ühühü kimse yok midur??
iyiyim canım,bugün kan vermeye gitcem,yarın tüp bebek semineri var,oraya gitcem,bebeiş için koşturmacayla devam ediyo hayatım.bide dün arı sütü bal polen araştırıyodum ya,burda yeni açılmış bitkisel ürünler satıyolarmış,bi bakim diye girdim,sattılar bana,çocuk için herşeye kanar oldum yaaaa.kardelencim nasılsın?
evet akşam kimse yoktu..dillara girmiş cıkmıs ama onu da kacırmısım sanırım.
iyiyim kumsal, temizlik işlerinden yoruluyorum. Ateşimi listemi evde unutuntum, yarın yayınlarım. Bakalım doktor tedavisine başlıyacağım. O zamana kadar yakalarız inşallah. Randevu aldığım doktor iyi, yoğun bi doktor.günaydın kızlar nasılsınız
çılgınımm hoşgeldin nasılsın tatilin nasıl geçti keyfin yerindedir inşallah canım
zerdalım canım benim nasılsın evet canım beklemedeyim hayırlsı olsun
sen ne durumdasın canım başladınmı ateş ölçmeye doktora gidicekmişsin hayırlı hbaerlerle gel inşallah
geshenk sen nasılsın canm
Günaydın çılgınım. Nasılsın, sabah kendimi yataktan söke söke çıkardım. Akaşm 12.00 oldu perde takıyorduk.günaydın kıslar
nasılsınız
kumsalım ateş süpper maşallahh
slm kızlar,güzel bir gün olsun hepimiz için.
akşam gelemedim,başım ağrıdı bay bi,rutin ağrılar işte.
zerdalcım hoş geldin canım,bende dün 27 temmuz diye okumuşum,ağustosmuş senin dr tarihi,hadi hayırlısı inş.sen dr agidene kadar kesin hamile kalırsın canım Allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?