30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlarrr..
bugün saat 16:00 da doktorda randevumuz var...acayip korkuyorum çok heyecanlıyım..çook..

Kolay gelsin sezen, güzel geçer inşallah, doktor sonucunu bizede yazarsın, ege bey nasılllarmış bakalım.

Birden işler çıktı yazamadım kızlar. geshenk bu ayın kupası bende dimi:hooray:

Aylin gazozcu nerdesin, gidincede kayboluveriyon, sesin soluğunda çıkmıyor. ne durumdasın canım, merat ettim seni.

Benim yerimede uyu canım, ah gitsem yatağıma yatsam, misler gibi akşama kadar uyusam, ohhhh ne güzel, bende uykucuyum severim uykuyu. hadi iyi uykular.

Benim yerimede uyu canım, ah gitsem yatağıma yatsam, misler gibi akşama kadar uyusam, ohhhh ne güzel, bende uykucuyum severim uykuyu. hadi iyi uykular.

sağol canım,ben eskiden uyuyamazdım ama son zamanlarda baya uyuyom nedense,ilaçlardan sonra alıştım sanırım.

sinoşşş tombul oldunmuuu nasıl bişi koca göbek olmaaakkk sırnaşık şey

spatulada lazımmı zerdoşşş hemen yollayım sabahları seni yataktan kazımak için yardımcı olabülü sırnaşık şey

amin canım amin inşallah canım..

geshenk...nerelerdesin..sana bişey oldu ama ben anlamadım hiiiiç selam vermiyorsun bana..bi şeye bozuksun ama neye bilmiyorummm..

ablamızsın sezen ablamızz buraya eller havayaaaa alkisalkisalkis ..
anacım site sorunlu ben sorunlu :))) işler çok giremiyorum.. yazılanlar silnmiş.. evde misafirler var evdende giremez oldum.. bana kasti yaptığın bişimi varki bozulayım.. burda olursan bende denk gelirsem yazarım niye Allahın selamını vermeyim olurmu öle şey. ama pek burada olmuyorsunki sen..

kızlarrr..
bugün saat 16:00 da doktorda randevumuz var...acayip korkuyorum çok heyecanlıyım..çook..

Allah yardımcın olsun..

geshenkk kıss napıyonn..görümceler girdi aramızaa ahh ahh:)))

görümcekler bastı beniiii :)))))))))))))))))))
çılgınn varmı sende de??? kıs neler yaptın sen bakiim eğlendinmi bebiş çalışması yaptınmı?

hımmm,hemen bakıp söylüyorum canım.
%30 bal
%20 propolis geri kalan % 50 dede glikoz şurubu,polen, ginsenk ginko biloba ve arı sütü var,ama söylediğin iyi oldu,arayınca onuda sorim.

yaa bunlar çok iyi değil bence.. canım ayrı ayrı al benim gibi.. daha çok kullanabilirsin hem hemde tam olur içindeki miktarları.. en az 3 ay kullanıyorlar aslında bunuda ne kadar gidecekki bu sana...

kıslar yazamıyom pek..sizi unuttum sanmayın..sezenim güzelim benim hayırlı haberlerinle geleceksin inşallahh..
geshenk de işe döndü sanırım
ben de yemeğe kacarım birazdan.
zerdalım teste ne zaman başlıcaksın. eğer elindeki test cok ise bugunden baslayabilirsin.
bunun için öğleden sonra 2-3 ten sonra fazla sıvı alma tuvalate gitme yaklasık 4 saat idrarını tutmus ol tamam mı..
genelde de işten donuste aksam üzeri 6-7 gibi yap testini..sabah idrarı olmaz.
ondan sonra değerlendirelim tamam mı tatlım

Tamam tatlım anlaştık, elimizde 10 tane var canım. Sağolsun geshenciğim kulaklarını çınlatayım. Geshenkle beraber yardım edersiniz. Bide ovulasyon formuna takılıyom ama orda sohbet yok, yazı yazıp bırakıyorsun, sonra görenler olursa yazıyor. Bende onlara yazıyom. Ama ben onlara teoride yazıyom, kullanınca daha bilgili olurum.
Canım ben bu akşam eve geçemeyeceğim. kayınvalideler geçeceğim, testi 9-10 gibi ypacağım. 5 ten sonra tutsam olur mu, ya dayanamazda wc ye gidersem. yani 4 saat olması şartmı, ama fazla su içmemek lazımmış, su içmezsem gelmez benmiki, gazamız mübarek olsun.turkbayragi

slm kızlarrr
ay düzeldimi kk
kardelen canım aslen mersin tarsusluyum
ama hatayda büyüdüm kendimi bildim bileli
burdayım canım iskenderunda çok sıcak
bide nem var bunalıyoruz iyicee
geceleri serin olsa oda yok
24 saat sıcak buralar canım
feshenk kuşum şişko olmak bazen komplekse sokıyo ama
içinde kıpırdandıkça aldığın kiloların iyi bir
nedeni var diyorum şişko değilde koca göbekli oldummm

ben geldim, çok sıcak ya nasıl bunalıyorum, kışın soğuktan donuyoz, yazı sıcaktan şikayet ediyoz. Ramazanda napacağız, şimdiden teleşı sardı. Geçen yıl iyi geçmişti, inşallah bu yılda iyi atlatırım. baş ağrım olduğu için açlığa dayanamıyorum. Sürekli bişeyler yemem lazım.

spatulada lazımmı zerdoşşş hemen yollayım sabahları seni yataktan kazımak için yardımcı olabülü sırnaşık şey

Ah canım iyi olur valla, üzerime beton atmışlar gibi, gündüz çalış, akşamda temizlik yap, benim tekrar tatile çıkmam lazım demi. tabi başkan verirse, ama inşallah bi 5 gün izin alabilirsek, amasraya tatile gideceğiz. Bayramdan sonra, şimdiden tatilin hayalini kurmaya başladım. tabi imknımızda olursa.

zeytinn sana kilo da yakısır selvi boylum yaaa..
zerdalım 9-10 gibi de olur..zaten bence senin 16. gün filan kızarıcak o.
o zaman 6 dan sonra tutsan olur canım..evet cok su içme o zamna gelmiyor..hele bu sıcakta hiç gelmez.
ben çişliyim benim zor oluyordu mesela:)))

zerdalcım evet 3-4 saat olmalı en azından..yani olmazsa seni yanıltabilir çünkü.

Napcam anlatayım, saat en son 5'te gideceğim wcye. Ondan sonrada su falan içmeyeceğim. 9 gibide eve geliriz o zaman yaparım. yarında size bildiririm. Akşam yakı alayım, yarın ateş tablomu yayınlayayım. Evdeki karışımların markasına bakayım. Sıcak başımamı vuruyor ne, bide sürekli iş güç unutkanlık başladı bu günlerde.bilmiyorumkismile

çılgınım nasılsın kuşum
koca göbekli olacaz artık
allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin
zerdal nereye kaçtın kız

naber gazoz düşkünleriii :içelim:
kıs bi ç.ş saatlerini planlamadıımız kaldıydı onu da yapmışınız :)))))))))))
hadi hayırlı uğurlu olsun zerdalım :)

çılgınım nasılsın kuşum
koca göbekli olacaz artık
allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin
zerdal nereye kaçtın kız
Canım buralardayım, uzun süre yazmayınca güncelliğini kaybediyor, koca göbeklim. Benim adamla msn den konuştukta akşam yakı almayı unutmayalım dedim.
naber gazoz düşkünleriii :içelim:
kıs bi ç.ş saatlerini planlamadıımız kaldıydı onu da yapmışınız :)))))))))))
hadi hayırlı uğurlu olsun zerdalım :)

Naparsın canım ya çok güldüm yazdığına, ben ovulasyonda ihtisas yapmaya başladım. Bundan sonra mastıra geçmeden, bu kadar eğitim yeter deriz artık demi.:roflol::roflol:

Naparsın canım ya çok güldüm yazdığına, ben ovulasyonda ihtisas yapmaya başladım. Bundan sonra mastıra geçmeden, bu kadar eğitim yeter deriz artık demi.:roflol::roflol:
ivet, mastıra felan geçme, biraz cahil kalacan ama e zor bebekle mastır yapmak :))
aylin sen neler yapıyon canım. Durumun nasıl.
benim kırmızışlarım geldim gelecem diyo sanki kötükedihüso
bekliyom bakalım...

KIZLAR LİSTENİN SON HALİ DE GİTMİŞ, TARİHLERİNİ VERİP DE SİLİNENLER YENİDEN VERSİNNNNN

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli........................... 19 ekim
2.neşemeşe................ 19 ekim
3.sezen10.......................7 aralık
4.zeytin1007.................31 aralık
5.tilsim2............................6 ocak
6.ahsen_81....................11 ocak
7.burayı boş bırakıyorum izninizle...
8.hpt_honey..................28 şubat

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

exporter.......................................... 12 temmuz

aylint............................................ ... 21 temmuz

kahvelokum......................................23 temmuz

GESHENK........................................24 temmuz

zerdal............................................ ..19 ağustos

divinity.......................................... ...?

çılgınkız......................................... . ?

ani…………...........……………….......?

Blackberry.......................................?

bbaran............................................ ?

librarian ..........................................?

edut.............................................. . ?

duygu7979......................................?

Esmeraldaa......................................?

masal0663.......................................?

kardelen.......................................... .?

kumsal..............................................?

lizbeth80......................................... .?

gizem79............................................?

dillara............................................. ...?

deniko............................................ ..?

enterasan........................................?

kardelen5233................................... ?

belenay..........................................?

tentation......................................... ?

ozdage............................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZEE

kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…