Nasıl gözümde büyüyor anlatamam, nasıl olacak napcağız, bilemiyorum.zerdal bilmiyorum gülüm..aslında benim tek yaptığım yumurta takibi ve sık ilişki ama olmuyor..
sen de gün aşırı ilişkiye devam et..bak sen doktora yeni başlıyon belki de çok çabuk hallolacak.
benim gibi olmayabilirsin ..
Olacakta ne zaman olacak bilmiyorum, benim eltimlerde burdalar, bu arada 7 inci ayında çok yanıyor, bana diyorki hamileliğinin son zamanlarını yaza getirme, sanki ayar yapmak benim elimde, gelsinde zamanı neye gelirse gelsin.zerdal ben oyle değilim aslında etrafın sucu günahı yok ki..
kızgınlığım talihime :)
zerdal canım bu sana...
Ya Care [Sizsiniz] YaDa [Çaresizsiniz]
Düşün... Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır sen izin vermezsen?
Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?
Her şey sende başlar, sende biter...
Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama sevgisini...
Hep hatırla:
>>" Çaresizseniz, Çare SİZSİNİZ...."
ben çok severim bunu....
günaydın canım nasılsın sağol seninde kandilin mübarek olsun allah kabul etsin canım amin inşallah nesecim rabbim o günleri göstersin bizlerede ooooo hemde kaç takımmkaydirigubbakcemile3 oğluşun nasıl bu arada herşey yuolunda değilmi canım
evet canım yükseldi bugün 36. gün ama beklicem bizim işler sakat biliyon ne olucağı belli olmaz
zerdalım seninde kandilim mübarek olsun canım aminnnnn inşallah canım inşallah
bizim bebişler bu yıl kısmet olur bize :Saruboceq:boşvermek falan yok canım hepimiz dönem dönem iniş çıkışalar yaşıyoruz hayırlsııyla gelicek bebişlerimiz bitanem opuyorumnanaktan
evet canım bir kaç aydır 35 günde bir oluyordu nazardeğdi bakalım kısmet bekliyeceğim bira zdaha malum dengesiz benimki aminnn inşallah lovelicim inşallah duların için sağol canım seninde kandilin mübarek olsunopuyorumnanaktan
arkadaşlar hepinizin kandilini kutluyorum.. zerdalın dediği gibi bu gece 1 yıllık kaderler yazılacak.. kim ölecek kim kalacak neler gelecek başına iyi kötü yönde... bunlar belirlenecek.. çooook dua edelim arkadaşlar ki ömrümüzü uzatmak da dularımızla ibadetlerimizle mümkün... bol bol bebek isteyelim bu gece.. hayırlı ömürler isteyelim.. bizler aylin ben çılgın başka varmı kırmızılandık sizler bizim içinde çok dua edin olurmu.. yine dualar eder isteriz o ayrı ama surelerden okuyamayız çünkü...
Allahım hayırlara vesile etsin inşallah bu geceyi...
gönlümüzün muradını versin annelik duygusunu bu yıl içinde tatmayı nasip etsin...
sağlık, huzur. bereket sevdiklerimizle uzun ömürler versin inşallah ki evlatlarımızın olmasını büyüdüğünü yani onların yanında daha uzun kalabileceğimiz zamanlarımızın olmasını diliyorum.. malum geç kaldık ya zaten :)))
herkesin kandili mübarek olsun......
aa nesemesem nasılsın güzelim??
hüseyin nasıl?
seni merak ediyos kızz..
arada sadece bir kelime cöö yazıp çıksan mı acaba:)
zerdalım 13.gün olmuş yumurtlama maşallah bu ay güzel haber alırız inşallah çalışmaya devam bebem
kumsalım canım benim yumurtlama 21.gün normalde günün bir gün geçti ama siz de biraz daha beklemek lazım ama maşallah ateşin yükselişe geçmiş düşümez de yeğenlerimiz gelir bu mübarek günde dua edicem sizlereee
olsun çılgınım ben tüple ilk seferde tutacağına inanıyorum tatlım
sen kendini tüpe hazırlarken bi de bakıyorsun bebecik gelmiş
ben de aşılamayı beklerken erenim gelmişti
neşecim nasılsın tatlım hüseyin nasıl neler yapıyorsun
kandiliniz mübarek olsun kızlarrr hepinizi çok özledim
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. :CüvCüv: HOŞGELDİNİS baaayan. sefalar getirdiniz... a.s. efendim eren beylerde hoşgelmişlerrra.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. buyrunnnnnnnnn nasıllarmış bakalım ana oğul?? neler yaptınız anlatın bakalım... özledik sizi kaydirigubbakcemile3
heeeee valla ovitrel diye okudum hatta baktım yine bizim bildiğimiz çatlatma iğnesi çıktı :))))) neyin nesi bu acep dedim kaldım öle delikafadulden valla kafalarda hep yumurta rahim ilaç tüp aşılama olunca -tatlicadiarzu-
güzelim test yaptır bence varsada yoksada öğrenmiş olursun bir an evvel inşallah Rabbim şu mübarek kandil günü sevindirir seni... yinede sen nasıl iatersen öyle yap tabi... gelmiş olmasını diliyorum..
günaydın beyazıtın annesiii kaydirigubbakcemile3 ..... amiiiiinnnn tüm dualar için bugün ekstradan amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn..
sen bu yumurtayı bu ay ne ettin ben bişi anlamadım.. sempatiksalakcinni
amiiin
yaaaaaaa... sendemi brütüs .. kırmızı hemde heee... o kadarda dedik mavi olsun diye bu ay demi -tatlicadiarzu- sevimsiz şey nolcak laelaelaelaelae ... gruba hoşgelmişin fıstığım... valla hepimiz tam kandillik olduk kalan sağlar duaları okuyuversin gayret etsin biraz bu akşam bis kızardıkbisden hayır yokkk...
hoşgelmişiniz efem.... hüseyin ve annesii... amin . amin aaamiiinnnnn....
zerdoşum bırak anacım dağınık kalsıın... belliki kendi keyfine göre hareket ediyor bunlar seni takan yoookkkk :))))) dularaın kandil mesajın için sağol canımm.
bende katılıyorum çılgınıma... öle bişi yapabilirmisin hergün?? arada cööö nün yanına iki kelamda sıkıştırırsın açmışkene.. kısacık azıcık hımmmm :1rolleyes:
Hoşbulmuşuk:)) sitem seziyorum bu yazılarda:))
Bu sözü tam olarak sana yazmamıştım canım, senin geleceğini hissetmiştim, ama sürekli öyle yapan bazı kişiler var, genel yazmıştım, arada sen kaldın. yazdıklarını okudum, işte her kulun bi derdi var, bende senin gibi düşünüyorum, kardeşlik çok güzel, en azından 2 tane olmalı, ama bizde daha birini bile beceremedik, allahım versede bizde bi görsek nasıl bişeymiş, bizim durumumuzda zor.
canım ben haftasonler ve akşamları nete giremiyorum, benim ev pc yok, ama yazarsın yazdıklarını okurum. Kızın uyudukça takıl bize, eğlenceli yanlarımızda vardır. bazen çok güleriz.
özlem canım geçmiş olsun, merak etmiştim seni, hadi hayırlısı canım, ayline tarihini söylede yazsın, 15 gün sonra olacak demi test.
bakacam şimdi şu yama işini bitereyim, merak ettim.
Çok tatlı ya, bende ondan istiyom.
Amin canım inşallah,:Saruboceq: klavye değiştirdiğin nasılda belli canım, çat pat ama anlıyoz.:roflol:
Es canım ya, burda fırtınayada ihtiyaç var.
Geçmiş olsun canım, bebek düşünüyorsun ya elinden geldiği kadar uzak dur ilaçtan, daha olmazsa minoset al, hamilelikte genelde o ağrı kesiciyi kullanıyorlar, ya da acile gittiğinde bebekte olabilir dersin, ona göre bi ağrı kesici yaparlar.
Hoş geldin loveli canım, arada kulaklarını çınlattık.
leylacım, normal bizim gibi gün gün ateşini yaz, ayrıca o tablolarla uğraşma.
Teşekkürler sinem, seninde kandilin mübarek olsun.
Günaydın çılgınım. haftasonu sıkıntılı geçti benim, akşama dua okuyayımda biraz şu sıkıntılarım gitsin, biraz agresif olsum, etrafımdakilere zarar verecem diye korkuyorum.
iyim kumsalcık, biraz stresliyim, senin ateş tablon çok iyi, test yapmaya az kaldık.
hoşgeldin neşe, seninde mübarek olsun.
Aynen canım ya, şu doktora başlayımda tedaviyle ne yapacaksak yapalım diyorum.
Bugün ikimizinde canı sıkkın:içelim:, ama burası iyi geliyor bana, birazdan düzelirim.
:teselli:
Zerdal canın sıkkın olmasın canım, Allah yardımcınız olsun hepinizin...
özlemcim hayırlısı olsun güzelim..rahat geçmiş aşılama..umarım güzel haber de gelir.
leylamecnun arkadaşlık isteğini kabul ettim canım. senin 6 gün geçmiş ya valla umutlanmayacak gibi de değil..ne zaman test yapacaksın?
ozdage hakkatten esmişsin canım. merak etme progestan eksikliği cok kolay hallediliyor. bu yakınlarda gelir kardeş..
ben su an seni çok iyi anlayamıyorum yanlış da anlama beni, çünkü 34 yaşındayım daha bırak bebeği hamile kalmayı başaramadım. kardeşi olsun filan gençken ben de isterdim ama çocuğum olup olmayacağı belli değil..bebek ütopik bir hayalken kardeş konusuna daha gelemedim bile..
o yüzden bana göre bu konuda dert etmemelisin, aksine şükretmelisin ama bu benim düşüncem tabii.
çünkü hem anneliğin tadını almışsın hem de çok şükür önemli bir sorunun yok. anladığım kadarıyla bizden de gençsin. çok büyük ihtimalle yakında olacak..sen gönlünü ferat tutmaya calıs.
geshenk valla geliyor heralde. yani renk görmedim ama sanki kahverengi bişi çarptı gözüme. kasıklar da ağrıyor:) aksi durum beklenemezdi benden di mi:))
Kumsalım şükürler olsun yolunda ama tedirginlik hep var. Canım inşallah bu sabırlarınızın karşılığını vırak vırak bağıran, uyusa da dinlensek diye bakacağınız yaramaz bebişlerle alacaksınız. Karşıdan davulun sesi tiz gelir,bu aşamaları yaşamayanlar yaşadıklarımızı anlayamaz. Kız bebişleri korkutun biraz, bak 3 ay içinde geldin geldin gelmedin gidip evlatlık alıcam deyin. Başkasının annesi olucam deyin. Ne bileyim pek nazlı bizimkiler, laftan anlamıyorlar, bilmem kime çekmişler:))
Geshenkim amiiiiiiiiiiinnnnnnn diyorum. Neye göre geç kaldık? Ben 34 yaşımdayım hiç de geç kalamım, siz mi geç kaldınız? Getirmeyin beni oaraya...Köyde olsaydık 16mızda geç kalmış olacaktık, Avrupa'da yaşasaydık erken evlenmiş olacaktık, kime neye göre geç? Moralleri bozmak yok. 3 sene de sürse, 10 sene de sürse bu yoldan dönmek yok. Hiçbişi olmasa karınca misali yolunda ölürüz be güzelim. Hem bizim neyimiz kolay oldu ki, dimi? Hadi kızlar canlanın biraz...
İyiyiz şükür Çılgnım da ya ben bu Hüseyin ismine alışamadım, eşim çok istiyor ama en başka yeni güzel isimlerden istiyorum ya bir el atıverin şu olayıma.Güzell bir isim bulun oğluma...
Lovelim Hüseyin ile teyzelerine dua ediyoruz, bolca tembellik yapıyoruz, tembel olacak bu veled:))
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. :CüvCüv: HOŞGELDİNİS baaayan. sefalar getirdiniz... a.s. efendim eren beylerde hoşgelmişlerrra.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. buyrunnnnnnnnn nasıllarmış bakalım ana oğul?? neler yaptınız anlatın bakalım... özledik sizi kaydirigubbakcemile3
heeeee valla ovitrel diye okudum hatta baktım yine bizim bildiğimiz çatlatma iğnesi çıktı :))))) neyin nesi bu acep dedim kaldım öle delikafadulden valla kafalarda hep yumurta rahim ilaç tüp aşılama olunca -tatlicadiarzu-
Hoşbulmuşuk:)) sitem seziyorum bu yazılarda:))
Zerdal canın sıkkın olmasın canım, Allah yardımcınız olsun hepinizin...
yoookkk... asla sitem değil.... özlem desek biz buna yerimseniben
tabiii nasıl uygun görürsen canım benim... sana külfet olacaksa sağlığınıza engel teşkil ediyorsa cööö bilem deme ....
amaaaa oğluşun doğduktan sonra kaçarın yok bak... daha sık gel o zaman anlaştıkmı...
yaş konusuna gelince ben çok geç kaldım düşüncesindeyim bana kızma ama o olacakda ben görecemde büyüyecekde sağlığım el verecekmi o zaman.. düşünsene şimdi hamile kalsam doğana kadar 38 olacam .. çocuk 20 yaşındayken ben 60 yakın yani anane babane yaşında... onunda olacağı meçhul.. hatta imkansız gibi resmen...benim yaşlarımda erken evlenip hemen çocuğu olanların yine erken evlenen çocukları var nerdeyse bunlarıda gördükçe iyice bıraktım... kısırlıkmış demek benim kaderim şeyimi yırtsan yok anacım olmayacak işte...neyse olsun... yinede yaşamak çok güzel... hayatta güzel olan şeyleri alıp kötüleriyle ilgilenmiyorum ben... buna da şükür tatalak değiliz başka sorunlarımız yok eşimi çok seviyorum ve mutluyum. sizleride seviyorum kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Kumsalım şükürler olsun yolunda ama tedirginlik hep var. Canım inşallah bu sabırlarınızın karşılığını vırak vırak bağıran, uyusa da dinlensek diye bakacağınız yaramaz bebişlerle alacaksınız. Karşıdan davulun sesi tiz gelir,bu aşamaları yaşamayanlar yaşadıklarımızı anlayamaz. Kız bebişleri korkutun biraz, bak 3 ay içinde geldin geldin gelmedin gidip evlatlık alıcam deyin. Başkasının annesi olucam deyin. Ne bileyim pek nazlı bizimkiler, laftan anlamıyorlar, bilmem kime çekmişler:))
Geshenkim amiiiiiiiiiiinnnnnnn diyorum. Neye göre geç kaldık? Ben 34 yaşımdayım hiç de geç kalamım, siz mi geç kaldınız? Getirmeyin beni oaraya...Köyde olsaydık 16mızda geç kalmış olacaktık, Avrupa'da yaşasaydık erken evlenmiş olacaktık, kime neye göre geç? Moralleri bozmak yok. 3 sene de sürse, 10 sene de sürse bu yoldan dönmek yok. Hiçbişi olmasa karınca misali yolunda ölürüz be güzelim. Hem bizim neyimiz kolay oldu ki, dimi? Hadi kızlar canlanın biraz...
İyiyiz şükür Çılgnım da ya ben bu Hüseyin ismine alışamadım, eşim çok istiyor ama en başka yeni güzel isimlerden istiyorum ya bir el atıverin şu olayıma.Güzell bir isim bulun oğluma...
Lovelim Hüseyin ile teyzelerine dua ediyoruz, bolca tembellik yapıyoruz, tembel olacak bu veled:))
yoookkk... asla sitem değil.... özlem desek biz buna yerimseniben
tabiii nasıl uygun görürsen canım benim... sana külfet olacaksa sağlığınıza engel teşkil ediyorsa cööö bilem deme ....
amaaaa oğluşun doğduktan sonra kaçarın yok bak... daha sık gel o zaman anlaştıkmı...
yaş konusuna gelince ben çok geç kaldım düşüncesindeyim bana kızma ama o olacakda ben görecemde büyüyecekde sağlığım el verecekmi o zaman.. düşünsene şimdi hamile kalsam doğana kadar 38 olacam .. çocuk 20 yaşındayken ben 60 yakın yani anane babane yaşında... onunda olacağı meçhul.. hatta imkansız gibi resmen...benim yaşlarımda erken evlenip hemen çocuğu olanların yine erken evlenen çocukları var nerdeyse bunlarıda gördükçe iyice bıraktım... kısırlıkmış demek benim kaderim şeyimi yırtsan yok anacım olmayacak işte...neyse olsun... yinede yaşamak çok güzel... hayatta güzel olan şeyleri alıp kötüleriyle ilgilenmiyorum ben... buna da şükür tatalak değiliz başka sorunlarımız yok eşimi çok seviyorum ve mutluyum. sizleride seviyorum kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Canım bizde seni çok seviyoruz.Sana böle karamsar olmak hiç yakışmıyo.Ne varki senin yaşında insan hissettigi yaştadır.İnşallah Allah hepimize tattıracak o güzel duyguyu.
Hayırolsun canım, darısı başımıza, tam bilemedim kendisini ama sevindim.kızlar efnan hamileymiş 9 haftalık
Geshenk ne varmış senin yaşında? O kadar uzun boylu düşünme. Ya şimdi eşin olmasaydı, işin olmasaydı, sağlığın yerinde olmasaydı,....yine de yaşamayacak mıydın? Eteğinde 5-6 çocuk mutsuz öyle çok kadın var ki, çocuk mutluluğun anahtarı değil, sace bizim yaşamımızdaki eksik kalan unsur o. O da yakında tamlanacak inşallah hiç canını sıkma. Hep kendimizden kötü durumda olanlara bakalım ki bize herşyimizi veren Yaradan'a şükürle dua edelim. Yoksa bim elimdeki neyi ben hakettim ki, ne bana ait ki? Bir günd ehepsi elimden uçup gidiverir de bakakalırım. Yanlış mı? Gün bile değil anında bizim sandığıız , garanti sandıklarımız bizi terkediverir. ÇOk şükür bu günlerimize. Rabbim bugünlerimizi aratmasın. Eğer karnımdaki çocuğu hemen buluverseydim acaba onun kıymetini bilir miydim? Bak bunlar sana değil, kendime. Beklemenin ne zor oldğunu biliyorum ama demekki Rabbim bizim dualarımızı çok seviyor ki yalvartırıyor, sevmese hemen verir sesimizi keserdi...
slm kızlar,hepimizin berat kandili mübarek olsun,hayırlı kaderlerimiz yazılsın inş.biraz hüzünlü başlamışız bugün güne ama pazartesi sendromundandır diye düşünüyorum,inş.bu günlerimizde geçecek.a.s.a.s.
kızlar efnan hamileymiş 9 haftalık
Geshenk ne varmış senin yaşında? O kadar uzun boylu düşünme. Ya şimdi eşin olmasaydı, işin olmasaydı, sağlığın yerinde olmasaydı,....yine de yaşamayacak mıydın? Eteğinde 5-6 çocuk mutsuz öyle çok kadın var ki, çocuk mutluluğun anahtarı değil, sace bizim yaşamımızdaki eksik kalan unsur o. O da yakında tamlanacak inşallah hiç canını sıkma. Hep kendimizden kötü durumda olanlara bakalım ki bize herşyimizi veren Yaradan'a şükürle dua edelim. Yoksa bim elimdeki neyi ben hakettim ki, ne bana ait ki? Bir günd ehepsi elimden uçup gidiverir de bakakalırım. Yanlış mı? Gün bile değil anında bizim sandığıız , garanti sandıklarımız bizi terkediverir. ÇOk şükür bu günlerimize. Rabbim bugünlerimizi aratmasın. Eğer karnımdaki çocuğu hemen buluverseydim acaba onun kıymetini bilir miydim? Bak bunlar sana değil, kendime. Beklemenin ne zor oldğunu biliyorum ama demekki Rabbim bizim dualarımızı çok seviyor ki yalvartırıyor, sevmese hemen verir sesimizi keserdi...
Canım bizde seni çok seviyoruz.Sana böle karamsar olmak hiç yakışmıyo.Ne varki senin yaşında insan hissettigi yaştadır.İnşallah Allah hepimize tattıracak o güzel duyguyu.
ama insanızzz... Çok üzgünüm çoook fisfisfis ... amin canım amin..
Hayırolsun canım, darısı başımıza, tam bilemedim kendisini ama sevindim.
Nesecik oğlunun adını hüseyin koy, çok güzel bi isim, ben çok seviyorum. anlamlı, peygamber efendimizin torunlarından hz. hüseyinin ismi. Sanırım biraz terettüt etmişsin, ismi güzel değiştirme, benim fikrim.
uğramıştı bir kere.. başka topicte yazıyor zaten.. hayırlı olsun tabi.
evet hüseyin bencede çok güzel... eski isimleri daha çok seviyorum ben.
Kızlar benim biraz işlerim var gene böööööö demeye uğrarım inşallah:)))):roflol:
tamam canım.. sevgilerrr opuyorumnanaktan
slm kızlar,hepimizin berat kandili mübarek olsun,hayırlı kaderlerimiz yazılsın inş.biraz hüzünlü başlamışız bugün güne ama pazartesi sendromundandır diye düşünüyorum,inş.bu günlerimizde geçecek.a.s.a.s.
sağol canım... a.s.
öyledir yaa. pazartesi tabe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?