30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

masal alıştınmı yeni şehrine? taşınmadınız galiba daha ama annende olduğuna göre... ne zaman yerleşeceksiniz mardin e... doğru hatırlıyorumdur umarım... mardin değilmi??? bizde seni özlüyoruz. yerler de bir an evvel daha sık gel olurmu...

çılgıncım sesin çıkmıyor canım işlerinmi var gene.. arada bööööööööööööööö yap... çalışkanım benimmm....

sezenim nasılsın canım egemiz nasıl hareketlerinide hissetmeye başlamışsın ohh ohh ne güzel maşallah.benim kontrole iki hafta var daha o zamana kadarda belli olur inşallah cinsiyeti.
inşallah güzel haberini alırız zerdalım merakla ve heyecanla bekliyoruz.seninde kandilin kutlu olsun

iyi allaha şükür canım sen nasılsın.bazen işe gelmiyorum kaytarıyorum evdede net yok.sıksık giremiyorum o yüzden.gündüzleride burda kimse olmuyor.buğün kalabalık maşallah.

hepinize hayırlı kandiller şimdiden,rabbim bu gece hürmetine bebek isteyen bütün insanlara nasib etsin,sağlıkla,sıhhatle kavuştursun,hayırlı olmalarını nasib etsin inş.

kardelen kanamanın olmamasına sevindim canım
yarın güzel haberlerle geleceksin kalbini ferah tut canım

geshenk,çılgın,tentatıon,masal kardelen ,zerdal
sizinde kandiliniz mübarek olsun kızlar rabbim dularımızı kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin

loveli 26.günmü dedin adetleri nasılmış peki maşallahh

zerdalım aç tok farketmez gebelik için hakkında hayırlsıı olsun inşallah bebeğin seninledir canım

[

hosgeldin masalll :1hug:a.s.
kolay gelsin valla :) yeni baslangıc ne güzel, hayırlara vesile olsun :)

kardelen hamis

masal mı geldii..ama gitti mi??
ahh masalım cok özledik senii.. nasılsın? kolay gelsin. bu tasınma işleri coook zorrr
yaa bu işlere de başlıcam..giremiyom yazamıyom..
ayy kumsal hamile olcan yakında galiba geshenk alıntıyı senin sandı ama olsun..süpper olur bence..

ahsen canım hosgeldin bu arada..
geshenk dogru soylersin bee..dölledin içine koydun tutunmadı..tam dayaklıklar vallaa..

HIMMM.. öyle sandım a.s Allah söyletti bak şu kandil günü inşallah öyle olur :CüvCüv: sende böle olursun zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…