ben sizden hiç hazzetmiyom laelaelaelaelae gazoz içek mi valizi hazırlarken aklinialirimsmile
getir gazoz açacaanı aklinialirimsmileplatonik mi benim aşkım yanii boshayallersmile
aha gazozz..çok özledim..içelim anam alkisalkisalkis
kıs sakkıııın kendini kıslara bakacem diye kasma, ööyle arada vaktin olur canın bisi çeker gel ama gönlünce takıl temam mı yavrımobur pazara kadarrr ..
ama ben dayanamam..fırsat bulursam girerim.. ben de sizi öslücemm valla..
hahahaaaaaa götürr gensenkimmgeshenkim sessiz kalma kıss..gazoz mu içiyon gizli gizli napıyon
haah donları atletleri koydum valize:))
ayy yok kıs benim adam hiç sevmiyor seksi çamaşırları..
ben de sevimli güzel doncuklar var..onlara bayılıyor..:kedi:
hoşgeldin.. zerdal bu aralar giremiyor annesinde.. cevap veremeyebilir.. ben onun adına bilgi vereyim. aslen karabüklü değil görev icabı oradalar... sen takıl genede bize biz aratmayız zerdalı :)) 1 tane yavrun varmış Allah bağışlasın. biz arıyoruz daha.. gelmiyor bizimkiler :))
hoşbulduk canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3olur tabii hımm anladım canım nerde çalışıyokii CADIARZU
ben takılırım size evet bir tane oğlum var allah hepinize versin canımmmm :)))))
aylincimm içelim gazozundan bende severimm yazdıkalrını okurken başım döndü vallaa benimle ilgili yazdığın herşey için teşekkür ederim sende çok samimisin severim samimi insanları
ben ne utanmaz bişi oldum :kedi: gazoz gazoz dediniz sapıttırdınız beni sırnaşık şeyayh hep öyle derler ama giyince de gösleri na böle kocaman olur :1shok: ve tabi şeyleri de........ ağızları :))))))) ağızları da kocaman açılır :1shok: aklinialirimsmile
aha da zerdalım gelmişşşMerhabalar öncelikle hoşgeldiniz, sizi ilk defa görüyorum, yukardaki yazyı çok anlamadım benim için mi 1 çocuğu var yazdınız. Keşke olsa. Çok fazla giremiyorum bizimkilerden.
Karabükü çok tanımıyorum ben, eşim oralı, dediğiniz doktor başhekim, ona ulaşmak zor, ben ömer beye gittim.Sizinle konuşmak isterim, sizdemi tedavi gördünüz.
ayh hep öyle derler ama giyince de gösleri na böle kocaman olur :1shok: ve tabi şeyleri de........ ağızları :))))))) ağızları da kocaman açılır :1shok: aklinialirimsmile
haaah aylinimm patlatmıss mesajları..
özledim kıs seni.
kızcam cunku oyle sizi sıkar mıyım felan filan diyip gittin..biz sendeen hiiççç sıkılmayıs..seviyoss seni çookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?