30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Nasıl gözümde büyüyor anlatamam, nasıl olacak napcağız, bilemiyorum.
zerdal ben oyle değilim aslında etrafın sucu günahı yok ki..
kızgınlığım talihime :)
Olacakta ne zaman olacak bilmiyorum, benim eltimlerde burdalar, bu arada 7 inci ayında çok yanıyor, bana diyorki hamileliğinin son zamanlarını yaza getirme, sanki ayar yapmak benim elimde, gelsinde zamanı neye gelirse gelsin.

Teşekkür ederim canım ya dediğin gibi herşey kendimizde bitiyor.senağlama
Biraz rahatlayım, geçer bunalımım.

Kumsalım şükürler olsun yolunda ama tedirginlik hep var. Canım inşallah bu sabırlarınızın karşılığını vırak vırak bağıran, uyusa da dinlensek diye bakacağınız yaramaz bebişlerle alacaksınız. Karşıdan davulun sesi tiz gelir,bu aşamaları yaşamayanlar yaşadıklarımızı anlayamaz. Kız bebişleri korkutun biraz, bak 3 ay içinde geldin geldin gelmedin gidip evlatlık alıcam deyin. Başkasının annesi olucam deyin. Ne bileyim pek nazlı bizimkiler, laftan anlamıyorlar, bilmem kime çekmişler:))

Geshenkim amiiiiiiiiiiinnnnnnn diyorum. Neye göre geç kaldık? Ben 34 yaşımdayım hiç de geç kalamım, siz mi geç kaldınız? Getirmeyin beni oaraya...Köyde olsaydık 16mızda geç kalmış olacaktık, Avrupa'da yaşasaydık erken evlenmiş olacaktık, kime neye göre geç? Moralleri bozmak yok. 3 sene de sürse, 10 sene de sürse bu yoldan dönmek yok. Hiçbişi olmasa karınca misali yolunda ölürüz be güzelim. Hem bizim neyimiz kolay oldu ki, dimi? Hadi kızlar canlanın biraz...

aa nesemesem nasılsın güzelim??
hüseyin nasıl?
seni merak ediyos kızz..
arada sadece bir kelime cöö yazıp çıksan mı acaba:)

İyiyiz şükür Çılgnım da ya ben bu Hüseyin ismine alışamadım, eşim çok istiyor ama en başka yeni güzel isimlerden istiyorum ya bir el atıverin şu olayıma.Güzell bir isim bulun oğluma...

Lovelim Hüseyin ile teyzelerine dua ediyoruz, bolca tembellik yapıyoruz, tembel olacak bu veled:))

Sagol canım .Evet rahat geçti aşılama inşallah hakkımızda hayırlısıysa alırız güzel haberi.Rabbim büyük vermiyosada vardır bi bildigi ama insanız işte üzülüyoruz yinede İnşallah sendende güzel haberler alırız tüp başarılı geçer.

zerdal senin eltine de başlıcam zaten biliyon kaydirigubbakcemile3
valla senin yerine de doguruversin yaw o zaman.
hatta benim yerime de..
sakinle tatlım sakinle..bu hal sadece kendimize zarar..
bizi bir biz anlarız..diğerleri anlayamaz..
ben çıkayım biraz..öperim..
geshenk kendi üstüme de aldım o yazıyı tamam mı??:)

kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli........................... 19 ekim
2.neşemeşe................ 19 ekim
3.sezen10.......................7 aralık
4.zeytin1007.................31 aralık
5.tilsim2............................6 ocak
6.ahsen_81....................11 ocak

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

kahvelokum......................................23 temmuz

ozdage............................................5 Ağustos

ozlem..............................................8 Ağustos

kardelen5233 ve zerdal...................... 15 ağustos----çifte müjde inşallah

aylint............................................ ... 22 ağustos

divinity.......................................... ...?

çılgınkız......................................... . ?

ani…………...........……………….......?

Blackberry.......................................?

bbaran............................................ ?

librarian ..........................................?

edut.............................................. . ?

duygu7979......................................?

Esmeraldaa......................................?

masal0663.......................................?

kumsal..............................................?

lizbeth80......................................... .?

gizem79............................................?

dillara............................................. ...?

deniko............................................ ..?

enterasan........................................?

belenay..........................................?

tentation......................................... ?

exporter...........................................?

hpt_honey........................................? (

GESHENK

MAŞALLAH LİSTEMİZEE

Aylin bu arada nerede, listesine biraz el attım.

Nesecim sağol canım, dua okursan söyle bana ben eklme yaparım.

Çılgınım canım hadi görüşürüz. Çılgınım tamam şiirimi paylaşalım, bendende sana armağan olsun.

Tentoş yayları mesken mi tuttun .

zerdal teşekkür ediyorum canım ben de yeni hamiş varmı diye merak ediyordm. İnşallah Rabbim listenin altında kimse kalmaz, hepsi üstteki listeye geçer hayırlısıyla tez vakitte....

Geshenk ne varmış senin yaşında? O kadar uzun boylu düşünme. Ya şimdi eşin olmasaydı, işin olmasaydı, sağlığın yerinde olmasaydı,....yine de yaşamayacak mıydın? Eteğinde 5-6 çocuk mutsuz öyle çok kadın var ki, çocuk mutluluğun anahtarı değil, sace bizim yaşamımızdaki eksik kalan unsur o. O da yakında tamlanacak inşallah hiç canını sıkma. Hep kendimizden kötü durumda olanlara bakalım ki bize herşyimizi veren Yaradan'a şükürle dua edelim. Yoksa bim elimdeki neyi ben hakettim ki, ne bana ait ki? Bir günd ehepsi elimden uçup gidiverir de bakakalırım. Yanlış mı? Gün bile değil anında bizim sandığıız , garanti sandıklarımız bizi terkediverir. ÇOk şükür bu günlerimize. Rabbim bugünlerimizi aratmasın. Eğer karnımdaki çocuğu hemen buluverseydim acaba onun kıymetini bilir miydim? Bak bunlar sana değil, kendime. Beklemenin ne zor oldğunu biliyorum ama demekki Rabbim bizim dualarımızı çok seviyor ki yalvartırıyor, sevmese hemen verir sesimizi keserdi...

kızlar efnan hamileymiş 9 haftalık
Hayırolsun canım, darısı başımıza, tam bilemedim kendisini ama sevindim.

Nesecik oğlunun adını hüseyin koy, çok güzel bi isim, ben çok seviyorum. anlamlı, peygamber efendimizin torunlarından hz. hüseyinin ismi. Sanırım biraz terettüt etmişsin, ismi güzel değiştirme, benim fikrim.

slm kızlar,hepimizin berat kandili mübarek olsun,hayırlı kaderlerimiz yazılsın inş.biraz hüzünlü başlamışız bugün güne ama pazartesi sendromundandır diye düşünüyorum,inş.bu günlerimizde geçecek.a.s.a.s.

kızlar efnan hamileymiş 9 haftalık

ne güzel

canım.. çok haklısın.. bu sözlerin üstüne ne denirki opuyorumnanaktan

Allahım göster semanın sakinlerine ve mahşerdekilere,

Habibine ve Ümmeti Habibullaha verdiğin değeri...

Affeyle bizleri meccanen. Affeyle Habibin ve Ümmeti

Habibullahın hürmetine bütün ümmetleri...

Muhakkak ki Senin ve Habibinin şanı pek yücedir.

Muhakkak ki Sen Gafursun ve affın pek yücedir...

Affeyle bizleri... Amiiin.

Ya Rabbi, cezandan affına sığınırım, gazabından rızana sığınırım, senden sana sığınırım, Zatın yücedir, seni övmek için kelime bulamıyorum, Sen kendini övdüğün gibisin.

Dua, kulun ümit dalı ve Rabb'ine (cc) bağlılığının en güzel ifadesidir. Dua, mümin için eşi bulunmaz bir silah, ümit gecesinde hayırlı bir sabah, bela, şiddet ve felaket çemberinden kurtuluş ve ferahtır.

Dua , kulun şerefini artıran, iki alemde de yüzünü ak eden bir güzellik bulutu halinde rahmet katrelerini gönül toprağına döken en hayırlı şeydir.

Allahım bu gecede gönüllerimizdekini versin, hayırlısı ile bizleride gönlümüzde olanlara kavuştursun.

Kızlar hepinize gelsin. geshenk canım benim sen böylede çok gençsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…