Evet ya bebekle mastır yapmak zor olur, azcıkta cahil kalalım demi.ivet, mastıra felan geçme, biraz cahil kalacan ama e zor bebekle mastır yapmak :))
benim kırmızışlarım geldim gelecem diyo sanki kötükedihüso
bekliyom bakalım...
nereye kayboldunuz lemklava:
Tamam tatlım anlaştık, elimizde 10 tane var canım. Sağolsun geshenciğim kulaklarını çınlatayım. Geshenkle beraber yardım edersiniz. Bide ovulasyon formuna takılıyom ama orda sohbet yok, yazı yazıp bırakıyorsun, sonra görenler olursa yazıyor. Bende onlara yazıyom. Ama ben onlara teoride yazıyom, kullanınca daha bilgili olurum.
Canım ben bu akşam eve geçemeyeceğim. kayınvalideler geçeceğim, testi 9-10 gibi ypacağım. 5 ten sonra tutsam olur mu, ya dayanamazda wc ye gidersem. yani 4 saat olması şartmı, ama fazla su içmemek lazımmış, su içmezsem gelmez benmiki, gazamız mübarek olsun.turkbayragi
naber gazoz düşkünleriii :içelim:
kıs bi ç.ş saatlerini planlamadıımız kaldıydı onu da yapmışınız :)))))))))))
hadi hayırlı uğurlu olsun zerdalım :)
nereye kayboldunuz lemklava:
zerdoş kayınvaliden anjiyo olacak değilmi bu akşam? geçmiş olsun.. yakınmı evi size? unutma sakın saatini tel. ni kur bari hatırlatsın sana.. şimdi telaşede kaçmasın arada... tavuk teyzeee sempatiksalakcinni
Bu akşam gideceğizde yarın olacak ameliyat olacak. Hep aklımda tutmaya çalışıyom benim wc saati geldi, kapatıyoz içme olayını.
açık kalp ameliyatımı?
Allah şifa versin. girdinmi ç... rejimine? tutabilecen demi delikafadulden
valla benim transfer günü çektiklerim bu olaydan var yaaa.... ne zormuş tutmak amanın öldürdüydü beni :))))
aylin zerdal geshenk görüşürüz byeeee
ay evet geshenk çiş tutmak çok zor bekarken adetlerim sancılı diye
kadın doğumcuya gitmiştim
idarar sıkışık gelin dedi
az daha almasaydı ultrasona
valla altıma yapacaktım hastanenin ortasında
ama o sıkışıklıktan sonra çiş yapması bir güzel oluyooo
o rahatlama allahım çişim geldi ben gidiyooom
şaka bi yana
az kaldı mesaimin bitmesine
canlarım iyi akşamlar
aylin zerdal geshenk görüşürüz byeeee
yok anju açık kalp ameliyatı değilmiş, kasıktanmı bi yerden giriyorlarmış. inşallah iyi geçer eşim annesine çok düşkün, ben ona kıyamam iyi geçer inşallah.
tutmaya çalışacağım eğer içecek içmezsem gelmez. canım geshenkim hadi iyi akşamlar hepinize bizimki şimdi beni almaya gelir. Hadi öpüyorum by.
aa kardelenim burdaymıs ama aşağıda gözükmüyon..
nasılsın tatlım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?