yemeğe kacıyom
zeytinimmm canımm 41 kere maşallahhh..pek güzel olmus göbüşünnn...ayy boylusun ya ne kadar güzel yakısms hamilelik.
zerdalım bence iki günde bir ideal..içerde spermler..en ideali..bence calısmalar süpper..
ama sen bugun da bak..ateşi de merak ediyorum..bu sefer tam ideal zamanda yumurtladın..ideali 14. gün biliyon..kitap gibisin..
öptüm kıslaarrr
kimse yok mu ben bu siteye yeni uye oldum
kıs wc uzak diil siz çok gevezesiniz tabi ben de :))))
kıslar vatana millete hayırlı uğurlu olsun, bu kadar mı wc zamanlaması mikemmel olur geldi kırmızılar tuvalette!! :) tuh ya
kocam tatilde olacak gibi geliyo diyince kızmıştım, aha da tatil geldi, ve ben şimdi inşallah diyorum :)) hayırlısı kıslar ya, buna da şükür.. ama bu kez ymurtlamayı kaçırmış olabileceğimizi düşünüyorum, tam yumurtlama günlerinde 2 gün ara vermek zorunda kalmıştık çalışmalara...
kıslarrrr kırmısılar diyurummm geldi diyurummmm teselli diyuruuuummm kime diyuruuuummm
hoşgeldin canım :) kızların çoğu yemeğe gitti,gelirler şimdi :)
sen o arada kendini tanıt bise, hikayeni anlat olmas mı
kıslarrrr kırmısılar diyurummm geldi diyurummmm teselli diyuruuuummm kime diyuruuuummm
Kızlar afiyet olsun, geshenk sendemi? canınız sağolsun canlarım.
harbi mi kıs... gel anacım takılalım senle,içelim güzelleşelim :içelim: gazoza devammaylin benimde azıcık leke vardı az evvel gittiğimde yarını bekleyemeyecek gibi.. izindeyim anacım :)) seni yalnız bırakmadım bak.. karnımda ağrıyor ufak ufak... geldi gelecek şakırrt diye belliydi zaten sabahtan... sende önümüzdeki ay yumurtayı gözetle bakalım zerdal gibi ne olacak bide öyle dene bakiim..
yapem ben onu yavlımgeldim canım, tesellimle, canın sağolsun be gülüm, ya ayiln benimki 19 ağustos pek uzun olmuş şunu 15 ağustosmu yapsak, gerçi 10 gün geçmeyince test yapmıyacağım diye karar almıştım ama yine 15 ağustos yapalım, nerdeyse ikimiz aynı gün regli olacağız.:roflol:
hoşgeldin canım..
aylin karşılamış seni.. kendinden bahsetmek istersin herhalde bizde severek okuruz paylaşırız canım... kızlar yemekte gelirler az sonra... biz şimdilik buradayız..
:teselli: bitanem benim.... acıyormuuu olumunekankayizsmile ... geçecek canım bu ayda gelsin bakalım bi dahaki aya görür o.. üzülme sen Şeniz bende sendenim bugün zatende beklentim yoktu saldım ya iyice biliyorsun.. bak hiiiç üzülmedim bile sempatiksalakcinni beklentim yoktu yani... canım aylinim sefamız olsun salla kırmızılarııııı zemuszemus kaydirigubbakcemile3 keyfi bilir... seni seviyorum janemm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
harbi mi kıs... gel anacım takılalım senle,içelim güzelleşelim :içelim: gazoza devamm
yapem ben onu yavlım
yannıs varya gene bu eski dost beni düşündü galiba.. vaktinde gelseydi tam tatilin ortasına raslama ihtimali yüksekti.. şimdi 30 gün sonra olursa tatilin son gününe geliyo :))))) ay bu kırmızıların da kalbi var galiba :))))))))))) bebek olsa da tatil yapamasdım doğru dürüst ne bilem hayırlısı olsun
sevsene beni, öpsene bi kerecik :çok üzgünüm: bana gazoz alsana aklinialirimsmile
:))))))))))))) laelaelaelaelae çamlıcama rakip tanımam ama yöresel lezzetlere de hayır demem yane içelimmm :içelim:gevşeme hemende kaydirigubbakcemile
tamam alıyım hadi bizim buranın eskiden beri meşhur gazozu vardır taa ben ilkokuldayken vardı hala var.. burada üretiliyor yanimm.. adı NEŞE GAZOZ tadıda bir başkadır yani. tattırayımmı sana ondan hee sempatiksalakcinni istermisin yaflum.. :jeyyar: bak adıda güselll :içelim: haydeee içelimm :içelim: lülülülülülü kırmızılara bölee lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
aylin benimde azıcık leke vardı az evvel gittiğimde yarını bekleyemeyecek gibi.. izindeyim anacım :)) seni yalnız bırakmadım bak.. karnımda ağrıyor ufak ufak... geldi gelecek şakırrt diye belliydi zaten sabahtan... sende önümüzdeki ay yumurtayı gözetle bakalım zerdal gibi ne olacak bide öyle dene bakiim..
kimse yok mu ben bu siteye yeni uye oldum
gevşeme hemende kaydirigubbakcemile
tamam alıyım hadi bizim buranın eskiden beri meşhur gazozu vardır taa ben ilkokuldayken vardı hala var.. burada üretiliyor yanimm.. adı NEŞE GAZOZ tadıda bir başkadır yani. tattırayımmı sana ondan hee sempatiksalakcinni istermisin yaflum.. :jeyyar: bak adıda güselll :içelim: haydeee içelimm :içelim: lülülülülülü kırmızılara bölee lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
oyy kıyamam ben sanaaa..gel başını koy omzumaa, seveyim okşayayım senii.
şaka bi yana canım tatilini güzel güzel yap işte..bosverrr..
ben anladım ki cocukla yapılan tatil tatil değil..cocuga tatil o..
aa hadi yaa..kıısm benim içimde de seninle ilgili cok olumlu hisler vardıı..amman benim hislerime de zaten:)
hoşgeldin canım..anlat bakalım hikayeni..
aha ben de istiyorummm cokacimcoook
:))))))))))))) laelaelaelaelae çamlıcama rakip tanımam ama yöresel lezzetlere de hayır demem yane içelimmm :içelim:
oyy kıyamam ben sanaaa..gel başını koy omzumaa, seveyim okşayayım senii.
şaka bi yana canım tatilini güzel güzel yap işte..bosverrr..
ben anladım ki cocukla yapılan tatil tatil değil..cocuga tatil o..
aa hadi yaa..kıısm benim içimde de seninle ilgili cok olumlu hisler vardıı..amman benim hislerime de zaten:)
hoşgeldin canım..anlat bakalım hikayeni..
aha ben de istiyorummm cokacimcoook
he ya başlayacam bebesinden de ebesinden deklava:
he yaaylin kısmış :çok üzgünüm: :ecrin_bebek: bunamı kısıyon
off şimdi bi hafta gazoz da yok..:roflol::roflol::roflol:kızlar vaktim yok yazamıyorum,dışarı çıkmam gerek,gelince yeniden gülcem,alemsiniz yaaaa,kırmızılara üzüldüm ama siz iyi tarafınıda bulmuşsunuz,napalım,öyle avutuyos kendimizi.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?