- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Kafam karıştı ya adetliykenmi yumurtlanmaya başlıyo ama hep diyolar 10-15 arası olur genelde diye çok karışık işler bunlar ya 3 senedir ugraşıyorum hala çözemedimbilmiyorumkismileklava:
özlem ben de bilmiyom birden fazla yımırta mı olusuyor acaba?
hani döngü hani LH hani bilmemne demek ki arada zincir bozuluyorrr..
de 4. gün ben rezil gibi oluyom nasıl olcak oyle o..hani adetliyken ilişki zararlı olabilir enfeksiyonlara açık filan
yicem bu doktorları valla
problemi buldum,yattığım yerden çekiştire,bozmuşum bağlantı yerini.
bugün daha iyiyim canım,açıldı,normal akıntı rengine yaklaştı,inş.duruytodur bebiş,yarın öğrencez.sen nasılsın bakim
ay sinirden ölcem,zor yazıyom,bi slm bile veremedim kızlar,zerdalcım durumuna çok sevindim,inş güzel hgaberlerele gel canım.
haklısın özlem..ama biraz isyanlardayım ben..gerçi bu bana bişi kazandırıyor mu hayırr..
psikolocime engel olamıyom ama:)
tento özel üniversiteler ama düzgünleri değil..boyle dandik dundik olanlardan olcek.
Adetliyken nasıl yumurtlama oluyor kafam karıştı.Yumurtlama olduktan sonra o yumurtayı dışarı atmak için adet olunmuyomuydu,dışarı atılırken yeni yumurta neyin nesi..
özlem ben de bilmiyom birden fazla yımırta mı olusuyor acaba?
hani döngü hani LH hani bilmemne demek ki arada zincir bozuluyorrr..
de 4. gün ben rezil gibi oluyom nasıl olcak oyle o..hani adetliyken ilişki zararlı olabilir enfeksiyonlara açık filan
yicem bu doktorları valla
duruyordur bebecik iyice oturdu rahmeproblemi buldum,yattığım yerden çekiştire,bozmuşum bağlantı yerini.
bugün daha iyiyim canım,açıldı,normal akıntı rengine yaklaştı,inş.duruytodur bebiş,yarın öğrencez.sen nasılsın bakim
Kafam karıştı ya adetliykenmi yumurtlanmaya başlıyo ama hep diyolar 10-15 arası olur genelde diye çok karışık işler bunlar ya 3 senedir ugraşıyorum hala çözemedimbilmiyorumkismileklava:
anam öyle öyle nasıl ilişki olur ya.. hani son günleri az damlayken kaçamak yapılabiliyodu da. tam ortasında.. tüüüüü rezil olur her yer kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
:) gözün aydın :)
canım adetliyken başlıyo,günde an fazla iki milim büyüyo ve adet bitimine olgunlaşmış oluyo,14 15 günde çatlıyo,öyle bi günlük bi olay değil,ben her ay takip yaptırdığım için biliyorum artıkın uzman oldum,dr demeden bile şu gün çatlıcak diyebiliyorum yani.
ben bi kahvaltı yapem gelem :) hayıt mayıt içcem diye kahvaltımı sarkıyor.. :)) üüülüom açlıktan
bende bu bağlantıya çok gıcığım bugün.. o kadann yazıyorum gitmiyor yazı kayboluyor.. kandil kandil sinirlendiriyor beniii -tatlicadiarzu-
he valla insanın elinde değil ama canım biliyoruz kazanç değil tersine kayıp bize bu haller gelde anlat o anda... etten kemikten insanız sonuçta.. normal bu geliş gidişler..
valla bu kısmı çok karışık... işte olacak ya.... bak içinden çıkamıyorsun bir yerden sonra. ne doktor anlıyor bunu ne biz profesyoneller :))))))
evet zararlı hemde günah... yaaa ben şu korunmayla ilgili yazılarda rastlıyorum kafamı her zaman karıştırıyor bu durum hatta sat 1. dönem ve sat 2. dönem en tehlileki günler diye uyarıyorlar ya hani korunanlar için bu iki dönemde ilişkiye girmeyin diye.. bu bizim için aksine girin anlamına geliyor ya hani ama nasıl iki dönem var aynı ayda????? anlayan varmı bunu....
Ögrenmiş oldum bende ama ben bu ay klomen kullandım 5. gün başladım kullanmaya niye 1. gün başlatmadı yumurta adetle beraber oluşmaya başlıyosa?
bizim gene gitti o zaman loveli..12. gün oldu dogru düzgün ilişki yok...bugun kapatmam lazım adamı..amman her gün yaptık da gene olmadı yaa..canımız ne zaman isterse o zaman.entellektüel olduk hakkatten..
canım,heralde çok canlı spermcikler için geçerkli bi durum diye düşünüyorum,hainler saklanıp bekliyolarmış yımırtaları.
sen bak keyfine... sırnaşık şey yumurtanın keyfine göremi hareket edeceksin amaaannn şuna bak hele esir ediyor resmen bizi... delikafadulden o sana uydursun kendini sempatiksalakcinni
o hainlerden bize accık uğrasa ne şahane olardı değmi :roflol:
bizimkileri bizzat yamaçlarına bıraktırdık olmadı yımırtanın içine kadar sokturduk enjeksiyonla zahmet edip oluştular aman mutlu mesut aldık içimize en güzel yere yerleştirdik bu seferde durmak istemediler.... inatları inat yanii :mymeka:
ne günden anlıyorlar ne gönülden :1no2:
kız şu an tv de reiki anlatıyo uzman,etkiliyomuş,nasıl bişeyse,tüp bebeğede etkisi varmış iyi yönde,heralde pozitif düşünce,pozitif enerji gibi bişey.kendi hikayesinide anlattı uzman,ufak kistleri geçmiş reiki sayesinde ve öyle hamile kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?