30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

dün eczanede aklıma geldi derece alim diyede,kadınla önceden konuşmuştuk bana aklından at falan,o zaman olur dediydi,bende unutim bu ay diye almadım dereceyi,gerçi hiç unutmuşa benziyom mu acabaaaaa:roflol::roflol:

kimi kandırıyosan artık :roflol: yemesler kısım öle unutmak deel o... :roflol:

Hadi bakalım kardelen ateş işine senide alalım.

Geshenk ordan bakınca çok mu belli uzman olduğum:roflol:, bende baya ilerlemişim demi.:tomato:
Bu ayda ovulasyon ihtisasımı yaptım mı? tımam sayılır:hooray:

bal polen 400 gram,kırkkilit 40 sallama.
herşeyi biz isticezde yapcak galiba bu drlar.
kız biz tel de bile konuşurken heyecanlanıyoz,yüzyüze görüşmeye dayanamayık.

bugün alim bakalım derecemi inş.:lepi:

geshenciğim napıyorsun, kolay gelsin işlerinde canım. Çalışmaları hızlandırmak lazım.
Senin çalışmalar ne durumda. Tüpden sonra belki kendiliğnden olacak, hadi hayırlısı bakalım.:içelim:

ehhh yora yora Allah vere a.s.. gelirse lafımız yook gelmezse de yok aslında ya.. her ikisine de razıyız artık.. nasıl isterse öle olsun demi :)))

sen anlatmışsın benim durumu zaten.. işler bana kaldı herkes tatilde.. kalan arkadaşlarda denetim falan dışarı çıkıyorlar.. akşamları gezmek tozmak hafta sonlarıda öyle. yorgunluk başladı zaten gözlerim kapanıyor çok uykum var benim yaaaa mirmirmirmir... işlerimde varrr.. :bbo:

kardelen5233, agropyron, zerdal+, GESHENKslm kızlar nasılsınız canlarım
ya sayfalar karışık geçmişi okuyamıyorum yaa
hep son sayfayı görüyorum
nerde kaldığımı unutuyorum
işler yoğun mu kızlar

zerdalım yardımcı olurum tabii. normalde hangi gün yumurtluyordun geçti değil mi?
kaç tane test var elinde.
ayy napayım ben de hiç istemezdim bu kadar bilgi olmasını..kader ...

kardelencim tüp bebek merkezine bağlıyım ya ben, o doktorlar bu infertilite konusunda daha deneyimli oluyorlar..ıncık cıncık testlerini yapıyorlar. hem bu ilişki sonrası testi cok sık da yapılan bişi değil sanırım..ama bazı doktorlar onemsiyor

Bende çok uykususum, kapı pencere yaptırdık, akşamlarıda temizlik yapacam diye canım çıkıyor, her zaman esirgiyordum, bu sy saldım çayıra, yumurtlama günlerindeyim diye, kendimi yora yora yapıyom temziliği, ama 1-2 gün ara vereceğiz temizliğe yarın kayınvalidem anju olacak, onlara gitmemiz lazım. Evdede salon ve yatak odası bitti, diğer taraflarda daha kolay sıkıntı değil. Ama sabahları kendimi söke söke kaldırıyom yataktan.zemuszemus

geçmiş olsun sezen sabah söylemiştim, arada bebekler böylek korkutuyor ama inşallah sağlıklı sıhatli geçer hamileliğin.

amin canım amin inşallah canım..

geshenk...nerelerdesin..sana bişey oldu ama ben anlamadım hiiiiç selam vermiyorsun bana..bi şeye bozuksun ama neye bilmiyorummm..

aslında yapmaları gerek yaaa.
artık bende tüp merkezine gidiyom ya,belkim yaparlar,bizde koştur koştur gideriz bakarsın.:roflol:
peki duş almadan mı gelin diyolar,bide onu öğrenim,ya yolda izde bişey olursa ALLAH KORUSUN.

kızlarrr..
bugün saat 16:00 da doktorda randevumuz var...acayip korkuyorum çok heyecanlıyım..çook..

iyiyiz zeytinim sabah sana yazdım canım, ama sanırım okuyamamışsın.Dediğin gibi bu kk sorunlu bu günlerde sorunlu.
zerdalım yardımcı olurum tabii. normalde hangi gün yumurtluyordun geçti değil mi?
kaç tane test var elinde.
ayy napayım ben de hiç istemezdim bu kadar bilgi olmasını..kader ...

Yok çılgın diğer ayları düşünürsek daha kaçmadı yumurtlama günüm, geçen aylar 18.günlerde falan olmuştu, şimdi 13.günümdeyim. Bu ay enseliyeceğim yumurtayı, bu sefer kaçamaz elimden.:roflol::roflol:

zeytin sen hatay lı mısın normelde?ne kadar sıcaktır şimdi oralar.sormamda sakınca yoktur inş.

insanın aklınada neler geliyor yav, dediğin gibi hemen duş olayı nasıl oacak, hemen duş alırsan spermler ölür, hadi yolda başımıza bişey gelse, kaldık mı arafatda:roflol:

he vallah ahada bunu hakettin kesinlikleee :))))))
:hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

bal polen 400 gram,kırkkilit 40 sallama.
herşeyi biz isticezde yapcak galiba bu drlar.
kız biz tel de bile konuşurken heyecanlanıyoz,yüzyüze görüşmeye dayanamayık.

peki içindeki miktarları yani arısütü polen ne kadar var içinde? ya soruyorum bu kadar ama fiyatıyla karşılaştırıp yararını da anlamaya çalışıyorum en azından etki edecek kadar varmı acaba hani 20 lira ona vereceğine ucuz gibi geliyor ama bal polen arısütü ayrı ayrı alsan hem miktarı çok olunca kullanım süren artar hemde etkin maddesi çoğalmış olur.

hımmm,hemen bakıp söylüyorum canım.
%30 bal
%20 propolis geri kalan % 50 dede glikoz şurubu,polen, ginsenk ginko biloba ve arı sütü var,ama söylediğin iyi oldu,arayınca onuda sorim.

kızlar ben çıkıyorum,yoruldum pc bakmaktan,(kocamı daha iyi anlamalıyım galiba,yorgunum deyince)uykum geldi benimde,biraz kestircem,sonrada dışarıda işlerim var,görüşürüz.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…