30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

evet canım ya pazartesi sendromu, bazen böyle oluyor, istem dışı, ama insan herşeye alışıyo.
slm canım.İnşallah.

ozlemciğim ne zamandırdan beri bebek düşünüyordun.

ağzına sağlık.. ellerine yüreğine sağlık canım...

sorma zerdalım herkes daha gençsin der hep genç muhabbeti yapılır bana.. yani hep yaşımı bilmeyen öyle konuşur.hatta yaşıma kimse inanmaz ben biraz minyonum ama kafa kağıdı öyle demiyor... delikafadulden
acı gerçekler... -tatlicadiarzu-

FARKINDA OLMALI İNSAN

İnsan;
Kendisinin,hayatın ve olayların gidişatının farkında olmalı.
Farkı farketmeli, fark ettiğini de farkettirmeli bazen...

Bir damlacık sudan nasıl yaratıldığını farketmeli.

Anne karnına sığarken, dünyaya neden sığmadığını
Ve en sonunda bir metrekarelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli.
Şu çok görünen dünyanın , ahirete nasiple anne karnı gibi olduğunu farketmeli.
Henüz bebekken "dünya benim!..." dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu,
Ölürken de aynı avuçların "herşeyi bırakıp gidiyorum işte!"dercesine apaçık kaldığını farketmeli...
Ve kefenin cebinin olmadığını farketmeli.

Baskın yeteneğini farketmeli sonra,
Azrailin her an sürpriz yapabileceğini,
Nasıl yaşarsa öyle öleceğini farketmeli insan.
Ve ölmeden evvel ölebilmeli.

Hayvanların yolda, kaldırımda, çöplükte
Ama kendisinin güzel hazırlanmış mükellef bir sofrada yemek yediğini farketmeli.

Eşref-i mahlûkat (yaratılmışların en güzeli) olduğunu farketmeli ve ona göre yaşamalı

Gülün hemen dibindeki dikeni, dikenin hemen yanıbaşındaki gülü farkedebilmeli.

Evinde 4 köpek 2 kedi beslediği halde çocuk sahibi olmaktan korkmanın mantıksızlığını farketmeli.

"Seni çook seviyorum!" demenin mutluluk yolundaki müthiş gücünü farketmeli.

Dolabında asılı 25 gömleğin sadece üçünü giydiğini,
Ama arka sokaktaki komşusunun o beğenilmeyen gömleklere muhtaç olduğunu farketmeli.

Zenginliğin ve bereketin; sofradayken, önünde biriken ekmek kırıntılarını yemekte gizlendiğini farketmeli...

Annesinden doğarken tertemiz teslim aldığı gırtlağını
60-70 yıl sonra sigara yüzünden azraile soba borusu gibi teslim etmenin
Emanete hıyanet sayılacağını farketmeli.

FARKETMELİ...
Ömür dediğin 3 gündür.
Dün geldi geçti, yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin 1 gündür
O DA BUGÜNDÜR

bu da çoook güzel... çılgınımı da gelsin....

4 yıldır canım.
hı sanada baya olmuş canım, inşallah aşılaman tutar, yılmak yok, yola devam. Ama tedavi hiç bırakma. Ben tedaviye bi başladım sonra yarım bıkaktım, birazda doktorla alakalı ağustosto tekrar başlıyacağım gittiği yere kadar gideceğim.

bende miyonum, kime yaşımı söylediysem inanmazdı, ama dediğin gibi kafa değişmiyor.

ama şu an hayatımızda bi değişiklik olsa, hemen hayata yeni başlamış gibi hissediyor insan kendini, hep öyle olmuştur bana. Sonra tekrar monotonlaşıyor.

Şiirin çok güzel, günün değerini bilmeli insan.

Gerçekten çok güzel çok anlamlı...

insan yeni bir ayda tedaviye yeniden başladığında bile,sanki herşey anca başlamış gibi hissediyo kızlar,bi önceki ay başarısız bile olsa.iyiki bu duygu var,yoksa kimsede yaşama isteği olmazdı ki.opuyorumnanaktan

İnşallah tutar canım sagol.Bende daha önce başladım bıraktım bi kaç kez ama bu sefer bırakmıycam kararlıyım.Sonuna kadar ugraşıcam.Doktorla alakalı tabi bu doktoruma güveniyorum ben.Sende başla bi an önce İnşallah hayırlısıyla hepimizin yüzü gülecek bir gün.

oh oh gezin canım eğlenin oğluşunla, yüzmeye nereye gidiyorsunuz, mudanya ya mı? Çok küçükken gitmiştim bursaya çok güzel bi yer, çok hoşuma gitti.

yok canım malesef mudanyada artık denize girilmiyor yani girenler elbette var ama temiz değil ben hafta sonları avşa'ya gidiyorum annaennamin yazlık var oraya harika deniz..

canım çok teşekkür ederiz güzel dileklerin için sağ salim gittik geldik şimdi yine hafta sonunu bekliyoruz gidelimm diye yüzelimm diye o kadar çok yüzdük ve o kadar iyi geldi ki..

kızlar
hepinizin kandili mubarek olsun RABBİM bu mubarek gecede dualarımızı kabul etsin AMİN.

özlemcim,inşaşılamanın sonucu çok sevindirici olur canım
sezencim,anne oğul keyfinize dicek yok maşallah,rabbim bizlerede göstersin o günleri inş.
ben çıkıyorum,bugünden itibaren meryem suresi ve muhammed suresin başlıyorum inş.görüşürüz.

Sagol canım inşallah sevindirici olur.

muhammed suresi de dilek içinmi okunuyor canım ben bilmiyordum bu sureyi.... kendin için okuyacaksın sanırım..kardelen bir daha gelmeyecekmişsin gibi yazmışsın :))) yok dimi öle bişi.. bizde şu yasinleri bitirelimde artık 40 fetihe başlayalım aylin bir ara çekiversin kurayıda artık..

çok sıcak kızlarrr

BURASI DA ÖYLE CUMADAN BERİ YANIYORUZ...
almanya da millet üşüyormuş.. 15 -16 larda sıcaklık.. ama geçen haftalarda onlar yanıyordu.. yani serin günler geliyor önümüzdeki hafta.. avrupadan belli oluyor bizde ne olacağı :)) iyiki klimalar ve elektrikler var.. çok şükür..

ben de o da yok klima beni çarpıyor diye aldırmadım kocama Allahtan azcık esiyor yoksaaaaa pişmiş tavuk gibi olurdum

ben de o da yok klima beni çarpıyor diye aldırmadım kocama Allahtan azcık esiyor yoksaaaaa pişmiş tavuk gibi olurdum

hihihihi :))))))) pişmiş tavuuukkk :roflol: hemde piliçli :roflol:

kıss yokkk uzağa taktırıdın direk sana vurmayınca çarpmazdı
esiyorsa iyi tabiide.. ama sıcak esiyor anacım hava sıcak olunca rüzgarda sıcak olur.. hele sizin oralar kimbilir nasıldır.. bizde geceleri çok güzel serinliyor bahçemiz var gece oraya çıkıyoruz.. esiyor püfür püfür... sanada yollliiim mi lovelim ??
bide sapanca var gölümüz nasıl serin geceleri görmelisin..
karasu da öyle geceleri çok sıcakta bile soğur....

nesecim senin aklından geçen bişiler yok mu?
hüseyin ismi güzel bence de anlamlı..
ama ben de daha kısa isimleri seviyorum..soylemesi daha kolay..
gene de ne dicem, ismi ne olursa olsun cok sevilecek nasılsa..
isim hemen onunla özdeşleşecek..o yüzden ismi de cok sevilecek..

sezosum da egesiyle yüzmüşş..ne güzel..maşşallah maşallahh
hayalimdi benim de. hamileyken yüzücektim..denizi çok seviyorum ya. hayal işte..belki bir gün olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…