30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

O KADAR YAZDIM OFFF GÜME GıTTı GENE. AZICIK AÇIK KALSIN PAT BAĞLANTI KOPUYOR SıNıR OLUYORUM O ZAMAN...

arkadaşlar hepinizin mübarek miraç kandilini kutlarım. şu mübarek günün hürmetine Rabbim dularımızı kabul etsin. hepimizin gönlündekini versin inşallah.

ilk yazdığımda sormuştum ama gitmiş herkes ((
sezen oğlunla aran nasıl çok kıpraşıyormu?

ahsen yoksun bu aralar nasıl gidiyor??

tentoooo demek sende kokoşlarla takıldın dün akşam... bulaştımı bari accık :)))

zerdalım gelmişş.. ayyyyy ne oldu varmı bir gelişme.. hadi kanamam yok deee... lekelenme dee.. tutunma olsun inşallah.... :Saruboceq:

evet doktorum onu da söylemisti.. yumurtan olusmus deyince ben nasıl yani hani 14 gün filan olusmaz mı ki bu?? dimistitim. o da bana. o tarihler takılma adetliyken bile yumurtlama olabilir dimisti

yok canım ben onlarla yarısamam ya :) özel anaokullarından basalyıp özel ünvlerele uzayan ayrı kültür ve hava gerekiyor :))

Canım buna benzer çok örnek var.Benim tanıdıgım birisi var 15 sene olmadı çocukları yapmadıkları şey kalmadı.En sonunda vazgeçtiler evlatlık almak için yazıldılar çocuk esirgeme kurumuna.Tam sıra onlara gelmişti evlatlık vermek için, hamile oldugunu ögrendi.Evlatlık alıcaklardı yine çıkan çocugu ama yurttan vermemişler hamile oldugu için.Şimdi 2.çocuguda oldu normal yolla.Allahın takdiri belki bizi bununla sınav ediyodur.

ay sinirden ölcem,zor yazıyom,bi slm bile veremedim kızlar,zerdalcım durumuna çok sevindim,inş güzel hgaberlerele gel canım.

haklısın özlem..ama biraz isyanlardayım ben..gerçi bu bana bişi kazandırıyor mu hayırr..
psikolocime engel olamıyom ama:)

tento özel üniversiteler ama düzgünleri değil..boyle dandik dundik olanlardan olcek.

evet doktorum onu da söylemisti.. yumurtan olusmus deyince ben nasıl yani hani 14 gün filan olusmaz mı ki bu?? dimistitim. o da bana. o tarihler takılma adetliyken bile yumurtlama olabilir dimisti

Adetliyken nasıl yumurtlama oluyor kafam karıştı.Yumurtlama olduktan sonra o yumurtayı dışarı atmak için adet olunmuyomuydu,dışarı atılırken yeni yumurta neyin nesi..

hiç farketmiyor... kız zerdal şu mübarek günde müjde alacaz gibi hımmm.. valla çok heveslendim şimdi.... bayram etsek bugün hiiiç unutamazsın bu kandili ne şahane olur dimii... :Saruboceq:

yok canım ben onlarla yarısamam ya :) özel anaokullarından basalyıp özel ünvlerele uzayan ayrı kültür ve hava gerekiyor :))

lazım değil.. hiç bir zaman hayalim olmadı bu tür hayatlar.... ben böyle çok mutluyum... emek vererek yaşarız biz hayatı boş boş değil :jeyyar: laelaelaelaelae

loveli senin şeker konusunu kaç kere yazdım hep netin sitenin azizliğine uğradı yollamak nasip olmadı gitti.. diyemedim bir türlü :))) canım bu aylarda hemen hemen bütün hamilelerde yüksek çıkıyor şeker yüklemesi sonuçları... sen o kadar dikkat ediyorsun oysa bak genede çıkmış... yani kafaya takılacak bişi yok.. sende takmazsın zaten biliyorum da yani düzelebiliyor zamanla azıcık daha dikkatedersin bundan sonra sorun falan kalmaz... senin velet tatlıya düşkün olacak heral :))) erenimi senin göbüşünden çoook öpüyorum....

Adetliyken nasıl yumurtlama oluyor kafam karıştı.Yumurtlama olduktan sonra o yumurtayı dışarı atmak için adet olunmuyomuydu,dışarı atılırken yeni yumurta neyin nesi..

kız zaten adetliyken yumurtlanmaya başlanıyo,adet bitincede çatlıyo,adetken atılan bir önceki dönemin yumurtaları,o yüzden sattan hesaplıyolar gebeliği

ozlem64, kardelen5233, tentation+, cilginkiz+, GESHENK
slm kızlarr
zerdal canım bende de öyle oldu leke geldi sonra gelmedi
3 gün sonra test yaptım ve çıktım inş.
meleğin yerleşmeye çalışıyodur.
kan testi yaptır canım
güzel haberlerini bekliyoruzz
tenta canım yumurta bazen bu şekilde erken olabiliyomuş
benim halamda öyle olmuş iki çocuğuna adetliyken
girmişleri ilişkiye öyle hamile kalmış
rahim duvarı hazırlanıyo adet için eğer döllenme olduysa adet
olmuyosun bazen hiç yumurtlamayan kişiler
bile yada o ay yumurtlama olmasa bile
adet olunabiliyo canım
valla kısmet işi halama dr. demiş adetliyken
girin yumurtan erken öçatlıyo diye

özlem ben de bilmiyom birden fazla yımırta mı olusuyor acaba?
hani döngü hani LH hani bilmemne demek ki arada zincir bozuluyorrr..
de 4. gün ben rezil gibi oluyom nasıl olcak oyle o..hani adetliyken ilişki zararlı olabilir enfeksiyonlara açık filan
yicem bu doktorları valla

kız zaten adetliyken yumurtlanmaya başlanıyo,adet bitincede çatlıyo,adetken atılan bir önceki dönemin yumurtaları,o yüzden sattan hesaplıyolar gebeliği

Kafam karıştı ya adetliykenmi yumurtlanmaya başlıyo ama hep diyolar 10-15 arası olur genelde diye çok karışık işler bunlar ya 3 senedir ugraşıyorum hala çözemedimbilmiyorumkismileklava:

ahanda yeni bişey öğrendim.

geshenkçim sezencim ne yapalım dr ne diyecek bakalım bize bebişe zarar vermesin de sorun değil

zerdalcımm test yap ben de de lekelenme olmuştu
sanırım sezen de de olmuştu

Benide çagır doktorları yerken parçalamak istiyorum onlarıkötükedihüso.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…