30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Beraat Gecesi, rızıkların taksim edildiği, gelecek sene cereyan edecek vaka’ların meleklere bildirildiği gecedir. Bu bakımdan bu gecede hakkında hayırlı şeyler takdir olunup, iyi şeylerin yazılmasını dileyen insan, geceyi ibadetle, dua ile geçirir, meleklere bildirilen takdirin hayırlı olması niyazında bulunur.

İbni Abbas'tan rivayet edildiğine göre, hikmetli işlerin birbirinden ayırd edilmesi şu şekilde cereyan etmektedir:
Bu seneden gelecek seneye kadar meydana gelecek olayların hepsi ayrı ayrı melekler tarafından defterlere yazılır. Rızıklar, eceller, zenginlik, fakirlik, ölümler, doğumlar hep bu esnada kaydedilir. O yılki hacıların sayısı da bu devrede takdir olunur. Herkesin ve her-şeyin o sene içindeki mukadderatı kaydedilir.

Bu Muberek Gecenin feyiz ve bereketinden,
ikram ve ihsanlarından nasip olanlardan oluruz inş.
herkesin kandili mubarek olsun
dua ile...a.s.

arkadaşlarım hepinizin kandilini kutlarım öncelikle,arkadaşım sen beni anlayamıyorsun ama ben seni anlayabiliyorum evet benim bir tane var ve Allah ona ömür versin ama yine de insan çocuğuna kardeş istiyor Rabbim hepinize tatırsın ama kimseyi de istekleri için kınamayın ben 30 yaşındayım bu yaş meselesi de değil bünye meselesi ben çok zor bir hamilelik dönemi geçirdim 32 kg aldım bel kayması bel fıtığı vs dr a gittiğimde bana herhangi bir kaza geçirdin mi dedi yani vücut o derece yıpranmış neyse hayırlısı bakalım SEYREYLE MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER..a.s.

BUGÜN DR GİTTİM 0,82 olan progesteron 12,57 ye çıkmış çok iyi dedi dr,adetin 1 gün 2 gün geçince gel dedi......inşallaaah....ama geçmezse ne yapıcam onu demedi ben de her yerde eserim de dr u görünce esemiyorum deli deliyi görünce sopasını saklarmışdelikafadulden
geçmez de regl olursam ne yapıcam onu sormadım,bence olmayacak şu internetten indirdiğim takvime göre ovaliation calculator bugün yımırtlama günüm ama hem kandil hem dr 19 25 arası dedi hem de küsüm kocama :2:

kandiller küsleri barıştırır mı hani kocamla küsüm ya bugün de yımırtlama günü o bayramdı de mi yok yok vuslat yok bugün

lalehann nasılsınnnnn

tşk ederim loveli
sen nasılsn
bebişte iyidir inş.
birazdan iftarımı hazırlayacam
sıcaktan olacak biraz susuzluk çekiyorum
yorgunluk falan...
direksiyondan kalmışım üzüldüm
yani haksızlık yaptılar
bnm kötü bir komisyona denk geldim maalesef
diğer guruptaki arkadaşlar hep geçtiler
biizm komisyondan toplam 2 kişi kaldı
zaten o kadar kişiden 3 kişi kalmış
o da bnm şansıma
şimdi 2 ay sonra tekrar sınav olacak
aksilik işte eylülde bazı yapmam gereken testler vardı(hamilelik için )
zaten diğer sınavda bebeğimi kaybetmiştim giremedim
bu ertelenince diğer iş aksayacak gibi
ne yapayım artık hayırlsı
sağlıcakla
dua ile
kendinize ii bakın
a.s.

çok öksürüyorum dr dedim ki ben çok öksürüyorum göğüs hastalıklarına gideyim mi dedi ki git ilaç verirse ki verecek kullanayım mı dedi ki kullan röntgen çektireyim mi dedi ki çektir adet tarihin geçene kadar hepsini yapabilirsin ancak gelmesi gereken gün gelmezse o zaman her şeyi keseceksin dedi ben de gittim acile çekildi göğüs filmim ciğerlerimde enfeksiyon varmış fekat acildeki dr yarın göğüs druna gösterin dedi yarın bi de ona gidicem offf offf yaş 30 ama çürüğüm çürük

Allah kabul etsin arkadaşım orucunu kandilin de mübarek olsun

evet arkadaşlarım şimdi çıkma zamanı hepinizi öpüyorum

ALEMİN FIRTINASI ÖZGE:teytey:

kandiller küsleri barıştırır mı hani kocamla küsüm ya bugün de yımırtlama günü o bayramdı de mi yok yok vuslat yok bugün

arada bir dargınlık olur ama bugun olmasın:)
gelince kapıdan kandilimiz kutlıu olsun cancağazım diyip sarılın birbirnize olsun bitsin
bazen bnde düşünüyorum hiç olmadık sebbelerden dargın oluyoruz
özellkle bayanlar hassas heralde..bizler pek kolay kolay unutmuyoruz...
halbuki olan kendimize oluyor...3 günlük dünyada olmayacak şeyler için üzülüyoruz..
çookk uzuuun ömrümüz varmış gbi sanki...bn dargın olduğumda şöyle düşünürüm...ya eşim yanımda olmasaydı ömür boyu...üzüntümü mutluluğumu kimle paylaşacam diye...böyle günlerde bababmı annemi çok ararım ama onlarda olmadığından başka da alternatifim yok galiba :)
hayırlı kandiller a.s.

şöyle bir eser geldi aklıma çok ta severek dinlerim :

GEÇEN GÜN ÖMÜRDENDİR

Aklını al başına
Geçen gün ömürdendir
Oyalanma boşuna
Geçen gün ömürdendir
Yürüsen de, dursan da
Türlü hayal kursan da
Saati durdursan da
Geçen gün ömürdendir
Yanma gaflet narına
Sadık ol kararına
Erteleme yarına
Geçen gün ömürdendir
İbretin olsun dünün
Hakkını ver bugünün
Belki yarın son günün
Geçen gün ömürdendir
Gönül akıla şaştı
Hatalar doldu taştı
Hesap günü yaklaştı
Geçen gün ömürdendir
Ne sultana ne şaha
Kalmadı dünya aha
Ele geçmez bir daha
Geçen gün ömürdendir
Unutmadan gayeyi
Al zamandan payeyi
Tüketme sermayeyi
Geçen gün ömürdendir

hayırlı bereketli sağlıklı uzun ömürler herkese..
a.s.a.s.a.s.a.s.

ayyyy arkadaşım çok teşekkür ederim ne güzel demişsin ne güzel bi eser yazmışsın..evet çok önemli sebepler değil tabi ki ama işte bayanlar daha hassasız erkekler düz mantık ben istiyorum ki bazı şeyleri kendi düşünsün yapsın o da hep benim yönlendirmemi istiyor mesela bişey istiyorum ima ediyorum ama al demiyorum istiyorum ki aklına yer etsin onu alsın yoook aklına gelmio bi sözü geçtiğinde neden bana istiyorum demedin alırdık diyor kötü niyetli değil ama düz mantık..

yazdıkların için çok sağol..

lalehann hiç denk gelemiyos seninle canım..
gene güzel şeyler yazmışsın..bu kandil gecesi dualarımız kabul olsun inşallahh..
direksiyondan kalmışsın..ama üzülme tatlım boşver elbet birinde geçersin..bu arada birazcık daha çalış daha iyi ol hı ne dersin?

yumurtlama olduktan sonra yükseliyor bu hormon canım. adet döngüsünün basında düşük.
boylece eğer döllenme varsa bebişin tutunmasını sağlıyor..o yüzden önemli..yani senin döllenip tutunamıyor olabilir ...
ama çok kolay bir şekilde dışardan destek verip hallediyorlar bu sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…