30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bende seni öptüm, yarın nete giremem haftasonu, ama çok önemli bi durum olursa ulaşmaya çalışırım, bi yerden falan girerim. bende seni öptüm canım, bugünde testi yapayım, çalışmada yapayım, gelsin bebişler demi.

kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli........................... 19 ekim
2.neşemeşe................ 19 ekim
3.sezen10.......................7 aralık
4.zeytin1007.................31 aralık
5.tilsim2............................6 ocak
6.ahsen_81....................11 ocak

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

kahvelokum......................................23 temmuz

GESHENK........................................24 temmuz

kardelen5233 ve zerdal...................... 15 ağustos----çifte müjde inşallah

aylint............................................ ... 22 ağustos

divinity.......................................... ...?

çılgınkız......................................... . ?

ani…………...........……………….......?

Blackberry.......................................?

bbaran............................................ ?

librarian ..........................................?

edut.............................................. . ?

duygu7979......................................?

Esmeraldaa......................................?

masal0663.......................................?

kardelen.......................................... .?

kumsal..............................................?

lizbeth80......................................... .?

gizem79............................................?

dillara............................................. ...?

deniko............................................ ..?

enterasan........................................?

belenay..........................................?

tentation......................................... ?

ozdage............................................?

exporter...........................................?

hpt_honey........................................? (

MAŞALLAH LİSTEMİZEE

Son düzenleme:

aylin benimde azıcık leke vardı az evvel gittiğimde yarını bekleyemeyecek gibi.. izindeyim anacım :)) seni yalnız bırakmadım bak.. karnımda ağrıyor ufak ufak... geldi gelecek şakırrt diye belliydi zaten sabahtan... sende önümüzdeki ay yumurtayı gözetle bakalım zerdal gibi ne olacak bide öyle dene bakiim..

kıslarrrr kırmısılar diyurummm geldi diyurummmm teselli diyuruuuummm kime diyuruuuummm

geldim canım, tesellimle, canın sağolsun be gülüm, ya ayiln benimki 19 ağustos pek uzun olmuş şunu 15 ağustosmu yapsak, gerçi 10 gün geçmeyince test yapmıyacağım diye karar almıştım ama yine 15 ağustos yapalım, nerdeyse ikimiz aynı gün regli olacağız.:roflol:

hoşgeldin canım :) kızların çoğu yemeğe gitti,gelirler şimdi :)
sen o arada kendini tanıt bise, hikayeni anlat olmas mı

hoşgeldin canım..
aylin karşılamış seni.. kendinden bahsetmek istersin herhalde bizde severek okuruz paylaşırız canım... kızlar yemekte gelirler az sonra... biz şimdilik buradayız..

kıslarrrr kırmısılar diyurummm geldi diyurummmm teselli diyuruuuummm kime diyuruuuummm

:teselli: bitanem benim.... acıyormuuu olumunekankayizsmile ... geçecek canım bu ayda gelsin bakalım bi dahaki aya görür o.. üzülme sen Şeniz bende sendenim bugün zatende beklentim yoktu saldım ya iyice biliyorsun.. bak hiiiç üzülmedim bile sempatiksalakcinni beklentim yoktu yani... canım aylinim sefamız olsun salla kırmızılarııııı zemuszemus kaydirigubbakcemile3 keyfi bilir... seni seviyorum janemm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kızlar afiyet olsun, geshenk sendemi? canınız sağolsun canlarım.

sağol canım sanada..
hımmm canımız sağolsun.. biz sağlıklı olursak olma ihtimali var biz olmazsak onlarda yok demiii... hiç umrumda değil yemin ederim.. üzülmüyorum artık ben.. kısırsam kısırım bunu kabul ettim oturdum yerime.. olanlara Allah sağlık versin .....

harbi mi kıs... gel anacım takılalım senle,içelim güzelleşelim :içelim: gazoza devamm
yapem ben onu yavlım
yannıs varya gene bu eski dost beni düşündü galiba.. vaktinde gelseydi tam tatilin ortasına raslama ihtimali yüksekti.. şimdi 30 gün sonra olursa tatilin son gününe geliyo :))))) ay bu kırmızıların da kalbi var galiba :))))))))))) bebek olsa da tatil yapamasdım doğru dürüst ne bilem hayırlısı olsun

sevsene beni, öpsene bi kerecik :çok üzgünüm: bana gazoz alsana aklinialirimsmile

gevşeme hemende kaydirigubbakcemile

tamam alıyım hadi bizim buranın eskiden beri meşhur gazozu vardır taa ben ilkokuldayken vardı hala var.. burada üretiliyor yanimm.. adı NEŞE GAZOZ tadıda bir başkadır yani. tattırayımmı sana ondan hee sempatiksalakcinni istermisin yaflum.. :jeyyar: bak adıda güselll :içelim: haydeee içelimm :içelim: lülülülülülü kırmızılara bölee lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

:))))))))))))) laelaelaelaelae çamlıcama rakip tanımam ama yöresel lezzetlere de hayır demem yane içelimmm :içelim:

oyy kıyamam ben sanaaa..gel başını koy omzumaa, seveyim okşayayım senii.

şaka bi yana canım tatilini güzel güzel yap işte..bosverrr..
ben anladım ki cocukla yapılan tatil tatil değil..cocuga tatil o..

aa hadi yaa..kıısm benim içimde de seninle ilgili cok olumlu hisler vardıı..amman benim hislerime de zaten:)

kimse yok mu ben bu siteye yeni uye oldum

hoşgeldin canım..anlat bakalım hikayeni..

aha ben de istiyorummm cokacimcoook

he ya başlayacam bebesinden de ebesinden de klava:

:))))))))))))) laelaelaelaelae çamlıcama rakip tanımam ama yöresel lezzetlere de hayır demem yane içelimmm :içelim:

anacım senin her çeşit gazozu tatman lazım ama sempatiksalakcinni iç tabe iççç yarasınnn :içelim: yöresel diil kıss burada fabrikası sadece buralarda marketlerde hep var ama her yerde bulunabilecek bir gasos

:içelim: ayıpsın çılgınım sanada yollayım tadacan yani sende... tat tabiii... :içelim: dert keder yokkkk .......
hayat boşşş neşe gazozla coşşşş.... :içelim: hihoyyyt delikafadulden :teytey: :lepi: :sm_cool: :teytey: alkisalkisalkis

:roflol::roflol::roflol:kızlar vaktim yok yazamıyorum,dışarı çıkmam gerek,gelince yeniden gülcem,alemsiniz yaaaa,kırmızılara üzüldüm ama siz iyi tarafınıda bulmuşsunuz,napalım,öyle avutuyos kendimizi.opuyorumnanaktan

aylin kısmış :çok üzgünüm: :ecrin_bebek: bunamı kısıyon
he ya
off şimdi bi hafta gazoz da yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…