Canım başınız sagolsun.Ölüm çok acı biliyorum kalanlara sabır versin Allah.Bizde abimi kaybetmiştik 2 sene önce o anki acıyı hayatımda hiç yaşamamıştım((((( Doldurulmaz bi boşluk oluyo insanın içinde ama alışıyosun zamanla yada alıştıgını zannediyosun (((
Canım başınız sagolsun.Ölüm çok acı biliyorum kalanlara sabır versin Allah.Bizde abimi kaybetmiştik 2 sene önce o anki acıyı hayatımda hiç yaşamamıştım((((( Doldurulmaz bi boşluk oluyo insanın içinde ama alışıyosun zamanla yada alıştıgını zannediyosun (((
oyyy.. allah sabırlar versın, allah rahmet eyleseıntahmın edemem senın acını.
canım başınız sağolsun... Allah bu boşlukları bir daha yaşatmasın.. ama hayatın başka bir gerçeği bu.. tek çaresiz kalınan an... evet zamanla alışıyorsun her şeye .. hayat farklı yüzleriyle devam ediyor hepimizde ayrı sayfalarla farklı yaşamlarla sürüp gidiyor işte.. hepimizin bir gün gideceği yer kaçış yokk...
Sagol canım amin.Hepimiz gidicez bi gün ama işte genç ölüm olunca bide insan çok üzülüyor.Bide gidenemi daha çok üzülürsün yoksa kalanamı?Abiminde 2 yaşında oglu kaldı arkada((Allahım babasının ömrünü ona versin yardımcısı olsun.Zor günlerde bırakmasın inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
nıhayet yaptım albumu :) oyy kcmdan ter cıktı yapana kadar:)
Sagol canım amin.Hepimiz gidicez bi gün ama işte genç ölüm olunca bide insan çok üzülüyor.Bide gidenemi daha çok üzülürsün yoksa kalanamı?Abiminde 2 yaşında oglu kaldı arkada((Allahım babasının ömrünü ona versin yardımcısı olsun.Zor günlerde bırakmasın inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
ellerine sağlık ama değmiş.. terlettik acık seni ama... öptüm bitanem gene gel bak arada.. özlüyos ona göre... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım.. Allahım yavrusuna uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin.. ayy bu konuları kapatalım artık.. içim buruldu... kendimi hatırladım.. eşimin anlattıklarını hatırladım.. yetim olmak var yaa hani hep ölene acınır ya aslında o geride kalan bir şeyden habersiz yavru o bütün sorumluluğu alan yapayalnız kalan genç yaşında o kadınlar aaaahhhh aahhhh.... zor zor... sana katılıyorum canım ancak yaşayan bilir.. Allah yaşatmasın kimselere... ama hayat iştee herkese altın tepside sunulmuyor yaşamlar...
özlemcimm, çook üzüldüm canım((((( düşünemiyorum bile..
Allah yavrusuna uzun ömürler versinn..
ölüm beni cook derinden etkiliyor..kitleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?