetini anlatamam hemde regli falanda yok, test yapmaya kalktım, wc ye gittim, anneme yalvarıyorum ölecem diye, ayaklarıma falan sıcak su koyduk, belimede, karnıma koymadı annem ne olur ne olmaz diye öylelikle geçti, sancım geçtikten sonra regli geldi. İlk defa böyle oldu, her zaman hastalandıktan sonra sancım olurdu, bu sefer sancım kırmızılardan önce geldi. Geçen ay sessiz sedasız gelidiydi, bu ayda gümbür gümbür geldi.
afiyet olsun kızlar sezen nasılsın canım
aylin canım benim bhcg kesin tavan yaptı
çok duygusalım haber seyretmiyorum
artık çok duygulanıyorum ağlıyorum herşeye
hormonlar bu hale getirdi beniiii
çılgınım hallettim temam, süper bi programmış bu kıs, eyvallah alkisalkisalkis şıp diye de indiriyo
günaydın sinoşum, patlattım en çamlıcasındannn aklinialirimsmile bu geceye de randevulaştık gazoz içmeye aklinialirimsmile izindeyimm sengözlerimebaksanab
fındığım yakışıklım gayet iyi şükür.. istanbullarda geziyo
Kızlar test yaptım çıkmadı tek çizgi, sabahleyinde çok kötü sancı oldum, karnım belim çok ağrıdı, şimdide kırmızılar gelmeye başlamış, haber vereyim dedim sonra görüşürüz. hayırlısı artık.
aylin çılgınım siteyi verdi ya ben o yüzden gerek kalmadı düşüncesiyle vermedim akşam. tamammıdır.. yerimseniben eee çılgınım uzman teknoloji konusunda. bilgisayar int alemi çılgınımdan sorulur.. şimdi toplantıdadır. gazozları sayıklamasa bari. kanlı gözleriylen :)))
canım işlerim çok yoğun eskisi kadar çok
giremiyorum
işyeri hekimimiz yoktu ayın 17 de başladı haftanın 3 günü
o geliyo
öyle olunca iki işi bir arada yapıyorum bide ıso denetimi
var eylülde çok sıkışıcaz yanıgın oldu nasıl denetime
gireceksek artık
geshenk senin fal aklımda daha unutmadım ama
fala bakan kişinin amerikadan ablası geldi
fırsatını bulsam sana baktıracam
unutmadım haaa
tentaa nasılsın canım
evet. ben hep diyorum ya bıraktım bebek için yaptığım tüm çalışmaları her anlamda... artık eşimle de istek üzerine birlikte olmak istiyorum ve bu çok şeyi değiştiriyor bunu farkediyorsun hemen en başta stres yok. çünkü yok kaçtı dışarıya ayağımı dikeyim ay zamanımı acaba ay eşim doğru şeyler yemiş içmişmiydi ben şunu yedimmi içtimmi vay akıntı geldi kooş yatağa.. nedir bu yaaa.... çok özür dilerim afedersiniz kıslar ama dün akşam mesela kendimi daha yeni evlenmiş gibi hissettim :kedi: ayyy ne rahatladım artık. neler çekiyormuşum her ay kaç senedir yahuu... valla utanmak mutanmak kalmadı burda. ar namus tertemizzz :kedi:
Sağol canım benim.Sen nasılsın.
öyle aylinim, gazoza devam. Bi moral bozukluğu oluyor, adamda yolda geliyor.
katılıyom, bu ayda pek çok çalıştıkdık, olmayınca olmuyormuş, bakalım adetin 3 günü horman testi düşünüyom bu ay.
Loveli canım sabah ateşimi ölçtüm 36.4 çıktı, yani düşmemiş, ama gebelik testinde çıkmadı, reglimde 10.30 gibi gelmeye başladı, hafif hafif geliyorda arkası gelir benimkinin.
Kızlar sabahki sancımın şiddetini anlatamam hemde regli falanda yok, test yapmaya kalktım, wc ye gittim, anneme yalvarıyorum ölecem diye, ayaklarıma falan sıcak su koyduk, belimede, karnıma koymadı annem ne olur ne olmaz diye öylelikle geçti, sancım geçtikten sonra regli geldi. ılk defa böyle oldu, her zaman hastalandıktan sonra sancım olurdu, bu sefer sancım kırmızılardan önce geldi. Geçen ay sessiz sedasız gelidiydi, bu ayda gümbür gümbür geldi.
yorum yapmıyorum zerdalım ya canım sıkıldı bu durumaaaa
ben de de erken oldu hanii..beni unuttun mu yoksa:))tamam bu iki oldu kumsal da da tutmadı o da yumurtlamaya göre geç adet oldu
sen de öyle üzüldüm açıkçası
zerdalcım,geçmiş olsun canım,oluyo bazen öyle,bende hiç sancı çekmem ama bazende felaket olur,neden oluyosa,canım ben geçen ay çörek otu bal karışımıda yapmıştım,hayıtta kullanmıştım,gerçi hepiniz biliyosunuz faydalarınız,söylemem abes oluyo belkide ama,ben onunda etkisi olduğuna inanıyorum.
afiyet olsun kızlar sezen nasılsın canım
aylin canım benim bhcg kesin tavan yaptı
çok duygusalım haber seyretmiyorum
artık çok duygulanıyorum ağlıyorum herşeye
hormonlar bu hale getirdi beniiii
Çılgın biz kalmışız. sen ne zaman geldin. nasıl geçti toplantın?
ya teyzesi Ege oğluşum beliyor kısmetse bakalım..Efe de seninki olsun Allah mı söyletti ne
ah canım,yanlış hatırladım demekki,rabbim ismiyle yaşatsın inş.
belkide kız,hayırlısıyla olsunda,bakarız.
meraba , umarım hepiniz kuzularınıza kavuşursunuz.1temmuzda oldum ilk aşılamamı...sonuç bekliyorum,aranızda aşılamayla hamile kalan var mı (nooolur var , biiiiisssssüüüüüürüüüüü deyinnndaha önce girdiğim topikte pek umutlanma dediler karardım kaldımmm):gitme:
bu topicte var mı bilmiyorum ama bi arkadaşım yaptırdı,ilk denemesinde tuttu,şimdi 7.5 aylık hamile,inşseninkide tutar bes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?