30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

çok dua ediyorum sizlere inanın bana inşallah tadarsınız hatta inşallah ikizleriniz olur kardeşli olurlar benim kızım 3 yaşında inşallah çok beklemeyiz ki ben çok zayıf bünyeliyim 30 yaşında bel fıtığı sırt ağrıları bel kayması şu an ciğerlerimde enfeksiyon var yani yok yok o yüzden yıllar çok geçmesin umuyorum

dün gece çalıştınız mı?

geçmiş olsun tatlım.. ben de biraz çürüğüm :)) inşallah çok bekletmeden gelir kızına kardeş :)

aylinn gazoz içemiyom..tatilde de o kadar içtim gene boş ellerim..
ellerim bomboşş diiye bir şarkı vardı ondan iştee

sen kaç yaşındasın canım çok mu oldu tedaviye başlayalı?
31 yaşım, tedaviye başlayalı çok olmadı, ama bir yıl kendiliğinden olmasını bekledik olmadı, gittik dr.a,kist vardı bitane,iki ay doğum kontr.hapı kullandım,kist gitti, sonra hemen klomene başladım, iki ay kullandım olmadı. sonraki ay eşim yanımda yoktu yumurtlama döneminde ve sonra hsg çekildi, çok şükür tüpler açık çıktı. şimdi bekleme tedavisindeyiz, normal yolla deniyoruz ama ilk ayımızda olmadı işte...

e dr 25 dedi en son daha ne kadar çalışcaz?yetmez mi bu kadar etüt?:kedi:
yarın da çalışın sağlam kazığa bağlamış olun eşşeği :))
aylinn gazoz içemiyom..tatilde de o kadar içtim gene boş ellerim..
ellerim bomboşş diiye bir şarkı vardı ondan iştee

ben de sana eşlik edeyim miii
ellerim bomb....k

yarın da çalışın sağlam kazığa bağlamış olun eşşeği :))

ben de sana eşlik edeyim miii
ellerim bomb....k

kaydirigubbakcemile3 battık içine diyosunn...
çarşamba hormonlara bakılacak sanırım..doktorla konusamadım...dönmedi düdük ben de spor mpor derken unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…