30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Kafam karıştı ya adetliykenmi yumurtlanmaya başlıyo ama hep diyolar 10-15 arası olur genelde diye çok karışık işler bunlar ya 3 senedir ugraşıyorum hala çözemedimbilmiyorumkismileklava:

canım adetliyken başlıyo,günde an fazla iki milim büyüyo ve adet bitimine olgunlaşmış oluyo,14 15 günde çatlıyo,öyle bi günlük bi olay değil,ben her ay takip yaptırdığım için biliyorum artıkın uzman oldum,dr demeden bile şu gün çatlıcak diyebiliyorum yani.

anam öyle öyle nasıl ilişki olur ya.. hani son günleri az damlayken kaçamak yapılabiliyodu da. tam ortasında.. tüüüüü rezil olur her yer kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:) gözün aydın :)

ay sinirden ölcem,zor yazıyom,bi slm bile veremedim kızlar,zerdalcım durumuna çok sevindim,inş güzel hgaberlerele gel canım.

bende bu bağlantıya çok gıcığım bugün.. o kadann yazıyorum gitmiyor yazı kayboluyor.. kandil kandil sinirlendiriyor beniii -tatlicadiarzu-

he valla insanın elinde değil ama canım biliyoruz kazanç değil tersine kayıp bize bu haller gelde anlat o anda... etten kemikten insanız sonuçta.. normal bu geliş gidişler..

Adetliyken nasıl yumurtlama oluyor kafam karıştı.Yumurtlama olduktan sonra o yumurtayı dışarı atmak için adet olunmuyomuydu,dışarı atılırken yeni yumurta neyin nesi..

valla bu kısmı çok karışık... işte olacak ya.... bak içinden çıkamıyorsun bir yerden sonra. ne doktor anlıyor bunu ne biz profesyoneller :))))))

evet zararlı hemde günah... yaaa ben şu korunmayla ilgili yazılarda rastlıyorum kafamı her zaman karıştırıyor bu durum hatta sat 1. dönem ve sat 2. dönem en tehlileki günler diye uyarıyorlar ya hani korunanlar için bu iki dönemde ilişkiye girmeyin diye.. bu bizim için aksine girin anlamına geliyor ya hani ama nasıl iki dönem var aynı ayda????? anlayan varmı bunu....

duruyordur bebecik iyice oturdu rahme
ama sen 3 ay dikkat edeceksin iyiyim diye öyle ayaklanmak yok
ev işi yok tamam mı olumunekankayizsmile
Kafam karıştı ya adetliykenmi yumurtlanmaya başlıyo ama hep diyolar 10-15 arası olur genelde diye çok karışık işler bunlar ya 3 senedir ugraşıyorum hala çözemedimbilmiyorumkismileklava:

ben 8.gün yumurtladığımı bilirim
adet biter bitmez çalışma olmalı beklememek lazım 10-15.günü
arkadaşım adetine bir gün kala olan ttek ilişkiyle hamile kaldı

inş.canım,yarın daha iyi olcam inş.

Ögrenmiş oldum bende ama ben bu ay klomen kullandım 5. gün başladım kullanmaya niye 1. gün başlatmadı yumurta adetle beraber oluşmaya başlıyosa?

bizim gene gitti o zaman loveli..12. gün oldu dogru düzgün ilişki yok...bugun kapatmam lazım adamı..amman her gün yaptık da gene olmadı yaa..canımız ne zaman isterse o zaman.entellektüel olduk hakkatten..

canım,heralde çok canlı spermcikler için geçerkli bi durum diye düşünüyorum,hainler saklanıp bekliyolarmış yımırtaları.

yok özlemcim takma..normalde adetten sonra baslar yumurta büyümeye..zaten doktorlar görüyorlar. 14. günde de çatlıyor yani aslında büyümesi bir hafta 10 günlük bir olay..
ama hormonlar tabii herseyden etkileniyor.. hormonla büyüyüp catladığı ve hatta yerleşip tutunduğu için.

Ögrenmiş oldum bende ama ben bu ay klomen kullandım 5. gün başladım kullanmaya niye 1. gün başlatmadı yumurta adetle beraber oluşmaya başlıyosa?

canım,bende 3.gün iğneye başladım,ilk iki gün oluşmadı,üzüldüm tabi,o da dediki,zaten biraz geç oluşmasını istiyoruz,daha sağlıklı oluyo,boşuna üzme kendini.klomende aynı şekilde,14.güne denk gelmesi için 5.gün başlatıyolar,ben beş defa kullandım onu ve oluştuğu zaman,yani geliştiğii zaman 14,gün,klomendede baştan gelişiyo ama 10,gün çağırıyolar takibe,eğer sen istersen iki güne birde çağırabilirler.

lovelim inş canım,umudum o yönde,içimde bi hüzün kalmadı,inş durduğunu düşünüyoıum,çünkü geçirdiğim kimyasal gebelikte ikinci gün normal adet gibi kanama geçirmiştim,bu defa öyle değildi.dualarınızla inş.

bizim gene gitti o zaman loveli..12. gün oldu dogru düzgün ilişki yok...bugun kapatmam lazım adamı..amman her gün yaptık da gene olmadı yaa..canımız ne zaman isterse o zaman.entellektüel olduk hakkatten..

sen bak keyfine... sırnaşık şey yumurtanın keyfine göremi hareket edeceksin amaaannn şuna bak hele esir ediyor resmen bizi... delikafadulden o sana uydursun kendini sempatiksalakcinni

canım,heralde çok canlı spermcikler için geçerkli bi durum diye düşünüyorum,hainler saklanıp bekliyolarmış yımırtaları.

o hainlerden bize accık uğrasa ne şahane olardı değmi :roflol:

bizimkileri bizzat yamaçlarına bıraktırdık olmadı yımırtanın içine kadar sokturduk enjeksiyonla zahmet edip oluştular aman mutlu mesut aldık içimize en güzel yere yerleştirdik bu seferde durmak istemediler.... inatları inat yanii :mymeka:
ne günden anlıyorlar ne gönülden :1no2:

kızlar ben çıkıyorum,gelirim gene,klavyeyide yapıştuırdım,artık herife ne diceksem,bıktı kk aşkımdan.:enbuyukkk:a.s.

kız şu an tv de reiki anlatıyo uzman,etkiliyomuş,nasıl bişeyse,tüp bebeğede etkisi varmış iyi yönde,heralde pozitif düşünce,pozitif enerji gibi bişey.kendi hikayesinide anlattı uzman,ufak kistleri geçmiş reiki sayesinde ve öyle hamile kalmış.

masaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllll hoşgeldin..
bir merhaba demeden çıkma bak... (hani dersen şunlara sonra cevap versende olur kaçma hemen) :))
nerelerdesin neler yapıyorsun.. tatildemisin??? neden hiç gelmiyorsun???

günaydınlaaaaar kıslaaaaaaaaar opuyorumnanaktan
çok özlemişim sizleri hayırlı kandiller canlarım...
Allah bu gece Kendisine açtığınız elleri geri çevirmesin...
çabuk çabuk sağlıkla hayırla gelsin bebişler

telaşımız var şu günlerde...yuvasız kuşlar gibi kaldık annemlerin evinde....
tüm eşyalarımız ortada...ev arıyoruz...kafamızı sokacak bir yer bulsak sık sık girecem de...

mısra ile honeyin gebeliğini duydum var mı başka haberler????

tetationum çılgınım geshenkim ayyyyyyyyy serpilimi de nasıl özledim kızlar sizi herpinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hangi kanalda???? bakalım int ten açabilirsem...

neymiş hem o reiki hiç duymadım.. cahillik işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…