çok geçmis olsun. diş ipi şart, benim de kullanmam gerek bazen kullanıyorum bazen sallıyorum.. bi de gargara.. bu yıl çapa diş hekimliği örencileri bizde eğitim gördüler.. çocuklarla.. onlarla birlikte gelen prof bi bayan vardı gülçin hanım çok tatlı, bilgili, vizyonu geniş bi hanımdı.. ağzım açık dinlerdim onu...kaydirigubbakcemile3 zeki insanlara karşı özel bi zaafım var, yalarımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o bakmıstı bana da o demisti.. bi de diş araları için özel bir kılfırça var. onu kullanabilirsin..
gerçi diş ipini ve gargarayı herkesin kullanması gerekiyormus..
eşinle konuştun mu, mesele neymiş. bilmeden napmışsın ki?..ya da kayınvalidenle konuşmayı denesen? ince, hassas bir yapın var belli ki..
şu da bir gerçek ki kayınvalideler ne kadar da iyi olsalar kızım deseler de olmuyor.. gene bi yerden gelinlik pörtlüyor. en nihayetinde gelinsin-iz kaydirigubbakcemile3
eşinle konuş bence.. en azından eşinin senin yanında olması sana moral verecektir..
sıkma tatlı canını ya. kıyamam sana :1hug:
akıllı kız işte bak nasıl nasihat etmişş...
Allahtan ben çok zeki değilim tento yoksa dilinden nasibimi alacaktım demekki... laelaelaelaelae sempatiksalakcinni
:))))))) yalar mısınnn deliiiçok geçmis olsun. diş ipi şart, benim de kullanmam gerek bazen kullanıyorum bazen sallıyorum.. bi de gargara.. bu yıl çapa diş hekimliği örencileri bizde eğitim gördüler.. çocuklarla.. onlarla birlikte gelen prof bi bayan vardı gülçin hanım çok tatlı, bilgili, vizyonu geniş bi hanımdı.. ağzım açık dinlerdim onu...kaydirigubbakcemile3 zeki insanlara karşı özel bi zaafım var, yalarımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o bakmıstı bana da o demisti.. bi de diş araları için özel bir kılfırça var. onu kullanabilirsin..
gerçi diş ipini ve gargarayı herkesin kullanması gerekiyormus..
eşinle konuştun mu, mesele neymiş. bilmeden napmışsın ki?..ya da kayınvalidenle konuşmayı denesen? ince, hassas bir yapın var belli ki..
şu da bir gerçek ki kayınvalideler ne kadar da iyi olsalar kızım deseler de olmuyor.. gene bi yerden gelinlik pörtlüyor. en nihayetinde gelinsin-iz kaydirigubbakcemile3
eşinle konuş bence.. en azından eşinin senin yanında olması sana moral verecektir..
sıkma tatlı canını ya. kıyamam sana :1hug:
aynen öyle... ben çok iyi oldum hep, konuştum ama yine de kötü oldum, madem öyle, bundan sonra böyle devam etsin... o soğuksa ben de mesafeli dururum hep... saygısızlık yapmadım yapmam da inşallah ama asgari ölçüde ilişkler devam.. eşim de böle düşünüyo..Hoşgelmişinnn buyrunnnnnnnnn
eee elsin ya illa ..ne kadar iyi olurlarsa olsunlar bunu her şekilde hissettirirler insana. en iyisi bile ... hayatın bir başka yüzü işte buda... sende ona karşı soğuk ol madem öyle yapıyorsa durup dururken.. vardır kafasında kendince oluşturduğu bişi kimbilir... düzelir boşver konu etme bile.... :teselli:
:)))))))))akıllı kız işte bak nasıl nasihat etmişş...
Allahtan ben çok zeki değilim tento yoksa dilinden nasibimi alacaktım demekki... laelaelaelaelae sempatiksalakcinni
nıhaha sen öyle san.. sen bencaminlen birlikte halledioz geceleri..bir ge-ce an-sı-zın ge-le-bi-liriz
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:))))))) yalar mısınnn deliii
ya sorunu biliyorum, eşim de benim yanımda şükür, hatta sorunun sürmesinde parmağı da var ama el kızıyımya, oğulları da yapsa benden biliyolar... ben eşimden daha çok üzülüyoru, o rahat...
aynen öyle... ben çok iyi oldum hep, konuştum ama yine de kötü oldum, madem öyle, bundan sonra böyle devam etsin... o soğuksa ben de mesafeli dururum hep... saygısızlık yapmadım yapmam da inşallah ama asgari ölçüde ilişkler devam.. eşim de böle düşünüyo..
:)))))))))
amaaaan boşver.. benim vicdanım rahat...hmmm. kızım sana söylüyorum, gelinim sen işit mevzuları demek ki kaydirigubbakcemile3
dediğin gibi saygısızlık yapmadan mesafeye devam o vakit..
ne kadar da olsa o eşinin annesi, sen de el kızı kaydirigubbakcemile3 döner seni bulur
amaaaan boşver.. benim vicdanım rahat...
en güzeli o vakit kaydirigubbakcemile3
bencaminle geshenki halledioz..
kıız geceleri kasntı neyin tutuosa bizden bilme he:roflol::roflol:)
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.loveli........................ 19 ekim
2.neşemeşe................ 19 ekim
3.sezen10.....................7 aralık
4.zeytin1007................31 aralık
5.tilsim2........................6 ocak
6.ahsen_81..................11 ocak
7.burayı boş bırakıyorum izninizle...
8.hpt_honey................28 şubat
9.kardelen5233.............20 mart
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
belenay.......................................... 1 temmuz
exporter.......................................... 12 temmuz
tentation......................................... .16-17-18 temmuz?
aylint............................................ ... 21 temmuz
kahvelokum......................................23 temmuz
zerdal............................................ ..19 ağustos
divinity.......................................... ...?
çılgınkız......................................... . ?
ani…………...........……………….......?
Blackberry.......................................?
bbaran............................................ ?
librarian ..........................................?
edut.............................................. . ?
duygu7979......................................?
Esmeraldaa......................................?
masal0663.......................................?
kardelen.......................................... .?
kumsal..............................................?
GESHENK.........................................?
lizbeth80......................................... .?
gizem79............................................?
dillara............................................. ...?
deniko............................................ ..?
enterasan........................................?
MAŞALLAH LİSTEMİZEE
kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim
en güzeli o vakit kaydirigubbakcemile3
bencaminle geshenki halledioz..
kıız geceleri kasntı neyin tutuosa bizden bilme he:roflol::roflol:)
:roflol::roflol: geshenk tentoşla bencaminin günahını alma, böhlül o böhlül :)))))))
.........piyker, elif, pifter yenge, nihalcik, matmazel, firdevs, gensenk............ bu böle uzar gider :))))))))))
veeeee Aylin sahnelerdeeee............ alkisalkisalkis behlülde çıktı piyasaya gene olduuuu.... gösterecem ben size böhlül ü.. bencamini deliler siziiiiiii........ :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
aylinim yavlumm gidicem daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?