Seninde mübarek olsun canım.kızlar
hepinizin kandili mubarek olsun RABBİM bu mubarek gecede dualarımızı kabul etsin AMİN.
Ay canım allah kabul etsin, bizede dua et.özlemcim,inşaşılamanın sonucu çok sevindirici olur canım
sezencim,anne oğul keyfinize dicek yok maşallah,rabbim bizlerede göstersin o günleri inş.
ben çıkıyorum,bugünden itibaren meryem suresi ve muhammed suresin başlıyorum inş.görüşürüz.
Aynen, burasıda çok sıcak.çok sıcak kızlarrr
Ben tam esen rüzgarda da duramıyorum, başım ağrıyor, durgun serin, güneş olmayan, rüzgar olmayan, güzel bi hava olacak bana, ama nerde? Biraz hassasım başım yüzünden.hihihihi :))))))) pişmiş tavuuukkk :roflol: hemde piliçli :roflol:
kıss yokkk uzağa taktırıdın direk sana vurmayınca çarpmazdı
esiyorsa iyi tabiide.. ama sıcak esiyor anacım hava sıcak olunca rüzgarda sıcak olur.. hele sizin oralar kimbilir nasıldır.. bizde geceleri çok güzel serinliyor bahçemiz var gece oraya çıkıyoruz.. esiyor püfür püfür... sanada yollliiim mi lovelim ??
bide sapanca var gölümüz nasıl serin geceleri görmelisin..
karasu da öyle geceleri çok sıcakta bile soğur....
hihi
geshenkim ben birazdan arıcam doktoru aksama ancak doner. hafif pembeliği gördüm tuvalette.
bana test filan yapıcam demişti. ne testi yapacak acaba?
bu ay deneyelim bakalım tüpü.tabii doktor da uygun görürse. içimde olumlu bir his var , belki de hayırlısı böyledir.
lovelim girsene denize..doktorun bir yasağı mı var yoksa?
zerdalım inşallah canım yaa..bakalım yarına mı öbür güne mi çağıracak..
bulunduğum ortamdan da telefon açmak çok zor..tuvalete filan bos bir yer bulmam lazım konusmak için
hihi
geshenkim ben birazdan arıcam doktoru aksama ancak doner. hafif pembeliği gördüm tuvalette.
bana test filan yapıcam demişti. ne testi yapacak acaba?
bu ay deneyelim bakalım tüpü.tabii doktor da uygun görürse. içimde olumlu bir his var , belki de hayırlısı böyledir.
lovelim girsene denize..doktorun bir yasağı mı var yoksa?
Aynı ben gibi, iş yerinden kimse duymasın diye lavaboda açıyom teli,:roflol: biri gelecek diye ödüm kopuyor, :sinifsinif:evde de tel açamıyorum mesai saati bitiyor.akannehir Sonra 2 saat santralden bağlanıyom, bağlantım kopuyor, bi dünya konturum gidiyor. Tam bi kapus-tatlicadiarzu-
hadi hayırlısı canım.. aradınmı ? ne oldu yaz ama... bencede ilk denemende olacak senin.. çünküm antikordan başka bişi yok sende.. tüpe antikorun karışması mümkün değil.. zaten embiyo olacak ve rahimde olacak o uyuz karışamaz oralara :)))
bende o bebişi sevmeye gelecem taaaaa izmir e..
bek zerdoş da göbek adını takmış bile berat :)))))
loveli denize çok uzak yerlerde galiba.. bu sıcakta yol gitmekte zor.. oturuyorlar ana oğul evlerinde...
beyaz peynirim benim, olsun canım senin diğerlerinden bi farkın olsun dimi.girebilirsin dedi ama burda nerde gireyim çılgınım
eşim zaten hafta içi çalışıyor hafta sonu dinleniyorrr
beyaz peynir gibiyim valla burda herkes çikolata renginde ben beyaz peynürrrüüümmm
hah al benden de o kadar..bu arada tuvalette de biri varmıs o duydu artık...
yakalandım..:tomato:
çarşamba 9:30 a yazdılar randevu..doktor da geriye arayacak.
dua edin benim için ne olur..biliyorum ediyonuz da bunu soylemek iyi geliyor
geshenkim olur di mi?? güçlüyüz yılmadan devam..tek korkum yan etkisi filan olmasın bunların..başka bişiden korkmuyorum..
zaten heralde ilac da kullandırtacak biraz..yicem o antikorları..
geshenk yalnız bende sanki ikinci evre de kısa gibi yaa..14 gün olmadan baslıyor benim regli..amman neyse tüple o da hallolur zaten
ben benimle birlikte senin zerdalın aylinin tentonun kardelenin masalın lokumun ve diğer kısların da olmasını istiyorum.
gelcen di mi izmiree..ay ne güzel olur.sezos da gelecek..
İnşallah canım, seneye yaza büyür hem, bebekliktende çıkar, ailecek gezersiniz.uzak canım bana uzak dediğim yolları da bozuk gittin mi bir hafta kalmak gerek gidemiyorum neyse seneye bebişimle gideriz inşallahhh
Aman boşver canım salla gitsin o zaman, bide onlarla uğraşacak değiliz ya.aman napem zerdalım utancek bir durum değil yaa ..
tanımadığım biri zaten..en fazla vah vah demiştir..
tanıdıklar duymasın bir sürü laf sey anlatacak takat yok
en gıcığı millete dert anlatmak zaten bi de demezler miiii takmaaa
ben bi takıcam size o olacak diyordummmm içimden
bir tek canım arkadaşım yorum yapmamıştı dinlemişti ki o hemen hamile kalanlardandı beni dinlerdi heppp canım arkeşeşim şimdi o da yok tayini çıktııı iyiki sizler varsınızzz
yani kanaman olduğunda,düşük yapmış olabilirsin demelerini anlayamadım,böyle yazmıştın yanlış hatırlamıyosam.
kadınların yumurtlama günlerinin değiştiğini biliyorum,hatta bazen kocaman yumurtayı göremediklerinide biliyorum,bende öyle olmuştu çünkü,var olan yumurtayı,bi sonraki seferde baya bi aramıştı,nereye gitti diye,epey bi dolanmanın sonunda buldu.birde aniden büyüyebiliyo sanırsam,diğer topicte bi arkadaşım var,perşembe günü gittiğinde yumurta yokmuş,cumartesi gittiğinde 17 mm olmuş,o iğne tedavisi oluyodu,bildiklerim bu kadar.ve rabbim ol derse hiç görünmeden,hiç uğraşmadan bile oluyo,bunu kendime iyice anlatabilirsem,heralde şu bebk stresinden bende kurtulmuş olcam,ama o kadar zor ki,acaba şöyle mi,acab aşundan mı,şunu mu kullanim,dr u mu değiştirsem.işimiz çok zor.senağlama
Seninde mübarek olsun canım.
Ay canım allah kabul etsin, bizede dua et.
Aynen, burasıda çok sıcak.
Ben tam esen rüzgarda da duramıyorum, başım ağrıyor, durgun serin, güneş olmayan, rüzgar olmayan, güzel bi hava olacak bana, ama nerde? Biraz hassasım başım yüzünden.
başla canım ya, iyi olacak inşallah, bu düşünceyi yakalaman iyi olmuş, herşeye pozitif başlamak lazım.
Canım çılgıncığım, bugün mübarek gün, besmele çek git doktoruna hayırlısı ile başla, bizde sana dua edeceğiz. gerisi allaha kalmış, olacak inşallah. Eğer oğlun olursa, göbek adıda berat olur.
evet haklisin bana yanlis bigiler vermeleri hata,insan bunalima giriyor.ve yumurtladigimi görmediler.kan testinde cikmis.ben bu dr.anlamiyorum zaten neyse birazdan gene gitcem bakalim ne anlatcak.
benimki de alıştı ne yapıyorsun demiyor
hatta tahmin de bulunuyor bunu yazıyon dimi diyor
ya da bişey soruyorum ben bilmem kkdaki arkadaşlarına sor onlar bilir diyor
ya da sor bakalım bunun için ne diyorlar falan alıştı heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?