Evet biraz uzak oldu ama, o doktordan randevu aldığımda 2 ay sonraya verdiklerini biliyordum, hatta dün bebiş olursa randevusuda hazır demiştik aylinle.
Sende bugün doktora gidecekmişsin, hadi hayırlısı olsun, inşallah sonuçların güzle çıkar. Tüp bebek tedavisine başlayacakmısın.
günaydın canım nasılsın çılgıncımgünaydın kıslar
nasılsınız
kumsalım ateş süpper maşallahh
günaydın kardelen nasılsınslm kızlar,güzel bir gün olsun hepimiz için.
akşam gelemedim,başım ağrıyodu baya bi,rutin ağrılar işte.
iyiyim kumsal, temizlik işlerinden yoruluyorum. Ateşimi listemi evde unutuntum, yarın yayınlarım. Bakalım doktor tedavisine başlıyacağım. O zamana kadar yakalarız inşallah. Randevu aldığım doktor iyi, yoğun bi doktor.
Ateşin şimdilik iyi, ama 35-36 günlere kadar bekleyelim derim.
Günaydın çılgınım. Nasılsın, sabah kendimi yataktan söke söke çıkardım. Akaşm 12.00 oldu perde takıyorduk.
Geçmiş olsun canım, arada benimde baş ağrısı krizlerim vardır.
Zetyin günaydın canım. Sabah ilk işe gelen sensin canım. maşallah. Bu gün nasıl kendimi zor kaldırdım, saati ne kadar çok erteledim. En sonunda baktım kaçarı yok kalktım, 2 gündür kahvaltıyı iş yerinde yapıyorum.
Haklısın çılgıncığım bende aktara çok para yatırıyorum, o karışımlara otlara baya param gitti, ama balla yapılan karışımların zararı yok, ama soğan kürü ve adayı kullanırken dikkat etmek gerekiyor. Yumurtlamadan sonra kullanmayacaksın. Genel olarak ben kullandığım bitkileri araştırıp öyle kullanıyorum. Hayıtı iyice araştırdım, onunu hiçbir zararı yok, hamile olduğunu öğrendiğinde bırakıyorsun. Zaten hamiş olsak anında enseliyeceğiz. Ben doktor tedavisine başlayınca bitkileri bırakacağım.
Kardelen aldığın karışımı ne kadara aldın. Yinede güzelce kullan, bal, arısütü,polen yumurta rezervlerine çok iyi geliyor. Yemeğe başlayınca anlarsın zaten, kalitelimi değilmi.
İnşallah kumsalım hamiş olsaydımda bu doktora gitmeyi düşünüyordum, inşallah uğurlu gelir.
İyi senin adetler düzene giriyor. İnşallah sende kavuşursun bebişine. ikimiz aynı durumda sayılırız.
vay be canım demek koştura koştura gittiniz:roflol:, yolda bi kısmı daha dökülmüştür gazozların, o halinizi hayal ettim, canım emeklerinin karşılığını alırsın inşallah.:CüvCüv:evet evet zerdalcım hayıt, bal, çörekotu filan bunlar kullanabilecek olanlar. ama ne biliim aslanbilmemnesi vs ler var yaa onları bilemiyorum ben.
kardelencim soyle anlasıldı..kan testinde cıktı benim..ama kan testi cok da yeterli olmuyor sanıyorum testin adı ASA (antisperm antikor)
bir de bende yumurtlama zamanında ilişkli sonrası testi yapıldı. tam yumurta çatlama zamanında ilişkiye girip kostura kostura doktora gittik..6 saat içinde olması gerekiyor. benim rahim ağzımdan sürtüntü aldı doktor. sunlara baktı. hormonlar rahim ağzını düzgün hazırlamıs mı? oradaki kayganlık ve hani bakıyoruz ya yapıskan sıvı uygun mu, ph düzgün mü ve bir de spermleri mikroskop altında baktı. cok sayıda canlı sperm vardı. hani sperm analizinde bakılan 4. derecede spermler de vardı
bu da su demek oluyormus bende antikor var ama sonucta hepsine de zarar da vermiyor. bazılarında o spermlerin cogu ölü oluyormus.
fakar eşimin sperm analizleri cok iyi oldugu için doktor o analizde biraz süphelenmişti. sanıırm işte birazına zarar vermiş bendeki antikor. kan testini de o zaman almıstı..
açıklayabildim mi bilmiyorum
canım biraz işlerimi yaptım arada,anca yazıyorum kusura bakma.
arı sütü bal polen ve propolisli macun benim ki 20 lira bide yanında kırkkilitotu verdiler bana,çay,tadı fena değilde,tabi onada ayrıca para ödedim.bu kırkilit otu anladığım kadarıyla iltihapla ilgili,boşa almışım yani,şimdi müşteri temsilciliğine yazdım da,acaba yumurtlama döneminden sonra bırakmalı mıyım onu öğrencem.
kendimdeki değişikliği akıntıda mı hissetcem kız,anlamadım yavvvv,eğer öyleyse normalde zaten çok olur,nasıl yımırttlamıyom bilemedim
canım biraz işlerimi yaptım arada,anca yazıyorum kusura bakma.
arı sütü bal polen ve propolisli macun benim ki 20 lira bide yanında kırkkilitotu verdiler bana,çay,tadı fena değilde,tabi onada ayrıca para ödedim.bu kırkilit otu anladığım kadarıyla iltihapla ilgili,boşa almışım yani,şimdi müşteri temsilciliğine yazdım da,acaba yumurtlama döneminden sonra bırakmalı mıyım onu öğrencem.
evet çılgıncım,anlayabildiğim kadarıyla anladım canım,ben dr oldum sanıyodum ama daha çok yol katetmem gerekiyomuş kız.kaydirigubbakcemile3 demekki daha bize yapılmayan pekçok test var,peki benim dr um neden istemedi bunları acaba.?:uhm:
geshenkcim hoş geldin,börülceler fırsat vermedi demek sana,gelemedin,bizde merak ettik baya.
Yok canım ya akıntıdan anlaşılmıyor tam, ben çok iş yaptığım için bende bu ay akıntı çok oldu. Yoksa yumurtluyom mu diye terettüt ettim. Genelde kuru olurum ben. Ama sende ateşini ölçebilirsin, ovulasyon testi yapabilirsin, akıntıyla kasık ağrısınıda kontrol ettin mi tamam bu iş.gerisi allaha kalmış.
Ne güzel söylüyorum demi.
günaydınnn..
hepsini okuyamıyorum acıkını okudum.. herkes iyi gibi.. zerdal nunuka yoldamı yoksam.. yap bakalım geliyorsa hemen çalışmayaa...
çılgınım naber yerimseniben
gazozların efendisi nerdeee??
tento yaylalarda herhalde...
kardelen karışımlara karışmış canım :)
dilara gel-git yapmış ama hamilemiydiki ben onu anlayamadım.. ne zaman hamile kaldıda düştü bide şaşırdım...
kumsal ben iyiyim ve çoook yoğunum çook.. sen ateşlendinmi gene :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?