kızlarrr..
bugün saat 16:00 da doktorda randevumuz var...acayip korkuyorum çok heyecanlıyım..çook..
kızlar ben çıkıyorum,yoruldum pc bakmaktan,(kocamı daha iyi anlamalıyım galiba,yorgunum deyince)uykum geldi benimde,biraz kestircem,sonrada dışarıda işlerim var,görüşürüz.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Benim yerimede uyu canım, ah gitsem yatağıma yatsam, misler gibi akşama kadar uyusam, ohhhh ne güzel, bende uykucuyum severim uykuyu. hadi iyi uykular.
kardelen5233, agropyron, zerdal+, GESHENKslm kızlar nasılsınız canlarım
ya sayfalar karışık geçmişi okuyamıyorum yaa
hep son sayfayı görüyorum
nerde kaldığımı unutuyorum
işler yoğun mu kızlar
Bende çok uykususum, kapı pencere yaptırdık, akşamlarıda temizlik yapacam diye canım çıkıyor, her zaman esirgiyordum, bu sy saldım çayıra, yumurtlama günlerindeyim diye, kendimi yora yora yapıyom temziliği, ama 1-2 gün ara vereceğiz temizliğe yarın kayınvalidem anju olacak, onlara gitmemiz lazım. Evdede salon ve yatak odası bitti, diğer taraflarda daha kolay sıkıntı değil. Ama sabahları kendimi söke söke kaldırıyom yataktan.zemuszemus
amin canım amin inşallah canım..
geshenk...nerelerdesin..sana bişey oldu ama ben anlamadım hiiiiç selam vermiyorsun bana..bi şeye bozuksun ama neye bilmiyorummm..
kızlarrr..
bugün saat 16:00 da doktorda randevumuz var...acayip korkuyorum çok heyecanlıyım..çook..
geshenkk kıss napıyonn..görümceler girdi aramızaa ahh ahh:)))
hımmm,hemen bakıp söylüyorum canım.
%30 bal
%20 propolis geri kalan % 50 dede glikoz şurubu,polen, ginsenk ginko biloba ve arı sütü var,ama söylediğin iyi oldu,arayınca onuda sorim.
kıslar yazamıyom pek..sizi unuttum sanmayın..sezenim güzelim benim hayırlı haberlerinle geleceksin inşallahh..
geshenk de işe döndü sanırım
ben de yemeğe kacarım birazdan.
zerdalım teste ne zaman başlıcaksın. eğer elindeki test cok ise bugunden baslayabilirsin.
bunun için öğleden sonra 2-3 ten sonra fazla sıvı alma tuvalate gitme yaklasık 4 saat idrarını tutmus ol tamam mı..
genelde de işten donuste aksam üzeri 6-7 gibi yap testini..sabah idrarı olmaz.
ondan sonra değerlendirelim tamam mı tatlım
spatulada lazımmı zerdoşşş hemen yollayım sabahları seni yataktan kazımak için yardımcı olabülü sırnaşık şey
zerdalcım evet 3-4 saat olmalı en azından..yani olmazsa seni yanıltabilir çünkü.
Canım buralardayım, uzun süre yazmayınca güncelliğini kaybediyor, koca göbeklim. Benim adamla msn den konuştukta akşam yakı almayı unutmayalım dedim.çılgınım nasılsın kuşum
koca göbekli olacaz artık
allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin
zerdal nereye kaçtın kız
naber gazoz düşkünleriii :içelim:
kıs bi ç.ş saatlerini planlamadıımız kaldıydı onu da yapmışınız :)))))))))))
hadi hayırlı uğurlu olsun zerdalım :)
ivet, mastıra felan geçme, biraz cahil kalacan ama e zor bebekle mastır yapmak :))Naparsın canım ya çok güldüm yazdığına, ben ovulasyonda ihtisas yapmaya başladım. Bundan sonra mastıra geçmeden, bu kadar eğitim yeter deriz artık demi.:roflol::roflol:
benim kırmızışlarım geldim gelecem diyo sanki kötükedihüsoaylin sen neler yapıyon canım. Durumun nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?