30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

platonik mi benim aşkım yanii boshayallersmile
aha gazozz..çok özledim..içelim anam alkisalkisalkis
getir gazoz açacaanı aklinialirimsmile
obur pazara kadarrr ..
ama ben dayanamam..fırsat bulursam girerim.. ben de sizi öslücemm valla..
kıs sakkıııın kendini kıslara bakacem diye kasma, ööyle arada vaktin olur canın bisi çeker gel ama gönlünce takıl temam mı yavrım
geshenkim sessiz kalma kıss..gazoz mu içiyon gizli gizli napıyon

haah donları atletleri koydum valize:))
hahahaaaaaa götürr gensenkimm

kıs çılgınım erkek gibi kıs dediklerindensin tam heee klava:
önce don paça koyuyo, paçalısından koy bari sempatiksalakcinni
önce bikaç seksi ve küçük bişiler koy bence aklinialirimsmileaklinialirimsmile

ayy yok kıs benim adam hiç sevmiyor seksi çamaşırları..
ben de sevimli güzel doncuklar var..onlara bayılıyor..:kedi:

aylincimm içelim gazozundan bende severimm yazdıkalrını okurken başım döndü vallaa benimle ilgili yazdığın herşey için teşekkür ederim sende çok samimisin severim samimi insanları

ayy yok kıs benim adam hiç sevmiyor seksi çamaşırları..
ben de sevimli güzel doncuklar var..onlara bayılıyor..:kedi:

ayh hep öyle derler ama giyince de gösleri na böle kocaman olur :1shok: ve tabi şeyleri de........ ağızları :))))))) ağızları da kocaman açılır :1shok: aklinialirimsmile

Merhabalar öncelikle hoşgeldiniz, sizi ilk defa görüyorum, yukardaki yazyı çok anlamadım benim için mi 1 çocuğu var yazdınız. Keşke olsa. Çok fazla giremiyorum bizimkilerden.
Karabükü çok tanımıyorum ben, eşim oralı, dediğiniz doktor başhekim, ona ulaşmak zor, ben ömer beye gittim.Sizinle konuşmak isterim, sizdemi tedavi gördünüz.

aylincimm içelim gazozundan bende severimm yazdıkalrını okurken başım döndü vallaa benimle ilgili yazdığın herşey için teşekkür ederim sende çok samimisin severim samimi insanları

alışırsın yavrım benim destanlarıma ve gazozlarıma, ikisi de başını döndürür :bbo::jeyyar:
ben de seni tuttum, bırakmam bi gazoz içmeden kaydirigubbakcemile

ayh hep öyle derler ama giyince de gösleri na böle kocaman olur :1shok: ve tabi şeyleri de........ ağızları :))))))) ağızları da kocaman açılır :1shok: aklinialirimsmile
ben ne utanmaz bişi oldum :kedi: gazoz gazoz dediniz sapıttırdınız beni sırnaşık şey
aha da zerdalım gelmişşş
ohooooo karabüklü birini gördüydü bizi unuttu klava:

çılgınıııııııııım ne koydun başka ?

zerdalım ne kararı alcaksınız siz? bişeler yazmışsın ama anlamadık biz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok valla denedim tam bir komediydii ..
diri vicuduma gerek yok o ayrı hahahhaha-tatlicadiarzu-
bu araada tento benim kolları mı yicektii..bak kaynadı arada akannehir

haaah aylinimm patlatmıss mesajları..
özledim kıs seni.
kızcam cunku oyle sizi sıkar mıyım felan filan diyip gittin..biz sendeen hiiççç sıkılmayıs..seviyoss seni çookk

valla patlatmış :)) eveeet.. çooook seviyoss opuyorumnanaktan

aynı şehirde oturuyorsunuz ve çarşıda karşılaştınız demek anladım... tavırlarını yesinler onun sengözlerimebaksanab

canım aylin unuturmuyum hiç, nasıl tedavi göreceğimizin kararı, detayları fazal konuşamadık. karabüke gidince konuşacağız artık. nasıl bi yöntem izleyelim diye.

kızlar çabuk yazın geçmişide fazla okuyamıyorum, burdada fazal duramıyorum, kardeşim bi taraftan müzik indiriyor. ben çıkarım sonra gelirim yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…