zerdalım 13.gün olmuş yumurtlama maşallah bu ay güzel haber alırız inşallah çalışmaya devam bebemBismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2
7.gün.......36.3 çalışma
8.gün.......36.1
9.gün.......36.0 çalışma
10.gün.....36.2
11.gün.....36.1 çalışma
12.gün.....36.1
13.gün.....36.1 çalışma (ikinci çizgi kırmızıya yakın)
14.gün.....36.2 (ikinci çizgide yine hafif siliklik var) Yakı yakmak.
15.gün.....36.2 çalışma (İkinci çizgi çok silik)
16.gün.....36.5
17.gün.... 36.5 çalışma (İkinci çizgi yok gibi, belli belirsiz.)
18.gün.....36.3
19.gün.....36.3
Günaydın arkadaşlar.
kumsalım canım benim yumurtlama 21.gün normalde günün bir gün geçti ama siz de biraz daha beklemek lazım ama maşallah ateşin yükselişe geçmiş düşümez de yeğenlerimiz gelir bu mübarek günde dua edicem sizlereeegünaydın kızlar nasılsınız
hepinizin kandili mübarek olsun rabbim bütün duaları kabul etsin açılan elleri boş çevirmesin inşallah
21.06.2010 1.gün adet.1gün
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0 :hulya:
30.06.2010 10.gün 35.9 :hulya:
01.07.2010 11.gün 35.7
02.07.2010 12.gün 36.0
03.07.2010 13.gün 35.9 :hulya:
04.07.2010 14.gün 36.1:hulya:
05.07.2010 15.gün 36.0
06.07.2010 16.gün 35.9
07.07.2010 17.gün 35.9
08.07.2010 18.gün 35.9
09.07.2010 19.gün 36.1
10.07.2010 20.gün 35,7:hulya:
11.07.2010 21.gün 35,7 çatlama
12.07.2010 22.gün 35,9 :hulya: yumurtalma
13.07.2010 23.gün 35,9 :hulya:
14.07.2010 24.gün 36.0 :hulya:
15.07.2010 25.gün 36.2
16.07.2010 26.gün 36.1:hulya:
17.07.2010 27.gün 36.0
18.07.2010 28.gün 36.0:hulya:
19.07.2010 29.gün 36.0
20.07.2010 30.gün 36.0 :hulya:
21.07.2010 31.gün 36.0 :hulya:
22.07.2010 32.gün 36.0
23.07.2010 33.gün 36.0
24.07.2010 34.gün 36.0
25.07.2010 35.gün 36.1:hulya:
26.07.2010 36.GÜN 36.3
günaydın loveli nasılsın hoşgeldin
olsun çılgınım ben tüple ilk seferde tutacağına inanıyorum tatlımlovelim gelmiş...
canım benim hosgeldinn..nasılsın??
ben bu ay cok ugrastım cok calıstım tatile denk geldi yumurtlama:) süper bir tatil geçirdim..
fakatt gene bugun geliyor benim kırmızılar sanırım..
tüpe başlıyos sanıyorum..duygularım karısık
Günaydın kızlar. Hepinizin kadili mubarek olsun. Hepimiz için ayrı ayrı dua edicez bu gece. İnşallah buradaki herkes hayırlısıyla patır patır hamiş kalacak ve doğuracak..Kumsalım maşallah çizelgende öyle çalışmışsın ki kibilir kaç takım örgü bitmiştir:))
ben geldimmmmmmmmmmm
ya ben anlayamadım,geçen gün kanamam var,düşük falan,bişeyler yazmıştın,şimdi tüpten bahsediyosun,ben mi yanlış hatırlıyorum,açıklayabilirsen sevinirim.
yumurtlama dönemi her kadında değişen bir dönem,bazılarında 14,bazılarında daha erken,veya daha geç olabiliyo,hatta bazen,özellikle ilaç kullanırken kişinin kendi günleri bile değişebiliyo,ben bugüne kadar hep 14,günde çatlatma vurdururken,bu defa 12,gün vurdum mesela.
drlar 17 den sonrasında kendilerince değerlendirip,ona göre çatlatma veriyolar,yada kendi kendine çatlamasını bekliyolar ve günde iki milim büyüyo yumurta,ona göre hesaplayabilirsin.
zaten geshenkte yazmış,gerçi hepsini cvplamışta,sen kızıyon,bende cvp verim dedimaklinialirimsmileprogestan rahmi güçlendiren bi hormon,bebeğin rahim içerisindeki güvenliğini sağlıyo.
ve muayeneye gelince,bende özel hastaneye gidiyorum ve bugüne kadar gittiğim her birinde,ayrı yerlere gittim çünkü,on güne kadar kaç defa kontrolede gitsem,,yeni ücret almadılar,sonrasına sarkarsa o zaman alıyolar,senin merkezinde bi tuhaflık var.
rabbim vcümlemize,hayırlı sağlıklı,akıllı,uslu bebişler versin,olanlarınkinide uzun ömürlü eylesin inş.
canım,artık yumurtlama bebek derken,geshenkcimde ben gibi yanlış okumuş,vbende bakınca ovitrel diye gördüm,aklımızı bunlarla bozduk çünkü,meğer ovit miş.:roflol:
iyiyiz canım,teyzen için çok üzüldük,rabbim tez zamanda sarsın yaralarını.olumunekankayizsmile
LEYLAMECNUN
inşallah canım.. bebiş olsun bebişşş.. bizde sevinelim coşalım :Saruboceq:
yeni girdim nete..bütün arkadaşları selamlıyorum öncelikle...Güzel dileklerin için teşekkür ederim geshenk...kırmızılar hala gelmedi...bugün 6.cı gün...test yapacam ama boş çıkar diye korkudan yapamıyorum...biraz daha bekleyecem...hayırlısı bakalım...progestan ilacım biteli 6 gün oldu hala gelmedi kırmızılar...inşallah kırmızılar yerine bebiş gelir...:ecrin_bebek::CüvCüv:
güzelim test yaptır bence varsada yoksada öğrenmiş olursun bir an evvel inşallah Rabbim şu mübarek kandil günü sevindirir seni... yinede sen nasıl iatersen öyle yap tabi... gelmiş olmasını diliyorum..
günaydın kızlarr nasılsınız
kandiliniz mubarek olsun bol hamişli bir hafta
diliyorum
günaydın beyazıtın annesiii kaydirigubbakcemile3 ..... amiiiiinnnn tüm dualar için bugün ekstradan amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn..
Bismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2
7.gün.......36.3 çalışma
8.gün.......36.1
9.gün.......36.0 çalışma
10.gün.....36.2
11.gün.....36.1 çalışma
12.gün.....36.1
13.gün.....36.1 çalışma (ikinci çizgi kırmızıya yakın)
14.gün.....36.2 (ikinci çizgide yine hafif siliklik var) Yakı yakmak.
15.gün.....36.2 çalışma (İkinci çizgi çok silik)
16.gün.....36.5
17.gün.... 36.5 çalışma (İkinci çizgi yok gibi, belli belirsiz.)
18.gün.....36.3
19.gün.....36.3
Günaydın arkadaşlar.
sen bu yumurtayı bu ay ne ettin ben bişi anlamadım.. sempatiksalakcinni
günaydın kızlar nasılsınız
hepinizin kandili mübarek olsun rabbim bütün duaları kabul etsin açılan elleri boş çevirmesin inşallah
21.06.2010 1.gün adet.1gün
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0 :hulya:
30.06.2010 10.gün 35.9 :hulya:
01.07.2010 11.gün 35.7
02.07.2010 12.gün 36.0
03.07.2010 13.gün 35.9 :hulya:
04.07.2010 14.gün 36.1:hulya:
05.07.2010 15.gün 36.0
06.07.2010 16.gün 35.9
07.07.2010 17.gün 35.9
08.07.2010 18.gün 35.9
09.07.2010 19.gün 36.1
10.07.2010 20.gün 35,7:hulya:
11.07.2010 21.gün 35,7 çatlama
12.07.2010 22.gün 35,9 :hulya: yumurtalma
13.07.2010 23.gün 35,9 :hulya:
14.07.2010 24.gün 36.0 :hulya:
15.07.2010 25.gün 36.2
16.07.2010 26.gün 36.1:hulya:
17.07.2010 27.gün 36.0
18.07.2010 28.gün 36.0:hulya:
19.07.2010 29.gün 36.0
20.07.2010 30.gün 36.0 :hulya:
21.07.2010 31.gün 36.0 :hulya:
22.07.2010 32.gün 36.0
23.07.2010 33.gün 36.0
24.07.2010 34.gün 36.0
25.07.2010 35.gün 36.1:hulya:
26.07.2010 36.GÜN 36.3
amiiin
lovelim gelmiş...
canım benim hosgeldinn..nasılsın??
ben bu ay cok ugrastım cok calıstım tatile denk geldi yumurtlama:) süper bir tatil geçirdim..
fakatt gene bugun geliyor benim kırmızılar sanırım..
tüpe başlıyos sanıyorum..duygularım karısık
yaaaaaaa... sendemi brütüs .. kırmızı hemde heee... o kadarda dedik mavi olsun diye bu ay demi -tatlicadiarzu- sevimsiz şey nolcak laelaelaelaelae ... gruba hoşgelmişin fıstığım... valla hepimiz tam kandillik olduk kalan sağlar duaları okuyuversin gayret etsin biraz bu akşam bis kızardıkbisden hayır yokkk...
Günaydın kızlar. Hepinizin kadili mubarek olsun. Hepimiz için ayrı ayrı dua edicez bu gece. İnşallah buradaki herkes hayırlısıyla patır patır hamiş kalacak ve doğuracak..Kumsalım maşallah çizelgende öyle çalışmışsın ki kibilir kaç takım örgü bitmiştir:))
hoşgelmişiniz efem.... hüseyin ve annesii... amin . amin aaamiiinnnnn....
Kızlar öncelikle berat kandiliniz müberek olsun, berat kandilinde 1 yıl içinde ölecek ve doğacak olan kişilerin listesi yazılıyor, inşallah hepimizin bebişleri bugün yazılır.
Arkadaşlar çalışmalar istediğim gibi olmadı, ben ayarlama yaptıkça denk gelmedi, hiç kafam yerinde değil, sanki herşeye boşvereceğim.
Cumartesi,pazar sürekli sol kassığımda batmalar oldu, neden ağrıdı anlamadım, yumurta mı çatlıyor yada ne oluyor anlamadım. Dün akşam çaşlışma yapmamız gerekiyordu, misafirlik falan çıktı, gece geç geldik sonra canım istemedi, bugünde kandil, ben ne kadar uğraşsam bişey çıkıyor işte. Ateşimde düştü. Geçmişe bi bakayım ben.
zerdoşum bırak anacım dağınık kalsıın... belliki kendi keyfine göre hareket ediyor bunlar seni takan yoookkkk :))))) dularaın kandil mesajın için sağol canımm.
aa nesemesem nasılsın güzelim??
hüseyin nasıl?
seni merak ediyos kızz..
arada sadece bir kelime cöö yazıp çıksan mı acaba:)
bende katılıyorum çılgınıma... öle bişi yapabilirmisin hergün?? arada cööö nün yanına iki kelamda sıkıştırırsın açmışkene.. kısacık azıcık hımmmm :1rolleyes:
Bu sözü tam olarak sana yazmamıştım canım, senin geleceğini hissetmiştim, ama sürekli öyle yapan bazı kişiler var, genel yazmıştım, arada sen kaldın. yazdıklarını okudum, işte her kulun bi derdi var, bende senin gibi düşünüyorum, kardeşlik çok güzel, en azından 2 tane olmalı, ama bizde daha birini bile beceremedik, allahım versede bizde bi görsek nasıl bişeymiş, bizim durumumuzda zor.arkadaşım şimdi anladın mı beni ben takipteyim öyle bi kere uğrayıp kaçanlardan değilim ve bir tek bilginize bile değer verdiğim için burdayım bu konuda çok cahilim uyuz bir doktorum var ve bilgiye açım ama her an burada olamayabilirim ben yokken site çöktüyse ve cevaplarınızda silindiyse ben bu konuda ne yapabilirim ayrıca ahettim lafını çok ciddiye almışsınız o şakaydı sonunda gülme işareti vardı ve takip olmayacak olsam yada umursamasam bir daha buraya uğramazdım bir harf öğretenin kölesiyim
canım ben haftasonler ve akşamları nete giremiyorum, benim ev pc yok, ama yazarsın yazdıklarını okurum. Kızın uyudukça takıl bize, eğlenceli yanlarımızda vardır. bazen çok güleriz.hadfi bakalım kimse yokken geldim biii sürü yazdım şimdi sıra sizde yarın kızım öğle uykusuna yatar yatmaz gelmeye çalışacağım olmadı yine gece yarısı burdayım,görüşürüz arkadaşlarım
özlem canım geçmiş olsun, merak etmiştim seni, hadi hayırlısı canım, ayline tarihini söylede yazsın, 15 gün sonra olacak demi test.Canım çok ii geçti korktugum gibi degildi bide zaten sürekli senin ve diger arkadaşların dediklerini düşünüp durdum.Hastanedeki hemşirelerde sagolsunlar çok moral verdiler bana.Aleti yerleştirirken biracık acıdı sonra acımadı bende kendimi kasmadım hiç çok gözümü kapadım senin dediklerini düşündüm dua ettim zaten 5 dk sürdü .Sonra 20 dk falan yattım orda sonra da eve geldim evde yattım.Bugünde işe geldim.Doktor dün akşam pazar,salı,perşembe ilişki önerdi.Zaten aşılama yaptı neden ilişki önerdiki ya normalmi önermesi?
bakacam şimdi şu yama işini bitereyim, merak ettim.Ben çıkıyorum albüm hazırladım bakmak isteyenlere duyurulur.
Çok tatlı ya, bende ondan istiyom.avatarımdaki resim var ya bebeğimin içimden çıkıp dünyaya merhaba dediği anlarda çekildi 20 eylül 2007:ecrin_bebek:
Amin canım inşallah,:Saruboceq: klavye değiştirdiğin nasılda belli canım, çat pat ama anlıyoz.:roflol:selam kızlarr :)
arının dotunden ayrılamayanlar, elinde gazozla şaşkın kalanlarr, kırmızıları mavişletenlerr hepiciiinizi öperiim be yaaa. :1hug:
yazdıklarınıza cok guldum. kafede tek basımayım, amcalar tuhaf tuhaf bakıolar :))
özlem geçmiş olsun. inşlh tutar asılman. yaşantına normal devam et, ağır kaldırmamaya çalış sadce..
özgecik, hogeldıin. kızının aktifliği sana mı çekmiş acep recep? :)) bir gelmişsiin fırtına gibi gelmişsin :)) allahım kızına ömür versin sağlık versin. tez zamanda kardesıne kavuşturtsun..
ayilinmmm kırmızı diyruuumm sallaa diyruummm bsver diyruummm..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geshenkim ispanyamm nassen gulum. ne guzel sahip cıkıon topigeeee.. kızlar accuk ihmal edoilar sankim :)))) hele heleeeeee gözüm üstünüzdde haaaaaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
zerdalim dilerim baskanın içine dogmıstur:Saruboceq::Saruboceq:
ay ıkı saattır okuom laptopun sarcı bıtıooo hızlı hızlı yazem dıom ama tık tık tık ıkı saatte yazabılıommm..
du bıtmeden bu mscı yollıım de devam ederım ssoorrraa
Es canım ya, burda fırtınayada ihtiyaç var.evet fırtına gibi eserim sölemesi ayıpzemuszemus
Geçmiş olsun canım, bebek düşünüyorsun ya elinden geldiği kadar uzak dur ilaçtan, daha olmazsa minoset al, hamilelikte genelde o ağrı kesiciyi kullanıyorlar, ya da acile gittiğinde bebekte olabilir dersin, ona göre bi ağrı kesici yaparlar.kabul ettim kızlar hepimiz arkadaşız artık :)
valla bütün gün ev işi yaptım camları sildim temizlik vs kasıklarımda bi ağrı dedim acep hamile miyim düşük felan yapmayım neyse şifayı kaptım tabii bi öksürük koştum acile vurdular iğneyi hamile isem ki bence değilim hiiiç içime doğmuyor bebecik orada neye uğradığını şaşıyordur gerçi daha ilişki haftasındayız nerden olacak bebecikşakkıdı
Hoş geldin loveli canım, arada kulaklarını çınlattık.ben geldimmmmmmmmmmm
leylacım, normal bizim gibi gün gün ateşini yaz, ayrıca o tablolarla uğraşma.öncelikle hoşgeldin canım...kızlar senin ateş tablosunu iyi bildiği söylediler..bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim...biraz uğraştım şifre falan aldım ama dilini çeviremedim türkçeye kafam gitttiii valla bende bıraktım...teşekkürlerrrr....boshayallersmile
Teşekkürler sinem, seninde kandilin mübarek olsun.günaydın kızlarr nasılsınız
kandiliniz mubarek olsun bol hamişli bir hafta
diliyorum
Günaydın çılgınım. haftasonu sıkıntılı geçti benim, akşama dua okuyayımda biraz şu sıkıntılarım gitsin, biraz agresif olsum, etrafımdakilere zarar verecem diye korkuyorum.günaydın kıslar
nasılsınız bakalım
iyim kumsalcık, biraz stresliyim, senin ateş tablon çok iyi, test yapmaya az kaldık.günaydın zerdalım nasılsınn canım
gılgınım günsyın canım nasılın
hoşgeldin neşe, seninde mübarek olsun.Günaydın kızlar. Hepinizin kadili mubarek olsun. Hepimiz için ayrı ayrı dua edicez bu gece. İnşallah buradaki herkes hayırlısıyla patır patır hamiş kalacak ve doğuracak..Kumsalım maşallah çizelgende öyle çalışmışsın ki kibilir kaç takım örgü bitmiştir:))
Aynen canım ya, şu doktora başlayımda tedaviyle ne yapacaksak yapalım diyorum.zerdalım valla benden de o kadar.
bıktım gerçekten..bu kadar isteksiz de tüpe başlarsam ne kadar sonuç alırım onu da bilmiyorum
günaydın canım nasılsın sağol seninde kandilin mübarek olsun allah kabul etsin canım amin inşallah nesecim rabbim o günleri göstersin bizlerede ooooo hemde kaç takımmkaydirigubbakcemile3 oğluşun nasıl bu arada herşey yuolunda değilmi canımGünaydın kızlar. Hepinizin kadili mubarek olsun. Hepimiz için ayrı ayrı dua edicez bu gece. İnşallah buradaki herkes hayırlısıyla patır patır hamiş kalacak ve doğuracak..Kumsalım maşallah çizelgende öyle çalışmışsın ki kibilir kaç takım örgü bitmiştir:))
evet canım yükseldi bugün 36. gün ama beklicem bizim işler sakat biliyon ne olucağı belli olmazaaaha kumsal kıss yükselmiş mi ne??
kaçıncı gün..
zerdalm anlamadım ben gene..sen bugun de bir test yapsan mı acaba ya?
zerdalım seninde kandilim mübarek olsun canım aminnnnn inşallah canım inşallahKızlar öncelikle berat kandiliniz müberek olsun, berat kandilinde 1 yıl içinde ölecek ve doğacak olan kişilerin listesi yazılıyor, inşallah hepimizin bebişleri bugün yazılır.
Arkadaşlar çalışmalar istediğim gibi olmadı, ben ayarlama yaptıkça denk gelmedi, hiç kafam yerinde değil, sanki herşeye boşvereceğim.
Cumartesi,pazar sürekli sol kassığımda batmalar oldu, neden ağrıdı anlamadım, yumurta mı çatlıyor yada ne oluyor anlamadım. Dün akşam çaşlışma yapmamız gerekiyordu, misafirlik falan çıktı, gece geç geldik sonra canım istemedi, bugünde kandil, ben ne kadar uğraşsam bişey çıkıyor işte. Ateşimde düştü. Geçmişe bi bakayım ben.
zerdalım 13.gün olmuş yumurtlama maşallah bu ay güzel haber alırız inşallah çalışmaya devam bebem
kumsalım canım benim yumurtlama 21.gün normalde günün bir gün geçti ama siz de biraz daha beklemek lazım ama maşallah ateşin yükselişe geçmiş düşümez de yeğenlerimiz gelir bu mübarek günde dua edicem sizlereee
olsun çılgınım ben tüple ilk seferde tutacağına inanıyorum tatlım
sen kendini tüpe hazırlarken bi de bakıyorsun bebecik gelmiş
ben de aşılamayı beklerken erenim gelmişti
neşecim nasılsın tatlım hüseyin nasıl neler yapıyorsun
kandiliniz mübarek olsun kızlarrr hepinizi çok özledim
Bu sözü tam olarak sana yazmamıştım canım, senin geleceğini hissetmiştim, ama sürekli öyle yapan bazı kişiler var, genel yazmıştım, arada sen kaldın. yazdıklarını okudum, işte her kulun bi derdi var, bende senin gibi düşünüyorum, kardeşlik çok güzel, en azından 2 tane olmalı, ama bizde daha birini bile beceremedik, allahım versede bizde bi görsek nasıl bişeymiş, bizim durumumuzda zor.
canım ben haftasonler ve akşamları nete giremiyorum, benim ev pc yok, ama yazarsın yazdıklarını okurum. Kızın uyudukça takıl bize, eğlenceli yanlarımızda vardır. bazen çok güleriz.
özlem canım geçmiş olsun, merak etmiştim seni, hadi hayırlısı canım, ayline tarihini söylede yazsın, 15 gün sonra olacak demi test.
Teşekkür ederim canım.İnşallah hayırlısıyla. ayın 8 inde adet günüm.
Kızlar ateş tablomda 14.güne yazdığımı değiştirdim, hafif siliklik derken yanlış anlaşıyor olabilir, kırmızı gibi.
Loveliciğim inşallah o zamandır, çünkü çalışmalarım o zaman yerini buluyor.
Çılgınım ne olcak bizim halimiz.
Geshenk başucunda nöbet bekliyom yumurtanın, nerden ne çıkıyor anlamıyorum, bişeyler oluyor, birden dedimki aman dedim ya herşeye boşvereceğim, akışına bırkacağım, öyle dedikçe boğazıma kadar saplandım, çıkamıyorum. Yok mu beni kurtaracak kimse?
canım beni ya, bunalım takılmaya başladık, eşimde uyarıyor beni, sakın etrafa çatma, birinin kalbini kıracaksan bana patla diyor, herşeye kızasım var, bağırıp çağırasım var.özlemcim hayırlısı olsun güzelim..rahat geçmiş aşılama..umarım güzel haber de gelir.
leylamecnun arkadaşlık isteğini kabul ettim canım. senin 6 gün geçmiş ya valla umutlanmayacak gibi de değil..ne zaman test yapacaksın?
ozdage hakkatten esmişsin canım. merak etme progestan eksikliği cok kolay hallediliyor. bu yakınlarda gelir kardeş..
ben su an seni çok iyi anlayamıyorum yanlış da anlama beni, çünkü 34 yaşındayım daha bırak bebeği hamile kalmayı başaramadım. kardeşi olsun filan gençken ben de isterdim ama çocuğum olup olmayacağı belli değil..bebek ütopik bir hayalken kardeş konusuna daha gelemedim bile..
o yüzden bana göre bu konuda dert etmemelisin, aksine şükretmelisin ama bu benim düşüncem tabii.
çünkü hem anneliğin tadını almışsın hem de çok şükür önemli bir sorunun yok. anladığım kadarıyla bizden de gençsin. çok büyük ihtimalle yakında olacak..sen gönlünü ferat tutmaya calıs.
geshenk valla geliyor heralde. yani renk görmedim ama sanki kahverengi bişi çarptı gözüme. kasıklar da ağrıyor:) aksi durum beklenemezdi benden di mi:))
varrrrr......
KENDİN.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?