özlemcim hayırlısı olsun güzelim..rahat geçmiş aşılama..umarım güzel haber de gelir.
leylamecnun arkadaşlık isteğini kabul ettim canım. senin 6 gün geçmiş ya valla umutlanmayacak gibi de değil..ne zaman test yapacaksın?
ozdage hakkatten esmişsin canım. merak etme progestan eksikliği cok kolay hallediliyor. bu yakınlarda gelir kardeş..
ben su an seni çok iyi anlayamıyorum yanlış da anlama beni, çünkü 34 yaşındayım daha bırak bebeği hamile kalmayı başaramadım. kardeşi olsun filan gençken ben de isterdim ama çocuğum olup olmayacağı belli değil..bebek ütopik bir hayalken kardeş konusuna daha gelemedim bile..
o yüzden bana göre bu konuda dert etmemelisin, aksine şükretmelisin ama bu benim düşüncem tabii.
çünkü hem anneliğin tadını almışsın hem de çok şükür önemli bir sorunun yok. anladığım kadarıyla bizden de gençsin. çok büyük ihtimalle yakında olacak..sen gönlünü ferat tutmaya calıs.
geshenk valla geliyor heralde. yani renk görmedim ama sanki kahverengi bişi çarptı gözüme. kasıklar da ağrıyor:) aksi durum beklenemezdi benden di mi:))
Bu sözü tam olarak sana yazmamıştım canım, senin geleceğini hissetmiştim, ama sürekli öyle yapan bazı kişiler var, genel yazmıştım, arada sen kaldın. yazdıklarını okudum, işte her kulun bi derdi var, bende senin gibi düşünüyorum, kardeşlik çok güzel, en azından 2 tane olmalı, ama bizde daha birini bile beceremedik, allahım versede bizde bi görsek nasıl bişeymiş, bizim durumumuzda zor.
canım ben haftasonler ve akşamları nete giremiyorum, benim ev pc yok, ama yazarsın yazdıklarını okurum. Kızın uyudukça takıl bize, eğlenceli yanlarımızda vardır. bazen çok güleriz.
özlem canım geçmiş olsun, merak etmiştim seni, hadi hayırlısı canım, ayline tarihini söylede yazsın, 15 gün sonra olacak demi test.
Teşekkür ederim canım.İnşallah hayırlısıyla. ayın 8 inde adet günüm.
teşekkür ederim valla bence de çok keyifli burası baba kız havuz sefası yapıyorlar ben de sizleyim fazla kalamam benimki bağırıyor avaz avaz ANNNEEEEEEE Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine hepinize bağırttırsın bebişler ANNNEEEEE diye:enbuyukkk:
lalehann nasılsınnnnn
tşk ederim loveli
sen nasılsn
bebişte iyidir inş.
birazdan iftarımı hazırlayacam
sıcaktan olacak biraz susuzluk çekiyorum
yorgunluk falan...
direksiyondan kalmışım üzüldüm
yani haksızlık yaptılar
bnm kötü bir komisyona denk geldim maalesef
diğer guruptaki arkadaşlar hep geçtiler
biizm komisyondan toplam 2 kişi kaldı
zaten o kadar kişiden 3 kişi kalmış
o da bnm şansıma
şimdi 2 ay sonra tekrar sınav olacak
aksilik işte eylülde bazı yapmam gereken testler vardı(hamilelik için )
zaten diğer sınavda bebeğimi kaybetmiştim giremedim
bu ertelenince diğer iş aksayacak gibi
ne yapayım artık hayırlsı
sağlıcakla
dua ile
kendinize ii bakın
a.s.
kandiller küsleri barıştırır mı hani kocamla küsüm ya bugün de yımırtlama günü o bayramdı de mi yok yok vuslat yok bugün
arada bir dargınlık olur ama bugun olmasın:)
gelince kapıdan kandilimiz kutlıu olsun cancağazım diyip sarılın birbirnize olsun bitsin
bazen bnde düşünüyorum hiç olmadık sebbelerden dargın oluyoruz
özellkle bayanlar hassas heralde..bizler pek kolay kolay unutmuyoruz...
halbuki olan kendimize oluyor...3 günlük dünyada olmayacak şeyler için üzülüyoruz..
çookk uzuuun ömrümüz varmış gbi sanki...bn dargın olduğumda şöyle düşünürüm...ya eşim yanımda olmasaydı ömür boyu...üzüntümü mutluluğumu kimle paylaşacam diye...böyle günlerde bababmı annemi çok ararım ama onlarda olmadığından başka da alternatifim yok galiba :)
hayırlı kandiller a.s.
ozdage progesteron yükselmiş bak oh ne güzel..gelir yakında kardişş kızınaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?