dün eczanede aklıma geldi derece alim diyede,kadınla önceden konuşmuştuk bana aklından at falan,o zaman olur dediydi,bende unutim bu ay diye almadım dereceyi,gerçi hiç unutmuşa benziyom mu acabaaaaa:roflol::roflol:
gramları kaç kaç bunların???
çoğu gerek görmüyor bunlara halbuki çok önemli testler bunlar.
heee :))))) görümcekler bastı beniii sırnaşık şey
olsun misafire başımın üstünde yer var herkese kapım açık sizde buyrun gelin kıslar buyrunnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
hemide usman kibin sölüyon :roflol: bilmiş şey seni alkisalkisalkis
Hadi bakalım kardelen ateş işine senide alalım.
Geshenk ordan bakınca çok mu belli uzman olduğum:roflol:, bende baya ilerlemişim demi.:tomato:
Bu ayda ovulasyon ihtisasımı yaptım mı? tımam sayılır:hooray:
geshenciğim napıyorsun, kolay gelsin işlerinde canım. Çalışmaları hızlandırmak lazım.
Senin çalışmalar ne durumda. Tüpden sonra belki kendiliğnden olacak, hadi hayırlısı bakalım.:içelim:
ehhh yora yora Allah vere a.s.. gelirse lafımız yook gelmezse de yok aslında ya.. her ikisine de razıyız artık.. nasıl isterse öle olsun demi :)))
sen anlatmışsın benim durumu zaten.. işler bana kaldı herkes tatilde.. kalan arkadaşlarda denetim falan dışarı çıkıyorlar.. akşamları gezmek tozmak hafta sonlarıda öyle. yorgunluk başladı zaten gözlerim kapanıyor çok uykum var benim yaaaa mirmirmirmir... işlerimde varrr.. :bbo:
geçmiş olsun sezen sabah söylemiştim, arada bebekler böylek korkutuyor ama inşallah sağlıklı sıhatli geçer hamileliğin.
günaydınnn..
hepsini okuyamıyorum acıkını okudum.. herkes iyi gibi.. zerdal nunuka yoldamı yoksam.. yap bakalım geliyorsa hemen çalışmayaa...
çılgınım naber yerimseniben
gazozların efendisi nerdeee??
tento yaylalarda herhalde...
kardelen karışımlara karışmış canım :)
dilara gel-git yapmış ama hamilemiydiki ben onu anlayamadım.. ne zaman hamile kaldıda düştü bide şaşırdım...
kumsal ben iyiyim ve çoook yoğunum çook.. sen ateşlendinmi gene :)))
zerdalım yardımcı olurum tabii. normalde hangi gün yumurtluyordun geçti değil mi?
kaç tane test var elinde.
ayy napayım ben de hiç istemezdim bu kadar bilgi olmasını..kader ...
kardelencim tüp bebek merkezine bağlıyım ya ben, o doktorlar bu infertilite konusunda daha deneyimli oluyorlar..ıncık cıncık testlerini yapıyorlar. hem bu ilişki sonrası testi cok sık da yapılan bişi değil sanırım..ama bazı doktorlar onemsiyor
iyiyiz zeytinim sabah sana yazdım canım, ama sanırım okuyamamışsın.Dediğin gibi bu kk sorunlu bu günlerde sorunlu.kardelen5233, agropyron, zerdal+, GESHENKslm kızlar nasılsınız canlarım
ya sayfalar karışık geçmişi okuyamıyorum yaa
hep son sayfayı görüyorum
nerde kaldığımı unutuyorum
işler yoğun mu kızlar
zerdalım yardımcı olurum tabii. normalde hangi gün yumurtluyordun geçti değil mi?
kaç tane test var elinde.
ayy napayım ben de hiç istemezdim bu kadar bilgi olmasını..kader ...
aslında yapmaları gerek yaaa.
artık bende tüp merkezine gidiyom ya,belkim yaparlar,bizde koştur koştur gideriz bakarsın.:roflol:
peki duş almadan mı gelin diyolar,bide onu öğrenim,ya yolda izde bişey olursa ALLAH KORUSUN.
Hadi bakalım kardelen ateş işine senide alalım.
Geshenk ordan bakınca çok mu belli uzman olduğum:roflol:, bende baya ilerlemişim demi.:tomato:
Bu ayda ovulasyon ihtisasımı yaptım mı? tımam sayılır:hooray:
bal polen 400 gram,kırkkilit 40 sallama.
herşeyi biz isticezde yapcak galiba bu drlar.
kız biz tel de bile konuşurken heyecanlanıyoz,yüzyüze görüşmeye dayanamayık.
he vallah ahada bunu hakettin kesinlikleee :))))))
:hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:
peki içindeki miktarları yani arısütü polen ne kadar var içinde? ya soruyorum bu kadar ama fiyatıyla karşılaştırıp yararını da anlamaya çalışıyorum en azından etki edecek kadar varmı acaba hani 20 lira ona vereceğine ucuz gibi geliyor ama bal polen arısütü ayrı ayrı alsan hem miktarı çok olunca kullanım süren artar hemde etkin maddesi çoğalmış olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?