30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

aaaha kumsal kıss yükselmiş mi ne??
kaçıncı gün..

zerdalm anlamadım ben gene..sen bugun de bir test yapsan mı acaba ya?

Kızlar öncelikle berat kandiliniz müberek olsun, berat kandilinde 1 yıl içinde ölecek ve doğacak olan kişilerin listesi yazılıyor, inşallah hepimizin bebişleri bugün yazılır.
Arkadaşlar çalışmalar istediğim gibi olmadı, ben ayarlama yaptıkça denk gelmedi, hiç kafam yerinde değil, sanki herşeye boşvereceğim.
Cumartesi,pazar sürekli sol kassığımda batmalar oldu, neden ağrıdı anlamadım, yumurta mı çatlıyor yada ne oluyor anlamadım. Dün akşam çaşlışma yapmamız gerekiyordu, misafirlik falan çıktı, gece geç geldik sonra canım istemedi, bugünde kandil, ben ne kadar uğraşsam bişey çıkıyor işte. Ateşimde düştü. Geçmişe bi bakayım ben.

aa nesemesem nasılsın güzelim??
hüseyin nasıl?
seni merak ediyos kızz..
arada sadece bir kelime cöö yazıp çıksan mı acaba:)

zerdalım valla benden de o kadar.
bıktım gerçekten..bu kadar isteksiz de tüpe başlarsam ne kadar sonuç alırım onu da bilmiyorum

zerdalım 13.gün olmuş yumurtlama maşallah bu ay güzel haber alırız inşallah çalışmaya devam bebem
kumsalım canım benim yumurtlama 21.gün normalde günün bir gün geçti ama siz de biraz daha beklemek lazım ama maşallah ateşin yükselişe geçmiş düşümez de yeğenlerimiz gelir bu mübarek günde dua edicem sizlereee
günaydın loveli nasılsın hoşgeldin

olsun çılgınım ben tüple ilk seferde tutacağına inanıyorum tatlım
sen kendini tüpe hazırlarken bi de bakıyorsun bebecik gelmiş
ben de aşılamayı beklerken erenim gelmişti

neşecim nasılsın tatlım hüseyin nasıl neler yapıyorsun

kandiliniz mübarek olsun kızlarrr hepinizi çok özledim

yok lovelim galiba bu ay tüp ayı oalcak işte.
gelmedi yanii..geleceği de yok..son aydı..
bir konusalım bakalım..daha geldiğini net bir anlayayım da doktoru arayacağım.

ben geldimmmmmmmmmmm

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. :CüvCüv: HOŞGELDİNİS baaayan. sefalar getirdiniz... a.s. efendim eren beylerde hoşgelmişlerrr a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. buyrunnnnnnnnn nasıllarmış bakalım ana oğul?? neler yaptınız anlatın bakalım... özledik sizi kaydirigubbakcemile3

heeeee valla ovitrel diye okudum hatta baktım yine bizim bildiğimiz çatlatma iğnesi çıktı :))))) neyin nesi bu acep dedim kaldım öle delikafadulden valla kafalarda hep yumurta rahim ilaç tüp aşılama olunca -tatlicadiarzu-

Bu sözü tam olarak sana yazmamıştım canım, senin geleceğini hissetmiştim, ama sürekli öyle yapan bazı kişiler var, genel yazmıştım, arada sen kaldın. yazdıklarını okudum, işte her kulun bi derdi var, bende senin gibi düşünüyorum, kardeşlik çok güzel, en azından 2 tane olmalı, ama bizde daha birini bile beceremedik, allahım versede bizde bi görsek nasıl bişeymiş, bizim durumumuzda zor.
canım ben haftasonler ve akşamları nete giremiyorum, benim ev pc yok, ama yazarsın yazdıklarını okurum. Kızın uyudukça takıl bize, eğlenceli yanlarımızda vardır. bazen çok güleriz.
özlem canım geçmiş olsun, merak etmiştim seni, hadi hayırlısı canım, ayline tarihini söylede yazsın, 15 gün sonra olacak demi test.
Ben çıkıyorum albüm hazırladım bakmak isteyenlere duyurulur.
bakacam şimdi şu yama işini bitereyim, merak ettim.
avatarımdaki resim var ya bebeğimin içimden çıkıp dünyaya merhaba dediği anlarda çekildi 20 eylül 2007:ecrin_bebek:
Çok tatlı ya, bende ondan istiyom.
Amin canım inşallah,:Saruboceq: klavye değiştirdiğin nasılda belli canım, çat pat ama anlıyoz.:roflol:
evet fırtına gibi eserim sölemesi ayıpzemuszemus
Es canım ya, burda fırtınayada ihtiyaç var.
Geçmiş olsun canım, bebek düşünüyorsun ya elinden geldiği kadar uzak dur ilaçtan, daha olmazsa minoset al, hamilelikte genelde o ağrı kesiciyi kullanıyorlar, ya da acile gittiğinde bebekte olabilir dersin, ona göre bi ağrı kesici yaparlar.
ben geldimmmmmmmmmmm
Hoş geldin loveli canım, arada kulaklarını çınlattık.
leylacım, normal bizim gibi gün gün ateşini yaz, ayrıca o tablolarla uğraşma.
günaydın kızlarr nasılsınız
kandiliniz mubarek olsun bol hamişli bir hafta
diliyorum
Teşekkürler sinem, seninde kandilin mübarek olsun.
günaydın kıslar
nasılsınız bakalım
Günaydın çılgınım. haftasonu sıkıntılı geçti benim, akşama dua okuyayımda biraz şu sıkıntılarım gitsin, biraz agresif olsum, etrafımdakilere zarar verecem diye korkuyorum.
günaydın zerdalım nasılsınn canım

gılgınım günsyın canım nasılın
iyim kumsalcık, biraz stresliyim, senin ateş tablon çok iyi, test yapmaya az kaldık.
hoşgeldin neşe, seninde mübarek olsun.
zerdalım valla benden de o kadar.
bıktım gerçekten..bu kadar isteksiz de tüpe başlarsam ne kadar sonuç alırım onu da bilmiyorum
Aynen canım ya, şu doktora başlayımda tedaviyle ne yapacaksak yapalım diyorum.
Bugün ikimizinde canı sıkkın:içelim:, ama burası iyi geliyor bana, birazdan düzelirim.
:teselli:

Kızlar ateş tablomda 14.güne yazdığımı değiştirdim, hafif siliklik derken yanlış anlaşıyor olabilir, kırmızı gibi.

Loveliciğim inşallah o zamandır, çünkü çalışmalarım o zaman yerini buluyor.

Çılgınım ne olcak bizim halimiz.

Geshenk başucunda nöbet bekliyom yumurtanın, nerden ne çıkıyor anlamıyorum, bişeyler oluyor, birden dedimki aman dedim ya herşeye boşvereceğim, akışına bırkacağım, öyle dedikçe boğazıma kadar saplandım, çıkamıyorum. Yok mu beni kurtaracak kimse?

günaydın canım nasılsın sağol seninde kandilin mübarek olsun allah kabul etsin canım amin inşallah nesecim rabbim o günleri göstersin bizlerede ooooo hemde kaç takımmkaydirigubbakcemile3 oğluşun nasıl bu arada herşey yuolunda değilmi canım
aaaha kumsal kıss yükselmiş mi ne??
kaçıncı gün..

zerdalm anlamadım ben gene..sen bugun de bir test yapsan mı acaba ya?
evet canım yükseldi bugün 36. gün ama beklicem bizim işler sakat biliyon ne olucağı belli olmaz
zerdalım seninde kandilim mübarek olsun canım aminnnnn inşallah canım inşallah
bizim bebişler bu yıl kısmet olur bize :Saruboceq:boşvermek falan yok canım hepimiz dönem dönem iniş çıkışalar yaşıyoruz hayırlsııyla gelicek bebişlerimiz bitanem opuyorumnanaktan

evet canım bir kaç aydır 35 günde bir oluyordu nazardeğdi bakalım kısmet bekliyeceğim bira zdaha malum dengesiz benimki aminnn inşallah lovelicim inşallah duların için sağol canım seninde kandilin mübarek olsunopuyorumnanaktan

arkadaşlar hepinizin kandilini kutluyorum.. zerdalın dediği gibi bu gece 1 yıllık kaderler yazılacak.. kim ölecek kim kalacak neler gelecek başına iyi kötü yönde... bunlar belirlenecek.. çooook dua edelim arkadaşlar ki ömrümüzü uzatmak da dularımızla ibadetlerimizle mümkün... bol bol bebek isteyelim bu gece.. hayırlı ömürler isteyelim.. bizler aylin ben çılgın başka varmı kırmızılandık sizler bizim içinde çok dua edin olurmu.. yine dualar eder isteriz o ayrı ama surelerden okuyamayız çünkü...
Allahım hayırlara vesile etsin inşallah bu geceyi...
gönlümüzün muradını versin annelik duygusunu bu yıl içinde tatmayı nasip etsin...
sağlık, huzur. bereket sevdiklerimizle uzun ömürler versin inşallah ki evlatlarımızın olmasını büyüdüğünü yani onların yanında daha uzun kalabileceğimiz zamanlarımızın olmasını diliyorum.. malum geç kaldık ya zaten :)))

herkesin kandili mübarek olsun......

özlemcim hayırlısı olsun güzelim..rahat geçmiş aşılama..umarım güzel haber de gelir.
leylamecnun arkadaşlık isteğini kabul ettim canım. senin 6 gün geçmiş ya valla umutlanmayacak gibi de değil..ne zaman test yapacaksın?

ozdage hakkatten esmişsin canım. merak etme progestan eksikliği cok kolay hallediliyor. bu yakınlarda gelir kardeş..
ben su an seni çok iyi anlayamıyorum yanlış da anlama beni, çünkü 34 yaşındayım daha bırak bebeği hamile kalmayı başaramadım. kardeşi olsun filan gençken ben de isterdim ama çocuğum olup olmayacağı belli değil..bebek ütopik bir hayalken kardeş konusuna daha gelemedim bile..
o yüzden bana göre bu konuda dert etmemelisin, aksine şükretmelisin ama bu benim düşüncem tabii.
çünkü hem anneliğin tadını almışsın hem de çok şükür önemli bir sorunun yok. anladığım kadarıyla bizden de gençsin. çok büyük ihtimalle yakında olacak..sen gönlünü ferat tutmaya calıs.

geshenk valla geliyor heralde. yani renk görmedim ama sanki kahverengi bişi çarptı gözüme. kasıklar da ağrıyor:) aksi durum beklenemezdi benden di mi:))

varrrrr......
KENDİN.....

canım beni ya, bunalım takılmaya başladık, eşimde uyarıyor beni, sakın etrafa çatma, birinin kalbini kıracaksan bana patla diyor, herşeye kızasım var, bağırıp çağırasım var.
varrrrr......
KENDİN.....

uzun zamandır dua okuyamadım, bu temizlik işide yordu beni, inşallah bu akşam bol bol okuyacağım, hepimizin yerine, hiçbişey yapmıyacağım, alacağım abtestimi okuyacağım, böylelikle biraz sıkıntımdan kurtulurum. :Saruboceq:

zerdal bilmiyorum gülüm..aslında benim tek yaptığım yumurta takibi ve sık ilişki ama olmuyor..
sen de gün aşırı ilişkiye devam et..bak sen doktora yeni başlıyon belki de çok çabuk hallolacak.
benim gibi olmayabilirsin ..

zerdal canım bu sana...
Gidene kal demeyeceksin...
Gidene kal demek zavallılara,
Kalana git demek terbiyesizlere,
Dönmeyene dön demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakışır....
Kimseye hakettiğinden fazla değer verme,
Yoksa değersiz olan hep sen olursun...

(aslında burada başlar üstünü ben ilave ettim buna) masamın arkasında panomda asılı duran yazılardan biri....

Düşün...
Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır sen izin vermezsen?
Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?
Her şey sende başlar, sende biter...
Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama sevgisini...
Hep hatırla:
>>" Çaresizseniz, Çare SİZSİNİZ...."

ben çok severim bunu....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…